2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen neden sezeryan olmuyorsun normal mi istiyorsun
canım bende doktorum da normal ıstıyoruz.ben kan sulandırıcı ıgne kullandıgım ıcın sezaryende daha fazla kan kaybı oluyormus normale gore.bıde bayrama den gelırse doktorum tatılde olacak benı takıp etmemiş baska bır doktora bırakmak ıstemıyor oyuzden bayram oncesı dogurtcam dıyo bakalım hayırlısı.olmadı sezaryen olurum yanı doktorum nasıl yonlendırırse artık.
ewet canım herzaman hayırlı ve saglıklı olanı ıstemek lazım hıc uzulme Rabbım sızın ıcın enıyısını bılır verır
anladım canım tesekkur ederım rahatladım bıraz o an kendımı gevsetmem gerekıyor sanırım.
cok guzel bılgıler varmıs canımteskkurler paylastıgın ıcın umarım uygulayabılırız.bende sunu duymustum gece agladıgı zaman kesınlıkle ısıgı yakmayın ve konusmayın,gunduz de bebek uyuyor dıye sessız olmayın dıyor.bebek geceyle gunduzun ayrımını yapabılsın ona gore davranıs gelıstirsin diyor.bana mantıklı geldi

olumlu dusunmene cok sevındım canım ne guzel yazmıssın.ınsallah kuveze yada benzerı seylere gerek kalmazda saglıcakla kavusursun yavruna bızede haberlerını yazarsın

çok tebrik ederim canım..maşallah..kaçıncıhaftada aldın bebeğini kucağına...eve gelınce ağrın sızın çok oldumumerak ettim..bende epiduralle spinal arasında kararsızım ayrıntılı bılgın varmı .benım daha normal mı sezeryan mı belli deil ama hangisi olsa belden aşagı uyşsun istiyorum sadece spinal mi epidural mi bilemiyorum hangisi ii acaba

canım maşallah bebişine allah analı babalı buyutsun sutun geldimi bebişinin ve senin sıkıntıların yoktur inşallah kaç gün kaldın hastanede

sezeryana 11 30 da gırdım pazartesı salı 11 de cıktım
ayaların uyusuklugu gecınce hemen yurutuyorlar
ılk zor ama okadarda cok zor degıl ben adım atamıcam sanmıstım
4 bucuk da yurudum
sutum gelıyor galıba bılmıyorumkı sıkınca cıkıyor ama emınce cıkıyormu bılmıyorum bugun sut sagma mak.alcam
cok tesekkurler canım bu arada

benle gırenler vardı sezeryana onlar cıkamadılar gaz cıkaramadıkları ıcın
gaz cıkarmana baglı taburcu olman

annem umreden yenı döndü sayılır gelırken 1 kolı medıne hurması getırmıs ben ondan yıyorum :)

oh afiyet olsun

maşalah oğluşuna canım.bu arada kilo+ ve - yanılma payı var.benimkinde 400 gr yanılma payı var.usg kağıdındaki kg kısmının yanında yazıyor.seninkinde ne kadar yanılma payı?
olumlu düşünce konusuna kesinlikle katılıyorum.çok kolay ve rahat olacak.birbirimize verdiğimiz enerjiyi düşünelim doğumda.kocaman bir aileyiz.olumlu düşünmezsek ayıp

annnesiiiiii maasallah saglıcakla al kucagına ınsallah rekor sızde valla
allah yardımcısı olsun ınsallah

Bundan önceki doktorum veriyordu ob report diye bir şey onda yazardı ama bu vermiyor ama yanılma payı oluyor dedi sadece ben de ayrıntı sormadım sezaryenler ilgili sorular sormaktan sıra gelmedi pek :)
Ama bence de 400 gram filan oynayabilir ama tabii umarım -400 oynar düşünsene +400 olduğunu :)) 4700 şimdiden

canım tebrık ederım maasallah oglusuna.allah bızlerıde kavustursun saglıcakla...
bu gaz cıkarma olayı nedır ya bıkackez duydum ama baglantı kurmakta zorlanıyorum:44::44::44:

tsk ederım darısı basına olsun
annem ve esımdı refakatcım
sut ben odaya geldım bebegımı getırdıler zaten odadaydı gercı o yanıma getırdıler hemsıre geldı sıktı gögsumu aktı onla sılıp emzırdı yatırdı gögsume gelıyor galıba
evet omurgama sıra sıra 3 morluk varbenım ödemın cokmus zor yapıldı ıgnem
lavma yapılmadı cok sevındım
ertesı gun aynı saatte taburcu oldum
ılk gun wc ye oturuken acıyor yanlız oturamıyorsun annem yardım ettı bana ama ertesı gun yanlız oturabılırsın
ultrason kılosu 3478 dı 3300 dogdu

baska merak ettıgın varsa sor canım bende cok merak ederdımde

bırde sunu söıyım 12 yı gecıyordu cıktım amalıyathaneden 2 gıbı hemsıre geldı agrı kesıcını yapcam dıye benım agrım yok uyusugum gecmedı yapmayın sonra gecmeye yakın yapın dedım yaptırmadım salak pekı dedı gıttı
ne bılıyım ben
3 de kıvranmaya basladım aglamaya hemsıreye kosun dedım
ıgne yaptı 4 de agrım gectı
sakın bu salaklıgı yapmayın gelırgelmez yaptırın ıgnenızı

cok tsk ederım canım allahım sızede yasatsın
39+2 de alındı
evet agrı oluyor ama ben dayanabılıyorsam herkes dayanır agrı kesıcıyı ıcınce gecıyor hemen
epıdural hakkında bılgım yok

bebegım 39+2 de alındı

canım tebrık ederım maasallah oglusuna.allah bızlerıde kavustursun saglıcakla...
bu gaz cıkarma olayı nedır ya bıkackez duydum ama baglantı kurmakta zorlanıyorum:44::44::44:

saol canım allahım sanada agrısız sızısız nasıp etsın
gaz bayagı popondan cıkan gaz canım

Son düzenleme:

sadece bez ıslak mendıl ve pişik kremı yeterlımı kızlar pudra bebe yagı bunlara gerek var mı

saol canım allahım sanada agrısız sızısız nasıp etsın
gaz bayagı popondan cıkan gaz canım
amın canım ınsallah.yok canım onu anladımda gaz cıkarabılıyorsan hemen taburcu oluyosun demıssın ya ıste onu ılıskılendıremedım.yanı sezaryen gazmı yapıyor?:44:yoksa gaz varda dıkıslere agrımı yapıyor:44::44:bırturlu cozemedım kusura bakmA

tamam canım sağol önerilerini dikkate alacağız.ay çok sevindim bu kadar güzel yorumlara korku keder kalmadı.buna ihtiyacımız var işte.
1-epidural neden olmadın hangisi daha zor acaba?spinal mi epidural mi?
2-ilk bebek senin de değil mi?
3-gecelik mi pijama mı işine yaradı?
4-gece uykuları nasıl fındığın?gazı oluyor mu?
5-hasta bezi vb kullandın mı?çok kanama oldu mu?önerebileceğin bişeyler var mı?

sadece bez ıslak mendıl ve pişik kremı yeterlımı kızlar pudra bebe yagı bunlara gerek var mı

bebek yağını alıp almamakta kararsızım çünkü bebeği ilk doğdugunda yıkamıolar doğdugunda üzerinde beyaz bi sıvı oluo bebeğin derisinin onu emmesi gerekıomus sonrada göbek bağı düşene kadar yıkanmıo oyuzdene bebek yağı istemezler sanırım.. pudra zaten kullanılmıo sanırım onun yerine pişik kremi kullanılıo

ebucu doğum yaptı bebeğimiz ve annemiz sağlıklı.. 3800 doğdu usgde 3700 diolardı :) şimdi annenin ayılmasını bekliyorlarmış bebeğimiz odasına gelmiş maaşallah :)

slm kızlar nasılsınız
bugun son olarak dr a gittik nstye girdik çok şükür bi sıkıntımız yok
p.tesi günü sezeryana giricem heyecan hat safhada ama dhc yi okuduktan sonra biraz daha rahatladım
çünkü o da benım gibi çok korkanlardandı inşallah hepimizin doğumları kolay ve rahat olur

bizim senninnle bdt miz aynıymış , yeni dikkatimi çekti,yalnız bbebiş ede maşallah birde benimkine önde gidiyor diyorlardı nasıl besledin sen bu kuzu yu ???? direkt ilk okula başlayacak , şaka bir yanan Allah kolaylık versin , hayırlı doğal kolay doğumlar hepimize,

ebucu doğum yaptı bebeğimiz ve annemiz sağlıklı.. 3800 doğdu usgde 3700 diolardı :) şimdi annenin ayılmasını bekliyorlarmış bebeğimiz odasına gelmiş maaşallah :)

anne de inşallah odasına bir an önce geçip minnak ını öperrrrrrrr, teşekkürler haberlerle için , bizimde sevgilerimizi ilet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…