2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

misbonum tebriklerimi ilet ebucubu ya.nasıl geçmiş sezeryan?bilgin varsa haberlerini bekliyoruz.
bir de kızlar pudra gözenekleri tıkıyormuş bilginize.bebeyağı vb almıycam hastane için.sadece pişik kremi.evde de zeytinyağıyla yapmayı planlıyorum.ısıtıp soğutarak asidini yok edicem soğuyunca( cilt dr um söylemişti bunu) yağlı güreşe çıkar gibi masaj yapcam işallahhhhh

evet zeytinyağı cok iimiş cnm gerçek yapılan zeytinyağı alıcam bende

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun. Masallah cok olumlu anlatiyorsun herseyi bizde senin gibi olumlu oluruz hep insallah.

Ah arkadasim seni en iyi Ben anlarim.durumlarimiz ayni neredyse bizimki kizin bir de kilo problemi var ekstradan.bir sonraki muayenen ne zaman?lutfen gelismelerden beni de haberdar et Ben de bildiririm tabi.ins hayirlisi nasilsa oyle olsun

amin inşallah hepimiz için.bir sonraki muayene haftaya pazartesi-salı gibi ama biz dediğim gibi devlete gidelim diyoruz bu sefer.kilo problemi nasıl var zayıfmı diyor takmamak lazım ama işte insan bilmeyince acemi olunca korkuyor..bilgi veririm sende mutlaka ver canım aeol.

30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
pazartesi sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
oğlum da bende çok iyiyiz, dün akşam evimize geldik..
anı anına doğum hikayem çoooooooooook yakında gelecek

Son düzenleme:
Arkadaşlar epidural doğumda rahim ağzı açıklığı 4 cm e kadar açılmayınca epidural yapılmıyor. Peki o zamana kadarki olan sancaılar nasıl? Tahammülü zor mu? Yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Gerçekten epidural sancıları önemli derecede azaltıyor mu?

Gozun aydin canimm. Masallah size. Kac gundur girmeyince dogurdun die dusunmeye baslamistik. İkinizde iyisiniz insallah..

cnmm Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağsağlim kavuştun yavruna ikinizede maşallah cnm

cnmm Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağsağlim kavuştun yavruna ikinizede maşallah cnm

İşte beklenen doğum haberlerinden biri daha çok sewindim canım allah analı babalı büyütsün Maşallah tosun paşanla sana canım allah sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin ailene

cnm bnm bi yakınım iki dogumunu da epidural normal yaptı.. ilkinde de ikincisinde de cm e kadar cok sancısı olmadığını söylemişti. ama bu tamamen kişiden kişiye değişio her bünye farklı yaşarsak Allahın izniyle burda anlatırız artık

Benim aynı adet ağrısı şeklindeydi.Karnımda ve kasıklarımda.Ara ara batan sancı gibi değil.Devam eden türden...

Gozun aydin canimm. Masallah size. Kac gundur girmeyince dogurdun die dusunmeye baslamistik. İkinizde iyisiniz insallah..

İşte beklenen doğum haberlerinden biri daha çok sewindim canım allah analı babalı büyütsün Maşallah tosun paşanla sana canım allah sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin ailene

çook teşekkür ederiz... çok şükür sağlığımız yerinde, sezaryen istemiyorum diye 9 ay resmen yırtındım ama çok şükür korktuğum gibi geçmedi, daha 2. gün ayaklandım ve her işimi yapıyorum, tabii biraz sancım oluyor ama ağrı kesici işimi görüyor.. ayrıca suni sancıdan hatta doğum sancısından da korkmayın, ben 12 saat çektim ama kısmet değilmiş normal doğum

canım benim yaaaaa günlerdir seni merak ettik durduk artık kendi kendme söylenmelerimden bizim evdekiler bile seni merak eder olmustu
hayırlı olsun bitanem allah sağlıklı sıhatli bi ömür nasip etsin minik yamanımıza.. ay çok sevindim yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…