amın canım ınsallah.yok canım onu anladımda gaz cıkarabılıyorsan hemen taburcu oluyosun demıssın ya ıste onu ılıskılendıremedım.yanı sezaryen gazmı yapıyor?:44:yoksa gaz varda dıkıslere agrımı yapıyor:44::44:bırturlu cozemedım kusura bakmA
canım ben 3gun once gırdım nstye.nstdekı kıza sordum hangısı sancıyı gosterıyor dedım alttakı grafık dedı.baktım yer yer 60 lara vurmus garfık.doktoruma sordum sancı gozukuyormu dıye yok yok dedı.hersey gayet ıyı dedı:44:bende acılma olsun dıye yuruyuse cıkyorum yuruyus yaparken cok sertlesıyo karnım sanırım sancı denılen sey o.tas gıbı oluyo dahada agırlasıyo ve cok cabuk kucuk tvaletım gelıyo kendımı eve zor atıyorum.yanı ıstıyorum kı sancım tutsun doktora gıdeyım doktorum ooooo 10 cm acılma var hemen dogumhaneye 3kere ıkınıp cıkarayım bebişimi boyle istiyorum allahım kolay hayırlı saglıklı
İnşallah canım, mübarek günlerdeyiz, dediğin gibi kolay ve sorunsuz alabiliriz bebeklerimizi kucağımıza! Ben de akşamları yürüyorum, sertleşme oluyo yürürken. Doktorum devam et dedi yürüyüşlere. 2 gündür alttan sanki iğne batırılıyormuş gibi anlık ağrı hissetmeye başladım. Şimdi de ara ara oluyor. Hayırlısı bakalım.
misbonum tebriklerimi ilet ebucubu ya.nasıl geçmiş sezeryan?bilgin varsa haberlerini bekliyoruz.
bir de kızlar pudra gözenekleri tıkıyormuş bilginize.bebeyağı vb almıycam hastane için.sadece pişik kremi.evde de zeytinyağıyla yapmayı planlıyorum.ısıtıp soğutarak asidini yok edicem soğuyunca( cilt dr um söylemişti bunu) yağlı güreşe çıkar gibi masaj yapcam işallahhhhh
tsk ederım darısı basına olsun
annem ve esımdı refakatcım
sut ben odaya geldım bebegımı getırdıler zaten odadaydı gercı o yanıma getırdıler hemsıre geldı sıktı gögsumu aktı onla sılıp emzırdı yatırdı gögsume gelıyor galıba
evet omurgama sıra sıra 3 morluk varbenım ödemın cokmus zor yapıldı ıgnem
lavma yapılmadı cok sevındım
ertesı gun aynı saatte taburcu oldum
ılk gun wc ye oturuken acıyor yanlız oturamıyorsun annem yardım ettı bana ama ertesı gun yanlız oturabılırsın
ultrason kılosu 3478 dı 3300 dogdu
baska merak ettıgın varsa sor canım bende cok merak ederdımde
bırde sunu söıyım 12 yı gecıyordu cıktım amalıyathaneden 2 gıbı hemsıre geldı agrı kesıcını yapcam dıye benım agrım yok uyusugum gecmedı yapmayın sonra gecmeye yakın yapın dedım yaptırmadım salak pekı dedı gıttı
ne bılıyım ben
3 de kıvranmaya basladım aglamaya hemsıreye kosun dedım
ıgne yaptı 4 de agrım gectı
sakın bu salaklıgı yapmayın gelırgelmez yaptırın ıgnenızı
cok tsk ederım canım allahım sızede yasatsın
39+2 de alındı
evet agrı oluyor ama ben dayanabılıyorsam herkes dayanır agrı kesıcıyı ıcınce gecıyor hemen
epıdural hakkında bılgım yok
bebegım 39+2 de alındı
cnm bnm kuzenim bahsetmişti çatı muayenesinden sonra kanama oluomuş korkma demişti.. ben henüz çatı muayenesi olmadım gerçi ama olanlar bole dıor
sağol canım inşallah öledir...doktorda öle dedi ama yinede bilgisi olan varsa söylesin dedim..
Ah arkadasim seni en iyi Ben anlarim.durumlarimiz ayni neredyse bizimki kizin bir de kilo problemi var ekstradan.bir sonraki muayenen ne zaman?lutfen gelismelerden beni de haberdar et Ben de bildiririm tabi.ins hayirlisi nasilsa oyle olsun
Cnm ben daha dun cati muayenesi oldum,ne cnm yandi nede kanamam oldu,saniyelik bisi zaten,belki kisiden ksiyede degisiyo olabilir onu bilemem
30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
pazar sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
oğlum da bende çok iyiyiz, dün akşam evimize geldik..
anı anına doğum hikayem çoooooooooook yakında gelecek
pazar sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
İşte beklenen doğum haberlerinden biri daha çok sewindim canım allah analı babalı büyütsün30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
Arkadaşlar epidural doğumda rahim ağzı açıklığı 4 cm e kadar açılmayınca epidural yapılmıyor. Peki o zamana kadarki olan sancaılar nasıl? Tahammülü zor mu? Yaşayanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Gerçekten epidural sancıları önemli derecede azaltıyor mu?
cnm sancılarını nasıl hıssedıyorsun? böyle kasıklarına ve vajınana iğne saplanır gibi batmalarmı oluyor yoksa sedece karnın yanı rahmın sertleşir büzüşür gibimi oluyor bende de ara ara ıkısıde oluyor sancımı ney ayırt edemıyorum:44: nst de sancım cıkmıtı 86 yı bulan hemşıre agrı hıssedıyomusun demıstı bende herhangı bir agrı acı hissetmıyorum,sadece karnım sertleşiyor onu hissedıyorum demıstım.sancım gelipte farketmemekten korkuyorum.yardım edin
Gozun aydin canimm. Masallah size. Kac gundur girmeyince dogurdun die dusunmeye baslamistik. İkinizde iyisiniz insallah..
cnmm Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağsağlim kavuştun yavruna ikinizede maşallah cnm
İşte beklenen doğum haberlerinden biri daha çok sewindim canım allah analı babalı büyütsünMaşallah tosun paşanla sana canım allah sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin ailene
pazartesi sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?