bebek sahibi olan arkadaşların önerisi ile bir kitap aldım. Baya faydalı bilgiler var içerisinde ve uygulayanlar memnun. Ben de burada paylaşayım dedim arkadaşlar. Kitap tracy hogg'un ; bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Merhabalar herkese.
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı.
Doktor kontrolü olan arkadaşlarda inşallah güzel haberlerle gelirler bugün.
Bana gelinceeee;
Cuma günü beklenen doğum tarihimiz. Ama ne bir sancı ne bir nişan var. Nstye giriyorum çıkıyorum tık yok.
Doktor istersen cumartesi istersen pazartesi yatışını yapalım suni sancıyla doğurtmayı deneyelim dedi. Ayrıntıları cuma konuşacakmışız. Hayırlısı ile inşallah cumaya kadar gelir bebeğim kendi kendine de suni sancıya filan gerek kalmaz. Olmadı pazartesiye hatta doktorumu ikna edebilirsem çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim ama suni sancı olayı korkutuyor birazcık:18::18:
Günaydıııın bugün kontrolümüz var bakalım bugün doğum şeklimiz belli olacak mı ?
bebek sahibi olan arkadaşların önerisi ile bir kitap aldım. baya faydalı bilgiler var içerisinde ve uygulayanlar memnun. Ben de burada paylaşayım dedim arkadaşlar. kitap tracy hogg'un ; bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
cnm sancılarını nasıl hıssedıyorsun? böyle kasıklarına ve vajınana iğne saplanır gibi batmalarmı oluyor yoksa sedece karnın yanı rahmın sertleşir büzüşür gibimi oluyor bende de ara ara ıkısıde oluyor sancımı ney ayırt edemıyorum:44: nst de sancım cıkmıtı 86 yı bulan hemşıre agrı hıssedıyomusun demıstı bende herhangı bir agrı acı hissetmıyorum,sadece karnım sertleşiyor onu hissedıyorum demıstım.sancım gelipte farketmemekten korkuyorum.yardım edin
Canım seninle aynı muayenlerimiz benimde bugun var ama hala ters eminim gecen haftada bakalım donmusmu dedi doktor donmedi dedim gercekten tam tersti yine.Normalde bu kadar hareketli değilken iki haftadır kıpır kıpır ugrasıp duruyor garibim yolu bulmaya :) İki defa tam yan yattı ama asagı donmedi tekrar dikildi bu gidişle su sorunu oldugundan beklemeyecek banada sezeryan gunu verecek. Senin donse normal dogum olacak mı yoksa kordon sorun mu dedi ?
Arkadaşlar zaman zaman takip ediyorum forumu, öncelikle hepinizin sağ salim bebişlerinizi vakitlice kavuşmanızı diliyorum. Ben de 37+0 oldum bugün itibariyle. Dün gece sahura kadar şiddetli kasılmalar yaşadım, karnım taş gibi oldu durdu hep. Sabah içimiz rahat etsin diye doktoru aradık, gel dedi doktorum. Nst ye bağladılar bebeğin kalp atışı iyi, sancılar bazen 80 e bile vurdu. Sonra ultrasonla baktı herşey gayet iyi dedi. Kilosu 3100 civarında. Ve sonraaa korkuyla beklediğim çatı muayenesi yapıcam demez mi, çok korktum ama sağolsun rahatlattı sıkma kendini çok hissetmeyeceksin dedi. Derin nefes aldım, kendimi rahat bırakmayaçalıştım sanırım işe yaradı, gerçekten çok canım yanmadı. Evet rahatsızlık hissi oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Bunu özellikle yazmak istedim çünkü zaman zaman burda benim gibi çatı muayenesi denince korkuyla bekleyen arkadaşların yazılarını okumuştum. Bugün de böyle atlatınca özellikle yazmak istedim. Lütfen kafanızda çok büyütüp benim gibi kendinizi üzmeyin. Her bir aşama sırası geldikçe yaşanıyor. Sevgiler...
canım benımde rısklı bır gebelıgım var 38.haftada sunı sancıyla dogurtcam senı dedı.son haftaları bekleyemem dedı dua et de acılman olsun dedı.ben de cok tırsıyorum bu sunı sancıdansenın acılman falan varmı rahım agzında yumusama.ınsallah sunıye falan gerek kalmazda yavrucaklar tesrıf ederler hersey kendılıgınden en dogalından olur canım.tabı en hayırlı saglıklı olan neyse o olsun normal olsun dıye de ısrar etmem rabbım bılır en ıyısını.benı haberdar edersen doktordan sonra cok sevınırım.bıde catı yapın musaıtmıymıs normal dogum ıcın
arkadaşlar zaman zaman takip ediyorum forumu, öncelikle hepinizin sağ salim bebişlerinizi vakitlice kavuşmanızı diliyorum. Ben de 37+0 oldum bugün itibariyle. Dün gece sahura kadar şiddetli kasılmalar yaşadım, karnım taş gibi oldu durdu hep. Sabah içimiz rahat etsin diye doktoru aradık, gel dedi doktorum. Nst ye bağladılar bebeğin kalp atışı iyi, sancılar bazen 80 e bile vurdu. Sonra ultrasonla baktı herşey gayet iyi dedi. Kilosu 3100 civarında. Ve sonraaa korkuyla beklediğim çatı muayenesi yapıcam demez mi, çok korktum ama sağolsun rahatlattı sıkma kendini çok hissetmeyeceksin dedi. Derin nefes aldım, kendimi rahat bırakmayaçalıştım sanırım işe yaradı, gerçekten çok canım yanmadı. Evet rahatsızlık hissi oldu ama öyle dayanılmayacak gibi değil. Bunu özellikle yazmak istedim çünkü zaman zaman burda benim gibi çatı muayenesi denince korkuyla bekleyen arkadaşların yazılarını okumuştum. Bugün de böyle atlatınca özellikle yazmak istedim. Lütfen kafanızda çok büyütüp benim gibi kendinizi üzmeyin. Her bir aşama sırası geldikçe yaşanıyor. Sevgiler...
sagol canım ben de o tırsanlardanım.dedıgın gıbı kendını sıkmamak gerekıyor rahat olmak lazım.bıde doktor elının kacta kacını sokuverıyor acaba yoksa sadce parmaklamı bakıyor bılıyo musun:26::26::26:sana ne dedı normal dogum ıcın uygunmuymus
canım 2-3 ipucu ver o zaman bebişin ilk zamanlarında uygulayabilceğimiz ve pek bilmediğimiz
Kızlar şimdi kafam karıştı.sancı denen şey karnımızın basket topu gibi sertleşmesi mi?eğer öyleyse günde 3-4 kez oluyor bende acı hissetmiyorum her tarafı taş gibi oluyor.
Yook buçak saplanması gibi bişey mi ?lütfen bilen biri yazsın
canım sen kacıncı haftadsın bılmıyorum ama arkadasımn da uzun suredır suyu azalıyordu hergun 2 kere nstye gırıyordu.doktor sadece bebgın basında su kalmıs demıstı onunkıde terstı sonra yan dondu e son kafa gelısıydı.bugun 36hafta 5gunluktu sabah sezaryen olmus 2650 domus bebegı annesını emıyormus yavrum arkadasım daha ayılmamıs bıle.kuveze falan gerek kalmamıs maasllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?