çook teşekkür ederiz... çok şükür sağlığımız yerinde, sezaryen istemiyorum diye 9 ay resmen yırtındım ama çok şükür korktuğum gibi geçmedi, daha 2. gün ayaklandım ve her işimi yapıyorum, tabii biraz sancım oluyor ama ağrı kesici işimi görüyor.. ayrıca suni sancıdan hatta doğum sancısından da korkmayın, ben 12 saat çektim ama kısmet değilmiş normal doğum
sadece bez ıslak mendıl ve pişik kremı yeterlımı kızlar pudra bebe yagı bunlara gerek var mı
bebek yağını alıp almamakta kararsızım çünkü bebeği ilk doğdugunda yıkamıolar doğdugunda üzerinde beyaz bi sıvı oluo bebeğin derisinin onu emmesi gerekıomus sonrada göbek bağı düşene kadar yıkanmıo oyuzdene bebek yağı istemezler sanırım.. pudra zaten kullanılmıo sanırım onun yerine pişik kremi kullanılıo
30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
pazartesi sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
oğlum da bende çok iyiyiz, dün akşam evimize geldik..
anı anına doğum hikayem çoooooooooook yakında gelecek
pazartesi sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
Allah kolaylık versin Ebru' cuğa.Gözün aydın şeker anne,hayırlı evlat olur inş doya doya sarıl kızınakızlar Ebucu arkadaşımız şu an sezeryana alındı.. Dualarınızı bekliyoruz o da kızına kavuşacak inş. Ağustos annesi oluyor :) normal olacaktı ancak suyu çok azalmış olduğu için sezeryana aldılar..
saol canım allahım sanada agrısız sızısız nasıp etsın
gaz bayagı popondan cıkan gaz canım
Gözün aydın canım, sende kucağına aldın sonunda paşanı, son güne kadar bekledi sıpa, ısır totosunu annesi30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.
Canım benim, birşey olmaz Rabbimin izniyle,tam yatmamışsın göbüşünün üstüne gönlünü ferah tut, hareketlerini takip edersinkızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.
kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.
Ooo canim yagecmis olsun. Bebek hareketlerini takip et. İnsallah guzel guzel hareket eder ve hic bisicigi yoktur kuzunun.
Canım benim, birşey olmaz Rabbimin izniyle,tam yatmamışsın göbüşünün üstüne gönlünü ferah tut, hareketlerini takip edersin
cnm soluna dön uzan bebeğin hareketlerini bi kontrol et duruma göre hareket etmezse dr.unu ararsın cnm
o çığlık atanlar nıye atıyo ozaman anlayamıyorum,kandırmıyosun dimi beniamanın tuvalete doğurmuyalımda sertleşmeyse genelde düzensız ama oluyor gün içinde ara ara,doğum yaklaşıyormu yoksa,doğurasım vaaaarrr
sağolun kızlar hareket ediyor ama inşallah bir zarar vermez ona çok korktum çok.allah korusun meleklerimizi.
slmmmm
pazartesı saat 11.34 de 3300 g olan oglum dunyaya geldı cok cok sukur
fırsat sımdı buldum yazıyorum
spınal oldum ve herkese yanı sezeryan olanlara tavsıye edıyorum
evet cok kolay degıl sonrası ama benım korktugum kadarda zor olmadı
allahın bugunude varmıs dıyorum
okadar tatlıkı oglum
doktor ılk gösterıdıgnde karnımdan cıkardı kordonu kesmeden ıste oglun dedı
ılk sözum ne kadar çirkin oldu
ordakılerden bırırsı bende ılk cocugumda bu tepkıyı vermıstım dedı
sonra muayene edıp yanıma getırdıler ben dıkılırken kokladım öptum sıcacıktım
bebegın cıkması 1 dk
benım dıkısler 15 dk surdu
allahım sızede hayırlı dogumlar nasıp etsın
mıs yavrularınızı koklayın
canım çook tebrik ederim allah yavrunu analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın kurtuldun çok şükür.
sağolun kızlar hareket ediyor ama inşallah bir zarar vermez ona çok korktum çok.allah korusun meleklerimizi.
kızlar bir sorun yoksa normal yapmaya çalışın. hiçbir sebep yokken sezeryan olmayın. bakın okuyun:
Sezaryen Masum Değildir « Kuraldışı Eğitim & Danışmanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?