2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel günün geçmemiş keşke benimkide gününden önce gelse. çoook tebrik ederim gözün aydın okuyunca çok sevindim nihayet kavuştun oğluna darısı benim ve diğer bütün arkadaşların başına

gözün aydın hayatım meleğin Allah bağışlasın

Birşeycikler olmaz inşallah... Korkma.. Ben ilk hamileliğimde yaklaşık 10-15 basamaklı bir merdivenden düşmüştüm. Hemde başından sonuna kadar ve 7,5-8 aylık hamileydim. Ayaklarını yüksek tutarak uzan, bebek hareketlerini dinle.

canım geçmiş olsun

Göbeğinin üstüne tam düşmemişsin, Allahın izniyle bir şey olmaz ama sen bu akşam sık sık hareketlerini takip et canım. Geçmiş olsun.

sağolun kızlar.ay hayırlısıyla kucağımıza alalım da ondan sonraki koşturmacamız başlasın sevelim istiyorum.aman siz dikkat edin acele etmeyin.

Lütfen hemen doktorunu ara!!! kanaman falan yoktur umarım,sakin ol doktorunu ara hemen cnm

merhaba geçmiş olsun direk göbeğinin üstüne düşen tanıdıklarım,arkadaşlarım var hiç birininde bir problemi olmamış Allahın izniyle sizin bebeğinizde hiç etkilenmez.

sağolun kızlar valla içime su serptiniz.dilsad sanırım annelik dürtüsünden panik yaptım.o kadar da korumasız değilmiş bebişler.nadidem dr a gitmiş miydin düşünce allah korumuş valla.dilerk yarın sabah dr kontrolüm var şimdilik kanama vb yok inşallah da olmaz.küçük kızımı ve sizin minik balıklarınız allah korusun aminnnnnnnnnnnnnn

haklısın canım eğer annelik alttan doğurmakla olsaydı bazı öz anaların bebeklerine yaptığı şeyleri duymazdık.bence annelik kalpte.her doğum yapan da anne olamıyor malesef haberlerden ve çevreden neler duyuyoruz.allah hakedene versin bebeği diye dua ediyorum.sezeryanla-normal doğumla ilgisi yok.belki dar bir kanaldan geçerken akciğerine olummlu etkisi olabilir normalin ama durum müsaiit olmayınca sezeryan yapılmalı.normal diye tutturup kötü sonuçlar yaşayanlar da var.allah hayırlı doğumlar,evlatlar ve anneler versin kızlar aminnn

Zaayif degil canim kilolu.3600 cikti.Ben de devlete gidip orda rontgenci ayri oluyo ya bir de ona olctureyim diyorum kilomuzu.normal istegim icin kilo onemli.sen de normal bekliyorsun degil mi

demmir can nihayet kucağına aldın bebiş i gülüm ya Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin, darsı başımızaaa ,

kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.

muffin cim ya , arkadaşlar demiş zaten takip et hareketlerini diye, ben ce de hemen kötü ye yorma sakın , yarın da bizi haberdar et ,

kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.

Canim dikkat et kendine sol tarafına yat ve bebegin hareketlerini izle off allahım sen yardim et sag salim kucamiza alAlim

Yarina cati muayenem var. Bu temizlik isi cok zor bisii goremiyorummmmm. Hadi bu haberli. Sanci olsa su gelse napcazzz... Dogurmak kadar zor geliyo bu kisim bana.

Pepik arkadaşım. Yarina cati muayenem var. Bu temizlik isi cok zor bisii goremiyorummmmm. Hadi bu haberli. Sanci olsa su gelse napcazzz... Dogurmak kadar zor geliyo bu kisim bana.

:) aynı şeyi bende düşündüm ama doktorlar alışık buna hiç düşünme bence, yoksa insan kendini çok kasıyor. Yıkayıp gidersen sorun olmaz. kılın olması pis olmasından iyidir diye düşünüyorum. ben çatı muayenesini dün oldum normal dedi. bakalım sana ne diyecekler

Gözün aydın canım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Darısı bizlerin başına artık.Bekliyoruz sabırsızlıkla....:18:

ebucu doğum yaptı bebeğimiz ve annemiz sağlıklı.. 3800 doğdu usgde 3700 diolardı :) şimdi annenin ayılmasını bekliyorlarmış bebeğimiz odasına gelmiş maaşallah :)
mAasllah allah bagıslasın saglık sıhat versın allahım bızlerıdde saglıcakla kurtarsın
ohhhh beeeee sen dogurdun ben rahatladım kuzum yaa ıcıme dert olmustu.neyse allah analı babalı buyutsun saglıklı hayırlı uzun omurler versınhıkayenı dort gozle beklıyoruz
canım nasıldı sunı sancı olayı anlatırsan cok sevınırım tesekkurler sımdıden
Yarina cati muayenem var. Bu temizlik isi cok zor bisii goremiyorummmmm. Hadi bu haberli. Sanci olsa su gelse napcazzz... Dogurmak kadar zor geliyo bu kisim bana.
bana da yaaa ne kadar zor oldu bu ıs.aynanın karsısına gecer yaparım dıyordum ama yınede olmuyo bu sıcakta agdada yapammkı.onceden aagdaya gıdıyor olsaydım keske evde yaptıgım ıcın gerek gormuyordum sımdıde kuafor tecrubem yok guvenemıyorum kendımede kuaforede.offf cok gıcık bıseymıs.

Kil demek pis demek degil mi arkadadim.) bakalim nolcak yarina.!

BNa gecen hafta icin cati muayenesi yapicam dedi. Kuafor hazirlik falan gittim. Yapmadi bu haftaya birakti. Her hafta agda yapilmiyo ki. Degil kendi badina agda afedersin jilet bile yapilamiyo ki. Ben artik bacaklarimi bile alamiyorum. Ya ben beceremiyorum ki yada bunun icin fazla uzun bacaklarim var.))

Canim dikkat et kendine sol tarafına yat ve bebegin hareketlerini izle off allahım sen yardim et sag salim kucamiza alAlim

tamam kızlar yarın gelir gelmez haber vericem size.

ovv bu ne herkes doğuruyo TAKİP EDEMİYORUZ HEPSİNİ BÜTÜN DOĞURAN ANNELER RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN HAYIRLI OLSUN

hayırlı uğurlu olsun canım Allah anneli babalı sevdikleriyle bir ömür huzurla sağlıkla bollukla yaşamayı nasip etsin

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey demmircan da anne oldu nihayetyaman geldi hoş geldi bolluk bereketler anne babasıyla hatta ve hatta kardeşleriyle sağlıklı huzurlu bir ömür geçirsin inşallahbir ara uğra da Anadolu kadını modunda çektiğin o acıları yaz bizeöpüldün ''pipican'ın annesi''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…