2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi arkadasımız yazmış bnmde adet sancısı gibi sancılarım oluyo neden acaba 2 3 gündür kötüyüm zaten dogurcammı ne var daha ama

bende 2 3 gündür karın ağrısı çekiyordum dün hastaneye gittim 40 60 arası sancım çıktı doktor önemsemedi çoğalırsa gel dedi bugün yine ağrılarım var akıntımda çoğaldı gibi napıcağımı şaşırdım gitsem bi türlü gitmesem bitürlü. Sancılarım aynı seviyede çoğalma olmadı ama 14 üne kadar çekersem böyle yandık.sezeryan olmam gerek zaten ilki sezeryandı çünkü.Bu son ay bayağı sıkıntılıymış ilkini erken doğurduğum için bişey anlamamışım meğerse.olmazsa yarın yine gidicem.

Kızlar ben caTi muayenesi oldumya biraz kanamam var nisan falan degil bence bellimde agriyo ya oda düşmeden kaynaklanıyor heralde

bende bu konudan muzdaribim cuma günü çatı muayanem var aylık ağdaya gidiyordum ama tüylerim uzamadı ne yapayım bir akıl verin lütfen jilete mi vursam sizler ne yaptınız

Kızlar ben caTi muayenesi oldumya biraz kanamam var nisan falan degil bence bellimde agriyo ya oda düşmeden kaynaklanıyor heralde

Canım dün banada çatı muayenesi yaptılar benim kanamam olmadı. Ablamın senin gibi çatı muayenesinden sonra kanaması oldu.Başka doktora sorduk doğumu tetikler dedi Ablam sonraki gün doğurdu.Bence ihmal etme hertürlü kanama riskli bence.

bende bu konudan muzdaribim cuma günü çatı muayanem var aylık ağdaya gidiyordum ama tüylerim uzamadı ne yapayım bir akıl verin lütfen jilete mi vursam sizler ne yaptınız
sakın cnm jilet vurma o kadar çok çıkmaz bence idare et öyle nasıl insanlar var duyuyoruz jilet çok fena yapar ne gzl miiss gibi ağda olmuşun

sakın cnm jilet vurma o kadar çok çıkmaz bence idare et öyle nasıl insanlar var duyuyoruz jilet çok fena yapar ne gzl miiss gibi ağda olmuşun

ewt canım çok çıkmadı zaten ama ne bilim utanırım diye kara kara düşünüyorum çok saol cevabın için

ewt canım çok çıkmadı zaten ama ne bilim utanırım diye kara kara düşünüyorum çok saol cevabın için

merhaba bence de ağda olayına takılma hiç, çatı muayenesi 15 sn.lik bir şey zaten örtünün altından yapıyor muayeneyi yani utanacak kadar zaman olmuyor.

bende eylul basındaa yada kızım dayanamazsa agustos annesıı olabılırımm.. herann bakalım hayırlsıı.. bu konuda bende cok pımpırıklıyımm.. cnm acıdgı ıcın jıletle almaya basladımm hamılelıgımde.. ama onu bıle artık yapamıyorumm cok zorlanıyorumm..

bire bir uygulayanlar memnun. özellikle de ne kadar erken başlanırsa etkili olma olasılığı artıyor.

Yarina cati muayenem var. Bu temizlik isi cok zor bisii goremiyorummmmm. Hadi bu haberli. Sanci olsa su gelse napcazzz... Dogurmak kadar zor geliyo bu kisim bana.

kendi kendine yapılır mı yaa.. ben bugün kuaföre gittim oooh yumurta gibi oldum çıktım

bire bir uygulayanlar memnun. özellikle de ne kadar erken başlanırsa etkili olma olasılığı artıyor.

kendi kendine yapılır mı yaa.. ben bugün kuaföre gittim oooh yumurta gibi oldum çıktım

bende hamılelıgımın basından berı hep gıttım zaten hamılelık oncesı de gıdıyordum kuafore. ama sımdı 15 gun once aldırdım tek tük cıkmaya basladılar cuma kontrolum war gıtsem agda almaz onları ufacık tefecikler en azından daha 1 hafta beklemek lazım ama ya bu sefer doktora gıttıgımde catı muayenesı yaparsa yapıcam falan demedi ama acaba soluyomu yapcagını ay napsam ya öle de gidilmezki tek tük olsada war işte kılcıklar catı muayenesı yapıcam derse musaıt deılım mı desem bılsem hazırlıklı gelirdim filan derim kusura bakma derim az mahcup olurum bende ee napayım ama jilet vursam nasıl olur ki hiç vurmadım ben beceremem de keserim mazallahh

Uykum var AMA Rahat edemiyorum ki uyuyayim....dogunca da bebis uyutmaz artik

Allahtan havalar serinledi de biraz yani en azından bursa serinnledi sahurda eşimi kaldırıyorum onunla bende yiyorum bişiler sonra bi uyuyorum öglen 1 e kadar ama deliksiz değil tabi olsun cok az kaldı artık en azından en fazla 18 gün var diyorum artık bu 1 hafta sonra da olabilir yani.

kız 2 senelik şampuanını stoklamışsın ne kadar çok o öyle
ne 2 senesi bacım ne 2 senesi
yerleştirdim herşeyimi,son kezde kare alim dedim:))

bunlar var ya bir ömür yeter size
ben bu şampuanlardan bir tane almıştım 2 sene boyunca ben de kullandım kızım da kullandı sonunda bitti çok şükür. hem dalin sağlıklı değil, komilinin bebe şampuanları boya içermiyor.bunda sarı boya var. inşallah nivea nın biterse komili alacağım.

kızımız ADA bi süpriz yaptı bize pazar günü.sabah saat 11:30 civarı tuvalet için kalktığımda bir de ne göreyim suyum gelmiş.acilen doktora gittik.saat 14 de beni sezeryana aldılar ve 15 de dünya güzeli kızımı elime aldım.RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu için isteyen herkese bir melek nasip etsin.ADAmız 2.640gr ve 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı...

Masallah kizina. Allah anali babali buyutsun canim. Darisi bizlerin basina insallah

aaa tebrikler cidden sürpriz yapmış sizehiç hissetmediniz mi suyunuzun geldiğini?Allah anneli babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…