geçmiş olsun cnm bişey olmaz için rahat olsun ilk kızımda bende düşmüştüm hemde karnıma baya gelmişti dr um onların içerde bayaa sağlam bi korumada oldugunu söyledi işte amnion ısıvı falantamam kızlar yarın gelir gelmez haber vericem size.
BNa gecen hafta icin cati muayenesi yapicam dedi. Kuafor hazirlik falan gittim. Yapmadi bu haftaya birakti. Her hafta agda yapilmiyo ki. Degil kendi badina agda afedersin jilet bile yapilamiyo ki. Ben artik bacaklarimi bile alamiyorum. Ya ben beceremiyorum ki yada bunun icin fazla uzun bacaklarim var.))
Kızlar ben caTi muayenesi oldumya biraz kanamam var nisan falan degil bence bellimde agriyo ya oda düşmeden kaynaklanıyor heralde
sakın cnm jilet vurma o kadar çok çıkmaz bence idare et öyle nasıl insanlar var duyuyoruz jilet çok fena yapar ne gzl miiss gibi ağda olmuşunbende bu konudan muzdaribim cuma günü çatı muayanem var aylık ağdaya gidiyordum ama tüylerim uzamadı ne yapayım bir akıl verin lütfen jilete mi vursam sizler ne yaptınız
sakın cnm jilet vurma o kadar çok çıkmaz bence idare et öyle nasıl insanlar var duyuyoruz jilet çok fena yapar ne gzl miiss gibi ağda olmuşun
ewt canım çok çıkmadı zaten ama ne bilim utanırım diye kara kara düşünüyorum çok saol cevabın için
merhaba bence de ağda olayına takılma hiç, çatı muayenesi 15 sn.lik bir şey zaten örtünün altından yapıyor muayeneyi yani utanacak kadar zaman olmuyor.
bende bu konudan muzdaribim cuma günü çatı muayanem var aylık ağdaya gidiyordum ama tüylerim uzamadı ne yapayım bir akıl verin lütfen jilete mi vursam sizler ne yaptınız
ewt canım çok çıkmadı zaten ama ne bilim utanırım diye kara kara düşünüyorum çok saol cevabın için
çok sağol canım bu bile işe yarayacak gibi.çok satanlar listesindeymiş kitap.loş ortam olayı mantıklı yoksa parlak ışıkta uyumaz sıpacıklar.bir de uyku saatinde konuşmama olayı.trt1 de süper dadı diye bir program var.sorunlu çocukların davranışlarında aileyle ortak çalışıp 1 hafta süreyle gözlem-eğitim veriyor.onda da uyku saatinde loşluk ve fazla muhabbet etmemekten bahsetmişti.önemli olduğunu düşündüğün konuları okuyunca buraya yazarsan seviniriz.okumam gereken o kadar kitap var ki daha aldığım 3 tane doğum-doğum sonrası kitabı var onları bitiremedim.bunu da alırsam 500 küsür sayfa naparım bilmem.çok teşekkürler canım.bir de arkadaşlarım önerdi demişsin.deneyip olumlu sonuçlar almışlar mı yoksa teoride mi kalmış.birçok bebek bakımı kitabı okuyan arkadaşım kitaptaki gibi olmuyor diyorlar da
Yarina cati muayenem var. Bu temizlik isi cok zor bisii goremiyorummmmm. Hadi bu haberli. Sanci olsa su gelse napcazzz... Dogurmak kadar zor geliyo bu kisim bana.
bire bir uygulayanlar memnun. özellikle de ne kadar erken başlanırsa etkili olma olasılığı artıyor.
kendi kendine yapılır mı yaa.. ben bugün kuaföre gittim oooh yumurta gibi oldum çıktım
Uykum var AMA Rahat edemiyorum ki uyuyayim....dogunca da bebis uyutmaz artik
ne 2 senesi bacım ne 2 senesikız 2 senelik şampuanını stoklamışsın ne kadar çok o öyle
kızımız ADA bi süpriz yaptı bize pazar günü.sabah saat 11:30 civarı tuvalet için kalktığımda bir de ne göreyim suyum gelmiş.acilen doktora gittik.saat 14 de beni sezeryana aldılar ve 15 de dünya güzeli kızımı elime aldım.RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu için isteyen herkese bir melek nasip etsin.ADAmız 2.640gr ve 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı...
kızımız ADA bi süpriz yaptı bize pazar günü.sabah saat 11:30 civarı tuvalet için kalktığımda bir de ne göreyim suyum gelmiş.acilen doktora gittik.saat 14 de beni sezeryana aldılar ve 15 de dünya güzeli kızımı elime aldım.RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu için isteyen herkese bir melek nasip etsin.ADAmız 2.640gr ve 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?