2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada dün dr randevum vardı malum son gelişmeler;

*Makad hala geliş pozisyonundaydı boynundaki kolyeler(kordonlar)hala duruyordu.
*Meleğim dönememiş ama ben zaten biliyordum kafasının göğüs kafesime baskı yapıp nefesimi kesmesinden ve yamuk bir göbüş yapmasından
*Bu sebeple de kilo alamıyor adam akıllı 2500olmuş bir haftada 163gram almış yanılma payı da var doğum sonrası küveze girer diye endişeliyim
*Sezeryan günümüz de belli oldu ayın 9u perşembe günü sabah 7de hastahaneye yatışım yapılıyor sanırım ilk doğum ben olacağım.
*Doğum fotoğrafçısı gireceği için dr uykulu bir anne fotosu olmaz dedi sanırım prenses doğum yapacak belden uyuşturmalı tam emin değilim kendimi ona bıraktım.
*1haftada meleğim küveze giremeyecek kadar kilo alsa başka hiçbirşey istemiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin...

herkese günaydınlar...

hayırlı olsun canım :):) maşallah meleğine :)

Merhaba arkadaşlar,

Artık hepimiz son günlerimizi yaşıyoruz sayılır. Alllahım hepimizin kucağına sğlıkla almayı nasp etsin evlatlarımızı inşallah..Hepimizin yardımcısı olsun.

Ben dün doktora gittim. Çatılara bakacaktı,önümüzdeki pazartesi bakalım dedi bebeğimin kilosu 3200 görünüyor, haftaya kadar biraz daha büyüsün dedi.Nst ye bağlandım ilk kez.Çocuk baya hareketli idi ama bana sancın var gibi bişey söylemedi sadece gayet güzel dedi.

Birde benim gece boyunca ellerimin içi ve ayaklarımın altı yanıyor kızlar.ellerim şişiyor ve sıkarken ağrıyor. Sizdede oluyor mu bunlar...

Kızlar selam bende ekim annesi olucam inşallah allah sizleri kurtarsın diye dua ediyorum sonra bizlere gelsin sıra :)
ben bu yeni sezeryan yasasından sonra durumlar nasıl doktorların tepkileri nasıl merak ediyorum planlı sezeryan isteyenlere hayır olmaz diyorlarmı sizler konuşmuşsunuzdur artık bu konuları bizim daha doğum konusu açılamıyor erken olduğu için.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Gözünüz aydın canım.. Allah nazarlardan korusun kuzunu! Sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah..

benim doktorum sorun etmedi tamam dedi :):)

boşver yaa o kadarcık tüyden bişey olmaz. öyle orman gibi olmadığı sürece doktorun onu dert edeceğini hiiiç sanmam. boşuna jilet vurma bence, biraz daha uzayınca aldırırsın adam akıllı, uzun vadeli bir çözüm olur. hem jiletten sonra çok kaşıntı yapıyor

benimki 36 haftalık olduğunda sezaryen yapalım dedi. o vakte kadar adamakıllı konuşmamıştık. daha doğrusu ben ne istediğimden emin değildim. doktorum bana sen nasıl istersen öyle olacak diyordu ben de siz bilirsiniz, ben ikisini de istemiyorum diyordum. o da sonunda sezaryene karar verdi. yasayının da bazı açıkları var zaten. kati olarak sezaryen yasaktır demiyor. annenin normal doğumdan korkuyor olması bile sezaryen endikasyonu. sadece böyle bir durumda SGK sezaryen ücretini karşılamıyor.

..............................
merhaba destina nasılsın doğumun yaklaşmış kolay bir doğum diliyorum şimdiden sana.Bende ekim annesi olucam inşallah Tobb da düşünüyorum Cemil Kayada senin de değişiklik olmadıysa orda olacak diye okumuştum Ankaralı hamişler forumundan Kusura bakma merak ettiğimden araştırıyorum. Doğum sürecini, hastane ve doktor ile ilgili düşüncelerini bizimle payşalırsan çok memnun olurum teşekkür:))) Ben yazana kadar çıkmışsın

Son düzenleme:

canım maşallah artık az zamanın kaldı inşallah. küvez olayını hiç dşünme.haftasını tamamlıyor hayırlısıyla.ciğerlerinin gelişmesi önemli olan.ben oğlumu 31 haftalık doğurdum 1 ay küvezde kaldı 1300 gr dı.taburcu olduğumuzda 1800 gr dı düşün:)) elime bile alamıyordum ama maşallah sağlığı yerinde olduğu için çıktık.
kilosu gayet iyi.önemli olan sağlığı.küveze hiç takılma.

canım senin düşüncelerin yazdıkların tecrübeli bir anne olarak benim için çok önemli inan içime su serptin ister istemez kaygılanıyorum acaba nasıl olacak emzirebilecek miyim?
sütüm gelecek mi?rezene çayı şimdiden içmeye başlasam bir zararı olur mu? vs diye anladığım kadarıyla bu küvez olayında ciğer gelişimi önemli kilo değil doğru mudur?

Bu mübarek ayda her şey gönlünce olsun inşallah canım.. Merak etme kilosu az da değil prensesinin.. Benim ikiz yeğenler 1'er buçuk kilo doğmuşlardı.. Allah'ım bi avazda kurtarsın..

Bu mübarek ayda her şey gönlünce olsun inşallah canım.. Merak etme kilosu az da değil prensesinin.. Benim ikiz yeğenler 1'er buçuk kilo doğmuşlardı.. Allah'ım bi avazda kurtarsın..

canım çok saol Allah razı olsun Allah hepimizin kalbinden geçeni nasip etsin usg de +/- olarak çıkabiliyormuş ya o yüzden tereddüt ediyorum kilosunu

Küvoz olayının kilo ile hiç ilgisi yok bizimkide tıfıl oldugundan bende sormustum ilgisi yok dediler orneklerde vermişti hatırlarsın yazmıstım. Bir arkadasımın 4 kilo bebegi oldu kuvoze girdi yeni 5-6 saat sanırım sekeri dusmus oyle birsey demişti solunumla ilgisi oldugu gibi sarılık yada butur olaylarda var yani dusunursek işin içinden cıkamayız :) Süt olayıda erken haftada dogum riski olunca bende korkmustum mumkun değil gelmez diye kac hemsire kendinden ornek verdi ozaman kafana takarsan gelmez yoksa 33te bile rahat geliyor diye bence rahat olalım yasayıp gorelim :)

günaydınnnnnnnnnnn GÜZEL ANNELER VE BEBİŞLERİ, güzel bir gün olsun herkes için

hoşgeldi Adaaa sağlıklı büyütmek nasip etsin Yaradanım , bize de zamanında hayırlısı ile nasip etsin .

sederkcim arkadaş söylemiş zaten sıkma canını diye ama bence de endişlenme ki o içindeki melek te endişe yaşamasın , annesi merak etme oo daha önce anlatmıştım , ben bile doğduğumda bana hemşireler felen yaşamaz demişler (öyle zayıfmışım ) ama bak kocaman kadın oldum kendi bebiş imi bekliyorum

kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.

Cnım arkadaslar hep morl vermişler bugunde muayenede için rahatlar artık. Onların koruması guclu tabiki sandıgımız kadar basit değil. Ne kazalardan ne hamile bayanlar sorunsuz cıkıyor. Ama işte annelik içguduleri insanı rahat bırakmıyor :)

Muffinnn kullanıcısından alıntı
kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.
.
.
.
aklına kötüsünü getirme cnm iyi haberlerini bekliyoruz

sederk kullanıcısından alıntı
Kızlar bu arada dün dr randevum vardı malum son gelişmeler;

*Makad hala geliş pozisyonundaydı boynundaki kolyeler(kordonlar)hala duruyordu.
*Meleğim dönememiş ama ben zaten biliyordum kafasının göğüs kafesime baskı yapıp nefesimi kesmesinden ve yamuk bir göbüş yapmasından
*Bu sebeple de kilo alamıyor adam akıllı 2500olmuş bir haftada 163gram almış yanılma payı da var doğum sonrası küveze girer diye endişeliyim
*Sezeryan günümüz de belli oldu ayın 9u perşembe günü sabah 7de hastahaneye yatışım yapılıyor sanırım ilk doğum ben olacağım.
*doğum fotoğrafçısı gireceği için dr uykulu bir anne fotosu olmaz dedi sanırım prenses doğum yapacak belden uyuşturmalı tam emin değilim kendimi ona bıraktım.
*1haftada meleğim küveze giremeyecek kadar kilo alsa başka hiçbirşey istemiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin...
.
.
kuzucuk sağlıkla gelecek inş. pörtlek pörtlek annesine bi bakacak annesi bütün herşeyi unutacak
güzel güzel pozlar verecek resimci teyzeye

bende daha süt namına tık yok bakalım ne olacak bende 1.5kilodan biraz fazla doğmuşum tmm küveze de alınmamışım ama kendi evladın olunca endişeler kaygılar boyu sıra gidiyor düşünmeyeye çalışmak en iyisi ama ne kadar düşünmeyeceğiz öyle değil mi?

aaaa muffin düşmüş müüüüü aman dikkat kızlar ya sonlarına geldik bazılarımız gün sayar bile oldu muffin çok geçmiş olsun inşallah prenses gayet iyidir içerde sağlıklıdır canını sıkmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…