kızımız ADA bi süpriz yaptı bize pazar günü.sabah saat 11:30 civarı tuvalet için kalktığımda bir de ne göreyim suyum gelmiş.acilen doktora gittik.saat 14 de beni sezeryana aldılar ve 15 de dünya güzeli kızımı elime aldım.RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu için isteyen herkese bir melek nasip etsin.ADAmız 2.640gr ve 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı...
kızımız ADA bi süpriz yaptı bize pazar günü.sabah saat 11:30 civarı tuvalet için kalktığımda bir de ne göreyim suyum gelmiş.acilen doktora gittik.saat 14 de beni sezeryana aldılar ve 15 de dünya güzeli kızımı elime aldım.RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu için isteyen herkese bir melek nasip etsin.ADAmız 2.640gr ve 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı...
Kızlar selam bende ekim annesi olucam inşallah allah sizleri kurtarsın diye dua ediyorum sonra bizlere gelsin sıra :)
ben bu yeni sezeryan yasasından sonra durumlar nasıl doktorların tepkileri nasıl merak ediyorum planlı sezeryan isteyenlere hayır olmaz diyorlarmı sizler konuşmuşsunuzdur artık bu konuları bizim daha doğum konusu açılamıyor erken olduğu için.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bende hamılelıgımın basından berı hep gıttım zaten hamılelık oncesı de gıdıyordum kuafore. ama sımdı 15 gun once aldırdım tek tük cıkmaya basladılar cuma kontrolum war gıtsem agda almaz onları ufacık tefecikler en azından daha 1 hafta beklemek lazım ama ya bu sefer doktora gıttıgımde catı muayenesı yaparsa yapıcam falan demedi ama acaba soluyomu yapcagını ay napsam ya öle de gidilmezki tek tük olsada war işte kılcıklar catı muayenesı yapıcam derse musaıt deılım mı desembılsem hazırlıklı gelirdim filan derim kusura bakma derim az mahcup olurum bende ee napayım ama jilet vursam nasıl olur ki hiç vurmadım ben beceremem de keserim mazallahh
Kızlar selam bende ekim annesi olucam inşallah allah sizleri kurtarsın diye dua ediyorum sonra bizlere gelsin sıra :)
ben bu yeni sezeryan yasasından sonra durumlar nasıl doktorların tepkileri nasıl merak ediyorum planlı sezeryan isteyenlere hayır olmaz diyorlarmı sizler konuşmuşsunuzdur artık bu konuları bizim daha doğum konusu açılamıyor erken olduğu için.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba destina nasılsın doğumun yaklaşmış kolay bir doğum diliyorum şimdiden sana.Bende ekim annesi olucam inşallah Tobb da düşünüyorum Cemil Kayada senin de değişiklik olmadıysa orda olacak diye okumuştum Ankaralı hamişler forumundan..............................
Kızlar bu arada dün dr randevum vardı malum son gelişmeler;
*Makad hala geliş pozisyonundaydı boynundaki kolyeler(kordonlar)hala duruyordu.
*Meleğim dönememiş ama ben zaten biliyordum kafasının göğüs kafesime baskı yapıp nefesimi kesmesinden ve yamuk bir göbüş yapmasından
*Bu sebeple de kilo alamıyor adam akıllı 2500olmuş bir haftada 163gram almış yanılma payı da var doğum sonrası küveze girer diye endişeliyim
*Sezeryan günümüz de belli oldu ayın 9u perşembe günü sabah 7de hastahaneye yatışım yapılıyor sanırım ilk doğum ben olacağım.
*Doğum fotoğrafçısı gireceği için dr uykulu bir anne fotosu olmaz dedi sanırım prenses doğum yapacak belden uyuşturmalı tam emin değilim kendimi ona bıraktım.
*1haftada meleğim küveze giremeyecek kadar kilo alsa başka hiçbirşey istemiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin...
canım maşallah artık az zamanın kaldı inşallah. küvez olayını hiç dşünme.haftasını tamamlıyor hayırlısıyla.ciğerlerinin gelişmesi önemli olan.ben oğlumu 31 haftalık doğurdum 1 ay küvezde kaldı 1300 gr dı.taburcu olduğumuzda 1800 gr dı düşün:)) elime bile alamıyordum ama maşallah sağlığı yerinde olduğu için çıktık.
kilosu gayet iyi.önemli olan sağlığı.küveze hiç takılma.
*Meleğim dönememiş ama ben zaten biliyordum kafasının göğüs kafesime baskı yapıp nefesimi kesmesinden ve yamuk bir göbüş yapmasından
*Bu sebeple de kilo alamıyor adam akıllı 2500olmuş bir haftada 163gram almış yanılma payı da var doğum sonrası küveze girer diye endişeliyim
*Sezeryan günümüz de belli oldu ayın 9u perşembe günü sabah 7de hastahaneye yatışım yapılıyor sanırım ilk doğum ben olacağım.
*Doğum fotoğrafçısı gireceği için dr uykulu bir anne fotosu olmaz dedi sanırım prenses doğum yapacak belden uyuşturmalı tam emin değilim kendimi ona bıraktım.
*1haftada meleğim küveze giremeyecek kadar kilo alsa başka hiçbirşey istemiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin...
Bu mübarek ayda her şey gönlünce olsun inşallah canım.. Merak etme kilosu az da değil prensesinin..Benim ikiz yeğenler 1'er buçuk kilo doğmuşlardı.. Allah'ım bi avazda kurtarsın..
kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.
Küvoz olayının kilo ile hiç ilgisi yok bizimkide tıfıl oldugundan bende sormustum ilgisi yok dediler orneklerde vermişti hatırlarsın yazmıstım. Bir arkadasımın 4 kilo bebegi oldu kuvoze girdi yeni 5-6 saat sanırım sekeri dusmus oyle birsey demişti solunumla ilgisi oldugu gibi sarılık yada butur olaylarda var yani dusunursek işin içinden cıkamayız :) Süt olayıda erken haftada dogum riski olunca bende korkmustum mumkun değil gelmez diye kac hemsire kendinden ornek verdi ozaman kafana takarsan gelmez yoksa 33te bile rahat geliyor diye bence rahat olalım yasayıp gorelim :)
günaydınnnnnnnnnnn GÜZEL ANNELER VE BEBİŞLERİ, güzel bir gün olsun herkes için
hoşgeldi Adaaa sağlıklı büyütmek nasip etsin Yaradanım , bize de zamanında hayırlısı ile nasip etsin .
sederkcim arkadaş söylemiş zaten sıkma canını diye ama bence de endişlenme ki o içindeki melek te endişe yaşamasın , annesi merak etme oo daha önce anlatmıştım , ben bile doğduğumda bana hemşireler felen yaşamaz demişler (öyle zayıfmışım ) ama bak kocaman kadın oldum kendi bebiş imi bekliyorum
Muffinnn kullanıcısından alıntı
kızlar az önce evde ayağım kaydı ellerim ve dizimin üstüne düştüm.göbeğim biraz yere değdi düşmenin etkisiyle çok korkuyorum bişey olur mu dua edin lütfen.
.
.
.
aklına kötüsünü getirme cnm iyi haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?