2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dhc83 kullanıcısından alıntı
sezeryana 11 30 da gırdım pazartesı salı 11 de cıktım
ayaların uyusuklugu gecınce hemen yurutuyorlar
ılk zor ama okadarda cok zor degıl ben adım atamıcam sanmıstım
4 bucuk da yurudum
sutum gelıyor galıba bılmıyorumkı sıkınca cıkıyor ama emınce cıkıyormu bılmıyorum bugun sut sagma mak.alcam
cok tesekkurler canım bu arada
benle gırenler vardı sezeryana onlar cıkamadılar gaz cıkaramadıkları ıcın
gaz cıkarmana baglı taburcu olman
.
.
.
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Canıım hadi gözünüz aydın! :)) Hayırlı uğurlu olsun Yaman'ımız.. Nazarlardan korusun Allah'ım! Çok çok kokluyorum minik adamı!

canımmm hayırlı olsun darısı başımıza inş. (amin)

allah analı babalı sağlıkla büyütsün yawruşunu

amin kuzum amin inşallah daaaa pörtlek ne beeee badem gözlü olsun öyle baksın ay lütfen öyle diyelim eğer bana çekmişse merak etme gözü açar açmaz poz vermeye başlayacaktır ilk şahidi sen olacağın için bana hak vereceksin eminim

yerim ben o badem gözlüyü maş. sağlıkla güzellikle gelecek inş.kuzum

aha anasına çektiyse yandık deli bi resim arşivi olacaktır

panik yapman o kadar normalki ben bir an dikkatim dağılsa hissetmesem panikliyorum bir taraftanda olabilecekleri en güvenli yerdeler. Allahın izniyle hiç bir şey olmaz ama ne doktoru ihmal et nede üzül, içini ferah tut.

maasallah ne guzel hergun bır bebiş haberı alıyoruz yaaa.allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın.darısı bızlere
canım allah saglıkla kavustursun.dun benım arkadasım dogum yaptı.suyu az oldugu ıcın sezaryen oldu 24agustostaydı beklenen dogum tarıhı.her ıhtımale karsı 2tane cıger ıgnesı yaptırmıstı 1hafta once.2650 gr dogmus.doktor kıloyla kuvezzı bagdastırmamıs.nefes alabılırse gerek kalmaz demıs.yanı cıger gelısımyle alakalı tatlım.sen de uzme kendını annesı.dusunsene annesı daha ayılamamıs yavrum cop cop emıyormus dogar dogmaz...ben yerım onun mınnak dudaklarını
selam kızlar günaydınlar hepinizeeee ( biraz tünaydına kaçıo ama )
tunaydın canım...yokktun kacgundur ıyısınızdır ınsallah

bayanlar merhaba,
benim beklenen doğum tarihim 22 ağustos dün dr kontrolüm vardı haber vermemişti ama muayye etti daha önceden hep normal doğum istediğimi söyledim doktoruma oda o tarihlerde izinli olduğu için sezeryan yapmak istediğini söylemişti. alıp gitmeyi planladığını söyledi. dünki muayeneden sonra normalin çok zor olacağını söyledi. sezeryan yanlısı olduğu söyleniyor doktorumun kafam karıştı bir doktora daha gidip muayene olmayıda çok istemiyorum :s ne yapsam bilemedim.

günaydınlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür nst iyi çıktı sancı yokmuş cuma gene gel dedi ama gitmem sanırım herhangi bir sıkıntım yok ağrı sancı olursa acile gel dedi biz bu gidişle bayramı bulacaz galiba oğluşumla rahat içerse çıkmaya niyeti yok gibi sanki :))

Ciğer ignesi tam olarak etki etmiş mi acaba canım? Bende vuruldum ciger ignesi ama doktor kendi ciger gelişim haftasıda tamamlansa iyi olur diyorda hep

iyiyiz canım saol bi problem yok gün sayıyoruz heyecanla :)

valla rezenenin zararı olur mu hamileyken bilemiyorum ama ben bitki çayını hamileyken ço iyi görmüyorum. allah korusun ters etki yaratabilir. kaslarını gevşetip doğumu tetikleyebilir. süte hiç takılma gelmese benim gelmezdi 31.hafta düşün ne kadar erken bundan 1 buçuk ay önceni düşün...ama valla az az da olsa günden güne çoğalarak geldi.bebişime hiç mama vermediler şükür.doğar doğmaz başlarsın rezene ve still tee ye.bol su içersin. bebiş de memeyi emdi mi bak nasıl geliyor süt.benim bunda da hala göğsümden süt akmıyor. o göğüsle alakalı benim kanallarım çok geniş değil.hiç göğüs pedi kullanmadım ama 1 yaşına kadar da maşallah çok iyi emzirdim. hiç başkaalarıyla kıyaslama.herkesin yapısı farklı.

Ciğer ignesi tam olarak etki etmiş mi acaba canım? Bende vuruldum ciger ignesi ama doktor kendi ciger gelişim haftasıda tamamlansa iyi olur diyorda hep

bende 7 doz vuruldum ciğer iğnesi ( 7x2=14 adet) dr. lar haftasına göre ve özellikle erken doğum tehditi varsa mutlaka vurdurtuyor.
umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

bende 7 doz vuruldum ciğer iğnesi ( 7x2=14 adet) dr. lar haftasına göre ve özellikle erken doğum tehditi varsa mutlaka vurdurtuyor.
umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Ben sadece 12saat aralıklı 2 doz vuruldum suyum azalınca demekki haftaya gore dozları değişiyor bazılarında da 4 doz duymustum

Benimde goguslerim hiç buyumedi ve herkes soruyor oyle doluluk falan hissetmiyorum akıntı oluyor mu diyorlar oda yok ama kişiye gore değişir diyorum bakalım bende kalbimi bozmak istemiyorum:)

cologne canım nerleerdesin kaç gündür göremeyince korktum valla yoksa geldi mi paşa diyee

pek girmiyorum bu ara girsemde okuyup çıkıyorum

yokluğum farkedilmiş saolun sorduğunuz için

yok oğluşum henüz gelmedi beklemedeyiz. pzt. dr. gidicem son kontrolüm olacak. günü ve şeklini netleştiricez inş.

canım onu sormadım yarın gormeye gıdecegım sorarım mutlaka 36hafta 5gunluk dogdu.suyu sureklı azalıyordu sadece bebegın basında su kalmıs demıs doktoru.normalde 5cm olması gerekıyormus onun 2cm suyu varmıs gunde 2kez nstye gırıyordu.neden azaldıgı arastıırıldı fakat bulunamadı.bebegın bobreklerı falan tek tek ıncelendı ama sıkıntı cıkmadı.dunde sabah doktoru kontrolundeyken alalım artık demıs rıske atmayalım demıs.umarım sen de yavrukusuna saglıcakla kavusursun tatlım
iyiyiz canım saol bi problem yok gün sayıyoruz heyecanla :)

maasllah canım.aman herkes ıyı olsun boyle cici cici haberler alalım hep ınsallah.

benim 6.ayda doğum kanalına girdi oğlum. 6. aydan beri yatak istirahatindeyim. erken doğum riskim olduğu için çok sıkı takipteydim.
kişiden kişiye, haftaya ve gebeliğe göre değişiyor.

Canim benim drumda eğer haftaya cumaya kadar olmazsa sabah erkenden gel dedi sormadım ama eğer o tarihe kadar gelmese suni sancıyla dogumu baslatabilir sonuçta bebeklerde günleri geçitimi içerde kalmaları tehlikeli

ela sen hangi doktora gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…