30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
pazartesi sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
oğlum da bende çok iyiyiz, dün akşam evimize geldik..
anı anına doğum hikayem çoooooooooook yakında gelecek
30 temmuz pazartesi saat 17:10 da çok şükür oğlumu sağ salim kucağıma aldım..
pazartesi sabaha karşı suyum geldi, hastanede de 12 saat suni sancı aldıktan sonra açılmamın 1 cm geçmemesi nedeniyle epidural sezaryen oldum..
oğlum da bende çok iyiyiz, dün akşam evimize geldik..
anı anına doğum hikayem çoooooooooook yakında gelecek
sederk kullanıcısından alıntı
Kızlar bu arada dün dr randevum vardı malum son gelişmeler;
*Makad hala geliş pozisyonundaydı boynundaki kolyeler(kordonlar)hala duruyordu.
*Meleğim dönememiş ama ben zaten biliyordum kafasının göğüs kafesime baskı yapıp nefesimi kesmesinden ve yamuk bir göbüş yapmasından
*Bu sebeple de kilo alamıyor adam akıllı 2500olmuş bir haftada 163gram almış yanılma payı da var doğum sonrası küveze girer diye endişeliyim
*Sezeryan günümüz de belli oldu ayın 9u perşembe günü sabah 7de hastahaneye yatışım yapılıyor sanırım ilk doğum ben olacağım.
*doğum fotoğrafçısı gireceği için dr uykulu bir anne fotosu olmaz dedi sanırım prenses doğum yapacak belden uyuşturmalı tam emin değilim kendimi ona bıraktım.
*1haftada meleğim küveze giremeyecek kadar kilo alsa başka hiçbirşey istemiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin...
.
.
kuzucuk sağlıkla gelecek inş.pörtlek pörtlek annesine bi bakacak annesi bütün herşeyi unutacak
güzel güzel pozlar verecek resimci teyzeye
amin kuzum amin inşallahdaaaa pörtlek ne beeee badem gözlü olsun öyle baksın ay lütfen öyle diyelim eğer bana çekmişse merak etme gözü açar açmaz poz vermeye başlayacaktır ilk şahidi sen olacağın için bana hak vereceksin eminim
sağolun kızlar valla içime su serptiniz.dilsad sanırım annelik dürtüsünden panik yaptım.o kadar da korumasız değilmiş bebişler.nadidem dr a gitmiş miydin düşünce allah korumuş valla.dilerk yarın sabah dr kontrolüm var şimdilik kanama vb yok inşallah da olmaz.küçük kızımı ve sizin minik balıklarınız allah korusun aminnnnnnnnnnnnnn
kızımız ADA bi süpriz yaptı bize pazar günü.sabah saat 11:30 civarı tuvalet için kalktığımda bir de ne göreyim suyum gelmiş.acilen doktora gittik.saat 14 de beni sezeryana aldılar ve 15 de dünya güzeli kızımı elime aldım.RABBİM şu mübarek günler yüzü suyu için isteyen herkese bir melek nasip etsin.ADAmız 2.640gr ve 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı...
canım allah saglıkla kavustursun.dun benım arkadasım dogum yaptı.suyu az oldugu ıcın sezaryen oldu 24agustostaydı beklenen dogum tarıhı.her ıhtımale karsı 2tane cıger ıgnesı yaptırmıstı 1hafta once.2650 gr dogmus.doktor kıloyla kuvezzı bagdastırmamıs.nefes alabılırse gerek kalmaz demıs.yanı cıger gelısımyle alakalı tatlım.sen de uzme kendını annesı.dusunsene annesı daha ayılamamıs yavrum cop cop emıyormus dogar dogmaz...ben yerım onun mınnak dudaklarınıKızlar bu arada dün dr randevum vardı malum son gelişmeler;
*Makad hala geliş pozisyonundaydı boynundaki kolyeler(kordonlar)hala duruyordu.
*Meleğim dönememiş ama ben zaten biliyordum kafasının göğüs kafesime baskı yapıp nefesimi kesmesinden ve yamuk bir göbüş yapmasından
*Bu sebeple de kilo alamıyor adam akıllı 2500olmuş bir haftada 163gram almış yanılma payı da var doğum sonrası küveze girer diye endişeliyim
*Sezeryan günümüz de belli oldu ayın 9u perşembe günü sabah 7de hastahaneye yatışım yapılıyor sanırım ilk doğum ben olacağım.
*Doğum fotoğrafçısı gireceği için dr uykulu bir anne fotosu olmaz dedi sanırım prenses doğum yapacak belden uyuşturmalı tam emin değilim kendimi ona bıraktım.
*1haftada meleğim küveze giremeyecek kadar kilo alsa başka hiçbirşey istemiyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin...
selam kızlar günaydınlar hepinizeeee( biraz tünaydına kaçıo ama )
maasallah ne guzel hergun bır bebiş haberı alıyoruz yaaa.allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın.darısı bızlere
canım allah saglıkla kavustursun.dun benım arkadasım dogum yaptı.suyu az oldugu ıcın sezaryen oldu 24agustostaydı beklenen dogum tarıhı.her ıhtımale karsı 2tane cıger ıgnesı yaptırmıstı 1hafta once.2650 gr dogmus.doktor kıloyla kuvezzı bagdastırmamıs.nefes alabılırse gerek kalmaz demıs.yanı cıger gelısımyle alakalı tatlım.sen de uzme kendını annesı.dusunsene annesı daha ayılamamıs yavrum cop cop emıyormus dogar dogmaz...ben yerım onun mınnak dudaklarını
tunaydın canım...yokktun kacgundur ıyısınızdır ınsallah
maasallah ne guzel hergun bır bebiş haberı alıyoruz yaaa.allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın.darısı bızlere
canım allah saglıkla kavustursun.dun benım arkadasım dogum yaptı.suyu az oldugu ıcın sezaryen oldu 24agustostaydı beklenen dogum tarıhı.her ıhtımale karsı 2tane cıger ıgnesı yaptırmıstı 1hafta once.2650 gr dogmus.doktor kıloyla kuvezzı bagdastırmamıs.nefes alabılırse gerek kalmaz demıs.yanı cıger gelısımyle alakalı tatlım.sen de uzme kendını annesı.dusunsene annesı daha ayılamamıs yavrum cop cop emıyormus dogar dogmaz...ben yerım onun mınnak dudaklarını
tunaydın canım...yokktun kacgundur ıyısınızdır ınsallah
canım senin düşüncelerin yazdıkların tecrübeli bir anne olarak benim için çok önemli inan içime su serptin ister istemez kaygılanıyorum acaba nasıl olacak emzirebilecek miyim?
sütüm gelecek mi?rezene çayı şimdiden içmeye başlasam bir zararı olur mu? vs diye anladığım kadarıyla bu küvez olayında ciğer gelişimi önemli kilo değil doğru mudur?
Ciğer ignesi tam olarak etki etmiş mi acaba canım? Bende vuruldum ciger ignesi ama doktor kendi ciger gelişim haftasıda tamamlansa iyi olur diyorda hep
bende 7 doz vuruldum ciğer iğnesi ( 7x2=14 adet) dr. lar haftasına göre ve özellikle erken doğum tehditi varsa mutlaka vurdurtuyor.
umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
valla rezenenin zararı olur mu hamileyken bilemiyorum ama ben bitki çayını hamileyken ço iyi görmüyorum. allah korusun ters etki yaratabilir. kaslarını gevşetip doğumu tetikleyebilir. süte hiç takılma gelmese benim gelmezdi 31.hafta düşün ne kadar erken bundan 1 buçuk ay önceni düşün...ama valla az az da olsa günden güne çoğalarak geldi.bebişime hiç mama vermediler şükür.doğar doğmaz başlarsın rezene ve still tee ye.bol su içersin. bebiş de memeyi emdi mi bak nasıl geliyor süt.benim bunda da hala göğsümden süt akmıyor. o göğüsle alakalı benim kanallarım çok geniş değil.hiç göğüs pedi kullanmadım ama 1 yaşına kadar da maşallah çok iyi emzirdim. hiç başkaalarıyla kıyaslama.herkesin yapısı farklı.
cologne canım nerleerdesin kaç gündür göremeyince korktum valla yoksa geldi mi paşa diyee
canım onu sormadım yarın gormeye gıdecegım sorarım mutlaka 36hafta 5gunluk dogdu.suyu sureklı azalıyordu sadece bebegın basında su kalmıs demıs doktoru.normalde 5cm olması gerekıyormus onun 2cm suyu varmıs gunde 2kez nstye gırıyordu.neden azaldıgı arastıırıldı fakat bulunamadı.bebegın bobreklerı falan tek tek ıncelendı ama sıkıntı cıkmadı.dunde sabah doktoru kontrolundeyken alalım artık demıs rıske atmayalım demıs.umarım sen de yavrukusuna saglıcakla kavusursun tatlımCiğer ignesi tam olarak etki etmiş mi acaba canım? Bende vuruldum ciger ignesi ama doktor kendi ciger gelişim haftasıda tamamlansa iyi olur diyorda hep
iyiyiz canım saol bi problem yok gün sayıyoruz heyecanla :)
Ben sadece 12saat aralıklı 2 doz vuruldum suyum azalınca demekki haftaya gore dozları değişiyor bazılarında da 4 doz duymustum
Benimde goguslerim hiç buyumedi ve herkes soruyor oyle doluluk falan hissetmiyorum akıntı oluyor mu diyorlar oda yok ama kişiye gore değişir diyorum bakalım bende kalbimi bozmak istemiyorum:)
günaydınlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür nst iyi çıktı sancı yokmuş cuma gene gel dedi ama gitmem sanırım herhangi bir sıkıntım yok ağrı sancı olursa acile gel dedi biz bu gidişle bayramı bulacaz galiba oğluşumla rahat içerse çıkmaya niyeti yok gibi sanki :))
günaydınlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür nst iyi çıktı sancı yokmuş cuma gene gel dedi ama gitmem sanırım herhangi bir sıkıntım yok ağrı sancı olursa acile gel dedi biz bu gidişle bayramı bulacaz galiba oğluşumla rahat içerse çıkmaya niyeti yok gibi sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?