2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek ızınlı olucagı ıcın sezeryan olcakmıs guvenebılıcegı baska doktor yokmu ne hakkı var senı kesmeye hemde sebebı ızınken. bence sen mutlaka baska bır doktora daha gorun ama mutlaka.bebek ve senın ıcın bır rısk olmadıgı surece normal dogum hakkını elınden almasın ve baska bır doktora gorunursen ıcın daha da rahatlıcak emın ol

Tam tanı koyamamalarına sasırmadım cunku değişik bir konu. Gercekten cok azalmıs onun sukur sonu iyi olmus, Hepimiz insallah hayırlısıyla kavusuruz :)
benim 6.ayda doğum kanalına girdi oğlum. 6. aydan beri yatak istirahatindeyim. erken doğum riskim olduğu için çok sıkı takipteydim.
kişiden kişiye, haftaya ve gebeliğe göre değişiyor.
O yatak istirahatı beni kac haftadır sinir etti surekli herkes yat yat diyor insan bunalıyor. Kacamkla bir iki işimi yapıyordum birde sancılar cıktı yine duzenli 110 olarak hiçbirsey yapmadan yatacaksın dedi doktor yine

Benim durumum da senin ki gibi aynı 6 ağustos muhtemel doğum tarihi ama ne sancı var ne de rahimde açılma sadece 2-3 gündür regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor, fazla da uzamasını istemiyorum çünkü kilosu 3,8 kg 4 kg'ı geçerse sezeryan olur her halde..

Canim benim drumda eğer haftaya cumaya kadar olmazsa sabah erkenden gel dedi sormadım ama eğer o tarihe kadar gelmese suni sancıyla dogumu baslatabilir sonuçta bebeklerde günleri geçitimi içerde kalmaları tehlikeli

haklısın haftaya çarşamba 40 haftamız bitiyo eğer hala tık yoksa mecbur gidicez suni istemiyorum inş kendi sancımla giderim ya şimdiden dualar okumaya başladım bide arkadaşım rahim çiçeği diye bişi verdi kabedeb getirmiş annesi bunu içmeye başla dedi bakalım inş faydası olurda kolaycacık doğuruveririm :) hem artık çıksın istiyorum hem doğumdan tedirginim hayırlısı bakalım

yatmaktan bende sıkılıyorum doğru dedin. zaten arada kalkıp ewimin işini yapıordum dışarıda çıkıodum.

ama yarım saat iş yapsam yarım gün yatıodum sonra.

bana doktor ciğer iğnesinden hiç söz etmedi gerek duymadı sanırım olsaydı yapardı dikkatli ve ilgili bir doktor çünkü bu da iyi bir olay olarak görebiliriz sanırımşimdilik 2500görünüyoruz 1haftada belki atak yapabiliriz

sanırım görünsem başka bir doktora daha iyi olacak emin olurum en azından hakketen hiç istemiyorum sezeryan ama hayırlısı diyelim cevap için teşekkür ederim.

yatmaktan bende sıkılıyorum doğru dedin. zaten arada kalkıp ewimin işini yapıordum dışarıda çıkıodum.

ama yarım saat iş yapsam yarım gün yatıodum sonra.
Aynen bende zaten artık ayaklarım falan acıyor hemen ama ayrıca bir yatma zorunlulugu bunaltıyor oyle olmasa belki kendim isteyecegim yatmayı surekli :)
Bir arkdasımın suyu azalmıstı tansiyon yuksekligi vardı onun doktoruda igne vermedi sık takiple 37yi buldular gerek kalmadı.37.hftasında dogumu oldu bir saat bile kuvoze girmedi cok sukur. Kilosunada bir hafta onceki kontrolde 2000 kilo dediler bir hafta sonra 3250 olarak dogdu :)
Zaten senin normal haftana gore ciger gelişimi tamamlanmıs durumda ondan gerek duymamıstır. Erken durumlarda onlem olarak vuruıyorlar.

can boğazdan gelir kilo derdimizde yok ye gariiii yarasın kuzucuğa inş. kan can kilo olsun

bu arada benimde suyumda azalma tespit edildi işte 6.ayda ama tam sınırda.sınırdan aşağıya inmedi şükürler olsun.

neeeeeee 1 haftada + 1.250 kg amanın ne yemiş ne içmiş o arkadaş bizede ssöylesin

Son düzenleme:
aman töbe de kardeş :) adnan hoca bizden uzak aman sağol iyi temennin için inş hayırlı haberlerle geliriz aynen bende sana iyi hayırlı doğumlar diliyorum bacım

bir an adnan oktar diyeceksin sandım günün az kalmıs hayırlı haberlerle gel inşallah..

ya fox tv de bır komedı programı var hıc denk geldınızmı bılmıyorum.ısmail bakı tv.orada adamı ne kadar guzel elestıryorlar.mmaaşallah hocammm...
inşaaalllaha hocaammm...ay senın kedı canını yerım ....

Benimde bir aydır var doktor azalma olasılıgına gore 2-3 hafta yeter demişti şimdi cok sukur biraz daha idare eder diyor ama her hafta cantaları alıp gidiyoruz biz artık :)

Benimde bir aydır var doktor azalma olasılıgına gore 2-3 hafta yeter demişti şimdi cok sukur biraz daha idare eder diyor ama her hafta cantaları alıp gidiyoruz biz artık :)

hepimizin hakkında hayırlısı cnm şurda sayaılı günümüz kaldı inş. sağlıkla sorunsuz atlıcaz

can boğazdan gelir kilo derdimizde yok ye gariiii yarasın kuzucuğa inş. kan can kilo olsun

dadanmaya devam

bu arada benimde suyumda azalma tespit edildi işte 6.ayda ama tam sınırda.sınırdan aşağıya inmedi şükürler olsun.

neeeeeee 1 haftada + 1.250 kg amanın ne yemiş ne içmiş o arkadaş bizede ssöylesin

pekmeze dadanıyoruz o kadar kilo olmasa da az çok artıyla gelirler canımcımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…