bayanlar merhaba,
benim beklenen doğum tarihim 22 ağustos dün dr kontrolüm vardı haber vermemişti ama muayye etti daha önceden hep normal doğum istediğimi söyledim doktoruma oda o tarihlerde izinli olduğu için sezeryan yapmak istediğini söylemişti. alıp gitmeyi planladığını söyledi. dünki muayeneden sonra normalin çok zor olacağını söyledi. sezeryan yanlısı olduğu söyleniyor doktorumun kafam karıştı bir doktora daha gidip muayene olmayıda çok istemiyorum :s ne yapsam bilemedim.
Tam tanı koyamamalarına sasırmadım cunku değişik bir konu. Gercekten cok azalmıs onun sukur sonu iyi olmus, Hepimiz insallah hayırlısıyla kavusuruz :)canım onu sormadım yarın gormeye gıdecegım sorarım mutlaka 36hafta 5gunluk dogdu.suyu sureklı azalıyordu sadece bebegın basında su kalmıs demıs doktoru.normalde 5cm olması gerekıyormus onun 2cm suyu varmıs gunde 2kez nstye gırıyordu.neden azaldıgı arastıırıldı fakat bulunamadı.bebegın bobreklerı falan tek tek ıncelendı ama sıkıntı cıkmadı.dunde sabah doktoru kontrolundeyken alalım artık demıs rıske atmayalım demıs.umarım sen de yavrukusuna saglıcakla kavusursun tatlım
maasllah canım.aman herkes ıyı olsun boyle cici cici haberler alalım hep ınsallah.
O yatak istirahatı beni kac haftadır sinir etti surekli herkes yat yat diyor insan bunalıyor. Kacamkla bir iki işimi yapıyordum birde sancılar cıktı yine duzenli 110 olarak hiçbirsey yapmadan yatacaksın dedi doktor yinebenim 6.ayda doğum kanalına girdi oğlum. 6. aydan beri yatak istirahatindeyim. erken doğum riskim olduğu için çok sıkı takipteydim.
kişiden kişiye, haftaya ve gebeliğe göre değişiyor.
günaydınlar dün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür nst iyi çıktı sancı yokmuş cuma gene gel dedi ama gitmem sanırım herhangi bir sıkıntım yok ağrı sancı olursa acile gel dedi biz bu gidişle bayramı bulacaz galiba oğluşumla rahat içerse çıkmaya niyeti yok gibi sanki :))
Canim benim drumda eğer haftaya cumaya kadar olmazsa sabah erkenden gel dedi sormadım ama eğer o tarihe kadar gelmese suni sancıyla dogumu baslatabilir sonuçta bebeklerde günleri geçitimi içerde kalmaları tehlikeli
ela sen hangi doktora gidiyosun?
Tam tanı koyamamalarına sasırmadım cunku değişik bir konu. Gercekten cok azalmıs onun sukur sonu iyi olmus, Hepimiz insallah hayırlısıyla kavusuruz :)
O yatak istirahatı beni kac haftadır sinir etti surekli herkes yat yat diyor insan bunalıyor. Kacamkla bir iki işimi yapıyordum birde sancılar cıktı yine duzenli 110 olarak hiçbirsey yapmadan yatacaksın dedi doktor yine
maasallah ne guzel hergun bır bebiş haberı alıyoruz yaaa.allah saglıklı hayırlı uzun omurler versın.darısı bızlere
canım allah saglıkla kavustursun.dun benım arkadasım dogum yaptı.suyu az oldugu ıcın sezaryen oldu 24agustostaydı beklenen dogum tarıhı.her ıhtımale karsı 2tane cıger ıgnesı yaptırmıstı 1hafta once.2650 gr dogmus.doktor kıloyla kuvezzı bagdastırmamıs.nefes alabılırse gerek kalmaz demıs.yanı cıger gelısımyle alakalı tatlım.sen de uzme kendını annesı.dusunsene annesı daha ayılamamıs yavrum cop cop emıyormus dogar dogmaz...ben yerım onun mınnak dudaklarını
tunaydın canım...yokktun kacgundur ıyısınızdır ınsallah
ne demek ızınlı olucagı ıcın sezeryan olcakmıs guvenebılıcegı baska doktor yokmu ne hakkı var senı kesmeye hemde sebebı ızınken. bence sen mutlaka baska bır doktora daha gorun ama mutlaka.bebek ve senın ıcın bır rısk olmadıgı surece normal dogum hakkını elınden almasın ve baska bır doktora gorunursen ıcın daha da rahatlıcak emın ol
aman ne adnanı ahmet erol okyar :) şaşırttım
Aynen bende zaten artık ayaklarım falan acıyor hemen ama ayrıca bir yatma zorunlulugu bunaltıyor oyle olmasa belki kendim isteyecegim yatmayı surekli :)yatmaktan bende sıkılıyorum doğru dedin. zaten arada kalkıp ewimin işini yapıordum dışarıda çıkıodum.
ama yarım saat iş yapsam yarım gün yatıodum sonra.
Bir arkdasımın suyu azalmıstı tansiyon yuksekligi vardı onun doktoruda igne vermedi sık takiple 37yi buldular gerek kalmadı.37.hftasında dogumu oldu bir saat bile kuvoze girmedi cok sukur. Kilosunada bir hafta onceki kontrolde 2000 kilo dediler bir hafta sonra 3250 olarak dogdu :)bana doktor ciğer iğnesinden hiç söz etmedi gerek duymadı sanırım olsaydı yapardı dikkatli ve ilgili bir doktor çünkü bu da iyi bir olay olarak görebiliriz sanırımşimdilik 2500görünüyoruz 1haftada belki atak yapabiliriz
bana doktor ciğer iğnesinden hiç söz etmedi gerek duymadı sanırım olsaydı yapardı dikkatli ve ilgili bir doktor çünkü bu da iyi bir olay olarak görebiliriz sanırımşimdilik 2500görünüyoruz 1haftada belki atak yapabiliriz
bir an adnan oktar diyeceksin sandımgünün az kalmıs hayırlı haberlerle gel inşallah..
Aynen bende zaten artık ayaklarım falan acıyor hemen ama ayrıca bir yatma zorunlulugu bunaltıyor oyle olmasa belki kendim isteyecegim yatmayı surekli :)
Bir arkdasımın suyu azalmıstı tansiyon yuksekligi vardı onun doktoruda igne vermedi sık takiple 37yi buldular gerek kalmadı.37.hftasında dogumu oldu bir saat bile kuvoze girmedi cok sukur. Kilosunada bir hafta onceki kontrolde 2000 kilo dediler bir hafta sonra 3250 olarak dogdu :)
Zaten senin normal haftana gore ciger gelişimi tamamlanmıs durumda ondan gerek duymamıstır. Erken durumlarda onlem olarak vuruıyorlar.
neeeeeee1 haftada + 1.250 kg amanın ne yemiş ne içmiş o arkadaş bizede ssöylesin
aman töbe de kardeş :) adnan hoca bizden uzak aman sağol iyi temennin için inş hayırlı haberlerle geliriz aynen bende sana iyi hayırlı doğumlar diliyorum bacım
bir an adnan oktar diyeceksin sandımgünün az kalmıs hayırlı haberlerle gel inşallah..
:)
Valla artı olarak pekmez içmiş sabahları sadece eski beslenmesine gore ama ultrasondaki yanılma payınında etkisi vardır tabi yoksa bir haftada yuksek bir kilo :)
bu arada benimde suyumda azalma tespit edildi işte 6.ayda ama tam sınırda.sınırdan aşağıya inmedi şükürler olsun.
neeeeeee1 haftada + 1.250 kg amanın ne yemiş ne içmiş o arkadaş bizede ssöylesin
Benimde bir aydır var doktor azalma olasılıgına gore 2-3 hafta yeter demişti şimdi cok sukur biraz daha idare eder diyor ama her hafta cantaları alıp gidiyoruz biz artık :)
can boğazdan gelir kilo derdimizde yok ye gariiii yarasın kuzucuğa inş.kan can kilo olsun
bu arada benimde suyumda azalma tespit edildi işte 6.ayda ama tam sınırda.sınırdan aşağıya inmedi şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?