2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bir aydır var doktor azalma olasılıgına gore 2-3 hafta yeter demişti şimdi cok sukur biraz daha idare eder diyor ama her hafta cantaları alıp gidiyoruz biz artık :)

benim son bir haftadır bagajda dolaşıyor bizimle çanta süslemelerimiz de geldi onları da koyarız artık rahat rahat gezeriz hep birlikte

güyaa sezeryan yasaktı herkez sezeryan olmuş farkındaysanız. dr larda korkuyomu ne normal yaptırmaya 1 kaç kötu sonuçtan dolayı

Slm Kızçeler

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah

Dün gece adet sancısı gibi sancılarım oldu tırstım bir an doğuruyorum sandım ama dün çok yorulmuştum dinlenince geçti

beklemekte insanı acayip tedirgin ediyor yaa hayırlısıyla atlatırız inşallah

evet cnm aynen valla beklemek tedirgin ediyo bende haftaya çarşamba gidicem gün vericek artık gün belli olsa daha bi rahatlıcm.tam bayram civarına geliyo ya önce ya sonra bakalım hepimiz için hayırlısı

Selam Nil Masalımın güzel teyzeleri ve tatlı kuzuları

biz doktordan geldik, çok şükür her şeyimiz yolunda, haftaya son kontrolümüz var, artık boy kilo ölçmeyeceğini bu saatten sonra önemli olmadığını söyledi doktor amcamız, keyfimiz gayet yerinde, dans etmeye devam ediyor küçük danam

12 gün sonra annesinin koca göbüşünden çıkıp, sımsıcak kollarına gelecek Allahın izniyle

çok heyecanlıyız çok

kocaman kocaman öpüyoruz

bugunde topicte göruntu var ses yok. topic uyuma konuna sahip çıkk. tabi herkezi yusuf yusuflar sardı. korkmayın kızlar korkacak bişe yok. fırt diye cıkıyo. daha durun hayat yeni başlıyo.

gecmez olurmu girdiğimde 3 aylık felandım bak şimdi oldum 9 aylık. hatta ilk doğumum 2007 zaman gecmiş kızım 5 yaşında oldu. ey gidi gunler eyy acele etme. işte bi bakmışsın 5 yaşında olmuş sana hesap soruyo

bende şimdi düşününce ilk hamile kaldıgım zmnı dün gibi hatırlıyorum vay bee sonuna geldik diyorum ama sanki su son günler geçmek bilmiyoo

günler geçmiyomu ne

son günler hiç geçmezmiş öyle diyorlar genelde kimisi de sayılı gün çabuk geçer diyor hangisi doğru bilemiyorum hele günüm de belliyken gelecek hafta bugün bu saatlerde yanımda olacak sıpa'm artık karnımda olmayacak Allahın izniyle sağ salim...günler o zamana kadar nasıl geçer bende onu düşünüyorum

Gebelığimin en başından beri Antalya Medstar Hastnesınde Şerife şeniz Süpürtülü'ye muayene oluyordum,en başından beride içime sinmeyen bişiler vardı,doktorumdan bır turlu emın olamıyordum,doktorun ve hastanenın ılgısı çok zayıf özel hastane olmasına rağmen,yeterli ilgi yok!Enson pazartesı gunu muayeneye gitmiştim hatırlayanlarınız vardır,bana suyun,kanaman olursa mutlaka benı ara demıstı,sancıların sıklşırsa ara demişti.Dün tesadufen doğum fotoğrafçım aradı bazen dedı sızın hastnede doğum fotografcısını önceden haber vermezsenız sorun olabılıyormus,rica etsem doktorunuza sorarmısınız dedı bende tamam sorarım sıze tekra dönerım dedım.DOKTORUMU ARADIM BELLI ARALIKLARLA 5 KEZ FELAN TELEFONUMA KESINLIKLE CVP VERILMEDI,VEDE GERI DONULMEDI!DÜN BEN DOĞURUYORDA OLABILIRDIM ÇOK SİNİRLENDIM!sonuç olarak kızgınlıkla Antalya Jinefem hastanesınden Havva Yılmazdan randevu aldım ve bugun muayeneye gıttım,iyikide gitmişim,havva hanım gerçekten çok ilgili ve tatlı bir bayanmış hiç abartmıyorum neredeyse 1 saat benımle ılgılendi,ulturasonda bebegın tum organlarıyla ılgılı detaylı bılgı verdı anlattı nst de bıle yanımdaydı benle beraber takıp ettı,sureklı sohbet ettık benım tahmını doğum tarıhım bayramın 2. gunune denk gelıyor belkı farketmişsınızdır dedım,oda hiç sorun değil dedi,son gunune kadar beklıycez dedı normal doğuma gayet musaıtsın dedı,ama gununu cok gecırtmem bebek sıkıntıya gırebılır dedı 22 agustos gıbı sunı sancı verırız dedı senın sancıların gelmesse dedı,oda olmazsa mecburen sezeryan dedı bende tamam dedım hiç düşünmeden öyle bir güven huzur verdıkı anlatamam Antalyada kı annelere kesınlıkle havva yılmazı tavsıye ederım,ımkanınız varsa mutlaka ona gidin.sgk gecerlı degıl yanlız muayene ucretı 125 tl,özel sigorta gecerlıymıs sadece.zaten antalyalılar duymuştur sadece kadın saglıgı ve doğum üzerıne uzmanlasmıs özel bir hastane

medikalpark ertuğrul beyde cok iyidir. ayrıca doğumda cok uygun 1000 tl sezeryandı gecen sene. jinefem sgk olmadığı için bana bayağ pahalı gelmişti. 3500 demişti sanırım sezeryasna

medikalpark ertuğrul beyde cok iyidir. ayrıca doğumda cok uygun 1000 tl sezeryandı gecen sene. jinefem sgk olmadığı için bana bayağ pahalı gelmişti. 3500 demişti sanırım sezeryasna

sezeryan yapmayı mı planlıyorsun ? ilk çocuğun sezeryan mı olmuştu canım senin?

cnm benım zaten saglık guvencem yok medstarda olsaydı bıle 2000 tl ödüycektik medikalparkta saglık güvencesi olmadan o civardadır muhtamelen diye düşünüyorum.normal doğum jinefemde 2500 tl sezeryan 2750 tl bakalım doğumum orda olucak busefer doktorumda hastanemde içime sindi,hayırlısı diyelim :)

geçmiyooor. ben iyice sabırsızlandım. 8'inde sezaryen için randevumu aldım bile ama o güne kadar doğsun diye doğumu tetikleyen ne varsa yapıyorum. bol bol gezip tozuyorum, habire ayaktayım, dün de kocacık faktörünü kullandım ama bana mısın demiyo bir hafta daha hızlı nasıl geçer ki, evde vakit de geçmiyor.

bir de birşeyi farketim. ben 2-3 günde bir balık yağı hapı içiyorum. yağı içtiğim gün bebiş içeride alien modunda, kıpır kıpır ama içmediğim günler acaip az hareket ediyor. keşke daha erken kullanmaya başlasaydım ya da kışın bol bol balık yeseydim.

evet olabilir tam hatırlayamadım fiyatı hemde daha ilgili olurlar. istanbula geldim bende burda doğurcam. 500 e cıkarız inşallah. cok özledim antalya senii

selam taze annişlerrr...
oğlanları yatırdım az kafa dinliyorum. eee hakettim heralde artıkın :) bu arada dün gece küçük paşamızın göbeğide düştü bu gün ilk banyomuzu yaptık ayyy özlemişim minik bebek yıkamayı oda yıkanınca bir sakinleşti çok şükür bir haftadır ilk defa bir saati geçti uyuyor yada geceki kudurmasından yoruldu gece artık aynen böyleydim. ben kucağa ve sallamaya karşıyım ilk oğlumuda sallamadım. iki hafta kadar yıttı kendini ama alıştı bi daha bununlada şimdi mücadele verip duruyoruz. bir haftadır o bağrıyo ben bağırarak şarkı söylüyorum bir iki saat kapışıp uyuyo sonunda bakalım bu ne zaman alışıcak. ama göbekten kaynaklıydı heralde dün geceyi eveli günün üç saattlik uykusyla geçirdim sabah 6,5 tu uyuduğunda eşimde gececi aradım dolaba süt sağıp bıraktım gelince çocuklara bak sakın beni 10 kadar kaldırma o süt idare eder ama o 3,5 saat uyku cennet gibi gelmiş kendime gelmiş uyandım. eşimse saçlarını yoluyodu artık kalktığımda sen bütün gece bunlarla napıyosun dedi. başladım gülmeye eee ben süper anneyim dedim kızdı yattı.

bu arada kızlar sütü arttırmak için bir kaç öneri ; fırsat buldukça duş alın ve emzirmeden önce göğüslere avuç içiyle masaj yapın. boşa kendinizi şişmanlatmaya gerek yok bol su, mevye suları tüketin. hatta seviyorsanız dayanın lousa şerbetine. günde bir kaç tanede hurma hem bebiş doyuyo hemde kenaraya sağıp atabiliyorsunuz

allah sana kolaylık ve sabır versin zordur muhakkak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…