Benimde bir aydır var doktor azalma olasılıgına gore 2-3 hafta yeter demişti şimdi cok sukur biraz daha idare eder diyor ama her hafta cantaları alıp gidiyoruz biz artık :)
evet cnm aynen valla beklemek tedirgin ediyo bende haftaya çarşamba gidicem gün vericek artık gün belli olsa daha bi rahatlıcm.tam bayram civarına geliyo ya önce ya sonra bakalım hepimiz için hayırlısıSlm Kızçeler
Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallah
Dün gece adet sancısı gibi sancılarım oldu tırstım bir an doğuruyorum sandım ama dün çok yorulmuştum dinlenince geçti
beklemekte insanı acayip tedirgin ediyor yaa hayırlısıyla atlatırız inşallah
gecmez olurmu girdiğimde 3 aylık felandım bak şimdi oldum 9 aylık. hatta ilk doğumum 2007 zaman gecmiş kızım 5 yaşında oldu. ey gidi gunler eyy acele etme. işte bi bakmışsın 5 yaşında olmuş sana hesap soruyo
günler geçmiyomu ne
medikalpark ertuğrul beyde cok iyidir. ayrıca doğumda cok uygun 1000 tl sezeryandı gecen sene. jinefem sgk olmadığı için bana bayağ pahalı gelmişti. 3500 demişti sanırım sezeryasna
cnm benım zaten saglık guvencem yok medstarda olsaydı bıle 2000 tl ödüycektik medikalparkta saglık güvencesi olmadan o civardadır muhtamelen diye düşünüyorum.normal doğum jinefemde 2500 tl sezeryan 2750 tl bakalım doğumum orda olucak busefer doktorumda hastanemde içime sindi,hayırlısı diyelim :)medikalpark ertuğrul beyde cok iyidir. ayrıca doğumda cok uygun 1000 tl sezeryandı gecen sene. jinefem sgk olmadığı için bana bayağ pahalı gelmişti. 3500 demişti sanırım sezeryasna
sezeryan yapmayı mı planlıyorsun ? ilk çocuğun sezeryan mı olmuştu canım senin?
günler geçmiyomu ne
son günler hiç geçmezmiş öyle diyorlar genelde kimisi de sayılı gün çabuk geçer diyor hangisi doğru bilemiyorumhele günüm de belliyken gelecek hafta bugün bu saatlerde yanımda olacak sıpa'm artık karnımda olmayacak Allahın izniyle sağ salim...günler o zamana kadar nasıl geçer bende onu düşünüyorum
cnm benım zaten saglık guvencem yok medstarda olsaydı bıle 2000 tl ödüycektik medikalparkta saglık güvencesi olmadan o civardadır muhtamelen diye düşünüyorum.normal doğum jinefemde 2500 tl sezeryan 2750 tl bakalım doğumum orda olucak busefer doktorumda hastanemde içime sindi,hayırlısı diyelim :)
allah sana kolaylık ve sabır versin zordur muhakkak.selam taze annişlerrr...
oğlanları yatırdım az kafa dinliyorum. eee hakettim heralde artıkın :) bu arada dün gece küçük paşamızın göbeğide düştü bu gün ilk banyomuzu yaptıkayyy özlemişim minik bebek yıkamayı oda yıkanınca bir sakinleşti çok şükür bir haftadır ilk defa bir saati geçti uyuyor yada geceki kudurmasından yoruldu gece artık aynen böyleydim. ben kucağa ve sallamaya karşıyım ilk oğlumuda sallamadım. iki hafta kadar yıttı kendini ama alıştı bi daha bununlada şimdi mücadele verip duruyoruz. bir haftadır o bağrıyo ben bağırarak şarkı söylüyorum bir iki saat kapışıp uyuyo sonunda bakalım bu ne zaman alışıcak. ama göbekten kaynaklıydı heralde dün geceyi eveli günün üç saattlik uykusyla geçirdim sabah 6,5 tu uyuduğunda eşimde gececi aradım dolaba süt sağıp bıraktım gelince çocuklara bak sakın beni 10 kadar kaldırma o süt idare eder ama o 3,5 saat uyku cennet gibi gelmiş kendime gelmiş uyandım. eşimse saçlarını yoluyodu artık kalktığımda sen bütün gece bunlarla napıyosun dedi. başladım gülmeye eee ben süper anneyim dedim kızdı yattı.
bu arada kızlar sütü arttırmak için bir kaç öneri ; fırsat buldukça duş alın ve emzirmeden önce göğüslere avuç içiyle masaj yapın. boşa kendinizi şişmanlatmaya gerek yok bol su, mevye suları tüketin. hatta seviyorsanız dayanın lousa şerbetine. günde bir kaç tanede hurma hem bebiş doyuyo hemde kenaraya sağıp atabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?