2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa sen 8i ben 9u hadi hayırlısı olsun ben gayet rahat moddayım benimki dönemeyecek durumda kordon dolanmış ve makad geliş pozisyonunda olduğu için dönme imkanı yok bol bol tembellik yapıyorum hatta eşimin 8gömleği var yıkanmış ütülenmeyi bekleyen şu anda da 2tanesi yıkanıyor ama benim hiiiç umrumda değil artık bugün yarın yapıp evi de son kez silip süpürüp kapatmayı düşünüyorum çünkü anneme geçicez orda kalıcaz

güyaa sezeryan yasaktı herkez sezeryan olmuş farkındaysanız. dr larda korkuyomu ne normal yaptırmaya 1 kaç kötu sonuçtan dolayı

evet benim isteğe bağlı sezeryandı. buda öle olacak hayırlısıyla. sadece spinalmi genelmi ona karar veremedim.

cnm topiği takip ediyorsan herkesin başka bi hikayesi var.suyu az olan var, bebeği fazla iri olan var, ikiz doğuranlar oldu, makat geliş ters gelen bebekler oldu-olacak, haftasından önce suyu gelenler erken doğum riski yaşayanlar, en yakın örneği demircan kız 12 saat sancı çekmiş ama açılması olmamış, herşey bi yana doğum korkusu olan panik ataklar ne yapsın..hal böyleyken 18 kişiden 17 sinin sezeryan yapmış olması çok normal yani. ben okuduğumda hiç yadırgamadım. baksana sen bile keyfe isteğe bağlı yapmışsın. herkesin düşüncesi kendine yani. allah herkese herşeyden önce sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin inş.

canım ne kadar doğru yazmışsın aramızda birtek karakız normal doğum yaptı o da ölümden döndü eğer öyle bir durum yaşayacaksam veya insanoğlu yaşayacaksa emin ol sezeryanı seçer kaldı ki ben keyfe göre de değilim en başından beri normalin ne kadar sağlıklı olduğunu söyleyenlerden biriyim ama boynunda iki düğümlü kordonu olan,iç karnımın genetik olarak dar olması sebebiyle mideme oturmuş pozisyonda sıkışmış ve bu durum yüzünden kilo alamayacak kadar sıkıntıya girmiş bir bebek varken koşa koşa sezeryana gidiyorum bebeğimin sağlığı herşeyden önemli gerçi hoş 4.5kilo almış bir insandan da büyük bir karın beklenemezdi

Bende normali cok istiyordum halada istiyorum ama dikiliyor sıpa bir yolu bulamadı :) Sonrada kilosu onemli diyor doktor zayıf oldugu için tabi suda takipte artık dedigin gibi saglıgını dusunuyorum hayırlısı bakalım sonuc onemli saglıklı sekilde kucagımızda olsunlarda haa oncesinde normal dogum sancısı cekmişim haa sonrasında sezeryan acısı birsekilde bir zorlugu olacak tabi :)

ben zaten kişilere bişe sölemedim dr lar acaba korkmaya mı başladı kotu sonuçlardan dolayı ama sen yanlış anlamışsın sanırım. sezeryanı kotulemedimki zaten kendim isteğe bağlı yaptırdım. normalde zora sokmak istemediğim için. ayrıca ben normal doğum diye ısrar edenleri anlamadığımı yazmıştım bu toıpicte. oda lafım kimseye değildi. mesela demircan dedin ya 12 saat sancı cekmiş diye. benim ablamı 3 gun bağırttı dr acılmayınca en son cocuğun kalp atışı zayıflayınca sezeryan yaptılar. artık demekki dr larda risk almıyo. insanlar uyandı. bilmem anlatabildimmi?

normal doğum en sağlıklısı olduğu için insanlar ısrarla onu seçiyorlar benim de bebek hakkında sorunum olmasa kesinlikle normal istiyordum bir anlık sancı sonrasında müthiş bir rahatlamaya bırakıyor kendini rahim 40gün içinde eski halini alıyor bunlar Kur-an'da da geçiyor eskiden sezeryan bile yoktu...her neyse demek istediğim o ki sen sanırım yazarken yazmak istediğini tam anlatamadığın için bizler yanlış anladık

bende dedim bi yazmışsın normal doğuran yok bi yazmışsın bende isteğe bağlı sezeryan yaptım diye.. dedim hem normal doğuran yok diyo hemde kendi gitmiş keyfe keder sez. yapmış :)

ewet yazdıkların yanlış anlaşılmaya sebep oldu sanıırm.

evet yanlış anlaşılmış. yoksa bende korkumdan sezeryan yaptırdım keyfe derken. ablamın kızının hayatı tehlikeye girince ben gerildim hepten kokrktum. aramızda 9 gun vardı. ben onun inlemelerini 3 gun duydum. onun başına bunlar gelince bende sezeryan yaptırdım. öle bir riske atmak istemedim kızımı.

inşallah kötü birşey olmamıştır eve gelmiş ayaklarını uzatmış dinleniyordur ya da doktorda bebişinin çok sağlıklı olduğu haberini alıyordur güzel haberlerle gelsin inş.

harbi ya muffinnn ne yaptı acaba :44:

Galiba onun muayenesi sabahtan oluyor ancak akşam uzeri giriyordu birkac saate kadar yazar inşallah :44:

Arkadaslar size bir soru.dogumlarimiz cok yaklasti.artik meme ucu bakimimizi yapmamiz lazim.lansinoh almistim onu kullanmaya basladim AMA oncesinde daha iyi fikri olanlar var mi benimkiler fzla hassaslar eminim canim cok yanacak dogum oncesinde ve sonrasinda neler yapmaliyiz.acimamasi yara olmamasi icin.ozellikle tecrubeli anneler cevaplarinizi Bekliyorum artik ne yapacagimizi netlige kavusturalim.nacizane kocakari seylerinin daha etkili oldugunu dusunuyorum siz ne dersiniz

Aldıgın kremi cok iyi diyorlar canım.Onun dısında kendi cevremde emzirmeden once ve son zamanlar kuru sogan surmeyi duydum buradan bi arkadasta limon demişti.Birde annemin tavsiyesi ayva cekirdegini suda bekletip surmek ve kendi sutumuzu her emzirmeden sonra surmek.

Evet kuru soğanı bende duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…