2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GELDİM DATLUŞLAR GELDİMMMMŞÜKÜR KAVUŞTURANA

KIZLAR DR KONTROLÜNDEN GELDİK.NST DE SANCI ÇIKMADI(İYİ BİRŞEY Mİ KÖTÜ BİŞEY Mİ BU DURUM?) BİR DE 200 GR ALMIŞIM GEÇEN SEFER GİTTİĞİMDEN DR BUGÜN BEBEĞE ÖNCE 3800 DEDİ SONRA 3400 DEDİ.GEÇEN GİTTİĞİMDE 3150 İDİ.BEN DE 200 GR ALMIŞSAM BU NASIL OLUYOR? HAFTAYA DOĞUM ŞEKLİNİ KONUŞACAĞIZ.KIZIM HAREKET EDİYOR AMA ÖDÜM KOPTU DÜNKÜ DÜŞMEDEN DOLAYI.BİLEĞİM HAFİF AĞRIYOR.AY BUGÜN DR SIRASINDA 3 YAŞLARINDA CADI MI CADI GEVEZE KURBAA BİR KIZ VARDI ANNESİNİ ÇILDIRTTI.ANNECİĞİM DİYEMİYOR DA "ANNECİİİ" DİYO.KADINI ÇENESİYLE BUNALTTI.KADIN DR SIRASI BEKLİYO BU DİYO Kİ "ANNECİİİ PARKA GİDELİM Mİ" KADIN "KIZIM BURDA PARK YOK" VB.2 KEZ GİTTİ GELDİ SUSSUN DİYE GEZDİRDİ KADIN.SONRA YİNE DİLLENDİ DİLLİ DÜDÜK.EN SON KADIN KOCASINI ARADI KIZI ŞİKAYET ETTİ.SUSMUYOR BİR KONUŞ ŞUNLA DİYE.AY YİCEKTİM YAAA.TAM CADI MAŞALLAH.KADINI GÖRMENİZ LAZIMDI.KAYNANA DIRDIRI ÇEKEN GELİN GİBİYDİ SURATI.ALLAHIM BİZE DE O GÜNLERİ GÖSTER.AMİNNNNNNNNNNN.

Kızlar ben caTi muayenesi oldumya biraz kanamam var nisan falan degil bence bellimde agriyo ya oda düşmeden kaynaklanıyor heralde

canım sen de mi düştün nazar var bizlerde allah kem gözlerden korusun

Birde tahinin uzerindeki yagı surmek iyi geliyor diye duymustum artık hepsini deniyecez :)

Haberler guzel yani
Zaten bebeklik doneminden cok korktugum o soru sorma donemleri yegenlerimden biliyorum cooook buyuk sabır gerektiriyor hiçte sevmem birseyi 2 defa bile soylemeyi :)

GECEN bi aktara gittim badem yag istedim gogus ucu icin ama o bana kakao yagı verdi tum gebeler bunu kullanır doguma 1 ay kaladan ititbaren dedi canım

neyse ki güzel haberlerle geldin oh içimiz rahatladı senin de gözün aydın canımmaşallah prenseste iyiymiş daha ne olsun

haberler guzel yani
Zaten bebeklik doneminden cok korktugum o soru sorma donemleri yegenlerimden biliyorum cooook buyuk sabır gerektiriyor hiçte sevmem birseyi 2 defa bile soylemeyi :)

canım korkma ben de özellikle bana dır dır laf yetiştiren cadı bir kız istiyorum ay yerim ben ya.cadı olsun da gevezeler.

Kızlar bir de dr um ilk kez güven verdi.önceden akşam bişey olsa burda olur musunuz derdim geçiştiriirdi şimdi ise ani bişey olursa hastaneyi ara ben hemen gelirim dedi.içime su serpildi.bir dr daha var ama o iyi değil diye duydum.allah muhtaç etmesin ona.sıpa normal doğum şeklini almış kafa aşağıda ama ben normal doğum olmak istemiyorum.hem hemoroidim var çoğalır normalde.hem de kalp ile ilgili basit bir sıkıntım var .riske atmak istemem.hayırlısı olsun kızlar.

Sederk tarihin belli olmuş senin de gözün aydın canım.ay bir de benim tarih belli olaydı kafam sürekli karışık.ne olcak ne bitcek diye.

Dün yazdıgın sertlik sancı zaten arada oluyor nstde denk gelmemiş olabilir zaten kısa sureli bir takip bu zamanlarda gun içinde 4-5 defa olması yada daha fazla olması normal dedi doktor dogum habercisi olması duzenli olması. Ama benim dun yine 110 duzenli cıktı tabi kesmeye calışıyorlar hap kullanıyorum yine. Kİloda bu haftalarda anne zayıflıyor ondandır muhtemelen :)

benim duyduğum tarif de şöyle; gülsuyu içerisine 6-7 tane ayva çekirdeği koyup 2 gün buzdolabında bekletiyormuşuz. o krem-jöle kıvamına geliyormuş. memede çatlak olursa bunu sürüyormuşuz. ben onu hazırlayıp dolapta bekleteceğim. emzirmeden sonra çatlak olursa süreceğim.2 haftadır da her banyodan sonra lansinoh sürüyorum (günde 2 kez oluyor), acaip yumuşattı. inşallah faydası olur.

kızlar allahın ıznıyle hepımız dogurduk dıyelım bebişlerle ılgılı sıkıntılar hastalıklar tavsıyeler......butun bunları yıne burada mı paylasacagız.yoksa baska bır topıkmı acacagız.bunu bılelım de yıne guzel paylasımlarımız devam etsın ınsallah

sederk hiç moralini bozma neden dersen çok yakın bir tanıdığın oğlu 6 buçuk aylık doğdu aylarca küvezde kaldı.organları gelişmemiş.şimdi yaşıtlarıyla aynı boy ve kiloda.maşallah acayip zeki.aradaki açığı çok güzel kapatmışlar.düşün 6 buçuk aylık.bizlerin bebeleri kritik dönemi atlattı.kiloya bakma.organ gelişimi önemli.

Normal de ozele gidiyorum AMA yarn devlet hastanesinden randevu aldim Benim sipaya tOmbis demislerdi bu nedenle normal dogum zor demislerdi.orada daha ii olcum yapilacagini dusunuyorum.sonucta radyoloji uzmani bakacak.ins bebis kilolu cikmaz .yarn icn heyecanliyim bu nedenle.ins ii haberler veririm size

kızlar dün geceden beri karnımın alt kısmında bi ağrı var ama ara ara değil devamlı bide arada afedersiniz ama makatımda bi ağrı oluyo bayağı canım yanıyo doktorumu aradım ameliyattaymış bu ağrıları yaşayan var mı yada bi bilgisi olan ?

Annemgilde normal suda demişti bu sekilde daha guzel olabilir :) Birde onceden biriktirmedik ve şimdi mevsimi gecti ama kucuk bi aktar dukkanında sordum ayva cekirdegi herseyinki vardı o yoktu:) BUyuk bir dukkanda bulabiiriz sanırım

öyle de üyeden çok ziyaretçi var. karşılıksız faydalanım hat safhada. arkadaşlar da bilgilerini bizlerle paylaşsaydı

Evet Katiliyotum.dogum tarihlerimiz ayni ya canim nasilsin nasil hissediyorsun kendini.dogmaya niyeti var mi seninkinin.benimki o kadar harekete dogmAm da dogmAm diye tutturdu

canım markası ne balık yağının

hadi hayırlısıyla kucağına al işallah

haklısın canım ani bişey için arasan demekki tık yok.güven çok önemli

kızlar ama normal doğumda da dikiş atılıyor.bir de onda da çok riskler var.hayırlısı olsun.ha alttan dikiş ha karından dikiş.korkmayın valla ben normalden korkuyorum neden derseniz kaç saat sancı çekip doğuramamaktan.o daha beter.riske gerek yok

Tabi canım onda da hele cok dikiş olursa zor oluyor kacgun hayat.Normal dogum yapan bir arkadasım 6yıl once kac hafta ayagı uzerine basamadı mesela sinir sıkıması mı ne olmus onda da var tabi butur sorunlar.Sezeryan ile toplanmak zor onda kolay diye bir genelleme yokta ben isterdim ani bir saatte o normal sureci yasamayı kısmet tabi :) Hayırlısı olsun mubarek gunlerde ne yasıyacagımız yazılmıstır yasayıp gorecegiz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…