ay sağolun kızlar var ya özlettiniz kendinizi ha.iyi cadı dün düşmenin etkisinden mi ne gece 1-2 arası çıldırdı coştu hatun.yandım ki ne yandım bu beni gece uyutmayacak gündüz sakin gece coşuyor vallaneyse ki güzel haberlerle geldin oh içimiz rahatladı senin de gözün aydın canımmaşallah prenseste iyiymiş daha ne olsun
Annemgilde normal suda demişti bu sekilde daha guzel olabilir :) Birde onceden biriktirmedik ve şimdi mevsimi gecti ama kucuk bi aktar dukkanında sordum ayva cekirdegi herseyinki vardı o yoktu:) BUyuk bir dukkanda bulabiiriz sanırım
Evet Katiliyotum.dogum tarihlerimiz ayni ya canim nasilsin nasil hissediyorsun kendini.dogmaya niyeti var mi seninkinin.benimki o kadar harekete dogmAm da dogmAm diye tutturdu
GNC fish body oil. 1000 mg'lıkcanım markası ne balık yağının
Dün yazdıgın sertlik sancı zaten arada oluyor nstde denk gelmemiş olabilir zaten kısa sureli bir takip bu zamanlarda gun içinde 4-5 defa olması yada daha fazla olması normal dedi doktor dogum habercisi olması duzenli olması. Ama benim dun yine 110 duzenli cıktı tabi kesmeye calışıyorlar hap kullanıyorum yine. Kİloda bu haftalarda anne zayıflıyor ondandır muhtemelen :)
kızlar ama normal doğumda da dikiş atılıyor.bir de onda da çok riskler var.hayırlısı olsun.ha alttan dikiş ha karından dikiş.korkmayın valla ben normalden korkuyorum neden derseniz kaç saat sancı çekip doğuramamaktan.o daha beter.riske gerek yok
ay sağolun kızlar var ya özlettiniz kendinizi ha.iyi cadı dün düşmenin etkisinden mi ne gece 1-2 arası çıldırdı coştu hatun.yandım ki ne yandım bu beni gece uyutmayacak gündüz sakin gece coşuyor valla
haklısın haftaya çarşamba 40 haftamız bitiyo eğer hala tık yoksa mecbur gidicez suni istemiyorum inş kendi sancımla giderim ya şimdiden dualar okumaya başladım bide arkadaşım rahim çiçeği diye bişi verdi kabedeb getirmiş annesi bunu içmeye başla dedi bakalım inş faydası olurda kolaycacık doğuruveririm :) hem artık çıksın istiyorum hem doğumdan tedirginim hayırlısı bakalım
normal doğumda da dikiş olabiliyor ama olaya şöyle de bakabilirsiniz; 7 kat kesip 7 kat dikiş atılmıyor sezaryendeki gibi.çoğu kişinin yüzeysel 3-4 dikişi oluyor.
hepimizin gönlünden geçen bir doğum şekli var. kaçımız o şekilde yapabileceğiz bilemeyiz.
sezaryen isteyenler normal doğumun kötü örneklerini, normal isteyenler sezaryenin kötü örneklerini vermeye yoğunlaşırsa herkesin morali bozulur.
hepimizin şu anda kendimiz gibi düşünen ve hissedenlerle paylaşımda bulunmaya ihtiyacı var. fakat herkesi etkileyebilecek konularda, ben dahil, biraz daha hassas davranabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.
kızlar dün geceden beri karnımın alt kısmında bi ağrı var ama ara ara değil devamlı bide arada afedersiniz ama makatımda bi ağrı oluyo bayağı canım yanıyo doktorumu aradım ameliyattaymış bu ağrıları yaşayan var mı yada bi bilgisi olan ?
farkındaysan kızlar ama normal doğumda da dikiş atılıyor.bir de onda da çok riskler var.hayırlısı olsun diye bir ifade kullandım.ikisinde de risk olabileceğini belirtmek için.hayırlısı olsun diye de yazdım.yanlış anladın sanırım.kimseyi korkutmak gibi durumum yok.isteyen normal isteyen sezeryan olsun kendi bilecekleri şey.ama normalde de risk var.kaç gündür onlar ilgili haberler okuyorum burda paylaşmıyorum.beni yanlış tanıdın sanırım.
normal doğumda da dikiş olabiliyor ama olaya şöyle de bakabilirsiniz; 7 kat kesip 7 kat dikiş atılmıyor sezaryendeki gibi.çoğu kişinin yüzeysel 3-4 dikişi oluyor.
hepimizin gönlünden geçen bir doğum şekli var. kaçımız o şekilde yapabileceğiz bilemeyiz.
sezaryen isteyenler normal doğumun kötü örneklerini, normal isteyenler sezaryenin kötü örneklerini vermeye yoğunlaşırsa herkesin morali bozulur.
hepimizin şu anda kendimiz gibi düşünen ve hissedenlerle paylaşımda bulunmaya ihtiyacı var. fakat herkesi etkileyebilecek konularda, ben dahil, biraz daha hassas davranabilir miyiz acaba diye düşünüyorum.
yakına kadar bazı marketlerin meyve reyonunda görüyordum, bulurum nasılsa diye acele etmedim ama dışarı çıkınca bakayım tekrar. inşallah vardır.
sanırım senin mesajın üzerinden düşüncemi anlatmaya çalışınca sen beni yanlış anladın, kusura bakma. senin şahsına karşı değil söylediklerim. dikkat edersen kendimi de kattım içine ve hepimiz için konuştum. sen paylaşmasan da gazetelerden bahsettiğin haberlerin linkini paylaşanlar oldu. herkes için hayırlısı olsun tabi. herkesin gönlündeki olsun en önemlisi. yeter ki birbirimizin moralini bozmayalım.
Hiç o mevsimi kacırdın diye uzulme bende son anda bi markette buldum kac posetten bi kase bile cekirdek cıkmadı :) Bence aktarda vardır ben ufak bi dukkana baktım elma ekirdegi vb birsuru sey vardı o yoktu o anda.ayva çekirdeğini başka siteden ben de duydum kızlar internette cilde de iyi geldiği yazıyor.aşağıdaki alıntıyı okuyun
Üç tane ayvayı boylamasına ikiye keselim, bir kahve fincanının içene ayvanın çekirdeklerini çıkarıp koyalım. Kahve fincanını ağzına kadar su ile dolduralım. Bu şekilde çekirdeklerimizi 2-3 gün bekletelim. Bu süre içerisinde ayva çekirdekleri jölesini salacaktır. Temizlenmiş yüzünüze ve dekolte bölgesine bu jöleyi rahatlıkla sürebilirsiniz. Bu maske C vitamini yönünden zengindir. Cildinizdeki lekeler için harika bir maskedir ve cildinizi dirileştirir, sıkılaştırır. Bu jöleyi bir kavanozun içinde buzdalabında rahatlıkla saklayabilirsiniz. Sizlere önerim ayvanın çekirdeklerinden bolca elde edin, maskenizi tükettikçe aynı işlemi sakladığınız çekirdeklere de uygulayarak jölenizi taze taze kullanın. Bebek teninde olmanız dileğiyle......
bu arada kızlar ahhh eşek kafam kış bitimine doğru topiğin birinde anne adayının biri yazmıştı göğüse iyi geliyor diye.emzirme dönemi için uygulayın vb demişti.ah keşke paylaşaydım o kadar öneri var ki kendim de almadım ayva sezonu kaçtı sanırım pişmanım.hiç değilse kozmetik krem kullanmak zorunda kalmazdık.bir de bazılarında durulanmadan kullanılabilir diyor.ama içinde lanolin mi ne varmış.petrol yan ürünü diye duymuştum ve o kremden ben de almış bulundum.bebek emerken onu da emmiş olacak.acaba zeytinyağı sürsek(organik) işe yarar mı
Hiç o mevsimi kacırdın diye uzulme bende son anda bi markette buldum kac posetten bi kase bile cekirdek cıkmadı :) Bence aktarda vardır ben ufak bi dukkana baktım elma ekirdegi vb birsuru sey vardı o yoktu o anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?