muffin hadii geçmiş olsun hoş geldin hayırlı haberlerle geldin , sevindik ,
o hurma kudüs hurması idi
bir şey daha var , yeşilimsiyi görmüyorum bir kaç gündür , haberi olan bilen ulaşabilecek olan var mı ????
Ya burada dogum yapan arkadasların tosbalarını goremedik bi :)) Arkadasım bugun suni sancı ile dogum yapacaktı resimleirni koymus bile facee tosbasının :))
sağol canım şükür geçti.filistin hurması diye de yazıyorlarmış bazen.ama bizim ülkeye getiren firma o sitede yazıyor.bugün markette alacaktım bakayım dedim hurmalar iri iri.etikette medine hurması diyor ama firma adı T.B. firması.noktalı yerlere bal yapan böceğin adının ilk harfi gelecek.almadan çıktım canım da çekti baya.süte de iyi geliyormuş sanırım.hala süt sızdırmıyorum bu arada.süt pompasını merak ediyorum en çok bakalım sütaş gibi süt çıkacak mı bendenyeşilimsiyi merak ettim ben de .işallah herşey yolundadır.bu arada eğilmeyin uzanmayın benim gibi elim dursa ayağım durmuyor.bizimki de 2 iş yaptırınca hemen yan çiziyor çocuk gibi.bir güzel ifadesini alıyorum sonra.zahmetliymişim de mişmişmişim de ..ne var ya 2-3 kez mutfağa gönderiyorum 1 şeyi eksik söylüyroum bazen unutuyorum napiyim.
bir de bu aralar benim kızın bir adeti çıktı.kımıl kımıl kımıldayan cadı kızım babası elin değdirince duruyor beni yalancı konumuna düşürüyor.çok hareket ediyor canımı acıtıyor diyorum eşimin eli değince tık yok.yandım yandım yandım yandım bana yeniden kök söktüren kadınnnn...
sağol canım eksik olma.sorma çok korktum allah esirgedi valla.bebek gibi ağladım dün düşünce ona bişey olcak diye.annelik içgüdüsü.ama dizim mor ve bileğim de ağrıyor umarım ciddi bişey yoktur şimdi röntgen çektiremem bebeğe zarar vermesin diye.dizimle bileğimi allaha havale ediyorum artık işallah geçer.allah hepsini korusun valla.öz anne olup çocuğuna eziyet çektireni bırakıp gideni anlamıyorum valla.nasıl bir hormondur o duyarsız yaratıklar.hepten hayatım oldu kızım valla.işallah öyle de gider.şımarık ukala yetiştirmeyeceğim ama kıyamam sanırım allah hepsinin karşısına iyileri çıkartsın.valla pek pimpirikli oldum şimdiden ortaokul-lise-mahalle arkadaşlarını düşünüyorum.ortalık kötü.ay annem gibi oldum galiba.olmam diyordum daha da fazla oldum.muffin canım geçmiş olsun cok enddişelendim iyi olmana sevindim bebişlerin içinde bulundugu sıvı onları koruyormus herşeyin bir hikmeti var işte onlar hissetmiyormus bile o sıvı sayesinde cok temas etmemiş birde karnın yere rabbime sukur kuzucuklarımızı allah korusun
canım yaman olcak bunlar demedi deme.dereotunu İbrahim Saraçoğlu da söylüyor.Onun bilgisine güvenirim. zeytinyağı olayı doğru.benim leke vardı .cilt dr una gittim adam Gata da çalışmış bilgili bir dr.zeytinyağı sürüyorum geçmedi dedim.nasıl sürdüğümü sordu anlattım.yanlış kullandın dedi.ısıt asidi geçsin sonra soğuyunca süreceksen sür dedi.öyle hemen sürülmüyormuş.sonra aile hekimime pişik kremi yazdırıyorum siz ne önerirsiniz dedim.önce zeytinyağ sür sonra kremi dedi.ama zeytinyağını ısıtman sonra da soğutman lazım dedi.demek ki doğru.2 dr birbirini hiç tanımıyor bu arada.ssorma yaa Poyraz beyimiz de şimdiden parmağında oynatıyor , zavallı adam çoçuğun iki kımıldamasını görücem diye öleee bekliyor ,adam gözünü kaçırıyor , pırt kayıveriyor yana , bunlar içerden dışarısını pek bir görüyorlar bence
ben süt için dere otuna alışma çalışmaları yapıyorum , topic e yazmıştı biri sabah aç karına dere otu ve ceviz yenmesinin çok iyi geldiğini , ama ben şimdilik salata içi yada ne biliyim peynir üzerine doğruyorum , hiç sevmem de dereotunu , alışayım yavaş yavaş diyorum ,,
yoğurtla da güzel gidiyormuş , bakalım , birde şu göğüsler için bana hep çevremdekiler zeytinyağı önerdiler, sanırım kaynatılıp soğutulduktan sonra sürülecek ,şimdiden başlamak gerekli imiş ama , he ben yapıyormuyum , hayırnormal karnım için sürdüğüm krem i sürüyorum , doğumdan sonra kısmetse zeytinyağı sürerim diyorum o da hani doğal olsun da çoçuğun ağız tadı bozulmasın diye,
sağol canım eksik olma.sorma çok korktum allah esirgedi valla.bebek gibi ağladım dün düşünce ona bişey olcak diye.annelik içgüdüsü.ama dizim mor ve bileğim de ağrıyor umarım ciddi bişey yoktur şimdi röntgen çektiremem bebeğe zarar vermesin diye.dizimle bileğimi allaha havale ediyorum artık işallah geçer.allah hepsini korusun valla.öz anne olup çocuğuna eziyet çektireni bırakıp gideni anlamıyorum valla.nasıl bir hormondur o duyarsız yaratıklar.hepten hayatım oldu kızım valla.işallah öyle de gider.şımarık ukala yetiştirmeyeceğim ama kıyamam sanırım allah hepsinin karşısına iyileri çıkartsın.valla pek pimpirikli oldum şimdiden ortaokul-lise-mahalle arkadaşlarını düşünüyorum.ortalık kötü.ay annem gibi oldum galiba.olmam diyordum daha da fazla oldum.
canım yaman olcak bunlar demedi deme.dereotunu İbrahim Saraçoğlu da söylüyor.Onun bilgisine güvenirim. zeytinyağı olayı doğru.benim leke vardı .cilt dr una gittim adam Gata da çalışmış bilgili bir dr.zeytinyağı sürüyorum geçmedi dedim.nasıl sürdüğümü sordu anlattım.yanlış kullandın dedi.ısıt asidi geçsin sonra soğuyunca süreceksen sür dedi.öyle hemen sürülmüyormuş.sonra aile hekimime pişik kremi yazdırıyorum siz ne önerirsiniz dedim.önce zeytinyağ sür sonra kremi dedi.ama zeytinyağını ısıtman sonra da soğutman lazım dedi.demek ki doğru.2 dr birbirini hiç tanımıyor bu arada.s
sorma yaa Poyraz beyimiz de şimdiden parmağında oynatıyor , zavallı adam çoçuğun iki kımıldamasını görücem diye öleee bekliyor ,adam gözünü kaçırıyor , pırt kayıveriyor yana , bunlar içerden dışarısını pek bir görüyorlar bence
ben süt için dere otuna alışma çalışmaları yapıyorum , topic e yazmıştı biri sabah aç karına dere otu ve ceviz yenmesinin çok iyi geldiğini , ama ben şimdilik salata içi yada ne biliyim peynir üzerine doğruyorum , hiç sevmem de dereotunu , alışayım yavaş yavaş diyorum ,,
yoğurtla da güzel gidiyormuş , bakalım , birde şu göğüsler için bana hep çevremdekiler zeytinyağı önerdiler, sanırım kaynatılıp soğutulduktan sonra sürülecek ,şimdiden başlamak gerekli imiş ama , he ben yapıyormuyum , hayırnormal karnım için sürdüğüm krem i sürüyorum , doğumdan sonra kısmetse zeytinyağı sürerim diyorum o da hani doğal olsun da çoçuğun ağız tadı bozulmasın diye,
Annemgilde normal suda demişti bu sekilde daha guzel olabilir :) Birde onceden biriktirmedik ve şimdi mevsimi gecti ama kucuk bi aktar dukkanında sordum ayva cekirdegi herseyinki vardı o yoktu:) BUyuk bir dukkanda bulabiiriz sanırım
canım senın haftan bayagı onde dogum belırtısı falan yokmu.yada dogum seklın bellı mı ben yazdıgını hıc goremedım de
kızlar bizim topikten oğlunun adını Kemal koyacak olan var mıydı???
Arkadaslar size bir soru.dogumlarimiz cok yaklasti.artik meme ucu bakimimizi yapmamiz lazim.lansinoh almistim onu kullanmaya basladim AMA oncesinde daha iyi fikri olanlar var mi benimkiler fzla hassaslar eminim canim cok yanacak dogum oncesinde ve sonrasinda neler yapmaliyiz.acimamasi yara olmamasi icin.ozellikle tecrubeli anneler cevaplarinizi Bekliyorum artik ne yapacagimizi netlige kavusturalim.nacizane kocakari seylerinin daha etkili oldugunu dusunuyorum siz ne dersiniz
kızlar bizim topikten oğlunun adını Kemal koyacak olan var mıydı???
ahu yağtu yumu arıyorsunliste lere bakalımmm bugüz sezeryana kimler girdi diye de araştırma yapabilirz neyse Allah Kemal bebiş e de uzun sağlıklı ömür versin ,
valla benim illkinde ne sürsem kar etmedi ayva çekirdeği falan hikaye geldi herkeste değişebilir tabii denemekte fayda var.benimkini sadece medelanın kremi düzeltti 1 günde.
belki de temmuz anneleri grubundadır ağustosa kaymıştır.ya da bizden biridir ama adını başka söylemiştir.hadi bakalım damatların anneleri hanginiz ahu??? :44::44:
kızlar merhaba. bugun kontrolum vardı. size demiştim adet sancısı gibi sancılarım var diye. doktor muayene etti. 2 cm acıklığım varmış ve nişanım düşmüş ben farketmemişim. nasıl oldu anlamadım. tıkaç yok dedi. sancılarıda hissetmedim. pazartesi gunu 38. hafta oluyor o zaman gel yatışını yapıcaz normal doğum için dedi. o zamana kadarda olabilir hemen gelirsin dedi. eve geldim o tıkaçın sümüksü yapısı geliyor kızlar. 3-4 gune bebeğimi kucağıma alıcam bana dua edin. bebeğim 3100 kgmış. gayet iyi dedi bi sorun yok dedi. umarım herşey kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?