2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım şükür geçti.filistin hurması diye de yazıyorlarmış bazen.ama bizim ülkeye getiren firma o sitede yazıyor.bugün markette alacaktım bakayım dedim hurmalar iri iri.etikette medine hurması diyor ama firma adı T.B. firması.noktalı yerlere bal yapan böceğin adının ilk harfi gelecek.almadan çıktım canım da çekti baya.süte de iyi geliyormuş sanırım.hala süt sızdırmıyorum bu arada.süt pompasını merak ediyorum en çok bakalım sütaş gibi süt çıkacak mı benden yeşilimsiyi merak ettim ben de .işallah herşey yolundadır.bu arada eğilmeyin uzanmayın benim gibi elim dursa ayağım durmuyor.bizimki de 2 iş yaptırınca hemen yan çiziyor çocuk gibi.bir güzel ifadesini alıyorum sonra.zahmetliymişim de mişmişmişim de ..ne var ya 2-3 kez mutfağa gönderiyorum 1 şeyi eksik söylüyroum bazen unutuyorum napiyim.
bir de bu aralar benim kızın bir adeti çıktı.kımıl kımıl kımıldayan cadı kızım babası elin değdirince duruyor beni yalancı konumuna düşürüyor.çok hareket ediyor canımı acıtıyor diyorum eşimin eli değince tık yok.yandım yandım yandım yandım bana yeniden kök söktüren kadınnnn...

muffin canım geçmiş olsun cok enddişelendim iyi olmana sevindim bebişlerin içinde bulundugu sıvı onları koruyormus herşeyin bir hikmeti var işte onlar hissetmiyormus bile o sıvı sayesinde cok temas etmemiş birde karnın yere rabbime sukur kuzucuklarımızı allah korusun

bu arada doğuran cok annelerimiz oldu hepsini takip edemiyorum demmircan ve dhc doğurdu sanırım allah herkesin yavrusunu bağışlasın güle güle buyusunler hepsi dualarım butun minnak ve anneleriyle birliktee

sorma yaa Poyraz beyimiz de şimdiden parmağında oynatıyor , zavallı adam çoçuğun iki kımıldamasını görücem diye öleee bekliyor , adam gözünü kaçırıyor , pırt kayıveriyor yana , bunlar içerden dışarısını pek bir görüyorlar bence
ben süt için dere otuna alışma çalışmaları yapıyorum , topic e yazmıştı biri sabah aç karına dere otu ve ceviz yenmesinin çok iyi geldiğini , ama ben şimdilik salata içi yada ne biliyim peynir üzerine doğruyorum , hiç sevmem de dereotunu , alışayım yavaş yavaş diyorum ,,
yoğurtla da güzel gidiyormuş , bakalım , birde şu göğüsler için bana hep çevremdekiler zeytinyağı önerdiler, sanırım kaynatılıp soğutulduktan sonra sürülecek ,şimdiden başlamak gerekli imiş ama , he ben yapıyormuyum , hayır normal karnım için sürdüğüm krem i sürüyorum , doğumdan sonra kısmetse zeytinyağı sürerim diyorum o da hani doğal olsun da çoçuğun ağız tadı bozulmasın diye,

sağol canım eksik olma.sorma çok korktum allah esirgedi valla.bebek gibi ağladım dün düşünce ona bişey olcak diye.annelik içgüdüsü.ama dizim mor ve bileğim de ağrıyor umarım ciddi bişey yoktur şimdi röntgen çektiremem bebeğe zarar vermesin diye.dizimle bileğimi allaha havale ediyorum artık işallah geçer.allah hepsini korusun valla.öz anne olup çocuğuna eziyet çektireni bırakıp gideni anlamıyorum valla.nasıl bir hormondur o duyarsız yaratıklar.hepten hayatım oldu kızım valla.işallah öyle de gider.şımarık ukala yetiştirmeyeceğim ama kıyamam sanırım allah hepsinin karşısına iyileri çıkartsın.valla pek pimpirikli oldum şimdiden ortaokul-lise-mahalle arkadaşlarını düşünüyorum.ortalık kötü.ay annem gibi oldum galiba.olmam diyordum daha da fazla oldum.

canım yaman olcak bunlar demedi deme.dereotunu İbrahim Saraçoğlu da söylüyor.Onun bilgisine güvenirim. zeytinyağı olayı doğru.benim leke vardı .cilt dr una gittim adam Gata da çalışmış bilgili bir dr.zeytinyağı sürüyorum geçmedi dedim.nasıl sürdüğümü sordu anlattım.yanlış kullandın dedi.ısıt asidi geçsin sonra soğuyunca süreceksen sür dedi.öyle hemen sürülmüyormuş.sonra aile hekimime pişik kremi yazdırıyorum siz ne önerirsiniz dedim.önce zeytinyağ sür sonra kremi dedi.ama zeytinyağını ısıtman sonra da soğutman lazım dedi.demek ki doğru.2 dr birbirini hiç tanımıyor bu arada.s

efilik

canım kitap nasıl gidiyor.almamı önerir misin?doğuma kadar bitiremem ama doğumdan sonra vakit olur mu bebekten?var mı kitaptan hoşuna giden bir öneri daha

korkma canım emin ol onlar bizden guclu onları koruyan o sınırlar onlara zarar vermesini onluyor bu arada bahsettiğin konu benimde canımı sıkıyor hadi onlar cahil ya yanındakiler allah o vicdanı herkese versin bu arada endişelenme bişeyi yoktur yavrunun pimpirik dedinde benim kadar olamazsın geçenlerde eşim hadi gezelim dedi dolmusa bindik 1 saat yol gittik sonra tabi guzelce yurudum sonra tekrar 1 saatlik yoldan sonra eve ulastık benim cadı oynamadı iki gun ben delirdim ağlıyorum eşim geldi bir bağırdım çocuguma bişey olursa seni bosarım mahkemeye veririm diye benim son ayım gezelim diye tutturuyorsun dedim adamda korktu sonra benim cdı vurmaya basladı eşimde ağlamaa basladı bu sefer ben eşimi teşelli etmeye basladım eşim artık doğurda kurtulalım dedi al sana pimpirik iki dakkada kocayı bosadım mahkemeye verdim :)

canım senın haftan bayagı onde dogum belırtısı falan yokmu.yada dogum seklın bellı mı ben yazdıgını hıc goremedım de

Annemgilde normal suda demişti bu sekilde daha guzel olabilir :) Birde onceden biriktirmedik ve şimdi mevsimi gecti ama kucuk bi aktar dukkanında sordum ayva cekirdegi herseyinki vardı o yoktu:) BUyuk bir dukkanda bulabiiriz sanırım

valla benim illkinde ne sürsem kar etmedi ayva çekirdeği falan hikaye geldi herkeste değişebilir tabii denemekte fayda var.benimkini sadece medelanın kremi düzeltti 1 günde.

canım senın haftan bayagı onde dogum belırtısı falan yokmu.yada dogum seklın bellı mı ben yazdıgını hıc goremedım de

valla ben dilimi ısırıpta söyliyeyim şimdiye kadar pek ağrısız sızısız geldim şu tarihe kadar ,bir sıcaklarla ve olmam ile ilgili sıkıntılarım vardı ,hani şu regl sancısı gibi hissediliyor deniliyor ya , onları bile yeni yeni hissetmeye başladım , ilk defa geçen hafta çok az bir lekelenmem oldu , ertesi gün doktordaydım , ama bırak nişan gelmesini bizimki doğum kanalına bile girmemiş , birde bizde şöyle bir sorun var, bebiş iminzin kafa çapı ortalamadan daha iri , ''kanala girememesi bu sebeple olabilir ''dedi doktor , normal gelişimide 1 hafta önde gidiyor, normal bdt 14/08. ''ayın 8-9 una kadar bekleyelim sonra bakarız dedi ''doktor ,pek bir sakin de benim doktorum yada gözümü korkutmamak için hakkımda yaptığı planları açıklamıyor,:26::26: birde eş tarafından akrabamız , yalnızca eğer sezeryan olursam ki ben öyle olucak sanıyorum ,genel anestezi yapıcağını biliyorum , epidural yapmayacağım dedi, anne ve bebiş için tehlikeli imiş, bende göbekli durumuma alışmış şekilde dolaşıorum işte

Canım dr.um bana aylar öncesinden göğüs ucuna herhangi bir kremle masaj yapmamı söylemişti, 3 parmakla ovup duruyorsun o kadar, ben gıcık oluyorum ayrı mesele
kızlar bizim topikten oğlunun adını Kemal koyacak olan var mıydı???

Yok burda yok arama

Son düzenleme:
ahu yağtu yumu arıyorsun liste lere bakalımmm bugüz sezeryana kimler girdi diye de araştırma yapabilirz neyse Allah Kemal bebiş e de uzun sağlıklı ömür versin ,

belki de temmuz anneleri grubundadır ağustosa kaymıştır.ya da bizden biridir ama adını başka söylemiştir.hadi bakalım damatların anneleri hanginiz ahu??? :44::44:

kızlar merhaba. bugun kontrolum vardı. size demiştim adet sancısı gibi sancılarım var diye. doktor muayene etti. 2 cm acıklığım varmış ve nişanım düşmüş ben farketmemişim. nasıl oldu anlamadım. tıkaç yok dedi. sancılarıda hissetmedim. pazartesi gunu 38. hafta oluyor o zaman gel yatışını yapıcaz normal doğum için dedi. o zamana kadarda olabilir hemen gelirsin dedi. eve geldim o tıkaçın sümüksü yapısı geliyor kızlar. 3-4 gune bebeğimi kucağıma alıcam bana dua edin. bebeğim 3100 kgmış. gayet iyi dedi bi sorun yok dedi. umarım herşey kolay olur.

Hadi hayırlısı canim rabim yar ve yardımcın olsun bir avazda kurtulursun insallah sag salim kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…