kızlar merhaba. bugun kontrolum vardı. size demiştim adet sancısı gibi sancılarım var diye. doktor muayene etti. 2 cm acıklığım varmış ve nişanım düşmüş ben farketmemişim. nasıl oldu anlamadım. tıkaç yok dedi. sancılarıda hissetmedim. pazartesi gunu 38. hafta oluyor o zaman gel yatışını yapıcaz normal doğum için dedi. o zamana kadarda olabilir hemen gelirsin dedi. eve geldim o tıkaçın sümüksü yapısı geliyor kızlar. 3-4 gune bebeğimi kucağıma alıcam bana dua edin. bebeğim 3100 kgmış. gayet iyi dedi bi sorun yok dedi. umarım herşey kolay olur.
kızlar merhaba. bugun kontrolum vardı. size demiştim adet sancısı gibi sancılarım var diye. doktor muayene etti. 2 cm acıklığım varmış ve nişanım düşmüş ben farketmemişim. nasıl oldu anlamadım. tıkaç yok dedi. sancılarıda hissetmedim. pazartesi gunu 38. hafta oluyor o zaman gel yatışını yapıcaz normal doğum için dedi. o zamana kadarda olabilir hemen gelirsin dedi. eve geldim o tıkaçın sümüksü yapısı geliyor kızlar. 3-4 gune bebeğimi kucağıma alıcam bana dua edin. bebeğim 3100 kgmış. gayet iyi dedi bi sorun yok dedi. umarım herşey kolay olur.
aaaa ne enteresanböle de oluyor demek kii, ay hani bir avazda derler ya , hadi bakalım inşallah öyle olur , hayırlısı ile hayırlı haberlerini bekliyoruz
Slm kızlar nasılsınız, kuzenim geldi, bebişi bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok.
Doğum yapan arkadaşlar varmı?
Çok az vaktimiz kaldı ama oğlum gayet rahat...
Kiz bende tam seni soracaktimki yazını gördüm benimde kizim gelmek
İstemiyo rahimde açılmamış nolcak boyle
Bizim doktor rahime bile bakmaya ihtiyaç duymadı, haftaya cuma görüşelim dedi.
Ama önceki gün resmen aşağı indiğini hissettim, böyle bir acı olamaz, iyikide anlıktı yoksa dayanamazdım.
Şimdi hiç midem yanmıyor, nefes darlığı hiç kalmadı fakat gelmeye niyeti yok
canım ya o sümüksü yapı ben de çok geliyor özellikle son haftalarda doktora söylemedim normal akıntı diye ama şimdi şüphelendim ben de bak, çatı muayyenesinde mi nişanının düştüğü anlaşıldı?
evet ben farketmemişim ama düşmüş :18: akıntımda normal oluyordu. ben hafif hafif kasıklarım sancıyor deyince alttan muayene etti zaten nişan düşmüş dedi. herkes anlamıyor olabilirmiş
ufak ufak sancılar yokluyor bugünlerde hayırdır inşallah bugün dışarı çıkıp biraz dolaşayım dedim resmen kilitlendim kaldım adım atamadım alt tarafa bi sancı saplandı ki nefesim kesildi resmen çok korktum :18:
Vallah canim tek basına çıkma disari bak ben cati muayenesine gittim hastanede bayıldım Allahtan annem vardi
Birde gunu gelenler doğurmuyor gunu daha olanlar sancilaniyo siz bizden oncemi giyeceksiniz ne:)
ay valla anlamadım ki canım ya benim kız doğum pozisyonunu almışdı zaten uzun süredir ama bu aralar daha bi aşağı indi sanki sürekli kafasıyla itip duruyo tuvaletten çıkamaz oldum sayesindesabırsız biran önce çıkmak istiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?