2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rabbim kolay doğum nasip etsin hepimize ..sağlıkla al bebeğini kucağına ....çok şükür artık günleri sayıyoruz..benim doktorda pazartesi on güne gelir dedi ama şimdilik hafif bel ağrısı dışında bişey yok.

hadi canım sağlıkla kucağına al işallah.bizlere de az kaldı hayırlısıyla gelsin balıklarımız..

aaaa ne enteresan böle de oluyor demek kii, ay hani bir avazda derler ya , hadi bakalım inşallah öyle olur , hayırlısı ile hayırlı haberlerini bekliyoruz

Slm kızlar nasılsınız, kuzenim geldi, bebişi bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok.
Doğum yapan arkadaşlar varmı?
Çok az vaktimiz kaldı ama oğlum gayet rahat...

aaaa ne enteresan böle de oluyor demek kii, ay hani bir avazda derler ya , hadi bakalım inşallah öyle olur , hayırlısı ile hayırlı haberlerini bekliyoruz

yaşadıkça öğreniyoruz sanırım. doktora kalsa suni sancıyı takıp başlatacaktı doğumu. çocuk baskı yapıyormuş kanala. ama ben korktum bi anda şok oldum zaten. hiç beklemiyordum boyle birşeyi. pazartesiye kadar evde bekle madem ama her an sancın artabilir dedi. artarsa geliriz dedim zaten

internette ödemleriniz azaldıysa 2 gun içinde doğum yapabilirsini yazıyordu. benimde ayak ödemlerim durup dururken indi ama hiç ihtimal vermedim. korkmamaya çalışıyorum ama elimde değil korkunca sancılarda gidiyormuş. elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum umarım kolaylıkla atlatırım.

bebeğimde umarım tahminlerdeki gibi 3100 bari olur.

Slm kızlar nasılsınız, kuzenim geldi, bebişi bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok.
Doğum yapan arkadaşlar varmı?
Çok az vaktimiz kaldı ama oğlum gayet rahat...

Kiz bende tam seni soracaktimki yazını gördüm benimde kizim gelmek
İstemiyo rahimde açılmamış nolcak boyle

Kiz bende tam seni soracaktimki yazını gördüm benimde kizim gelmek
İstemiyo rahimde açılmamış nolcak boyle

Bizim doktor rahime bile bakmaya ihtiyaç duymadı, haftaya cuma görüşelim dedi.
Ama önceki gün resmen aşağı indiğini hissettim, böyle bir acı olamaz, iyikide anlıktı yoksa dayanamazdım.
Şimdi hiç midem yanmıyor, nefes darlığı hiç kalmadı fakat gelmeye niyeti yok

Hayırlı geceler herkese, nasılsınız bakalım? Biz de dün hastanemize gittik ve muayene olduk, yavrucuğumuz 3 kilo olmuş şükür, nstye de girdik hafif hafif sancılarım çıkmış ama çok güzel dedi doktor neresi güzelse anlamadım :) doğum üzerine pek konuşmadık ama normal olabileceğini söyledi çatıyı doğum esnasında kontrol ediyormuş bu da(yine başka bir doktora gittim de ben ) herşey normal dedi 2 hafta daha kalırmış bayrama gelecek zaten benim ki Allahtan bu doktorun iznide ayın 17sinde bitiyormuş o tarihte kontrol için çağırdı tabi doğum yapmamış olursam :) bayramda hastane de olacağını söyledi içim biraz rahatladı kuzucuğum bayramda gelsin istiyorum ben de tam zamanlı gelsin inşallah, hepimize kolay doğumlar diliyorum

canım ya o sümüksü yapı ben de çok geliyor özellikle son haftalarda doktora söylemedim normal akıntı diye ama şimdi şüphelendim ben de bak, çatı muayyenesinde mi nişanının düştüğü anlaşıldı?

Bende haftaya cumaya kadar dogum olmasa cuma sabahı gel dedi bence suni sanciyla dogumu baslatir

evet ben farketmemişim ama düşmüş :18: akıntımda normal oluyordu. ben hafif hafif kasıklarım sancıyor deyince alttan muayene etti zaten nişan düşmüş dedi. herkes anlamıyor olabilirmiş

evet ben farketmemişim ama düşmüş :18: akıntımda normal oluyordu. ben hafif hafif kasıklarım sancıyor deyince alttan muayene etti zaten nişan düşmüş dedi. herkes anlamıyor olabilirmiş

Haftayada doktora görüneceğim inşallah o zaman sorarım bakalım durum nedir, hayır olsun inşallah

ufak ufak sancılar yokluyor bugünlerde hayırdır inşallah bugün dışarı çıkıp biraz dolaşayım dedim resmen kilitlendim kaldım adım atamadım alt tarafa bi sancı saplandı ki nefesim kesildi resmen çok korktum :18:

Vallah canim tek basına çıkma disari bak ben cati muayenesine gittim hastanede bayıldım Allahtan annem vardi

Birde gunu gelenler doğurmuyor gunu daha olanlar sancilaniyo siz bizden oncemi giyeceksiniz ne:)

Vallah canim tek basına çıkma disari bak ben cati muayenesine gittim hastanede bayıldım Allahtan annem vardi

Birde gunu gelenler doğurmuyor gunu daha olanlar sancilaniyo siz bizden oncemi giyeceksiniz ne:)

ay valla anlamadım ki canım ya benim kız doğum pozisyonunu almışdı zaten uzun süredir ama bu aralar daha bi aşağı indi sanki sürekli kafasıyla itip duruyo tuvaletten çıkamaz oldum sayesinde sabırsız biran önce çıkmak istiyor sanırım

benimkide oyle canim ama insallah kendi sancılarım olurda oyle doğar yoksa haftaya cuma gunu doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…