2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

31.temmuzda hazırlıksız bir şekilde sezeryana alındık kızlar epidural oldum, hiç acısız ve mutlu bir doğumdu fakat sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim dikiş yerleri oturup kalkarken dönerken...vs biraz sorunlu oluyor. doktorunuzun dediğini harfiyen uygulamak sorunları en aza indiriyor. sadece daha sütüm gelmedi çok sorun yaşıyorum bu konudaki tavsiyelerinizi beklerim

önce gözünaydınnn sağlıklı ile büyütmek nasip etsin darısı hayırlısı ile başımıza,
süt konusuna gelince hatta bugün bahsedildi , topic e bir arkadaş yazmıştı sabah aç karnına dereotu ve ceviz ye yarım saat sonra bir şeyler ye diye, denersen hatta bizede söylersen sonucu ,çok merak ediyorum çünkü, ama en çok su içmek işe yarıyormuş, hurma var birde , bir de süt yapıcı çaylar varmış ama marka ve isim veremem bilmiyorum , birde göğüslere masaj yapıorlarmış , inşallah gelirde bebiş inde lıkır lıkır sütünü içer annnesi

şu saat itibari ile 40. haftamı bitirdim yarın kontrol var açılmam varsa doğuma giriyorum. dua edin lütfen.

efilik

canım kitap nasıl gidiyor.almamı önerir misin?doğuma kadar bitiremem ama doğumdan sonra vakit olur mu bebekten?var mı kitaptan hoşuna giden bir öneri daha

bugün hiç okuyamadım, akşama kadar nette takıldım akşm da gezip tozdum. okudukça paylaşırım.

senin bebişin baş çevresi kaç cm. benimkinin de hep büyük çıkıyor da merak ettim.

Alllah izin verirse hayırlısı ve sağlıkla inş 7 ağustosa oğum günü verdi doktor sezeryan için ama genel mi spinal mi karar veremiyorum bi de ağrı pompası yararlı bişey mi?

bugün hiç okuyamadım, akşama kadar nette takıldım akşm da gezip tozdum. okudukça paylaşırım.

senin bebişin baş çevresi kaç cm. benimkinin de hep büyük çıkıyor da merak ettim.

10.01 idi geçen hafta, malum 10 cm e kadar açılma olabiliyor sanırım , senin nedir durumu peki ?

Alllah izin verirse hayırlısı ve sağlıkla inş 7 ağustosa oğum günü verdi doktor sezeryan için ama genel mi spinal mi karar veremiyorum bi de ağrı pompası yararlı bişey mi?

slm cnm benimde 7 ağustos sezaryan günüm off duygularım karmakarışık çok stresliyim zaman geçmiyor sanki uyku kalmadı heyecandan rabbim bu mubarek günlerde hepimizi sorunsuz şekilde kurtarsın sağlıkla yavrularımızı kucagımıza alalım inşallh

canım bebişinin fotoları cok tatlı cıkmıs bebişin zaten bir mcize ağlattı beni ay cok duygusallastım sanki benmişim gibi doğumu kendime çok yakın hissettim hemde cok uzak hissetim. Bir yandan rahatlattın beni korkulacak bişey yokmus dedirttin çok sağol allah guzel hayırlı gunlarinide gostermeyi nasip etsin analı, babalı, huzurlu, sağlıklı sevgi içinde buyusun duygularımı ifade edemiyorum ayyy çok fazla kabardı hislerim cokkk 41 kere maşallah kuzuna

sağol canım amin inşallah
inan korkulacak hiç ama hiç birşey yok herşey gelip geçiyo unutuluyo hele acıyı sızıyı hiç hatırlamıyorsun ama tabi (yada bana göre) en büyük korkular doğduktan sonra kafanda yavaş yavaş şekil alıyo sağlığından endişe ediyosun herşeyin doğruluğundan şüphe duyuyosun gelecek planlıyosun herşeyin en iyisinin onun olmasını istiyosun en önemlisi tabiki sağlığı hapşursa öksürse hıçkırığı biraz uzun sürse içim gidiyo ben şuan bunlarla cebelleşiyorum doğum moğum gelip geçici ama bunlar ve daha fazlası ömürlük anne duygu ve düşünceleri laf aramızda kızımı herkezden kıskanıyorum babasından bile adama dokunma elleme şöyle yapma diyorum kimseyi yanına yaklaştırasım gelmiyo elimde değil biri dokununca içim gidiyoo

ablamda öyle diyodu o zaman ben yandım kaynana kayınpeder görümce kaynım ve ilk torun benim cocugum olacak inş.. görümcem daha küçük 12 yasında ve bebek delisi eline almak isticek ben kıyamıcam kayınvalidem cok iyidir saolsun ama biraz dediği dedik tiptir mesela ben hani cocuk çok illerde masadan da bişiler yicek ya işte peynirdi zeytindi biz ne yiyosak ben öle agzımda çiğneyip hayatta vermem cocuguma diyorum oda gülerek bana diyo ki ben sen görmeden veririm merak etme belki kızdırmak iiçin diyo bilmiorum ama bunları düşündükçe içim daralıo amannn gecer bunlarda beee rabbım saglıkla kucagıma almayı nasip etsin dogdu da bunlar kaldı sankiii

Bugunu de dogurmadan atlattim.ne zaman dogurcam ya ben.bu kiz bu hareketle nasil yolunu bulamaz da dogmas hayret yani

ben doğmadam bunları zaten dusunuyorum doğduktan sonra ahada psikopatlasırım sanırım bilmiyorum belkide ilk anda oyle hissederiz zaman geçtikçe bizim endişlelerimizde azalır o kadar guzel ifade etmişsinki diyecek baska bişey yok

canım benimde kaynanamların tek oğlu ve doğal oarak ilk torunu bilemiyorum nasıl garipliklerle karsılasacağımı cunku benim aynanamlar biraz griptir sen birsey soylersin onlar sanki duvara konusuyormussun gibi hissettirirler yine bildiklerini okurlar eee benim annemlerde gelecek buyurun curcunaya

Bugunu de dogurmadan atlattim.ne zaman dogurcam ya ben.bu kiz bu hareketle nasil yolunu bulamaz da dogmas hayret yani

esracım stres yapma zamanı gelince doğurursun allahtan hayırlısı kızını opmene gorduğum kadarıyla az kalmış tadını çıkar bugunlerin

herkese günaydınlar.. hayırlı cumalaar kızlar...Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sıhhatle kucağımıza gelmelerini nasip etsin... doğan bebişlere bol bol süt versin annelerine de sağlık versin :):)

Eki Görüntüle 478614
teyzoşları kızımın ilk fotosu

ben kuzuyu yerim yerim... Allahım evladını sana bağışlasın tatlım.. güle güle büyüsün ada kuzusu :):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…