benimkide oyle canim ama insallah kendi sancılarım olurda oyle doğar yoksa haftaya cuma gunu doluyo
31.temmuzda hazırlıksız bir şekilde sezeryana alındık kızlar epidural oldum, hiç acısız ve mutlu bir doğumdu fakat sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim dikiş yerleri oturup kalkarken dönerken...vs biraz sorunlu oluyor. doktorunuzun dediğini harfiyen uygulamak sorunları en aza indiriyor. sadece daha sütüm gelmedi çok sorun yaşıyorum bu konudaki tavsiyelerinizi beklerim
şu saat itibari ile 40. haftamı bitirdim yarın kontrol var açılmam varsa doğuma giriyorum. dua edin lütfen.
şu saat itibari ile 40. haftamı bitirdim yarın kontrol var açılmam varsa doğuma giriyorum. dua edin lütfen.
efilik
canım kitap nasıl gidiyor.almamı önerir misin?doğuma kadar bitiremem ama doğumdan sonra vakit olur mu bebekten?var mı kitaptan hoşuna giden bir öneri daha
valla ben dilimi ısırıpta söyliyeyimşimdiye kadar pek ağrısız sızısız geldim şu tarihe kadar ,bir sıcaklarla ve olmam ile ilgili sıkıntılarım vardı ,hani şu regl sancısı gibi hissediliyor deniliyor ya , onları bile yeni yeni hissetmeye başladım , ilk defa geçen hafta çok az bir lekelenmem oldu , ertesi gün doktordaydım , ama bırak nişan gelmesini bizimki doğum kanalına bile girmemiş , birde bizde şöyle bir sorun var, bebiş iminzin kafa çapı ortalamadan daha iri , ''kanala girememesi bu sebeple olabilir ''dedi doktor , normal gelişimide 1 hafta önde gidiyor, normal bdt 14/08. ''ayın 8-9 una kadar bekleyelim sonra bakarız dedi ''doktor ,pek bir sakin de benim doktorum yada gözümü korkutmamak için hakkımda yaptığı planları açıklamıyor,:26::26: birde eş tarafından akrabamız , yalnızca eğer sezeryan olursam ki ben öyle olucak sanıyorum ,genel anestezi yapıcağını biliyorum , epidural yapmayacağım dedi, anne ve bebiş için tehlikeli imiş, bende göbekli durumuma alışmış şekilde dolaşıorum işte
bugün hiç okuyamadım, akşama kadar nette takıldım akşm da gezip tozdum. okudukça paylaşırım.
senin bebişin baş çevresi kaç cm. benimkinin de hep büyük çıkıyor da merak ettim.
Alllah izin verirse hayırlısı ve sağlıkla inş 7 ağustosa oğum günü verdi doktor sezeryan için ama genel mi spinal mi karar veremiyorum bi de ağrı pompası yararlı bişey mi?
canım bebişinin fotoları cok tatlı cıkmıs bebişin zaten bir mcize ağlattı beni ay cok duygusallastım sanki benmişim gibi doğumu kendime çok yakın hissettim hemde cok uzak hissetim. Bir yandan rahatlattın beni korkulacak bişey yokmus dedirttin çok sağol allah guzel hayırlı gunlarinide gostermeyi nasip etsin analı, babalı, huzurlu, sağlıklı sevgi içinde buyusun duygularımı ifade edemiyorum ayyy çok fazla kabardı hislerim cokkk 41 kere maşallah kuzuna
sağol canım amin inşallah
inan korkulacak hiç ama hiç birşey yok herşey gelip geçiyo unutuluyo hele acıyı sızıyı hiç hatırlamıyorsun ama tabi (yada bana göre) en büyük korkular doğduktan sonra kafanda yavaş yavaş şekil alıyo sağlığından endişe ediyosun herşeyin doğruluğundan şüphe duyuyosun gelecek planlıyosun herşeyin en iyisinin onun olmasını istiyosun en önemlisi tabiki sağlığı hapşursa öksürse hıçkırığı biraz uzun sürse içim gidiyo ben şuan bunlarla cebelleşiyorum doğum moğum gelip geçici ama bunlar ve daha fazlası ömürlük anne duygu ve düşünceleri laf aramızda kızımı herkezden kıskanıyorum babasından bile adama dokunma elleme şöyle yapma diyorum kimseyi yanına yaklaştırasım gelmiyo elimde değil biri dokununca içim gidiyoo
sağol canım amin inşallah
inan korkulacak hiç ama hiç birşey yok herşey gelip geçiyo unutuluyo hele acıyı sızıyı hiç hatırlamıyorsun ama tabi (yada bana göre) en büyük korkular doğduktan sonra kafanda yavaş yavaş şekil alıyo sağlığından endişe ediyosun herşeyin doğruluğundan şüphe duyuyosun gelecek planlıyosun herşeyin en iyisinin onun olmasını istiyosun en önemlisi tabiki sağlığı hapşursa öksürse hıçkırığı biraz uzun sürse içim gidiyo ben şuan bunlarla cebelleşiyorum doğum moğum gelip geçici ama bunlar ve daha fazlası ömürlük anne duygu ve düşünceleri laf aramızda kızımı herkezden kıskanıyorum babasından bile adama dokunma elleme şöyle yapma diyorum kimseyi yanına yaklaştırasım gelmiyo elimde değil biri dokununca içim gidiyoo
ablamda öyle diyodu o zaman ben yandım kaynana kayınpeder görümce kaynım ve ilk torun benim cocugum olacak inş.. görümcem daha küçük 12 yasında ve bebek delisi eline almak isticek ben kıyamıcam kayınvalidem cok iyidir saolsun ama biraz dediği dedik tiptir mesela ben hani cocuk çok illerde masadan da bişiler yicek ya işte peynirdi zeytindi biz ne yiyosak ben öle agzımda çiğneyip hayatta vermem cocuguma diyorum oda gülerek bana diyo ki ben sen görmeden veririm merak etme belki kızdırmak iiçin diyo bilmiorum ama bunları düşündükçe içim daralıo amannn gecer bunlarda beee rabbım saglıkla kucagıma almayı nasip etsin dogdu da bunlar kaldı sankiii
Bugunu de dogurmadan atlattim.ne zaman dogurcam ya ben.bu kiz bu hareketle nasil yolunu bulamaz da dogmas hayret yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?