Kızlar günaydın ve hayırlı Cuma'lar..Saat 10:30da kontrolüm var. Geçen hafta oğlum bizi kandırmıştı! Sancılar eşliğinde 1 gece hastanede yatmıştık, doktorum 1 hafta 10 güne doğuracağımı söylemişti bugün 1 hafta oldu ama çocuk yok! Bakalım kontrolde neler çıkacak? Hepinizi öpüyoruz oğluşla..
gzel haberlerle gelirsin inşallah canım :)
hoşgeldin cnm,umarım herşey yolunda ılerlermerhaba kızlar
birkac gundur yazılarınızı okuyorum benimle aynı duyguları paylaşan ve bebeklerini bekleyen insanların olduğunu bilmek cok guzel bir duygu:)
bende sizinle hikayemi paylasmak istiyorum. 37 haftalık hamileyim kızım olacak insallah. dun kontrole gittim cunku hem ufak karın ağrılarım vardı hem de bebebgimin hareketleri azalmış gibi geldi bana karnım taş gibi oldu resmen. muayeneden sonra nst cekildi ve sancım oldugu soylendi. doktor birde muayene etmek istiyorum dedi ve hoop diye bitti(burda bazı arkadaşlar cok acıyo dediler ama korkmayın daha önce mvajinal muayene yaptırdıysanız hiç farkı yok acımıyo bile) 1 santim açıklığım varmıs bebek kanala girmiş 2-3 gündür olan akıntım da meğerse tıkacın açılmasıymış:) birkaç gün içinde doğum olacak hastanede sıkılmana gerek yok git evine dinlen 5dakikada bir agrin olursa gel dedi doktor.cok garip birsey yakında geleceğini bilmek. 3 hafta erken gelecek ama sağlıklı olsun hiçç önemli değil. simdi de hafif agrım var herseyim hazır kızımı bekliyorum
benim gibi olanlar var mıydı aranızda bir de kaç gün sonra oldu doğumunuz????
merhaba kızlar
birkac gundur yazılarınızı okuyorum benimle aynı duyguları paylaşan ve bebeklerini bekleyen insanların olduğunu bilmek cok guzel bir duygu:)
bende sizinle hikayemi paylasmak istiyorum. 37 haftalık hamileyim kızım olacak insallah. dun kontrole gittim cunku hem ufak karın ağrılarım vardı hem de bebebgimin hareketleri azalmış gibi geldi bana karnım taş gibi oldu resmen. muayeneden sonra nst cekildi ve sancım oldugu soylendi. doktor birde muayene etmek istiyorum dedi ve hoop diye bitti(burda bazı arkadaşlar cok acıyo dediler ama korkmayın daha önce mvajinal muayene yaptırdıysanız hiç farkı yok acımıyo bile) 1 santim açıklığım varmıs bebek kanala girmiş 2-3 gündür olan akıntım da meğerse tıkacın açılmasıymış:) birkaç gün içinde doğum olacak hastanede sıkılmana gerek yok git evine dinlen 5dakikada bir agrin olursa gel dedi doktor.cok garip birsey yakında geleceğini bilmek. 3 hafta erken gelecek ama sağlıklı olsun hiçç önemli değil. simdi de hafif agrım var herseyim hazır kızımı bekliyorum
benim gibi olanlar var mıydı aranızda bir de kaç gün sonra oldu doğumunuz????
Bugunu de dogurmadan atlattim.ne zaman dogurcam ya ben.bu kiz bu hareketle nasil yolunu bulamaz da dogmas hayret yani
bende başlarım yakında doğuramadımlara,sabırzızlanmaya başladım galiikarakız 2 bu da başladı doğuramadımlara
Canım bende akşam acile gittim yine sancım çıktı bendede 1 parmak açılma çıktı.Benim sezeryan olmam lazım orda ebeler beni korkuttu ben alttan muayeneyi kabul etmedim açılman varsa eski dikişlerin açılabilir yinede baktır dediler bende sonra kabul ettim.1parmak açılma doğum başlangıcımı oluyomuş :18:
31.temmuzda hazırlıksız bir şekilde sezeryana alındık kızlar epidural oldum, hiç acısız ve mutlu bir doğumdu fakat sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim dikiş yerleri oturup kalkarken dönerken...vs biraz sorunlu oluyor. doktorunuzun dediğini harfiyen uygulamak sorunları en aza indiriyor. sadece daha sütüm gelmedi çok sorun yaşıyorum bu konudaki tavsiyelerinizi beklerim
senin adına sevindim cnmbenimde 1 cm açılmam var ve evet açılman olması ve sancın olması dogumun birkaç gün içinde başlaması demekmiş. simdi de ara ara ağrım var insallah bugun yarın gelirmiş. ben de doktorum da normal dogum istiyoruz sonuna kadar eğer sezryan düsünseydik haftasonu yapacaktik daha fazla açılma olmasın diye.sen neden sezeryan olmam lazım dedin ki problem mi var??
benimde 1 cm açılmam var ve evet açılman olması ve sancın olması dogumun birkaç gün içinde başlaması demekmiş. simdi de ara ara ağrım var insallah bugun yarın gelirmiş. ben de doktorum da normal dogum istiyoruz sonuna kadar eğer sezryan düsünseydik haftasonu yapacaktik daha fazla açılma olmasın diye.sen neden sezeryan olmam lazım dedin ki problem mi var??
senin adına sevindim cnmbenimde açılmam olsun,bende sancı istiyorum nasip olursa bende normal doğurmak istiyorum
Benim 2, hamileliğim ilki mecburi sezeryan olmuştu.7yaşında oğlum var.Ben normal doğumun nasıl bişey olduğunu bilmiyorum.Rahimin yırtılma riski oluyomuş o yüzden çatılarımın açılmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?