2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi bayramlar.kızım 4 günlük oldu allahıma şükürler olsun.ama 1,5 gündür kaka yapmıyor ne yapayım ya da ne yiyeyim

kızlar iyi bayramlar.kızım 4 günlük oldu allahıma şükürler olsun.ama 1,5 gündür kaka yapmıyor ne yapayım ya da ne yiyeyim

canım anne sütü alan bebek az yapabilir normal.ama mama verdiğin için bunaltır bağırsaklarını sıkıştırır.mama daha zor kaka yapmalarına sebep oluyor.ayak altlarını tatlı elma yağıyla arada ov.hatta ben kıyafetinin üzerinden arada kıvranınca yapıyorum ayaklarına hemen işe yarıyor.abimizden de tecrübeyle sabittir:)

ayak masajında ağlıyor bizim prenses.ay iyilik de yaramıyor.

kantaron yağı çok iyi geliyormuşta bende nerden bulacagımı bilmiyorum hoş daha doğum olmadı ama herkeste yara oldugu için araştırmıştım 2 gun sonrada doğumum var bulacam inşallah

Son düzenleme:
Slm kızlar, göğüs uçları için göğüs pedi iyi geldi bana, ayrıca soğan sürüyorum emzirirken yıkıyorum, bi kaç günde bir sürüyorum, antibiyotik etkisi yapıyormuş.
Lansinoh kremde sürüyorum ama dediğiniz gibi faydası olmuyor, sadece göğüs pediyle beraber nemli olmasını sağlıyor.
Yara olmadı çok şükür ama ilk aldığında çok acıyor, yara olmuş halini hiç düşünemiyorum...

Canim sutun gelir korkma uzulme benimde 4 uncu gun geldi ve goguslerim davul gibi oldu.
Mama takviyesi sutun az oldugundan yapiyoyisunuz ama bana hastanede bile 1 kere verdiler alismasin mamaya diye bebegini her uyandiginda gogusunu ver celtikce cagalir

canım benım hayırlı olsun bebeğin...

ayaklarını karnına dopru ilterek masaj yap ve göbegine parmakalrının uçlarıyla mınık mınık vur,yada saat yonuna dogruda ovabılırsın ıyı gelıyor. ve doktorunada sor bebek doktoruna gaz ilacı var infacol diye çok faydası var ..

Çook sakin bir bayram günüydü, küçük bir ilçe ve herkes başka başka yerlere gitmişler kimse şeker almaya bile gelmedi, kapı bile çalınmadı :) bir ara kayınvalidemle yürüyüşe çıktık sadece bugünde sakin sakin bekliyor minnoşum, bu bekleyişin beni sezeryana götürmesini hiç istemiyorum ama Allahtan hayırlısı bakalım akıbetimiz ne olacak belki de karakız gibi 40+0 da doğururum ben de şunun surasında ne kaldı ki :)

Bu arada doğuramayan kaç kişi kaldık biz ya hu? Aslan burcundan da çıkıyoruz kaderde anası ve dayısı gibi başak olması varmış yavrumun oğlan ya şimdiden çekti dayısına :)

Son düzenleme:

bende varımmmmm bekleyen 40+5 olduk pazartesi itibariyle :18:

hanımlar çok acil cevap yazarmısınız son 1,5 saattir belimde bitmeyen bir ağrı var hiç bir şekilde geçmedi bbek çok hareketli ve alt kısma basınç yapıyor ne oluyor biri açıklayabilir mi bana ben ne yapayım

Canim gunün gecmis alt kısma baskı yapması normal. Bel ağrısı doğumun habercisi olabilir. Bebeğin hareketli ise panik yapma.

Merhaba agustos annelerii,aslan burcu yavrularınızın çoguna kavusmussunuz..
Ben de eylül annesi olacagım insallah..
yalnız dün gece acildeydim evde cok kötü oldum kalabalıktı
yediklerimden mi bilmiyorum ama tansiyonum coook yükselmiş..
evde 3 kez 15 16 civarıydı çok korktum
hastanede düştü nst ile bakıldı veee tabi eve gönderdiler..
Hayırlısı aslan burcu bebekleri çok zor oluyor kızlar allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..

göbüşü düşsün ne masajlar yapcam dünürüm.kızım yaptı kakasını dün buraya yazınca emzik veriyorum avent.emmeyi bilmiyordu öğrensin diye verdim.alıştı biraz pişmanım ama .gerçi sindirimi kolaylaştırıyormuş.sadece 10-15 dk emmeliymiş.uzun süre değil diye duydum.zararı olur mu emziğin ??

kızlar dün bebişin pipisinden kanlı akıntı geldi.çok korktum.pamukla zeytinyağı sürmüştüm ama hafif hafif.ondan oldu sandım.ilk 3 gün de beyaz mum rengi akıntı geliyordu.sizin kızlarda da oldu mu?internette okudum kız bebeklerde olabiliyormuş.annenin hormonlarından dolayı oluyormuş.

Son düzenleme:

canı benim kızımda da oldu..dr kontrolünde sordum bezine baktı ve tesadüf bezinde yine vardı pembemsi akıntı bu mu dedi evt dedim normal dedi annenin hormonlarında oluyormuş..rahimden geliyosa sorun yok.idrardan geliyosa sorun oluyo canım..bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebişini inş.

dün göbeğimiz düştü bizim..ama kuzumu banyo yaptırırken üşüttüm galina burnu tıkalı gibi hık hık sesgeliyo (sürekli başında bekliyorum ateşini kontrol ediyorum ..rabbim şifa versin evladıma inş.20 günlük olunca gel dedi doktorumuz işitme testi için..d vitamininden hiç bahsetmedi gidince sorucam onu da ...sağlıkla büyütelim yavrularımızı inş.ALLAH tüm annelerin evlatlarını korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…