kızlar iyi bayramlar.kızım 4 günlük oldu allahıma şükürler olsun.ama 1,5 gündür kaka yapmıyor ne yapayım ya da ne yiyeyim
kızlar iyi bayramlar.kızım 4 günlük oldu allahıma şükürler olsun.ama 1,5 gündür kaka yapmıyor ne yapayım ya da ne yiyeyim
sana da iyi bayramlar canım. Elini zeytinyağına batırıp kaka yaptığı yerin etrafına hafifçe masaj yapabilirsin.
canım anne sütü alan bebek az yapabilir normal.ama mama verdiğin için bunaltır bağırsaklarını sıkıştırır.mama daha zor kaka yapmalarına sebep oluyor.ayak altlarını tatlı elma yağıyla arada ov.hatta ben kıyafetinin üzerinden arada kıvranınca yapıyorum ayaklarına hemen işe yarıyor.abimizden de tecrübeyle sabittir:)
kantaron yağı çok iyi geliyormuşta bende nerden bulacagımı bilmiyorum hoş daha doğum olmadı ama herkeste yara oldugu için araştırmıştım 2 gun sonrada doğumum var bulacam inşallahslm cici anneler ve bekleyen hamısler ben 17agustosta sunı sancı ıle normal dogum yaptım oglusuma kavustum.tek sıkıntımız sutum gelmıyor hala bebısımde acıktıgı ıcın fazla uyuyamıyor cıglıgı basıyor.ama memeyı emısı cok ıyı bos da olsa cekıyor.rabbım tez zamanda oglumun rızkını gondersın dayanamıyorum aglamasına.gogus ucu ıcın lansonoh lanolın kullanıyorum ama fayda etmedı.doktorumda farklı bır pomad yazmıs bugun onu denıyorum.baska fıkrı olan varmı????
mama takvıyesıne ne zaman basladınız hangı markayı kullanıyorsunuz......????
dogum hıkayemıde enkısa zamnda paylasacagım
slm cici anneler ve bekleyen hamısler ben 17agustosta sunı sancı ıle normal dogum yaptım oglusuma kavustum.tek sıkıntımız sutum gelmıyor hala bebısımde acıktıgı ıcın fazla uyuyamıyor cıglıgı basıyor.ama memeyı emısı cok ıyı bos da olsa cekıyor.rabbım tez zamanda oglumun rızkını gondersın dayanamıyorum aglamasına.gogus ucu ıcın lansonoh lanolın kullanıyorum ama fayda etmedı.doktorumda farklı bır pomad yazmıs bugun onu denıyorum.baska fıkrı olan varmı????
mama takvıyesıne ne zaman basladınız hangı markayı kullanıyorsunuz......????
dogum hıkayemıde enkısa zamnda paylasacagım
Çook sakin bir bayram günüydü, küçük bir ilçe ve herkes başka başka yerlere gitmişler kimse şeker almaya bile gelmedi, kapı bile çalınmadı :) bir ara kayınvalidemle yürüyüşe çıktık sadece bugünde sakin sakin bekliyor minnoşum, bu bekleyişin beni sezeryana götürmesini hiç istemiyorum ama Allahtan hayırlısı bakalım akıbetimiz ne olacak belki de karakız gibi 40+0 da doğururum ben de şunun surasında ne kaldı ki :)
Bu arada doğuramayan kaç kişi kaldık biz ya hu? Aslan burcundan da çıkıyoruz kaderde anası ve dayısı gibi başak olması varmış yavrumun oğlan ya şimdiden çekti dayısına :)
hanımlar çok acil cevap yazarmısınız son 1,5 saattir belimde bitmeyen bir ağrı var hiç bir şekilde geçmedi bbek çok hareketli ve alt kısma basınç yapıyor ne oluyor biri açıklayabilir mi bana ben ne yapayım
Canim gunün gecmis alt kısma baskı yapması normal. Bel ağrısı doğumun habercisi olabilir. Bebeğin hareketli ise panik yapma.
canım benım hayırlı olsun bebeğin...
ayaklarını karnına dopru ilterek masaj yap ve göbegine parmakalrının uçlarıyla mınık mınık vur,yada saat yonuna dogruda ovabılırsın ıyı gelıyor. ve doktorunada sor bebek doktoruna gaz ilacı var infacol diye çok faydası var ..
göbüşü düşsün ne masajlar yapcam dünürüm.kızım yaptı kakasını dün buraya yazıncaemzik veriyorum avent.emmeyi bilmiyordu öğrensin diye verdim.alıştı biraz pişmanım ama .gerçi sindirimi kolaylaştırıyormuş.sadece 10-15 dk emmeliymiş.uzun süre değil diye duydum.zararı olur mu emziğin ??
kızlar dün bebişin pipisinden kanlı akıntı geldi.çok korktum.pamukla zeytinyağı sürmüştüm ama hafif hafif.ondan oldu sandım.ilk 3 gün de beyaz mum rengi akıntı geliyordu.sizin kızlarda da oldu mu?internette okudum kız bebeklerde olabiliyormuş.annenin hormonlarından dolayı oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?