• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gelsin gelsin kızçenin halılarını görelim bide:) sonraki hafta sermeyi düşünüyorum ben

valla aslında en güzeli sermemek yesilimsi, benimkiler de geleli cok oldu ama bilerek sermedim cunku balkona girilip çıkılıyo ve ev ister istemez kalabalık oluyo. herkes kendi evi gibi izanlı da davranmıyor (buna kendi ailelerimiz de dahil) ya da afedersin biz AĞNAMAK deriz, resmen isteyen yayılıyo isteyen yatıyo, tepsiyle uzerinde birseyler yiyen bile oluyor. 2 ailede toplam 8 kisi banko dusunursen gelecek, bunlar hic goz ardı edilecek gercekler degil kızlar.

boyle de ev cıplak gibi ama en azından bahanemiz var: YAZ

Acaba diyorum şu gereksiz kalabalık gitse anneler kalınca mı sersem, en azından bebeğimin hijyeni için daha iyi olur.

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey

Canım gözünüz aydın çok tebrik ederimmmm! Allah'ım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah, nazarlardan korusun kuzunu!:nazar::nazar::nazar: Çok kokla benim için de...:16:

hiç kaldırmadım ki evde sürekli durmadığımız için tekrardan sereyim:1:

canım benim kız da batırıyor biyerlerini bana sağ göbek üstüme ve sağ göbek altıma.resmen tırnaklıyor beni.senin kulağını çınlatıyorum yalnız değilsin kaburgama batıyo cadı ayağı sanırım.ay beni muma çevirdi bu kız.

valla aslında en güzeli sermemek yesilimsi, benimkiler de geleli cok oldu ama bilerek sermedim cunku balkona girilip çıkılıyo ve ev ister istemez kalabalık oluyo. herkes kendi evi gibi izanlı da davranmıyor (buna kendi ailelerimiz de dahil) ya da afedersin biz AĞNAMAK deriz, resmen isteyen yayılıyo isteyen yatıyo, tepsiyle uzerinde birseyler yiyen bile oluyor. 2 ailede toplam 8 kisi banko dusunursen gelecek, bunlar hic goz ardı edilecek gercekler degil kızlar.

Acaba diyorum şu gereksiz kalabalık gitse anneler kalınca mı sersem, en azından bebeğimin hijyeni için daha iyi olur.

canım kalabalıksan şuanda bencede daha sonra ser,yıne kırlenicek içine sinsin.

valla bendede hastalık,şimdi sermem içim rahat etmez. ay sonu bitsin öle yeni ayda sericem:)) hastamıyım neyım böle abuk subuk huylarım vardır sederkocum

yok be tatlım be biz evde çok sık durmuyoruz her haftasonu cumadan pazartesi sabahına kadar ya çiftlikteyiz ya yazlıkta ondan evde kaldığımız 4gün yardımcımız da saolsun geldiği zaman halıları siler gider hem halılar eskimezse değiştirmeye bahane olmaz değil mi ama sürekli kullanalım ki eskisin eskisin ki değişsin:1::1:

canım kalabalıksan şuanda bencede daha sonra ser,yıne kırlenicek içine sinsin.

gelsin gelsin kızçenin halılarını görelim bide:) sonraki hafta sermeyi düşünüyorum ben

kızceminki ooo 1 aydır evde rulo halde sermedim daha tozlanır diye.evdekileri yolladım tatlım ben de sermeyim ya.eşim çıt çıt çitler çekirdeği batırır :28::28::28::28:kendi odam yığınla eşya var düzeltmem lazım ayy gidiyim düzelteyim dolabımı.

kızceminki ooo 1 aydır evde rulo halde sermedim daha tozlanır diye.evdekileri yolladım tatlım ben de sermeyim ya.eşim çıt çıt çitler çekirdeği batırır :28::28::28::28:kendi odam yığınla eşya var düzeltmem lazım ayy gidiyim düzelteyim dolabımı.

ay bende dolbımı düzeltip geldim valla tesadüf,el atmam lazımdı,hallettim:)

yok be tatlım be biz evde çok sık durmuyoruz her haftasonu cumadan pazartesi sabahına kadar ya çiftlikteyiz ya yazlıkta ondan evde kaldığımız 4gün yardımcımız da saolsun geldiği zaman halıları siler gider hem halılar eskimezse değiştirmeye bahane olmaz değil mi ama sürekli kullanalım ki eskisin eskisin ki değişsin:1::1:

ohh ne güzel keyif sende valla şekercim,silen eden bi yardımcın varsa rahat olur eskitsin söle kadına yenilerini aldır:))

akşama iftara davetliyz bizde aslında gidesim yok hiç,eşimin tarafından akrabalar. seviyorum ama onları o yüzden gidim,bacağım agrıyo aslında nasıl rahat ederim bilmiyorum. eşimede dedim bu gece deniyim bakiyim rahatsz olursam bundan sonraki iftar davetlerine gitmem dedim,annemler hariç:)

akşama iftara davetliyz bizde aslında gidesim yok hiç,eşimin tarafından akrabalar. seviyorum ama onları o yüzden gidim,bacağım agrıyo aslında nasıl rahat ederim bilmiyorum. eşimede dedim bu gece deniyim bakiyim rahatsz olursam bundan sonraki iftar davetlerine gitmem dedim,annemler hariç:)

ben masada yemek yiyemiyorum uzun süredir. hasta tepsim var altı süngerli ohhhh yan gelip öyle yiyorum valla :)

tabii bu bana yarınki evlilik yıldönümümüzde nasıl dönecek bilmiyorum ama :44:

onu bende duydum bebek doğduğundada az birşey emdirirsen çok faydalıymış diede söylüyolar
onuda duydum bende ama bebişime direk vermeye cesaret edemem,ama kendım yıyorum sütümüzden gecer zaten diye düşünüyorum,6 aylık olana kadar sütünüz yeterliyse su bile vermeyin diyorlar
:26:

valla bendede hastalık,şimdi sermem içim rahat etmez. ay sonu bitsin öle yeni ayda sericem:)) hastamıyım neyım böle abuk subuk huylarım vardır sederkocum

kızım mis gibi hazır yemek bulmuşsun daha ne gitmem etmem diyorsun ben şuan yemek derdindeyim mesela eşim de oruçlu sadece karpuz,buz ayran çorbası(yoğurtlu çorba da denir)istiyorum dedi ama bunlarla yemek olmaz benim de içim rahat etmez bezelye var birtek evde onu da yemez :1:ne yapıcam bilemedim:44:

kızım mis gibi hazır yemek bulmuşsun daha ne gitmem etmem diyorsun ben şuan yemek derdindeyim mesela eşim de oruçlu sadece karpuz,buz ayran çorbası(yoğurtlu çorba da denir)istiyorum dedi ama bunlarla yemek olmaz benim de içim rahat etmez bezelye var birtek evde onu da yemez :1:ne yapıcam bilemedim:44:

bende şu an kara kara düşünüyorum ne yapsam akşama diye hergün aynı dert :56: çorba tavuk sote pilav var menüde bir de vişne kompostosu kopya çekebilirsin şekerim :16:

yok normaldede yemek derdim yo kzaten,niye dicen? :)

biz kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz karşılıklı dairelleirmiz,çalışırkende yemeklerimiz hep hazır olur zaten evde olduğu için yemeklerimizi yapıyo birlikte yiyoruz. :)

Back
X