2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben de lansinoh aldım kimyasal yokmuş hala silmeden emziriliniyormuş. ama çok küçük ve 18 tl ydi. ben doğum tarihim belli olunca süreceğim.
biftek canım oğluşun hareketli olacak canım...

hayıırr:) benm hareketli bi cadım olucak:)) kız benmkii:))

slm kısslar benim görümcemde göğüs ucu için hameten adlı krem önermişti
birde kıslar emzik biberon suluk vs kaynattınız mı yoksa daha erken mi

hayıırr:) benm hareketli bi cadım olucak:)) kız benmkii:))

amanın hareket deyince oğlan yazmışım...

he bu arada haftasonu carefurdan edirne hasan paşa kavunu aldık az önce yedim. ankara kış kavunu olarak da geçiyormuş...

slm kısslar benim görümcemde göğüs ucu için hameten adlı krem önermişti
birde kıslar emzik biberon suluk vs kaynattınız mı yoksa daha erken mi

ben kaynatıp buzdolabı poşetine koyup çantaya koydum....

benimde aklımdan öyle geçiodu yarın kıyafetleri ütütler ..emzik biberonlarıda yıkar çantaya koyarım artık

emzik ve biberonları kaynatacaz mı? hiç haberim yok bak,iyi ki söylediniz.. nasıl yapcaz :26: napıyım acemiyim ben

arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?

yok canım benim bildiğim en iyisi o.emzirirken silmen bile gerekmiyor.ama mutlaka göğüs kalkanı alın.yoksa krem silinip gidiyor bi işe yaramıyor.bir de doğumdan kısa süre önce sürmeye başlayın.

emzik ve biberonları kaynatacaz mı? hiç haberim yok bak,iyi ki söylediniz.. nasıl yapcaz :26: napıyım acemiyim ben

canım bende kullanma klavuzunda okudum
kaynar suya at sadece 5 dk kaynat çıkar yazıo...sadece ilk kullanımda bidaha gerek yok daha sonra normal yıkarsın

göğsümden süt geldi yani süte benzer sarımsı sıvı geldi annem çocuğu ilk emzirmeden önce soğan sür dedi
ama ben soğanı nerden bulacam dedim eşimin ağzına da laf verdik iyi mi ben sana bi kilo alır gelirim dedi

canım bende kullanma klavuzunda okudum
kaynar suya at sadece 5 dk kaynat çıkar yazıo...sadece ilk kullanımda bidaha gerek yok daha sonra normal yıkarsın

ben de öyle kaynattım ama bence arada kaynatmak lazım . ben yıkayıp kaynar su ile çalkalıyordm...

kızlar mısır patlattım 4 avuç toplam 3 tabak çıktı hepsini ben yedim eşim istemedi.çüşş bana:26:

cnm ben de alıdım aynısını ama bır ay oldu ben 18 liraya falan almıştım ... ama hatları çok belli ediyor dediğin gibi yapışıyo sonradan açılıyo ... fakat inanılmaz rahat ... güle güle kullan sen de ...

cnm ben özelden msj atamıyorum benide eklersen sevinirirm kasım 5 ...saat 9.40 teşekkür ederim şimdiden

kızlar merhaba biz bugün doktora gittik en son 10 gün önce gitmiştik.çok şükür herşey yolunda oğlum 2334 gram boyuda 45 cm yaklaşık 10 günde 200 gram almış.doktora normal doğum şansım nedir diye sordum yüzde 95 dedi yani şu an aksi bir durum yok bebek dönmüş suyu falanda iyi bakalım artık günümüzü bekleyeceğiz bidahaki kontrol 2 hafta sonraya.

Merhaba canım bizimde bugün kontrolümüz vardı benim oğlumda 2.330 gr olmuş aramızda 3 gün var aynıyız

Cnm bnmde siyah bi sutyenm var.gecen gun fark ettm boyle tortu tortu bisiler gelmis leke olmus.nasl hosuma gtmisti.kosarak anneme soylemistm cocuk gibi :) normalde sknca geliyordu su gibi ya da yesilimsi ve sarmsi akintilar.ama ellememek gerek.onlar bebiklerimizn ilk mamasi olucak bagisiklik sistemlerini guclendiricek :)) bu defa kendilignden gelnce sevnmistm.halbuki ilk fark ettigim de korkmustum ve tum gece aglamstm.bitanem esim teselli etmsti 5 yasnda ki cocugu kandirir gibi :)))))

Herkese selam kızlar...
Herkes iyidir ve her şey yolundadır umarım. Bugün hiç öyle doğru düzgün bakamadım foruma.
Bebişin çamaşırlarını yıkama ve ütüleme meselesi ne yorucu işmiş yaa. Ütü yapmaktan yoruldum resmen. Hala da bitmedi. Balkonda kurumakta olan bir posta daha var. Allahtan nevresim vs. onlar. Bıdık bıdık küçücük şeyler değil :))) Sanırım hayatımdaki en zevkli yorucu uğraştı oğluşumun cicilerini ütülemek :))

Bugün pazara gidip hastane için iç çamaşırı da aldım. Artık sanırım eksiklerim biberon, emzik, lohusa tacı ve krem rengi terlik :)))) Bir türlü istediğim renkte terlik bulamadım bugün :)))

kızlar mısır patlattım 4 avuç toplam 3 tabak çıktı hepsini ben yedim eşim istemedi.çüşş bana:26:
dün akşamda senin yaptığın aynı şeyi bende yaptım tek başıma götürdüm mısırları

maşalhh kuzucuğuna

Tesk ederm cnm sende gule gule kullan.cok uygun almssn.bnde ilk net.den gordugum de 25 tlydi.simdi usenmeden kalktm tekrar fisine baktm da 26.90 a almisim evt.dusmesi gerekirken yukselmis.tuhaf eldi bana :// ha bi de gobek ksmini ayarliyabiliyorsun.lastik var kademe kademe delik ve dugme var falan.bnmki ice kacms bnde diyorum niye buyudu boyle :) bu aksam esimle disari cikarken gydm.altina ugg giydm super oldu.boru paca ya :))

benimde eksik olarak
şifonyer
sepet beşik
nevresim
birde emzirme sütyenim kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…