kızlar ben de lansinoh aldım kimyasal yokmuş hala silmeden emziriliniyormuş. ama çok küçük ve 18 tl ydi. ben doğum tarihim belli olunca süreceğim.
biftek canım oğluşun hareketli olacak canım...
hayıırr:) benm hareketli bi cadım olucak:)) kız benmkii:))
slm kısslar benim görümcemde göğüs ucu için hameten adlı krem önermişti
birde kıslar emzik biberon suluk vs kaynattınız mı yoksa daha erken mi
amanın hareket deyince oğlan yazmışım...
he bu arada haftasonu carefurdan edirne hasan paşa kavunu aldık az önce yedim. ankara kış kavunu olarak da geçiyormuş...
ben kaynatıp buzdolabı poşetine koyup çantaya koydum....
arkadaşlar meme ucu kremi olarak ne aldınız. ben lansinoh almayı düşünüyorum ama bu marka iyi mi? kimyasalı fazla mı? bana çocuğa zararı olur mu?
emzik ve biberonları kaynatacaz mı? hiç haberim yok bak,iyi ki söylediniz.. nasıl yapcaz :26: napıyım acemiyim ben
emzik ve biberonları kaynatacaz mı? hiç haberim yok bak,iyi ki söylediniz.. nasıl yapcaz :26: napıyım acemiyim ben
canım bende kullanma klavuzunda okudum
kaynar suya at sadece 5 dk kaynat çıkar yazıo...sadece ilk kullanımda bidaha gerek yok daha sonra normal yıkarsın
Eki Görüntüle 541857
kzlar geçen bayramn ikinci günü bundan aldm
xxl sini aldm,bikere giydim iyiydi hatta dardı bile bacakları,popişi falan.
sonra 2 kere giydiğim de biraz büyük geldi ama yıkamadm henüz.
yıkayp ütüleynce çeker biraz heralde.hem daha da büyüycem o yüzden değiştirmedm
lcw dan 27 tl ye aldm,inanılmaz rahat
altıma gydiğim tek bi pantolonum vardı o da artk iyiyden iyiye sıkmaya başladı kasıklarımı.,bu pant.diye geçiyor ama bildiğin eşofman hani
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... :))))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat ????
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
badem30 6 kasım salı saat????
emi1987 6 Kasım salı saat 15:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:???
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
seastire 13 kasım salı saat 13:30
kızlar merhaba biz bugün doktora gittik en son 10 gün önce gitmiştik.çok şükür herşey yolunda oğlum 2334 gram boyuda 45 cm yaklaşık 10 günde 200 gram almış.doktora normal doğum şansım nedir diye sordum yüzde 95 dedi yani şu an aksi bir durum yok bebek dönmüş suyu falanda iyi bakalım artık günümüzü bekleyeceğiz bidahaki kontrol 2 hafta sonraya.
göğsümden süt geldiyani süte benzer sarımsı sıvı geldi annem çocuğu ilk emzirmeden önce soğan sür dedi
ama ben soğanı nerden bulacam dedim eşimin ağzına da laf verdik iyi mi ben sana bi kilo alır gelirim dedi
dün akşamda senin yaptığın aynı şeyi bende yaptım tek başıma götürdüm mısırlarıkızlar mısır patlattım 4 avuç toplam 3 tabak çıktı hepsini ben yedim eşim istemedi.çüşş bana:26:
kızlar merhaba biz bugün doktora gittik en son 10 gün önce gitmiştik.çok şükür herşey yolunda oğlum 2334 gram boyuda 45 cm yaklaşık 10 günde 200 gram almış.doktora normal doğum şansım nedir diye sordum yüzde 95 dedi yani şu an aksi bir durum yok bebek dönmüş suyu falanda iyi bakalım artık günümüzü bekleyeceğiz bidahaki kontrol 2 hafta sonraya.
cnm ben de alıdım aynısını ama bır ay oldu ben 18 liraya falan almıştım ... ama hatları çok belli ediyor dediğin gibi yapışıyo sonradan açılıyo ... fakat inanılmaz rahat ... güle güle kullan sen de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?