selam tontişler,kışa hazırlık temizliği bitti,ama biz de bittik,zar zor banyo yaptım,bacağımı oynatamıyorum yorgunluktan..yarın öğleye kadar yatacam
canım senin de amh değerin düşüktü doğal hamile kaldın. peki 2 li, 4 lü test yaptırdın mı nasıl çıktı?
herkese günaydınnnnnnn...
meoww canım geçmiş olsun neyin var hayırdır?
teşk.ederim grip olmuşum Allah başa vermesn
zaten gebeliğimn son ayı diye nefes de alamıyordum,ciğerlerm de nodüller de var.
mahfoldum
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine sıcak suyla limon filan içmeye çalış içine de az biraz nane atarsan nefesini de açar inş.
eşim de ben her hastalandıkça nane limon diye tutturur.
bu sabah da dedi ben yokken iç diye.bnde ı-ııh dedim gayet sımarıkça
iyi o zaman akşam ben gelnce zorla içiricem diyo
eşim de ben her hastalandıkça nane limon diye tutturur.
bu sabah da dedi ben yokken iç diye.bnde ı-ııh dedim gayet sımarıkça
iyi o zaman akşam ben gelnce zorla içiricem diyo
hoyyyyttttttnabersinizz.bugün toktorla randevumuz vardı oğluş 2.600 olmuş 49 cm boyu bizim gibi boylu olucakmış normal dogum pozisyonumuzu almışız kızlarr suyumuzda ii cok şükürr.dedimki bizim oglan maşallah hala coook hareketli dedim yeri dar degil sanırım didim normal didi.bu arada ilk nts mide oldum.bizden böyle kızlar..birde bi arkadaşım baş cevresi haftasına göre 10 gün falan fazlamı cıktı demişti tatlım cok normal sakkın üzülme bizim oglanın bası 2 hafta önden gidiodu mideside şimdi ise bir hafta önde sorun degil.eger babasının yada senın basın cok küçük degilse yada yapılı isenz ondandır.bizimki babaya cekmış babamız yapılı vucut yapılı kafada ona göre halıyle yapılı ondan bebişte kafa olarak babası gibi sakın üzülme normal yanı..eger miyon bir aile ise haftasına görede küçükte olabilio
kızlar merhaba biz bugün doktora gittik en son 10 gün önce gitmiştik.çok şükür herşey yolunda oğlum 2334 gram boyuda 45 cm yaklaşık 10 günde 200 gram almış.doktora normal doğum şansım nedir diye sordum yüzde 95 dedi yani şu an aksi bir durum yok bebek dönmüş suyu falanda iyi bakalım artık günümüzü bekleyeceğiz bidahaki kontrol 2 hafta sonraya.
Canım ben şu emzirme sütyeninden bir tane aldım ama hiç sevmedim ben onuYani normal sütyeni kullanmakla onu kullanmak arasında öyle mucizevi bir fark göremedim ben. Neredeyse iki katı fiyatına satıyorlar. Ondan bir tane aldım. Daha da almam. Bugün aldıklarım hep normal sütyendi.
ay cnmm
valla az kaldı sabredelm
bi de bnm belm de fıtık var 2 senedir.daha yaşm 22 düşün.
benmde belm kopuyor artk.
ama sırt ağrım daha fena..sol kürek kemiğimn orası 1 aydır çok kötü
ya sorma canım aslında ben 3 tane aldım ama annem almış sözde 3 tanede daha görmek nasip olmadı onları
görüşürüz canım kendine iyi bak
benimde belim çok ağrıyor önceden iş yapınca yada yürüyünce ağrırdı ama şimdi sebep yokken ağrıyor yerimden zor kalkıyorum
ah bi bilsek aynı dert bendede var 1 kaç gündür kalçama doğru ağrıyo sağ taraf
canım benimkide cam deyil plastik sanırım ama klavuzunda böyle tarif edio bişey olmaz herhalde ,kullanma klavuzunda öyle yazıodu 5 dk kaynat..ama kaynar suyla çalkala bikaç dakika sen bilirsin canım ben bugun deniym sana sonucu yazarımecrin canım ama benim aldığım küçük biberon cam değil,o da kaynatılır mı? çatlamasın bi de ? :26:
günaydın canım bende kocama 7 gibi yoladım,geçmiş olsun bu araddagünaydn kzlar.çoook hastaym beeeen
gece 3 gibi uyudum,7 de kocişe kahvaltıya kalktm
günaydın canımherkese günaydınnnnnnn...
meoww canım geçmiş olsun neyin var hayırdır?
günaydın hoşgeldin canım bizde ne olsun yavaş yavaş bebişin ve kendimizin çantalrını hazırlıoz son eksiklerimizi halletmeye calışıoruzGünaydın kızlar...
ben geldim.. sonunda tatil bitti, mesai başladı...
çok şükür iyiyiz, herşey yolunda...
hadi bi gayret iki hafta sonra komple izne ayrılıyorum inşallah
eee hadi siz anlatın ne var ne yok...
GÜNAYDIN KIZLAR geçmişi okumayı ancak bitirebildim
Efsa ve Seastireden bugün de haber yok sanırım olmazsa akşam Seastireyi arayacağım inşallah ciddi birşey yoktur
bebişlerini görmeye gidecek arkadaşlar gözünüz aydın
hasta olan arkadaşlar Allah Şifa versin.
Maşallah KIzlar bebişlerinize
evet bende 1 tane aldım 1 ton para verdim ama hiç hoş birşeye benzemiyor Sporcu badilerinden aldım ben arkası çapraz yarım atlet o daha kullanışlı geldi tabi ev için dışarı için normal destekli sütyen kullanacağım.
birde hamile külodu aldım NBB nin 4 tl çok rahat tavsiye ederim Belimiz falan açılmıyor ve çok hafif bir dokusu var
kızlar bence emzirme sütyenlerine dünya kadar para vermeyin.illa alacaksanızda süngerli olanları var onlardan alın.zaten emzirdikçe göğüs ucu daha da büyüyo görümcem kullanıyodu süngersizlerini hiçbi şekilde dikleştirmiyo 1 , göğüs ucunuz olduğu gibi belli oluyo 2 ve belli olma durumu kıyafetin üstünden çok çirkin duruyo.ben yarım atlet aldım.ince askılı olanları da var.özellikle göğsü küçük olan arkadaşlar ince askılı küçüklerini kullanabilirler.ben yüzücü modeli aldım çok da esnek ister yakasını indir ister alttan açarak emzir.hemde tanesi 2,5 liraydı.3 renk aldımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?