ayy ben atlat giyememmm zatenn normaldede öylede daralırım herhaldee
hamişken ztn zor sğütyen kullandım sadece dısarı cıkarken cünkü alttan hep battıı etime demirleriii
bende atlet gibi sütyenler varya onlardan almıştım onu dogumdan snrada kullanırım çok rahat dikişsizdee,birde normal emzirme sütyeni aldım onu kullanırım.
kızlarr gülmeyinde benim gögüs ucum yok ztnn nasıı emzircem bilemiyorum..ondan dolayıı sütyenle belli olmuyorr çıkmıyoo uctann
benimde sağ göğsümün bir ucu var bir ucu yok hiç çıkmamış sol gösüm normalde,,ama ucu olmayan göğsüm sütlü olacak gibi yandım ben..allah iki göğsümüze dolu dolu süt versinde mamaya ihtiyaç duymayalım inşlh
Günaydın kızlar...
ben geldim.. sonunda tatil bitti, mesai başladı...
çok şükür iyiyiz, herşey yolunda...
hadi bi gayret iki hafta sonra komple izne ayrılıyorum inşallah
eee hadi siz anlatın ne var ne yok...
ben 10 liraya aldım canım emzirme sütyenii iki tane aldım fena değil rahat gibi görünüyorBeni kazıklamışlar sanırım :)) Emzirme sütyenini 30 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Böyle desteksiz, süngersiz, sporcu sütyeni gibi basit bir sütyen aslında. O paraya aldığım için emzirme sütyenine biraz gıcık oldum sanırım :)))) Bugün pazardan aldığım normal sütyenlerin tanesi 15 TL'ydi. Onları da hiç beğenmedim aslında. Kalın askılı, desteksiz, süngersiz sütyenler. Ama satıcı kadın doğum için onların uygun olacağını söyledi, ona kandım. İnşallah doğru söylüyordur.
şanslıymışsın tatlım faiyatlarıda iyi tutmuş kaba eşyalar olmasına rağmen iyi günlerde kullansın bebişinkızlarr cevaplayan herkese çok teşekkür ederim evet çok şanslıyım sanırım bugün alışverişimizi yaptık a dan z ye herşeyimizi çok kaliteli bir maazadan kayınpederim kayınvalidem ve görümcem eşliğinde almış bulunmaktayım 2850 tuttu kıyafet beşik puset bebek arabası annenin ihtiyaçları derken .ama dedesi bir yandan babaannesi bir yandan şunu da alalım bunu da alalım hep ısrar ettiler herşeyin iyisi konusunda .allahım ne kadar mutluyumkendi ailemin durumu çok iyi olmadığı için biliyorlarda hiç yüzüme de vurmazlar allah bin kere razı olsun.kendi ailem sadece örümcek alabildi biberonlarını alabildi birde birkaç kıyafet alabildi.ama allahtan kayınpeder çok cömert ee ne de olsa ilk torun bir de erkekçi bir aile :)
canım kirli poşeti koy çok lazım oluyormuş.birde fotoğraf makinası
canım bendede oluyor hamile kadınlarda genelde oluyormuş ürtiker
ayy bu bel agrılarıı ilk dogum sancılarının baslangıcı olurmuşmuşş annem dedii artık olur arada hiç birsey yapmasan bile kızım dediiiii..
amannnnn azz kladı da bazen sinirden uykuyaveriyorum kendimi artık dönememkten yan yatmaktan sırt ve bel agrısındannnn
dün aksam 9 da bayılmışım koltuktaa :))))))))))
ayy ben atlat giyememmm zatenn normaldede öylede daralırım herhaldee
hamişken ztn zor sğütyen kullandım sadece dısarı cıkarken cünkü alttan hep battıı etime demirleriii
bende atlet gibi sütyenler varya onlardan almıştım onu dogumdan snrada kullanırım çok rahat dikişsizdee,birde normal emzirme sütyeni aldım onu kullanırım.
kızlarr gülmeyinde benim gögüs ucum yok ztnn nasıı emzircem bilemiyorum..ondan dolayıı sütyenle belli olmuyorr çıkmıyoo uctann
ayy bu bel agrılarıı ilk dogum sancılarının baslangıcı olurmuşmuşş annem dedii artık olur arada hiç birsey yapmasan bile kızım dediiiii..
amannnnn azz kladı da bazen sinirden uykuyaveriyorum kendimi artık dönememkten yan yatmaktan sırt ve bel agrısındannnn
dün aksam 9 da bayılmışım koltuktaa :))))))))))
bende yarım atlet alayım benim göğüste küçük canım,hamilelikten önce 75 idi şimdi 80 kullanıyorum
ya doğumdan sonra çıtçıtlı atlet kullanabiliyormuz,ben normal atlet hiç kullanmam nefret ediyorum,şöyle xxl alsam bolca sıkmadan nasıl olur acaba
canım hoşgeldin tatilini yapıp geldin ,bebişini gördün, alışverişinide yaptın maşallah keyfin yerine gelmiştir tabi
saolun kızlar, sizinde iyi olduğunuza sevindim..
ben şimdi bi msj yazdım seastire'ye, cvp gelince hemen iletirim size...
kız pitaminnn.. bu gece rüyamda seni gördüm :) sankim Amasraya gelmişin bende seni görüyorum.. birlikte fotoğraf çektiriyoduk :))
walla çok iyi geldi bu tatil bana :) tam iki hafta uzaktım buralardan.. şimdi evi görseniz çöplük gibi her yer heryerde... hele Çınar'ın odası herşeyi tıkıştırdım.. ne zaman nasıl toplıcam bilmiyorum...
Allah yardımcım olsun ne diyim
ben 10 liraya aldım canım emzirme sütyenii iki tane aldım fena değil rahat gibi görünüyor
şanslıymışsın tatlım faiyatlarıda iyi tutmuş kaba eşyalar olmasına rağmen iyi günlerde kullansın bebişin
bende çok ağır hissediyorum zor yürüyorum yerimden zor kalkıyorum bakalım bebişim gelince bitecek inşallah hepsi
aynen canım benimde hiç huyum değildir atlet giymek çok sıkıntı veriyor bana. göğsünün ucu yoksa masj yapılıyomuş canım sorsana doktoruna
saolun kızlar, sizinde iyi olduğunuza sevindim..
ben şimdi bi msj yazdım seastire'ye, cvp gelince hemen iletirim size...
kız pitaminnn.. bu gece rüyamda seni gördüm :) sankim Amasraya gelmişin bende seni görüyorum.. birlikte fotoğraf çektiriyoduk :))
aa nasıı masajmışş bakk bilmiyordumm onuu canım şimdi doguma az kaldıı çıkarmı yinedee.
ben gişdince bir sorayımm sagol tatlımmm
kızz gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasııı gördünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayır olsunnnnnnnnnnnn şişkomuydukk göbüşlerimizz varmıydıı :))))))))))))))
ayy dogurunca bakarsın gelirim çok görmek istiyorum oralarıı vallahiiiiii
canım benim rahmimde kalp şeklinde olduğu için doktorum doğum pozisyonuna girmesi çok zor dedi oyüzden şimdilik sezaryen görünüyor
ama ben haftaya başka bi doktora gitcem oda sezaryen derse başka çare yok artık
ya ben kacırmısın noldu seastireyeeeeeeeee
hakkaten o hep olurdu ama yok kaçgündürrrrrrrrrrrr
ya birbirimizin cep tel olsaa ögrenirizzzz bukadar zamandır burda dostluk kuruyoruzzzz kimselerle paylaşmadıgımız seyleri paylaşıyoruzzz ama tek burdan haberleşiyoruzz
allah göstermesn şimdi birimiiz acil doguma gitsee öbürlerimizin haberi olmuyoo meraktan catlıyoruzzzzzzzz
kızz gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasııı gördünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayır olsunnnnnnnnnnnn şişkomuydukk göbüşlerimizz varmıydıı :))))))))))))))
ayy dogurunca bakarsın gelirim çok görmek istiyorum oralarıı vallahiiiiii
değilmi ya zamanda geçiyor bunlarla uğraşırken yani bu son ayda bana her geçen gün hediye gibi geliyor
düşün birde sen iki hafta geçirdin hem çalışıyorsun ya daha bir rahatlamışsındır
ama dediğin gibi birde bunun dönüşü var yine yardımcı tutarsın sen heralde
bebişin cicilerine gelince en zor ama bir okadarda zevkli olan bi iş minik, minik ütülemeyle bitmiyor
sen ne zaman başlıyacaksın yıkamaya buradaki kızların hepsi bitirdi sanırım en son ymd yıkadı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?