2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy ben atlat giyememmm zatenn normaldede öylede daralırım herhaldee

hamişken ztn zor sğütyen kullandım sadece dısarı cıkarken cünkü alttan hep battıı etime demirleriii
bende atlet gibi sütyenler varya onlardan almıştım onu dogumdan snrada kullanırım çok rahat dikişsizdee,birde normal emzirme sütyeni aldım onu kullanırım.
kızlarr gülmeyinde benim gögüs ucum yok ztnn nasıı emzircem bilemiyorum..ondan dolayıı sütyenle belli olmuyorr çıkmıyoo uctann

benimde sağ göğsümün bir ucu var bir ucu yok hiç çıkmamış sol gösüm normalde,,ama ucu olmayan göğsüm sütlü olacak gibi yandım ben..allah iki göğsümüze dolu dolu süt versinde mamaya ihtiyaç duymayalım inşlh

amin canm vallahiii tüm annelerin dolu dolu sütü olsunda bebişlerimiz ac kalmasın mamayla doymasınn inşşşşşşşşş

kızlar cicişler bölümüü ve göbüşş showu süperr
güzel cicişler almışnıızz bebişlerinize Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşşşşşşş

h.g tatlım iyi olduğunuza bebiimle sevındık bizler aynıyız bi yaramazlık yok doğumu beklıyoruz artık

ben 10 liraya aldım canım emzirme sütyenii iki tane aldım fena değil rahat gibi görünüyor
şanslıymışsın tatlım faiyatlarıda iyi tutmuş kaba eşyalar olmasına rağmen iyi günlerde kullansın bebişin

bende çok ağır hissediyorum zor yürüyorum yerimden zor kalkıyorum bakalım bebişim gelince bitecek inşallah hepsi
aynen canım benimde hiç huyum değildir atlet giymek çok sıkıntı veriyor bana. göğsünün ucu yoksa masj yapılıyomuş canım sorsana doktoruna

canım benim rahmimde kalp şeklinde olduğu için doktorum doğum pozisyonuna girmesi çok zor dedi oyüzden şimdilik sezaryen görünüyor
ama ben haftaya başka bi doktora gitcem oda sezaryen derse başka çare yok artık

canım hoşgeldin tatilini yapıp geldin ,bebişini gördün, alışverişinide yaptın maşallah keyfin yerine gelmiştir tabi

saolun kızlar, sizinde iyi olduğunuza sevindim..
ben şimdi bi msj yazdım seastire'ye, cvp gelince hemen iletirim size...

kız pitaminnn.. bu gece rüyamda seni gördüm :) sankim Amasraya gelmişin bende seni görüyorum.. birlikte fotoğraf çektiriyoduk :))

canım normal doğum olursa bide dikişli olursa sorun olabilir ama sezaryende zannetmiyorum bi sıkıntı olsun.sonuçta dikişlere değip acıtmamasıysa olay olabilir.

canım hoşgeldin tatilini yapıp geldin ,bebişini gördün, alışverişinide yaptın maşallah keyfin yerine gelmiştir tabi

walla çok iyi geldi bu tatil bana :) tam iki hafta uzaktım buralardan.. şimdi evi görseniz çöplük gibi her yer heryerde... hele Çınar'ın odası herşeyi tıkıştırdım.. ne zaman nasıl toplıcam bilmiyorum...
Allah yardımcım olsun ne diyim

inşallah bir sorun yoktur seastirede

değilmi ya zamanda geçiyor bunlarla uğraşırken yani bu son ayda bana her geçen gün hediye gibi geliyor
düşün birde sen iki hafta geçirdin hem çalışıyorsun ya daha bir rahatlamışsındır
ama dediğin gibi birde bunun dönüşü var yine yardımcı tutarsın sen heralde
bebişin cicilerine gelince en zor ama bir okadarda zevkli olan bi iş minik, minik ütülemeyle bitmiyor
sen ne zaman başlıyacaksın yıkamaya buradaki kızların hepsi bitirdi sanırım en son ymd yıkadı işte

aa nasıı masajmışş bakk bilmiyordumm onuu canım şimdi doguma az kaldıı çıkarmı yinedee.
ben gişdince bir sorayımm sagol tatlımmm

kızz gökçeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasııı gördünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayır olsunnnnnnnnnnnn şişkomuydukk göbüşlerimizz varmıydıı :))))))))))))))
ayy dogurunca bakarsın gelirim çok görmek istiyorum oralarıı vallahiiiiii

ya ben kacırmısın noldu seastireyeeeeeeeee
hakkaten o hep olurdu ama yok kaçgündürrrrrrrrrrrr
ya birbirimizin cep tel olsaa ögrenirizzzz bukadar zamandır burda dostluk kuruyoruzzzz kimselerle paylaşmadıgımız seyleri paylaşıyoruzzz ama tek burdan haberleşiyoruzz

allah göstermesn şimdi birimiiz acil doguma gitsee öbürlerimizin haberi olmuyoo meraktan catlıyoruzzzzzzzz

evet sor canım ben tam olarak bilmiyorum o yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem
burada bazı arkadaşlar anlatıyorlardı onlarda bilgilendirebilir

canım ben aslında doğum şekline takılmıyorum hakkımızda hangisi hayırlısı ise öyle olsun..bebeğinin ve senin sağlığın önemli olan..sezeryan sa sezeryan boşver..

canım ben seastireye numaramı verdim onunkinide aldım ama aveaya aramam olmadığı için arayıp soramıyorum
ama gökçe msj atmış haber alırsa bilgi verecek bakalım inş ters bir durum yoktur

ya dün senin resimleri gördüm face'de çok güzel çıkmıştın, heralde onun etkisinde kaldım.. rüyamda da Amasra'da durmuş resim çektiriyodun.. bende seni görüp tanıyıp geliyorum..
birlikte çektiriyoduk :))) inşallah gelirsiniz tatlım.. memleketim diye demiyorum güzeldir buralar

hadi yaaa.. bi ben mi kaldım... benim önce kendi pasaklılarımı yıkamam lazım, 2 haftadır valizde kalan herşeyi döktüm.. onlar yıkanacak..
bebişimin dolabı gelmedi daha gelse, onunkileri de yıkayıp yerleştiricem.. az zaman kaldı valla...
bide size göstermek istiyorum büyük bi hevesle... ama eşyalar gelsin hepsini birden eklicem inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…