2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ben aslında doğum şekline takılmıyorum hakkımızda hangisi hayırlısı ise öyle olsun..bebeğinin ve senin sağlığın önemli olan..sezeryan sa sezeryan boşver..

ben takılmıyorum desem yalan olur canım gönlüm hep normalden yana çünkü narkoz u bi çok defa tattım ameliyatta geçirdim o yüzden nefret ediyorum ameliyattan
yinede hayırlısı diyorum yeterki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım

biberon ve emzikleride yıkadım kurusun kızımın doğum çantasına koyucam ..ya eskiler nasıl hallediomuş bu işleri bir sürü detay yap yap,al al bitmıo

ayyy ben kaçırmışım GÖKÇE gelmiş hoşgeldin canım nasıl geçti tatil ???

saol canım.. döndüm yuvaya okadar çok şey aldık ki bebişime, arabanın bagajı ve arka koltuk tepeye kadar dolmuştu dönerken :))))
tatil çok güzeldi, en kötü yanı dün annemden ayrılırken oldu ( neyseki 1 aya kadar gelicem diye teselli ettik kendimizi...
sen nasılsın canım, işe devam ediyor musun? izin almadın mı daha?

az önce SEASTİREyi aradım eşi evde olduğu için nete giremiyormuş.
kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner

inşallah canım merakla bekliyoruz çınarımızın cicişlerini
desene 1 hafta belkide daha fazla sürecek toparlanman
ama erteleme canım ne olur ne olmaz sezaryen olcam diye güvenme
seastirede yıkamıştı bende halledip hurca koydum kıyafetlerini gerçi beşiği felan hala bekliyorum sağolsun annem habire gün atıyor bi türlü gelmedi
ama ben elimde olanları toparladım hstn çantamı hazırlamadım ama onu bile çoğu arkadaş hazırladı ben yine en sona kalıcam galiba

sagol canımm tosun paşayım he eheee DD

biberon ve emzikleride yıkadım kurusun kızımın doğum çantasına koyucam ..ya eskiler nasıl hallediomuş bu işleri bir sürü detay yap yap,al al bitmıo

canım eskiler bu kadar teferruatlı şeyler almıyorlardı yoktu çünküüü
yok emzirme sutyeni
yok kusmuk beziii
yok bilmem nee
bebekle ilgili birsürü teferruat var o zmnlr yoktuuu ondann

kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner

ohhhh ya nasıl rahatladım anlatamam çok şükür
inşallah doktoru iyim şeyler söyler

canım bende ne yapıyım çalışmaya devam aynı şekilde. haftaya perşembeden itibaren izne ayrılıyorum inşallah. İznimi doğum sonrası bebişimle geçirmek istediğim için şimdilik sabrediyorum. ne güzel her şeyini almışsınızdır

canım erken değilmi onlar için benimkilwer duruyor daha o zamana kadar tekrar kirlenmezmi muhafaza etmek için kaplarımı var seninkilerin
kızlar ben az cıkayımm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

sende öpüldün canım görüşürüz

slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo (( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum

kız seni öldürcem yazamasanda girsene şu foruma altta ismini bile görsek rahat etcez meraktan öldürdün bizi yaaaa
yapma bidaha böyle

som 3 hafta kala mecburi ayrılıyorsun izne değil mi? benim o tarih 3 aralığa denk geliyor... ama ben 15 günde yıllık izin kullanıcam, 16 kasımda çıkıcam inşallah izne..
bugün şu çalışabilir raporumu almaya gidicem doktora, 32+2 oldum inşallah geç kalmamışımdır..

ne demek korkuyorum olurmu öyle şey ihmal etme sakın gitmen gerekiyorsa
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle

canım erken değilmi onlar için benimkilwer duruyor daha o zamana kadar tekrar kirlenmezmi muhafaza etmek için kaplarımı var seninkilerin

sende öpüldün canım görüşürüz
yok canım ya erken doğum felan olur diye tırsıyorum CHNB buzdolabı poşetine koyup bebiş çantasına koymuş.bende öyle yapıcam kurusunlar

canım hoşgeldin, geçmiş olsun tekrar... dinlen sen sakın bişey yapma.. kimse var mı yanında bari.. yalnız kalma evde de...
merak ettik seni.. doktora da iyi olduğunda git bence, korkma belkide için rahatlıcak doktora gidince...

kız seni öldürcem yazamasanda girsene şu foruma altta ismini bile görsek rahat etcez meraktan öldürdün bizi yaaaa
yapma bidaha böyle

haklısın tatlım yaa vala duramıyorum hiç belimden bidaha yapmam söz kusura bakmayın kızlar bende tam birine mesaj atayım ama kime diye düşünüyodum merve benden önce davrandı sağolsun

hoşbuldum tatlım saol annem gelip gidiyo sağolsun o yapıyo işlerimi felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…