canım ben aslında doğum şekline takılmıyorum hakkımızda hangisi hayırlısı ise öyle olsun..bebeğinin ve senin sağlığın önemli olan..sezeryan sa sezeryan boşver..
ayyy ben kaçırmışım GÖKÇE gelmiş hoşgeldin canım nasıl geçti tatil ???
ya dün senin resimleri gördüm face'de çok güzel çıkmıştın, heralde onun etkisinde kaldım.. rüyamda da Amasra'da durmuş resim çektiriyodun.. bende seni görüp tanıyıp geliyorum..
birlikte çektiriyoduk :))) inşallah gelirsiniz tatlım.. memleketim diye demiyorum güzeldir buralar
hadi yaaa.. bi ben mi kaldım... benim önce kendi pasaklılarımı yıkamam lazım, 2 haftadır valizde kalan herşeyi döktüm.. onlar yıkanacak..
bebişimin dolabı gelmedi daha gelse, onunkileri de yıkayıp yerleştiricem.. az zaman kaldı valla...
bide size göstermek istiyorum büyük bi hevesle... ama eşyalar gelsin hepsini birden eklicem inşallah...
ya dün senin resimleri gördüm face'de çok güzel çıkmıştın, heralde onun etkisinde kaldım.. rüyamda da Amasra'da durmuş resim çektiriyodun.. bende seni görüp tanıyıp geliyorum..
birlikte çektiriyoduk :))) inşallah gelirsiniz tatlım.. memleketim diye demiyorum güzeldir buralar
hadi yaaa.. bi ben mi kaldım... benim önce kendi pasaklılarımı yıkamam lazım, 2 haftadır valizde kalan herşeyi döktüm.. onlar yıkanacak..
bebişimin dolabı gelmedi daha gelse, onunkileri de yıkayıp yerleştiricem.. az zaman kaldı valla...
bide size göstermek istiyorum büyük bi hevesle... ama eşyalar gelsin hepsini birden eklicem inşallah...
biberon ve emzikleride yıkadım kurusun kızımın doğum çantasına koyucam ..ya eskiler nasıl hallediomuş bu işleri bir sürü detay yap yap,al al bitmıo
az önce SEASTİREyi aradım eşi evde olduğu için nete giremiyormuş.
kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner
saol canım.. döndüm yuvayaokadar çok şey aldık ki bebişime, arabanın bagajı ve arka koltuk tepeye kadar dolmuştu dönerken :))))
tatil çok güzeldi, en kötü yanı dün annemden ayrılırken oldu( neyseki 1 aya kadar gelicem diye teselli ettik kendimizi...
sen nasılsın canım, işe devam ediyor musun? izin almadın mı daha?
canım erken değilmi onlar için benimkilwer duruyor daha o zamana kadar tekrar kirlenmezmi muhafaza etmek için kaplarımı var seninkilerinbiberon ve emzikleride yıkadım kurusun kızımın doğum çantasına koyucam ..ya eskiler nasıl hallediomuş bu işleri bir sürü detay yap yap,al al bitmıo
kızlar ben az cıkayımm
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım bende ne yapıyım çalışmaya devam aynı şekilde. haftaya perşembeden itibaren izne ayrılıyorum inşallah. İznimi doğum sonrası bebişimle geçirmek istediğim için şimdilik sabrediyorum. ne güzel her şeyini almışsınızdır
slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
az önce SEASTİREyi aradım eşi evde olduğu için nete giremiyormuş.
kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner
yok canım ya erken doğum felan olur diye tırsıyorum CHNB buzdolabı poşetine koyup bebiş çantasına koymuş.bende öyle yapıcam kurusunlarcanım erken değilmi onlar için benimkilwer duruyor daha o zamana kadar tekrar kirlenmezmi muhafaza etmek için kaplarımı var seninkilerin
sende öpüldün canım görüşürüz
yok canım ya erken doğum felan olur diye tırsıyorum CHNB buzdolabı poşetine koyup bebiş çantasına koymuş.bende öyle yapıcam kurusunlar
slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
kız seni öldürcem yazamasanda girsene şu foruma altta ismini bile görsek rahat etcez meraktan öldürdün bizi yaaaa
yapma bidaha böyle
canım hoşgeldin, geçmiş olsun tekrar... dinlen sen sakın bişey yapma.. kimse var mı yanında bari.. yalnız kalma evde de...
merak ettik seni.. doktora da iyi olduğunda git bence, korkma belkide için rahatlıcak doktora gidince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?