Herkese selam kızlar...
Herkes iyidir ve her şey yolundadır umarım. Bugün hiç öyle doğru düzgün bakamadım foruma.
Bebişin çamaşırlarını yıkama ve ütüleme meselesi ne yorucu işmiş yaa. Ütü yapmaktan yoruldum resmen. Hala da bitmedi. Balkonda kurumakta olan bir posta daha var. Allahtan nevresim vs. onlar. Bıdık bıdık küçücük şeyler değil :))) Sanırım hayatımdaki en zevkli yorucu uğraştı oğluşumun cicilerini ütülemek :))
Bugün pazara gidip hastane için iç çamaşırı da aldım. Artık sanırım eksiklerim biberon, emzik, lohusa tacı ve krem rengi terlik :)))) Bir türlü istediğim renkte terlik bulamadım bugün :)))
kızlar merhaba biz bugün doktora gittik en son 10 gün önce gitmiştik.çok şükür herşey yolunda oğlum 2334 gram boyuda 45 cm yaklaşık 10 günde 200 gram almış.doktora normal doğum şansım nedir diye sordum yüzde 95 dedi yani şu an aksi bir durum yok bebek dönmüş suyu falanda iyi bakalım artık günümüzü bekleyeceğiz bidahaki kontrol 2 hafta sonraya.
benimde eksik olarak
şifonyer
sepet beşik
nevresim
birde emzirme sütyenim kaldı
slm kızlar bu lohusa takımlarını soracam neden genelde açık renk bizim doğumdan sonra kanamamaız olacsak bana pek kullanışlı bi renk değilmiş geliyor şöyle siyah dantelli falan bakıyorum ama yok :)))bulamaıyorum
burcu pijama dünyasından aldın mı ciciler?
benimde eksik olarak
şifonyer
sepet beşik
nevresim
birde emzirme sütyenim kaldı
canım ne güzel az kalmış. eksikler de azalmış...
Canım ben şu emzirme sütyeninden bir tane aldım ama hiç sevmedim ben onuYani normal sütyeni kullanmakla onu kullanmak arasında öyle mucizevi bir fark göremedim ben. Neredeyse iki katı fiyatına satıyorlar. Ondan bir tane aldım. Daha da almam. Bugün aldıklarım hep normal sütyendi.
canım bende bu yüzden 10 tl ye 1 tane aldım emzirme sütyeni,1 de atletini alırım 10 tl ye ucuza herkesalıo ilk etapta adet yerini bulsun dedim:)))Canım ben şu emzirme sütyeninden bir tane aldım ama hiç sevmedim ben onuYani normal sütyeni kullanmakla onu kullanmak arasında öyle mucizevi bir fark göremedim ben. Neredeyse iki katı fiyatına satıyorlar. Ondan bir tane aldım. Daha da almam. Bugün aldıklarım hep normal sütyendi.
Ya ben bu emzirme sutyenlerini anlamiyorum.sonucta sadecw sutyenle gezmiyoruz.kis annesi olucaz bi de.kat kat o kadar seyi kaldiricaz bi de tak cikar onla mi ugrasicaz yahu :// bn almadm.bilmiyorum gereksiz ve fuzuli para tuzagi
Valla normal sutyenle emzirmek zor olur gibi geliyor, ben artik son aldigim sutyene de sigamayinca simdiden emzirme sutyenini kullanmaya basladim. 20 tl ye aldim ben.
kaynvalidem ve kaynpedermden umudu kestm.
zaten önceki torunlarına da ne altn takmışlar ne para vermşler ne de herhangi bişi almşlar.
daha önce de burda bunun konusu olmuştu.
ben çok kızgınım bu konuda,çünkü ooh kolayca torun sahibi oluyorlar.
ha bnm ailem bişi yapmasa tmm okey dicem ama.
annemle babam ellernden geleni yaptılar da aldılar da.
neler yapmak istediler de ben istemedim,izin vermedm.
benmde sadece odayı kayınvaldemler aldı. ama sepet beşiğimizi (hani cibinlikli sallanan beşiklerden) annem aldı. annem ayrıca ressmen çeyiz yaptı minikime. ince battaniyeler alt üst takım nevresim takımı falan hep annemler aldı.
Oioii canim cok sansliymissin k validemler bi tek 260 tl verip baston pusetini aldilar... Benimannemlerde resmen kiz ceyizi duzer gibi gogus pedinden alt acma bezine biberonlarina kiyafetlerinev arana kadar hepsini aldilar...
Biz anne baba olarak bi parkbesigini aldik o kadar
kızlarr cevaplayan herkese çok teşekkür ederim evet çok şanslıyım sanırım bugün alışverişimizi yaptık a dan z ye herşeyimizi çok kaliteli bir maazadan kayınpederim kayınvalidem ve görümcem eşliğinde almış bulunmaktayım 2850 tuttu kıyafet beşik puset bebek arabası annenin ihtiyaçları derken .ama dedesi bir yandan babaannesi bir yandan şunu da alalım bunu da alalım hep ısrar ettiler herşeyin iyisi konusunda .allahım ne kadar mutluyumvalla kızlar bizim oğlanın odasını kıyafetleri araç gereçleri herşeyini kayınpedirim aldı yani biz aldık o parasını verdi :)
annem de 1milyar verdi onunlada beşiğini bide ıvır zıvır şeylerini aldık..ben bitek emzik tutucu aldım oda 23 milyondu diye içime oturdu
çok fena alıştırdılar bizi cebimizden 5kuruş çıkmadı desem yeridir
selam kızlar,bi selam verip yatayım,uykudan kalktım şimdi yine yatacam,çok yoruldum..bugün kıızmın çantasını hazırlamıştım,akşam da kurumayan çamaşırlarını ütüledim,kendi pijamalarımı ve geceliğimi ütüledim,çantamı da hazırladım,artık içim rahat..içine şunları koydum eksik var mı acaba :44:
gecelik
pijama
hırka
çorap-atlet-külot-emzirme sütyeni ve atleti
göğüs pedi-ped-kağıt havlu-ıslak mendil
lierac-göğüs ucu kremi
eşofman takımı
yüz kremi
dudak parlatıcısı
ayna
terlik
lohusa tacı
tarak
diş fırçası-macun
canım bendede oluyor hamile kadınlarda genelde oluyormuş ürtikerkızlar bişey sorcam, el ve ayaklarında özellikle parmak kısımlarında kaşıntısı olan var mı? ben de son bir haftadır el ayak kaşıntısı var sanki böyle kırk tane sivri sinek aynı anda sokmuş gibi tatlı talı kaşınıyo ve hiç bişey kesmiyor geceleri özellikle deli ediyor beni. ayaklarım yara oldu hep kaşımaktandr randevum c tesi 1 buçukta daha mı önce gitsem yoksa karar veremedim
Valla normal sutyenle emzirmek zor olur gibi geliyor, ben artik son aldigim sutyene de sigamayinca simdiden emzirme sutyenini kullanmaya basladim. 20 tl ye aldim ben.
Sağol canım, çok şükür azaldı. O eksikler de bitse içim rahat edecek. Ben şimdi bebiş için çantaya şu 10'lu hastane çıkış seti, 2 tane de 5'li setlerden ve bir tane de alt-üst takım koysam yeter mi? Ama şu 5'li setler bana çok ince geliyor. Body de alsam mı içine acaba. Bence onunla üşür gibi geliyor.
Aldim canim, acayip cok cesit var. Ben eglenceli seyleri seviyorum ustu miki ve minili bir gecelik begenmistim internette gidince onu aldim bir de emzirme sutyeni aldim.
DISNEY HAMLE GECELK Pijama Dnyas
canım bende bu yüzden 10 tl ye 1 tane aldım emzirme sütyeni,1 de atletini alırım 10 tl ye ucuza herkesalıo ilk etapta adet yerini bulsun dedim:)))
kızlarr cevaplayan herkese çok teşekkür ederim evet çok şanslıyım sanırım bugün alışverişimizi yaptık a dan z ye herşeyimizi çok kaliteli bir maazadan kayınpederim kayınvalidem ve görümcem eşliğinde almış bulunmaktayım 2850 tuttu kıyafet beşik puset bebek arabası annenin ihtiyaçları derken .ama dedesi bir yandan babaannesi bir yandan şunu da alalım bunu da alalım hep ısrar ettiler herşeyin iyisi konusunda .allahım ne kadar mutluyumkendi ailemin durumu çok iyi olmadığı için biliyorlarda hiç yüzüme de vurmazlar allah bin kere razı olsun.kendi ailem sadece örümcek alabildi biberonlarını alabildi birde birkaç kıyafet alabildi.ama allahtan kayınpeder çok cömert ee ne de olsa ilk torun bir de erkekçi bir aile :)
canım kirli poşeti koy çok lazım oluyormuş.birde fotoğraf makinası
canım bendede oluyor hamile kadınlarda genelde oluyormuş ürtiker
canım içine body al bence de. ben yelek de aldım penye... ben daha fazla koydum 3 gün kalırsak diye. evden istemeyeyim diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?