2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ne güzel az kalmış. eksikler de azalmış...

maşallah size...

canım senin de amh değerin düşüktü doğal hamile kaldın. peki 2 li, 4 lü test yaptırdın mı nasıl çıktı?

slm kızlar bu lohusa takımlarını soracam neden genelde açık renk bizim doğumdan sonra kanamamaız olacsak bana pek kullanışlı bi renk değilmiş geliyor şöyle siyah dantelli falan bakıyorum ama yok :)))bulamaıyorum

burcu pijama dünyasından aldın mı ciciler?

Sifayi kapmisim kzlar.genzm felaket yaniyor.az burun akintm da var.faranjit yine sanirim.sabah bademck sismesyle basladi aksama tirt oldum iste aksam yuruyuse ciktk esimle.hurma aldm ceviz aldm kendime.cnm iskembe corbasi cekti corbaciya gittik ama pek icemedm sirf etlerinden koymuslar.koktu com kotu az kalsn cikaricaktm masaya ordan market yaptk evimize geldk.ha bu arada hakmara kilotlu coraplar gelmis bebek ve cocuklar icin 3.25 ti iki tane 0-1 yas alsm yarn eklrm onlari da cok tatlilar yun hemidee :)) hurmayi da gun de 5-10 tane ye dedi aktarci.ama ben 5 tane yedim arastricam iyice bakalim :))

benimde eksik olarak
şifonyer
sepet beşik
nevresim
birde emzirme sütyenim kaldı

Canım ben şu emzirme sütyeninden bir tane aldım ama hiç sevmedim ben onu Yani normal sütyeni kullanmakla onu kullanmak arasında öyle mucizevi bir fark göremedim ben. Neredeyse iki katı fiyatına satıyorlar. Ondan bir tane aldım. Daha da almam. Bugün aldıklarım hep normal sütyendi.

genelde mavi, pembe, krem satılıyor ben pembe aldım. kırmızı da gördüm ama siyah görmedim...

benimde eksik olarak
şifonyer
sepet beşik
nevresim
birde emzirme sütyenim kaldı

Ya ben bu emzirme sutyenlerini anlamiyorum.sonucta sadecw sutyenle gezmiyoruz.kis annesi olucaz bi de.kat kat o kadar seyi kaldiricaz bi de tak cikar onla mi ugrasicaz yahu :// bn almadm.bilmiyorum gereksiz ve fuzuli para tuzagi

canım ne güzel az kalmış. eksikler de azalmış...

Sağol canım, çok şükür azaldı. O eksikler de bitse içim rahat edecek. Ben şimdi bebiş için çantaya şu 10'lu hastane çıkış seti, 2 tane de 5'li setlerden ve bir tane de alt-üst takım koysam yeter mi? Ama şu 5'li setler bana çok ince geliyor. Body de alsam mı içine acaba. Bence onunla üşür gibi geliyor.

Valla normal sutyenle emzirmek zor olur gibi geliyor, ben artik son aldigim sutyene de sigamayinca simdiden emzirme sutyenini kullanmaya basladim. 20 tl ye aldim ben.

canım bende bu yüzden 10 tl ye 1 tane aldım emzirme sütyeni,1 de atletini alırım 10 tl ye ucuza herkesalıo ilk etapta adet yerini bulsun dedim:)))
Ya ben bu emzirme sutyenlerini anlamiyorum.sonucta sadecw sutyenle gezmiyoruz.kis annesi olucaz bi de.kat kat o kadar seyi kaldiricaz bi de tak cikar onla mi ugrasicaz yahu :// bn almadm.bilmiyorum gereksiz ve fuzuli para tuzagi

emzirme atleti sütyene göre dAHA kullanışlı karnın felan görünmez..ay bide emmzirmek için tabi açıcan canım üstüne battanıye ört emzirirken kimse görmez
şahsen kadınların içindede olsam göstermem kadınlara memişlerimi iyice incelioo bazı tiplere gıcık oluyorum

Valla normal sutyenle emzirmek zor olur gibi geliyor, ben artik son aldigim sutyene de sigamayinca simdiden emzirme sutyenini kullanmaya basladim. 20 tl ye aldim ben.

Vallahi bilmiyorum canım ya. Açıkçası hiç emzirme tecrübem olmadığı için yanılıyor olabilirim. İkisinden de aldım bakalım artık. Bana da aksine emzirme sütyeni dar geldi :))) Benim göğüslerim küçük ve hiç öyle büyümedi de. Ama göğüs kafesim geniş. Bu yüzden sütyenlerin göğüs kısmı değil çevresi küçük geliyor :)

kızlarr cevaplayan herkese çok teşekkür ederim evet çok şanslıyım sanırım bugün alışverişimizi yaptık a dan z ye herşeyimizi çok kaliteli bir maazadan kayınpederim kayınvalidem ve görümcem eşliğinde almış bulunmaktayım 2850 tuttu kıyafet beşik puset bebek arabası annenin ihtiyaçları derken .ama dedesi bir yandan babaannesi bir yandan şunu da alalım bunu da alalım hep ısrar ettiler herşeyin iyisi konusunda .allahım ne kadar mutluyum kendi ailemin durumu çok iyi olmadığı için biliyorlarda hiç yüzüme de vurmazlar allah bin kere razı olsun.kendi ailem sadece örümcek alabildi biberonlarını alabildi birde birkaç kıyafet alabildi.ama allahtan kayınpeder çok cömert ee ne de olsa ilk torun bir de erkekçi bir aile :)

canım kirli poşeti koy çok lazım oluyormuş.birde fotoğraf makinası

canım bendede oluyor hamile kadınlarda genelde oluyormuş ürtiker

Son düzenleme:

benim arkadaşım yeni doğum yaptı çokta rahat kullanıo emzirme sütyenini ve atletini ..bilemıcem bi doğuralım bakalım ney rahatımıza gelıosa onu kullanırız..eksiğimiz olmasında

canım içine body al bence de. ben yelek de aldım penye... ben daha fazla koydum 3 gün kalırsak diye. evden istemeyeyim diye...

canım evde ben hiç kullanmam. zaten çok büyümez benim. 2 tane var.. birini yeni aldım biri oğlandan...

Aldim canim, acayip cok cesit var. Ben eglenceli seyleri seviyorum ustu miki ve minili bir gecelik begenmistim internette gidince onu aldim bir de emzirme sutyeni aldim.
DISNEY HAMLE GECELK Pijama Dnyas

canım ben çok sevdim o siteyi. yeni ürünler gelmiş sütyen ve emzirme atleti aldım oradan. esnaflığı da güzel...

canım bende bu yüzden 10 tl ye 1 tane aldım emzirme sütyeni,1 de atletini alırım 10 tl ye ucuza herkesalıo ilk etapta adet yerini bulsun dedim:)))

Beni kazıklamışlar sanırım :)) Emzirme sütyenini 30 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Böyle desteksiz, süngersiz, sporcu sütyeni gibi basit bir sütyen aslında. O paraya aldığım için emzirme sütyenine biraz gıcık oldum sanırım :)))) Bugün pazardan aldığım normal sütyenlerin tanesi 15 TL'ydi. Onları da hiç beğenmedim aslında. Kalın askılı, desteksiz, süngersiz sütyenler. Ama satıcı kadın doğum için onların uygun olacağını söyledi, ona kandım. İnşallah doğru söylüyordur.

valla şanslısın canım güle güle kullan sen ve bebişin.. hayırlı olsun..ben ailemdende kayınvalidemlerdende bir çöp bile görmedim herşeyimi ben aldım..alışverişime bile tek çıktım..

eczreyrey güle güle kullanın. Allah razı olsun onlardan ...

canım içine body al bence de. ben yelek de aldım penye... ben daha fazla koydum 3 gün kalırsak diye. evden istemeyeyim diye...

Yelek ben de koydum canım. Şu kapitone mi ne bir şey diyorlar. O yeleklerden koydum. Penye gibi bir şey o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…