canım bende bu yüzden 10 tl ye 1 tane aldım emzirme sütyeni,1 de atletini alırım 10 tl ye ucuza herkesalıo ilk etapta adet yerini bulsun dedim:)))
emzirme atleti sütyene göre dAHA kullanışlı karnın felan görünmez..ay bide emmzirmek için tabi açıcan canım üstüne battanıye ört emzirirken kimse görmez
şahsen kadınların içindede olsam göstermem kadınlara memişlerimi iyice incelioo bazı tiplere gıcık oluyorum
canım ben de atletmi sütyenmi çok araştırdım atlet yukayıya toplanıyo kullanamazsın dediler .zaten iki parça gecelik aldım lohusa pijamasıymış göğüs açma yeri var özel içten sadece göğsünü çıkartabiliyorsun .bir de görümcem emzirme örtüsü almış emzirirken önlük gibi boynundan asıyorsun hiç bişey görünmüyor dışarda da rahat rahat kullanılır ben emzirme sütyeni aldım bir beden büyük aldım hamile kilodu aldım beli sıkanlardan . korse şeklinde iyice toplasın diye birde medikalden bel kuşağı aldım doğumdan sonra belimi sarmaya göbeğimi içime çekip kuşağı sarıcam 10 günde bile hemen toparlıyormuş bu şekilde zamanla da sıfır göbişler inşallah
Beni kazıklamışlar sanırım :)) Emzirme sütyenini 30 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. Böyle desteksiz, süngersiz, sporcu sütyeni gibi basit bir sütyen aslında. O paraya aldığım için emzirme sütyenine biraz gıcık oldum sanırım :)))) Bugün pazardan aldığım normal sütyenlerin tanesi 15 TL'ydi. Onları da hiç beğenmedim aslında. Kalın askılı, desteksiz, süngersiz sütyenler. Ama satıcı kadın doğum için onların uygun olacağını söyledi, ona kandım. İnşallah doğru söylüyordur.
benim ablamda napıcan emzirme sütyenini penye sütyen al aynı mantık demişti..ama usul yerini bulsun diye aldım..beğenmezssem desteklisini yada sade penye sütyen alırım
30 tl de pahalı gercekten canım.
canım ben de atletmi sütyenmi çok araştırdım atlet yukayıya toplanıyo kullanamazsın dediler .zaten iki parça gecelik aldım lohusa pijamasıymış göğüs açma yeri var özel içten sadece göğsünü çıkartabiliyorsun .bir de görümcem emzirme örtüsü almış emzirirken önlük gibi boynundan asıyorsun hiç bişey görünmüyor dışarda da rahat rahat kullanılır ben emzirme sütyeni aldım bir beden büyük aldım hamile kilodu aldım beli sıkanlardan . korse şeklinde iyice toplasın diye birde medikalden bel kuşağı aldım doğumdan sonra belimi sarmaya göbeğimi içime çekip kuşağı sarıcam 10 günde bile hemen toparlıyormuş bu şekilde zamanla da sıfır göbişler inşallah
kızlarr bugün oğlumun bezini ıslak mendilini falan aldık allahım onu bağladığım günü hayal bile edemiyorum :)
eşimin gözleri ayrıldı fiyatları görünce çok güldüm alış dedim bezini prima piremium care aldım ıslak mendil de prima yeni doğan hassas ciltler için aldım;eve gelince denedim cildi yakmıyo,yumuşak ve suyla temizlenmiş gibi
benimde eksiklerim:
-nevresim takımı
-odasının perdesi,halısı,avizesi
ve göğüs kremim kaldı :97:
kızlarr bugün oğlumun bezini ıslak mendilini falan aldık allahım onu bağladığım günü hayal bile edemiyorum :)
eşimin gözleri ayrıldı fiyatları görünce çok güldüm alış dedim bezini prima piremium care aldım ıslak mendil de prima yeni doğan hassas ciltler için aldım;eve gelince denedim cildi yakmıyo,yumuşak ve suyla temizlenmiş gibi
benimde eksiklerim:
-nevresim takımı
valla şanslısın canım güle güle kullan sen ve bebişin.. hayırlı olsun..ben ailemdende kayınvalidemlerdende bir çöp bile görmedim herşeyimi ben aldım..alışverişime bile tek çıktım..
ay canım benim inan ki öyle zormuş ki belki 2 saatte bütün alışveriş bitti ama bir takım alıyoruz 30 lira en az büyük insan kıyafeti gibi biz alsaydık nasıl kalkardık altından bilmiyorum allahıma çok şükür söyletmediler bile. kayınvalidem gidilip alınacak dedi. gidilip alındı
Benim 1 bedenden cok buyudu, sut gelince daha da buyur. Sutyen kullanmazsam sarkar diye korkuyorum. Emzirme atletini esim almisti sagolsun o yuzden sadece sutyen aldim. Evet esnafliklari iyi ve de ilgililer. Diyor ki ankarali ablalar dukkana geliyor diger sehirlerdeki ablalar internetten siparis veriyor. İsleri de iyi anladigim kadariyla kargoya verilecek bir suru urun vardi adamin yaninda.
ay canım benim inan ki öyle zormuş ki belki 2 saatte bütün alışveriş bitti ama bir takım alıyoruz 30 lira en az büyük insan kıyafeti gibi biz alsaydık nasıl kalkardık altından bilmiyorum allahıma çok şükür söyletmediler bile. kayınvalidem gidilip alınacak dedi. gidilip alındı
benimde eksiklerim:
-nevresim takımı
canım göğüs kremleri çok pahalı ben çevremde çok kullanan var diye önermek istedim zeytinyağıyla sadece göğüs ucuna pamukla tampon aynı işi görüyormuş ben de onun için almadım küçük birşeye zeytinyağı koyup o şekilde kullanmayı düşünüyorum