som 3 hafta kala mecburi ayrılıyorsun izne değil mi? benim o tarih 3 aralığa denk geliyor... ama ben 15 günde yıllık izin kullanıcam, 16 kasımda çıkıcam inşallah izne..
bugün şu çalışabilir raporumu almaya gidicem doktora, 32+2 oldum inşallah geç kalmamışımdır..
haklısın tatlım yaa vala duramıyorum hiç belimden bidaha yapmam söz kusura bakmayın kızlar bende tam birine mesaj atayım ama kime diye düşünüyodum merve benden önce davrandı sağolsun
Tatlım bana doktorum sadece 2'li test yaptirdi, onda da risk kombine 300 kusurlerde bir cikmisti, doktorum baska biseye gerek gormedi. Ama perinatolog da, doktor da amh degerinin hamile kalma asamasinda onemli oldugunu, bir kez hamile kaldiktan sonra pek bir onemi olmadigini soylemisti
günaydn kzlar.çoook hastaym beeeen
gece 3 gibi uyudum,7 de kocişe kahvaltıya kalktm
Günaydın kızlar...
ben geldim.. sonunda tatil bitti, mesai başladı...
çok şükür iyiyiz, herşey yolunda...
hadi bi gayret iki hafta sonra komple izne ayrılıyorum inşallah
eee hadi siz anlatın ne var ne yok...
GÜNAYDIN KIZLAR geçmişi okumayı ancak bitirebildim
evet bende 1 tane aldım 1 ton para verdim ama hiç hoş birşeye benzemiyor Sporcu badilerinden aldım ben arkası çapraz yarım atlet o daha kullanışlı geldi tabi ev için dışarı için normal destekli sütyen kullanacağım.
birde hamile külodu aldım NBB nin 4 tl çok rahat tavsiye ederim Belimiz falan açılmıyor ve çok hafif bir dokusu var
ayy ben atlat giyememmm zatenn normaldede öylede daralırım herhaldee
hamişken ztn zor sğütyen kullandım sadece dısarı cıkarken cünkü alttan hep battıı etime demirleriii
bende atlet gibi sütyenler varya onlardan almıştım onu dogumdan snrada kullanırım çok rahat dikişsizdee,birde normal emzirme sütyeni aldım onu kullanırım.
kızlarr gülmeyinde benim gögüs ucum yok ztnn nasıı emzircem bilemiyorum..ondan dolayıı sütyenle belli olmuyorr çıkmıyoo uctann
slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
haklısın tatlım yaa vala duramıyorum hiç belimden bidaha yapmam söz kusura bakmayın kızlar bende tam birine mesaj atayım ama kime diye düşünüyodum merve benden önce davrandı sağolsun
canım bende sende bi sorun olmadığı sürece hergün foruma giren insanlarız
birde senin bilinen bi rahatsızlığın var gerçekten çok merak ettim şansıma msj hakkımda bitti ,eminim kızlarda benim kadar meraklanmıştır
neyse sen iyisin ya gerisi önemli değil kanaman ağrın varsa birileri varmı canım yanında sen tuvalet dışında kalkma ayağa çok dikkat et lütfen doktora ne zaman gideceksin
allah ikinizide korusun inşallah
canım çook geçmiş olsun
canım merak ediyoruz biri girmeyince artık bebişlerin gelme zamanları iyice yaklaştı malum bu arada ihmal etme hemen doktora git ve bol bol dinlen
canım bende ne yapıyım çalışmaya devam aynı şekilde. haftaya perşembeden itibaren izne ayrılıyorum inşallah. İznimi doğum sonrası bebişimle geçirmek istediğim için şimdilik sabrediyorum. ne güzel her şeyini almışsınızdır
canım erken değilmi onlar için benimkilwer duruyor daha o zamana kadar tekrar kirlenmezmi muhafaza etmek için kaplarımı var seninkilerin
sende öpüldün canım görüşürüz
yok canım ya erken doğum felan olur diye tırsıyorum CHNB buzdolabı poşetine koyup bebiş çantasına koymuş.bende öyle yapıcam kurusunlar
selam kızlar, meoww grip olmuşsun galiba çok geçmiş olsun aman dikkat et. seastire sana da tekrar geçmiş olsun, bel ağrısı kötüdür, bi dr unu ara istersen , az daha sabır kızlar.. ben de kötü rüyalar gördüm ilk defa, meğer tarama sonuçlarım yanlış çöıkmış falan.. anlatmayayım.
ya bende gökçeye atıcaktım o daha gelmemiştir diye atmadım sana atıcaktım sende arada takıp bakıyorum o numarama demiştin ya arayamadım mervenin numarası olduğunuda unutmuşum .
annem gelip gidiyo tatlım o olmasa işim zor vala geçen akşam dedim ona belimin ağrıdığını sabaha kadar hiç uyumamış canım annem kanamamda olduğu için korkmuş . doktorada bugünde dursun bakalım yarın artık duruma göre arayıp giderim
Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...
canım ben şuan kullandığım numarayıda özelden göndercem sana. canım kötü olursan hemen ara beklemeya bende gökçeye atıcaktım o daha gelmemiştir diye atmadım sana atıcaktım sende arada takıp bakıyorum o numarama demiştin ya arayamadım mervenin numarası olduğunuda unutmuşum .
annem gelip gidiyo tatlım o olmasa işim zor vala geçen akşam dedim ona belimin ağrıdığını sabaha kadar hiç uyumamış canım annem kanamamda olduğu için korkmuş . doktorada bugünde dursun bakalım yarın artık duruma göre arayıp giderim
Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...
ya bende gökçeye atıcaktım o daha gelmemiştir diye atmadım sana atıcaktım sende arada takıp bakıyorum o numarama demiştin ya arayamadım mervenin numarası olduğunuda unutmuşum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?