2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yok canım geç kalsan bile doktorun onu ayarlıyor benim yasal 3 hafta kala sürem 13 ünde başlıyor ama ben perşembeden ayrılıyorum ki 1 mart iş dönüşüm olsun 29 günde yıllık izinle nisan başını buluyum diuye bu şekilde ayarladım

haklısın tatlım yaa vala duramıyorum hiç belimden bidaha yapmam söz kusura bakmayın kızlar bende tam birine mesaj atayım ama kime diye düşünüyodum merve benden önce davrandı sağolsun

canım bende sende bi sorun olmadığı sürece hergün foruma giren insanlarız
birde senin bilinen bi rahatsızlığın var gerçekten çok merak ettim şansıma msj hakkımda bitti ,eminim kızlarda benim kadar meraklanmıştır
neyse sen iyisin ya gerisi önemli değil kanaman ağrın varsa birileri varmı canım yanında sen tuvalet dışında kalkma ayağa çok dikkat et lütfen doktora ne zaman gideceksin
allah ikinizide korusun inşallah

canım perinatoloğun kim? benim de kafamda hep şu soru var? amh düşük rezerv az ya. ben 35 yaşındayım ama yumurta kalitem 40 üstü. dolayısıyla yaş geçtikçe kusurlu yumurta üretimi fazla olup sağlıksız bebekler doğuyor daha fazla. ben de 40 yaş üstü gibi mi kalitesiz mi yumurta ürettim. benim 2 lim iyiydi de 4 lü testim kötü çıktı hem de 2 yerde yaptırdım birinde 10 da 1, birinde 63 te 1(

günaydn kzlar.çoook hastaym beeeen
gece 3 gibi uyudum,7 de kocişe kahvaltıya kalktm

geçmiş olsun....

hoş geldin canım.... cicişleri yıka canım havalar da bozuyor...........

ben de destekli göremedim normal emzirme sütyeni aldım ama ben büyük oğlanda da kullanamadım pek. atletini de aldım...

Ateşli hatunum benim... geceliklerin çıkmıyor aklımdan... Ama üşütme gazlı olur bebiş... masajı sor dr ne...

canım lütfen git ihmal etme...

canım çook geçmiş olsun

haklısın tatlım yaa vala duramıyorum hiç belimden bidaha yapmam söz kusura bakmayın kızlar bende tam birine mesaj atayım ama kime diye düşünüyodum merve benden önce davrandı sağolsun

canım merak ediyoruz biri girmeyince artık bebişlerin gelme zamanları iyice yaklaştı malum bu arada ihmal etme hemen doktora git ve bol bol dinlen

selam kızlar, meoww grip olmuşsun galiba çok geçmiş olsun aman dikkat et. seastire sana da tekrar geçmiş olsun, bel ağrısı kötüdür, bi dr unu ara istersen , az daha sabır kızlar.. ben de kötü rüyalar gördüm ilk defa, meğer tarama sonuçlarım yanlış çöıkmış falan.. anlatmayayım.

ya bende gökçeye atıcaktım o daha gelmemiştir diye atmadım sana atıcaktım sende arada takıp bakıyorum o numarama demiştin ya arayamadım mervenin numarası olduğunuda unutmuşum .
annem gelip gidiyo tatlım o olmasa işim zor vala geçen akşam dedim ona belimin ağrıdığını sabaha kadar hiç uyumamış canım annem kanamamda olduğu için korkmuş . doktorada bugünde dursun bakalım yarın artık duruma göre arayıp giderim

ha bir gayret son 1 haftan...

canım erken değilmi onlar için benimkilwer duruyor daha o zamana kadar tekrar kirlenmezmi muhafaza etmek için kaplarımı var seninkilerin

sende öpüldün canım görüşürüz

yok canım ya erken doğum felan olur diye tırsıyorum CHNB buzdolabı poşetine koyup bebiş çantasına koymuş.bende öyle yapıcam kurusunlar

evet ben böyle yaptım ters çevirdim kuruttum
şimdi de bir iki parça ütüleyip kendi valizimi tamamlayayım. bugün dr ye gideceğim acil bir şey olursa geriden getirirler...
belim ağrıyor...

çok saol canım benim. bende bu gece rüyamda doğuma gidiyodum kanamam başladığı için sonra uyandım sabaha kadar uyuyamadım

Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...

canım ya niye aramıyorsun ara bence. en ufak bir sorunda gitmek lazım bence son haftalarımız..

canım ben şuan kullandığım numarayıda özelden göndercem sana. canım kötü olursan hemen ara bekleme
Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...

inşallah iyi haberler alırsın canım habersiz bırakma bizi

ya kızlar nazar deydi topiğimize

mrb kızlar son günler yaklaştıkça rahatsızlıklarda artıyor geçmiş olsun rahatsızlanan arkadaşlara.kasıma giriyoruz artık bu aydan sonra başlasın doğumlar çok az kaldııı :18: kahvaltıyı zor yaptım bugün ben de kemiklerime dayanıp duruyor yaramaz nasıl durcağımı şaşırıyorum artık.

canım... bende bugün geldim, kızlar bi kaç gündür yok deyince endişe ettim...
dikkat et kendine ve oğluna...gece uyuyamamışsın, şimdi uyumaya çalış biraz bari...

ben çıkıyorum kızlar duşa felan gireyim görüşürüz kendinize yi bakın doktora gidersem mesaj atarım birinize ama bugün gitmem heralde

Canım ben Acıbadem'e gidiyorum, doktorum Cem Öncüloğlu, perinatolog da Murat Yayla. Ben de senin dusunduklerini sordum, ikisi de pek takilmadi, ki bu devirde hemen herkese amniosentez oneriliyo - malum tamamen duygusal:))) ama sansa benim ekip hem normal dogumcu, hem de hafif insanlar cikti. Sonucta cevremde bu tarama testleri yuzunden amnio yaptiran dunya kadar adam var, hepsi de temiz cikti. Genelde ultrasondan asagi yukari anliyolar mesleklerinde iyilerse. Yani eskiden millet 40'inin ustunde hamile kalip doguruyodu, kazandibi diyip gulup geciyolardi oyle cok da farkli cocuklar olmuyolardi. Eger onemli olsa, ben de 10 kere sormusken hazir ekip kendini riske atmamak icin amnio isterdi. Bu doktorlar icin en onemlesi isimlerine leke gelmemesi... Hastanenin de canina minnet zaten ek tetkikler... diye dusundum :)))

QUOTE=chnb;27088735]canım perinatoloğun kim? benim de kafamda hep şu soru var? amh düşük rezerv az ya. ben 35 yaşındayım ama yumurta kalitem 40 üstü. dolayısıyla yaş geçtikçe kusurlu yumurta üretimi fazla olup sağlıksız bebekler doğuyor daha fazla. ben de 40 yaş üstü gibi mi kalitesiz mi yumurta ürettim. benim 2 lim iyiydi de 4 lü testim kötü çıktı hem de 2 yerde yaptırdım birinde 10 da 1, birinde 63 te 1(

geçmiş olsun....

ben de destekli göremedim normal emzirme sütyeni aldım ama ben büyük oğlanda da kullanamadım pek. atletini de aldım...

Ateşli hatunum benim... geceliklerin çıkmıyor aklımdan... Ama üşütme gazlı olur bebiş... masajı sor dr ne...

canım lütfen git ihmal etme...[/QUOTE]

Canım ben Acıbadem'e gidiyorum, doktorum Cem Öncüloğlu, perinatolog da Murat Yayla. Ben de senin dusunduklerini sordum, ikisi de pek takilmadi, ki bu devirde hemen herkese amniosentez oneriliyo - malum tamamen duygusal:))) ama sansa benim ekip hem normal dogumcu, hem de hafif insanlar cikti. Sonucta cevremde bu tarama testleri yuzunden amnio yaptiran dunya kadar adam var, hepsi de temiz cikti. Genelde ultrasondan asagi yukari anliyolar mesleklerinde iyilerse. Yani eskiden millet 40'inin ustunde hamile kalip doguruyodu, kazandibi diyip gulup geciyolardi oyle cok da farkli cocuklar olmuyolardi. Eger onemli olsa, ben de 10 kere sormusken hazir ekip kendini riske atmamak icin amnio isterdi. Bu doktorlar icin en onemlesi isimlerine leke gelmemesi... Hastanenin de canina minnet zaten ek tetkikler... diye dusundum :)))

QUOTE=chnb;27088735]canım perinatoloğun kim? benim de kafamda hep şu soru var? amh düşük rezerv az ya. ben 35 yaşındayım ama yumurta kalitem 40 üstü. dolayısıyla yaş geçtikçe kusurlu yumurta üretimi fazla olup sağlıksız bebekler doğuyor daha fazla. ben de 40 yaş üstü gibi mi kalitesiz mi yumurta ürettim. benim 2 lim iyiydi de 4 lü testim kötü çıktı hem de 2 yerde yaptırdım birinde 10 da 1, birinde 63 te 1(

geçmiş olsun....

geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…