ha bir gayret son 1 haftan...
evet ben böyle yaptım ters çevirdim kuruttum
şimdi de bir iki parça ütüleyip kendi valizimi tamamlayayım. bugün dr ye gideceğim acil bir şey olursa geriden getirirler...
belim ağrıyor...
Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...
Canım ben Acıbadem'e gidiyorum, doktorum Cem Öncüloğlu, perinatolog da Murat Yayla. Ben de senin dusunduklerini sordum, ikisi de pek takilmadi, ki bu devirde hemen herkese amniosentez oneriliyo - malum tamamen duygusal:))) ama sansa benim ekip hem normal dogumcu, hem de hafif insanlar cikti. Sonucta cevremde bu tarama testleri yuzunden amnio yaptiran dunya kadar adam var, hepsi de temiz cikti. Genelde ultrasondan asagi yukari anliyolar mesleklerinde iyilerse. Yani eskiden millet 40'inin ustunde hamile kalip doguruyodu, kazandibi diyip gulup geciyolardi oyle cok da farkli cocuklar olmuyolardi. Eger onemli olsa, ben de 10 kere sormusken hazir ekip kendini riske atmamak icin amnio isterdi. Bu doktorlar icin en onemlesi isimlerine leke gelmemesi... Hastanenin de canina minnet zaten ek tetkikler... diye dusundum :)))
QUOTE]
evet abla son 1 hafta sonra dinleneceğim tabi dinlenebiirsem haftaya çarşamba günü de doğum tarihimiz belli olacak eğer dönmezse sezeryan yapacak 38+ bakalım ne diyecek
inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz
som 3 hafta kala mecburi ayrılıyorsun izne değil mi? benim o tarih 3 aralığa denk geliyor... ama ben 15 günde yıllık izin kullanıcam, 16 kasımda çıkıcam inşallah izne..
bugün şu çalışabilir raporumu almaya gidicem doktora, 32+2 oldum inşallah geç kalmamışımdır..
kızlar haftaya çarşamba hospitalium'a randevu aldım inşallah iyi geçer
sanırım bende enfeksiyon var kaşınıp duruyorum belki alttan muayenede edebilir acaba diyorum ağdayı şimdimi yapsam pazartesimi yapsam
canım eğer dayanabiliyosan yada çok sıkıntın yoksa ki olmaması imkansız aslında çalış derim ben.sonrasında bebeğini bırakmak çok zor oluyomuş her anne olandan aynı şeyi duyuyorum.ananeye babanneye bile bırakacak olsalar da zormuş.benim öle bi şansımda yok maaalesef.direk bakıcı olcak sanırım.bende 32. haftada gittim son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.sıkıntım olmuyo mu oluyo elbette.evde yatıp dinlenen hamilelere özeniyorum ama doğum sonrası daha da kıymetli.bak yıllık iznin de varmış onu da eklersinn mis gibi tabi dediğğim gibi ciddi bi şikayetin yokssaaa..
değilmi canım ya ne kadar geç yapsam o kadar iyi sanırımyavrus pazartesi yap. ben kaşıntı olunca travazol kullanıyorum dr yazmıştı...
hangisinden aldın yawruşum, ümraniyedir seninki kesin..
bi bak bakalım hastane nasıl.. benim doktorum da SGK lı hastalarına orayı söylüyormuş.. ama YMD iyi değil dedi orası için.. için pek rahat değil...
kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya
yok canım o bahsettiğim yıllık izin geçen seneden kalan eğer 2012 de kullanmazsam komple yanıyor.. zaten aralıktan itibaren doğum iznine ayrılacağım için vakit kalmıyor, mecburen kullanmak zorundayım yoksa bende 37.ye kadar dayanırım çok şükür sıkıntım yok...
ama kullanmazsam yanacak diye doğumdan önce alıcam...
yok canım o bahsettiğim yıllık izin geçen seneden kalan eğer 2012 de kullanmazsam komple yanıyor.. zaten aralıktan itibaren doğum iznine ayrılacağım için vakit kalmıyor, mecburen kullanmak zorundayım yoksa bende 37.ye kadar dayanırım çok şükür sıkıntım yok...
ama kullanmazsam yanacak diye doğumdan önce alıcam...
kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya
hızlı yazıyorum gitti gidiyordan tesadüfen bebek şekeri kampanyaları gördüm kendim yapacaktım ama burdaki kampanyaları görünce vazgeçtim size 2 tane örnek göstercem ikisi arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz sipariş vercem
50 ADET leylekli BEBEK ŞEKERİ+ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 65623806
4 LÜ KAMPANYA PATİKLİ LEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 65507093
hızlı yazıyorum gitti gidiyordan tesadüfen bebek şekeri kampanyaları gördüm kendim yapacaktım ama burdaki kampanyaları görünce vazgeçtim size 2 tane örnek göstercem ikisi arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz sipariş vercem
50 ADET leylekli BEBEK ŞEKERİ+ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 65623806
4 LÜ KAMPANYA PATİKLİ LEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 65507093
kızlar selam şu emzirme önlüğünü alsammı 15 tl ben kaynanamın yanında bile göğsümü gösteremmEki Görüntüle 542473
bence kuğulu olan güzel tatlım bunun toplamda fiyatı 70 milyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?