2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet abla son 1 hafta sonra dinleneceğim tabi dinlenebiirsem haftaya çarşamba günü de doğum tarihimiz belli olacak eğer dönmezse sezeryan yapacak 38+ bakalım ne diyecek

Slm...
Çok yazamıyorum kızlar kötüyüm..tahlil sonuçlarına öğleden sonra bakacaklar...neyse sonra görüşürüz...

inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz

kızlar haftaya çarşamba hospitalium'a randevu aldım inşallah iyi geçer
sanırım bende enfeksiyon var kaşınıp duruyorum belki alttan muayenede edebilir acaba diyorum ağdayı şimdimi yapsam pazartesimi yapsam

canım benim dr m de doç. dr. arda lembet. hep ona gidiyorum benim serklajım var kendisi yaptı. benim eşim 47 xyy mozaik ama bunun bendeki riskle ilgisi yok. Allah ne nasip ettiyse o olacaktı amniyo yaptırmadım. Allahtan ultrasonda bulgu yok. bu 2 deferdir değer riskli çıktıysa şu papa değeri. preeklemsi olabiliyormuş da ona dikkat ediyor...

hayırlısı neyse o olsun canım...

yavrus pazartesi yap. ben kaşıntı olunca travazol kullanıyorum dr yazmıştı...

canım eğer dayanabiliyosan yada çok sıkıntın yoksa ki olmaması imkansız aslında çalış derim ben.sonrasında bebeğini bırakmak çok zor oluyomuş her anne olandan aynı şeyi duyuyorum.ananeye babanneye bile bırakacak olsalar da zormuş.benim öle bi şansımda yok maaalesef.direk bakıcı olcak sanırım.bende 32. haftada gittim son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.sıkıntım olmuyo mu oluyo elbette.evde yatıp dinlenen hamilelere özeniyorum ama doğum sonrası daha da kıymetli.bak yıllık iznin de varmış onu da eklersinn mis gibi tabi dediğğim gibi ciddi bi şikayetin yokssaaa..

kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya

kızlar haftaya çarşamba hospitalium'a randevu aldım inşallah iyi geçer
sanırım bende enfeksiyon var kaşınıp duruyorum belki alttan muayenede edebilir acaba diyorum ağdayı şimdimi yapsam pazartesimi yapsam

hangisinden aldın yawruşum, ümraniyedir seninki kesin..
bi bak bakalım hastane nasıl.. benim doktorum da SGK lı hastalarına orayı söylüyormuş.. ama YMD iyi değil dedi orası için.. için pek rahat değil...

yok canım o bahsettiğim yıllık izin geçen seneden kalan eğer 2012 de kullanmazsam komple yanıyor.. zaten aralıktan itibaren doğum iznine ayrılacağım için vakit kalmıyor, mecburen kullanmak zorundayım yoksa bende 37.ye kadar dayanırım çok şükür sıkıntım yok...
ama kullanmazsam yanacak diye doğumdan önce alıcam...

yavrus pazartesi yap. ben kaşıntı olunca travazol kullanıyorum dr yazmıştı...
değilmi canım ya ne kadar geç yapsam o kadar iyi sanırım

canım evet ümraniyeden aldım randevu
forumdan ve netten yorumlara baktım çok övüyorlar doktor olarakta bahar hanımı tavsiye ediyorlarhep
dün akşam hastaneyi aradığımdada sordum görevliye bana iyi bir doktor önermesiniz diye baya bi sohbet ettik hastanede söylenilenlerden bildiğim kadarıyla en iyi doktor bahar hanım dedi
bende ona aldım dediğin gibi canım ba bakıcam çokta merak ediyorum bende

kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya

canım ne denediysem olmadı demişsin ciddi olabilir bence dr ye götür...

hımm ozaman 1 gün bile bırakmaaaaaaaa:))))

canım yıllık izin kullanırsan onu doğum sonrasına aktaramıyorsun 657 de fiili çalışılan süreler diyor

bence kuğulu olan güzel tatlım bunun toplamda fiyatı 70 milyon mu?

kızlar selam şu emzirme önlüğünü alsammı 15 tl ben kaynanamın yanında bile göğsümü gösteremm

bence ilkinin süsü 2. nin sepeti güzel. 2 de kaç şeker var anlamadım...
ben 2 yi seçerdim... sepet çok hoş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…