2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

saol canım evet 70 tl.çok uygun bende kaçırmak istemedim doğrusu...sizede tavsiye ederim siteyi inceleyin tahta figürlerde var onlarda çok uygun ama biblolar daha güzel.

canım bende alcam bakalım ,ama 50 tane bana çok fazla o yüzden tekli olanlara bakcam
bu arada ben sepetine görmedim sadece şekere yorum yaptım canım
sağol canım annem hayırlısıyla gelebilirse bizde bakcaz bu siteye

saol canım evet 70 tl.çok uygun bende kaçırmak istemedim doğrusu...sizede tavsiye ederim siteyi inceleyin tahta figürlerde var onlarda çok uygun ama biblolar daha güzel.

daha önce almasaydım 2. yi alırdım dün sepeti de sipariş verdim bu sepet de çok hoşmuş ama...

canım ya gittim ama ilaç verdi gönderdi ama çocuklar çok kötü karınlarını tutuyorlar ve hiç lavobodan çıkamıyorlar çıldıracagım

canım bence başka bir doktora git ben o yüzden özellikle iyi bir doktora gitmeni belirttim zaten
çünkü 5 gün bi çocuğun ishal olması iyi değil,vücutta su kaybı tuz kaybı vs çok tehlikeli birde ikisi birden ishal olduysa mikrobik olup birbirlerine bulaştırmış olabilirler
tekrar diyorum canım başka bir doktora git bence

Son düzenleme:
canım ya gittim ama ilaç verdi gönderdi ama çocuklar çok kötü karınlarını tutuyorlar ve hiç lavobodan çıkamıyorlar çıldıracagım

suya dökülen ilaç verirler genelde düzelmediyse telefon et belki serum gerekiyordur..

tamam canım saol en iyisi ben eşimi arayayım gelsin

canım yıllık izin kullanırsan onu doğum sonrasına aktaramıyorsun 657 de fiili çalışılan süreler diyor

nasıl anlamadım canım...?

Mavi 58 ben ikinciyi beğendim.. bu arada bende bu sepetten aldım, üstünde biraz daha fazla tül var, 18 liraya almıştım geçen hafta eminönünden çok cici, ama fazla büyük değil haberin olsun

ben de netten ahşap beşik şeker sepeti aldım ama 34 tl. yattığın yerden böyle oluyor işte gelmedi daha... kargo da bana ait(

canım yani şöyle 32. haftada son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldık ya fiilen çalıştığımız süreler yani işe gelip gittiğimiz süreleri doğum sonrasına aktarıyorlar senelik izin rapor(gripten mesela) mazeret izni vs. izinleri saymıyorlar. o sürede de çalışmamış görünüyorsun ve doğum sonrasına eklemiyorlar.

konu açmıştım hatta bununla ilgili bende öğrendiğimde şok oldum

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/565031-calisan-annelerin-dikkatine.html

kızlar selam şu emzirme önlüğünü alsammı 15 tl ben kaynanamın yanında bile göğsümü gösteremm
canım aynısından bana da görümcem aldı çok kullanışlı olduğunu söylüyor herkes hadi kayınvalidem neyse de konu komşu göz değdirir nazar olur memişler bence al çok lazım

Son düzenleme:
az önce SEASTİREyi aradım eşi evde olduğu için nete giremiyormuş.
kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner

inş iyi haberlerle doner kızlar haber alırsanız bızı bilgilendırmeyi unutmayın sakın

cn senle gunlerımız aynı ben haftaya cumada gelcem sonra son öyle oluyo demı

kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya

öncelikle geçmiş olsun canım doktora götür eğer fayda etmediyse kuru kahveye limon sık ver oda kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…