saol canım evet 70 tl.çok uygun bende kaçırmak istemedim doğrusu...sizede tavsiye ederim siteyi inceleyin tahta figürlerde var onlarda çok uygun ama biblolar daha güzel.
canım bende alcam bakalım ,ama 50 tane bana çok fazla o yüzden tekli olanlara bakcam
bu arada ben sepetine görmedim sadece şekere yorum yaptım canım
sağol canım annem hayırlısıyla gelebilirse bizde bakcaz bu siteye
saol canım evet 70 tl.çok uygun bende kaçırmak istemedim doğrusu...sizede tavsiye ederim siteyi inceleyin tahta figürlerde var onlarda çok uygun ama biblolar daha güzel.
canım bence başka bir doktora git ben o yüzden özellikle iyi bir doktora gitmeni belirttim zaten
çünkü 5 gün bi çocuğun ishal olması iyi değil,vücutta su kaybı tuz kaybı vs çok tehlikeli birde ikisi birden ishal olduysa mikrobik olup birbirlerine bulaştırmış olabilirler
tekrar diyorum canım başka bir doktora git bence
canım bence başka bir doktora git ben o yüzden özellikle iyi bir doktora gitmeni belirttim zaten
çünkü 5 gün bi çocuğun ishal olması iyi değil su vücutta su kaybı tuz kaybı vs çok tehlikeli birde ikisi birden ishal olduysa mikrobik olup birbirlerine bulaştırmış olabilirler
tekrar diyorum canım başka bir doktora git bence
Mavi 58 ben ikinciyi beğendim.. bu arada bende bu sepetten aldım, üstünde biraz daha fazla tül var, 18 liraya almıştım geçen hafta eminönünden çok cici, ama fazla büyük değil haberin olsun
Mavi 58 ben ikinciyi beğendim.. bu arada bende bu sepetten aldım, üstünde biraz daha fazla tül var, 18 liraya almıştım geçen hafta eminönünden çok cici, ama fazla büyük değil haberin olsun
canım yani şöyle 32. haftada son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldık ya fiilen çalıştığımız süreler yani işe gelip gittiğimiz süreleri doğum sonrasına aktarıyorlar senelik izin rapor(gripten mesela) mazeret izni vs. izinleri saymıyorlar. o sürede de çalışmamış görünüyorsun ve doğum sonrasına eklemiyorlar.
konu açmıştım hatta bununla ilgili bende öğrendiğimde şok oldum
canım aynısından bana da görümcem aldı çok kullanışlı olduğunu söylüyor herkes hadi kayınvalidem neyse de konu komşu göz değdirir nazar olur memişler bence al çok lazım
az önce SEASTİREyi aradım eşi evde olduğu için nete giremiyormuş.
kanaması ve bel ağrısı varmış bugün doktora gidecek yeniden İNşallah iyi haberlerle döner
canım bende ne yapıyım çalışmaya devam aynı şekilde. haftaya perşembeden itibaren izne ayrılıyorum inşallah. İznimi doğum sonrası bebişimle geçirmek istediğim için şimdilik sabrediyorum. ne güzel her şeyini almışsınızdır
kızlar bişey soracaktım size 2çocugum var ve 5gündür ishaller ne denediysem olmadı biri 4 yaşında digeri 6 yaşında ilaç bile fayda vermedi kafayı yiyecegim lütfen bi akıl verin bana ya