slm kızlar kusura bakmayın haber veremedim benim bu sabah yine kanamam var kaç gündür bel ağrısından ölüyorum ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum çok zor geçiyo(( sanırım yine böbreklerimden kaynaklanıyo bu belimin ağrısı doktora gitmeyede korkuyorum
hızlı yazıyorum gitti gidiyordan tesadüfen bebek şekeri kampanyaları gördüm kendim yapacaktım ama burdaki kampanyaları görünce vazgeçtim size 2 tane örnek göstercem ikisi arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz sipariş vercem
50 ADET leylekli BEBEK ŞEKERİ+ŞEKER SEPETİ GittiGidiyor'da 65623806
4 LÜ KAMPANYA PATİKLİ LEYLEKLİ BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 65507093
canım öyle bi çekincen varsa alabilirsin parasıda çok değil[/QUOTewt parası çok değil de gerek varmı sence hani gezmeye falanda gittiğmde taşırm yanımda diye düşündüm
ben hiç duymadım bunu ,almayıda düşünmem sanırım aslında ben bu kadar ayrıntıya gerek duymuyorum canımgünaydın kızlar birşey sormak istiyorum pusetin içine bel destek minderi alanınız var mıEki Görüntüle 542474
ooooo canım neredeyse doğacaklar geç kaldın birazkızlarrrr birşey buldum acaba alsammı diyeceğim ama keşke önce görseydim
BABY FUN BEBEK İZLEME CİHAZI İLE MUTLU HAMİLELER GittiGidiyor'da 64297242
allah bağışlasın canım inşallah bizede nasip olurnasılsınız kızlar heyecan doruktadır eminim
rabbim hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin insallah bebişlerinizi..
ben ağustos annesiyim neredeyse 3aylık olduk
öle güzel anlar sizi bekliyoki kızlar insallah sizde böle bizim gibi paylaşımlar yaparsınız bi kaç ay sonra..
zorluklarıda yok değil ama bi zaman sonra hepsi unutuluyo keyif zamanları başlıyo
doğumla veya bebişle ilgili merakettiğiniz bişey varsa yazın seve seve cvplerım..
biz oğluşumla hepinizi öptük
canım aynısından bana da görümcem aldı çok kullanışlı olduğunu söylüyor herkes hadi kayınvalidem neyse de konu komşu göz değdirir nazar olur memişler bence al çok lazım
parası çok değil de gerek varmı sence hani gezmeye falanda gittiğmde taşırm yanımda diye düşündüm
günaydın kızlar birşey sormak istiyorum pusetin içine bel destek minderi alanınız var mıEki Görüntüle 542474
cn senle gunlerımız aynı ben haftaya cumada gelcem sonra son öyle oluyo demı
kızlar selam şu emzirme önlüğünü alsammı 15 tl ben kaynanamın yanında bile göğsümü gösteremmEki Görüntüle 542473
ben de aynı şekilde ya,hiçbir bayanın yanında,en yakın arkadaşım da olsa açıp emziremem.İlkinde hep farklı odalara geçmiştim.O önlüğü çıkarınca da insanlar garipser mi,sanki bizde yok,neyi saklıyorsun derler mi diye çekiniyorum,bilemedim bir türlü
kızlarrrr birşey buldum acaba alsammı diyeceğim ama keşke önce görseydim
BABY FUN BEBEK İZLEME CİHAZI İLE MUTLU HAMİLELER GittiGidiyor'da 64297242
nasılsınız kızlar heyecan doruktadır eminim
rabbim hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin insallah bebişlerinizi..
ben ağustos annesiyim neredeyse 3aylık olduk
öle güzel anlar sizi bekliyoki kızlar insallah sizde böle bizim gibi paylaşımlar yaparsınız bi kaç ay sonra..
zorluklarıda yok değil ama bi zaman sonra hepsi unutuluyo keyif zamanları başlıyo
doğumla veya bebişle ilgili merakettiğiniz bişey varsa yazın seve seve cvplerım..
biz oğluşumla hepinizi öptük
bende emzirme önlüğünü düşünmüştüm ama dedim ne gerek var zaten bir sürü şalım var onlardan ince olanlarını kullanıveririrm
bence gerekli canım bende düşünüyorum böyle bişey almayı çünkü dışarı felan çıkınca nerede emzirmen gerekeceği belli olmuyor
herkesin yanında emzirmekte hoş değil tabi
ben de aynı şekilde ya,hiçbir bayanın yanında,en yakın arkadaşım da olsa açıp emziremem.İlkinde hep farklı odalara geçmiştim.O önlüğü çıkarınca da insanlar garipser mi,sanki bizde yok,neyi saklıyorsun derler mi diye çekiniyorum,bilemedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?