bende emzirme önlüğünü düşünmüştüm ama dedim ne gerek var zaten bir sürü şalım var onlardan ince olanlarını kullanıveririrm
oda olabilir canım ama bu rahat arkadan tutruyosn bence bu daha iyi hem de çok kullanıcamz bişey yoksa bende tülbentle idare edrdm ama hem ucuzhem görüntü bakımından hoş
ya tabiki orası öyle ama ben çok kullanabileceğimi düşünmüyorum. iş nedeniyle kastamonudayız burada doğum yapacağım ve pek gelenim gidenim olmayacaktır birde netten almak istemedim burada bebek mağazalarında var 30-40 tl arası ki kız kardeşime söylesem o da diker hemde farklı tasarımlar yapar ama dediğim gibi çok kullanabileceğimi düşünmüyorum. yoksa kullanışlı birşeye benziyor.
30 40 olsa ben almam pahalı ama kullanmıyacaksan alma tabi
nasılsınız kızlar heyecan doruktadır eminim
rabbim hayırlısıyla kucagınıza almanızı nasip etsin insallah bebişlerinizi..
ben ağustos annesiyim neredeyse 3aylık olduk
öle güzel anlar sizi bekliyoki kızlar insallah sizde böle bizim gibi paylaşımlar yaparsınız bi kaç ay sonra..
zorluklarıda yok değil ama bi zaman sonra hepsi unutuluyo keyif zamanları başlıyo
doğumla veya bebişle ilgili merakettiğiniz bişey varsa yazın seve seve cvplerım..
biz oğluşumla hepinizi öptük
canım benim raporda 13.11.2012 tarihine kadar çalışabilir diyor yani pazartesi de gelmem gerekiyor ben öncesinden izne ayrılmayı düşünüyorum
merhaba kızlar. tam benlik bir konuya denk gelmişim. Bende aldım o örtülerden. arabada orda burda rahatça kullanırım ama insanları nasıl alıştırcam diye düşünüp duruyordum. olmazsa pat diye erkek gelir korkum var falan mı desek. çoluk çocuk kapıyı açık bırakıyor erkeklerden çekiniyorum falan desem nasıl olurinek gibi ortalık yerde emzirenlerden hiç hoşlanmıyorum
ben aldım yanılmıyorsam 10 tl idi. pahalısı da varmış ama benim beğendiğim şansımdan ucuz çıktı:..
merhaba kızlar. tam benlik bir konuya denk gelmişim. Bende aldım o örtülerden. arabada orda burda rahatça kullanırım ama insanları nasıl alıştırcam diye düşünüp duruyordum. olmazsa pat diye erkek gelir korkum var falan mı desek. çoluk çocuk kapıyı açık bırakıyor erkeklerden çekiniyorum falan desem nasıl olurinek gibi ortalık yerde emzirenlerden hiç hoşlanmıyorum
eminönünden almıştım canım. göğüs kremi pedi ateş ölçeri falan. topluca eksiklerimi oradan tamamladım.diş kaşıma şeyisi bile aldım oğlumacanım ucuzmuş nerden aldın
yaaa ne güzel tarih vermişleeeeeeeer ben de 37 inci haftasına kadar diyo bu durumda 37 inci haftayı da mı kapsıyo yoksa 36+6 da bitiyo mu bak şimdi benimde kafam karışıktı(((
yaaa ne güzel tarih vermişleeeeeeeer ben de 37 inci haftasına kadar diyo bu durumda 37 inci haftayı da mı kapsıyo yoksa 36+6 da bitiyo mu bak şimdi benimde kafam karışıktı(((
biberon ve emzikleride yıkadım kurusun kızımın doğum çantasına koyucam ..ya eskiler nasıl hallediomuş bu işleri bir sürü detay yap yap,al al bitmıo
kızlar kpss sınav sonuçalrı belli olmuş baktınızmı gireninz varsa benim çok kötü 61 puanım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?