2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende emzirme önlüğünü düşünmüştüm ama dedim ne gerek var zaten bir sürü şalım var onlardan ince olanlarını kullanıveririrm

oda olabilir canım ama bu rahat arkadan tutruyosn bence bu daha iyi hem de çok kullanıcamz bişey yoksa bende tülbentle idare edrdm ama hem ucuzhem görüntü bakımından hoş

oda olabilir canım ama bu rahat arkadan tutruyosn bence bu daha iyi hem de çok kullanıcamz bişey yoksa bende tülbentle idare edrdm ama hem ucuzhem görüntü bakımından hoş

ya tabiki orası öyle ama ben çok kullanabileceğimi düşünmüyorum. iş nedeniyle kastamonudayız burada doğum yapacağım ve pek gelenim gidenim olmayacaktır birde netten almak istemedim burada bebek mağazalarında var 30-40 tl arası ki kız kardeşime söylesem o da diker hemde farklı tasarımlar yapar ama dediğim gibi çok kullanabileceğimi düşünmüyorum. yoksa kullanışlı birşeye benziyor.

30 40 olsa ben almam pahalı ama kullanmıyacaksan alma tabi

merhaba kızlar. tam benlik bir konuya denk gelmişim. Bende aldım o örtülerden. arabada orda burda rahatça kullanırım ama insanları nasıl alıştırcam diye düşünüp duruyordum. olmazsa pat diye erkek gelir korkum var falan mı desek. çoluk çocuk kapıyı açık bırakıyor erkeklerden çekiniyorum falan desem nasıl olur inek gibi ortalık yerde emzirenlerden hiç hoşlanmıyorum

Allah bağışlasın oğluşunu canım ,
Ne güzel olmuş da bizi ziyaret etmişsin , biz de kızımla sizi öptük...
Aslında doğumla ilgili çok şey okuyorum sadece doğumdaki sonraki
40 günnnn !!!! gerçekten birine ihtiyacımız var mı ya ? Ben kimsenin eve doluşup
sürekli akıl verecekleri bi ortamda çekelenerek geçirmek istemiyorum o zamanı
aylardır beklediğim gün gelmiş evet herkes heyecanlı ama insanları kırmadan nasıl gönderirim derdindeyim off offf

canım benim raporda 13.11.2012 tarihine kadar çalışabilir diyor yani pazartesi de gelmem gerekiyor ben öncesinden izne ayrılmayı düşünüyorum

yaaa ne güzel tarih vermişleeeeeeeer ben de 37 inci haftasına kadar diyo bu durumda 37 inci haftayı da mı kapsıyo yoksa 36+6 da bitiyo mu bak şimdi benimde kafam karışıktı (((

ewet canım ya bende her yerde açanlara sinir oluyorm kimisi erkek olsa bile arkasını dönüyor ayy kesinle yapamam

ben de kimsenin yanında emzirmek istemem ama illaki yanımızda birilerinin olduğu olcak doğumdan sonra mesela nasıl diycezki yakınlarımıza falan çıkın ben emzircem diye

canım söylersin ben açıkta emzirmekten hoşlanmıyorum diye kadın kadına da olsa bende sevmiyorum o yüzden hep emzirme atletleri sütyeni falan aldım.yakınlarınada, dikkati dağılınca emmiyo der başka odaya geçersin,ne düşünürlerse düşünsünler boşver.

yaaa ne güzel tarih vermişleeeeeeeer ben de 37 inci haftasına kadar diyo bu durumda 37 inci haftayı da mı kapsıyo yoksa 36+6 da bitiyo mu bak şimdi benimde kafam karışıktı (((

bende de 37.haftaya kadar diyor ama 37.haftanın bitmiş olması gerekir tahminim.36+6 olur gibime geliyor,cmtesi dr'a soracağım ben de

Son düzenleme:
kızlar kpss sınav sonuçalrı belli olmuş baktınızmı gireninz varsa benim çok kötü 61 puanım:26:

canım 36+6 son günün diye biliyorum zaten doğum izni 16 hafta ben dilekçemi

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 104. maddesinin A bendinde;

A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam on altı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir. Denilmektedir.

Bahse onu bu maddeye istinaden çalışmış olduğum fiili sürelerinde doğum sonrası süreye eklenerek 08.11.2012 tarihinden itibaren 16 hafta süre ile (01.03.2013 tarihine kadar) yasal analık iznine ayrılmak istiyorum.

Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. 06.11.2012
şeklinde hazırladım

biberon ve emzikleride yıkadım kurusun kızımın doğum çantasına koyucam ..ya eskiler nasıl hallediomuş bu işleri bir sürü detay yap yap,al al bitmıo

Canım nasıl yıkadın , kaynattın mı yoksa başka bi işlemden mi geçirdin ? Ben de çantasını hazırladım ama biberonu ve emziği bekliyo köşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…