Kayseri'den ailem geliyo yazmışsın bende kayseriliyim canım siz neresinden köylüsü mü yerlisi mi :))
canımcım öyle bakınıodumki seni gördümne kadar bir ıslaklıktıki eğerki emin olamıyorsan ve devamını hissedersen muhakkak git cnm acile ihmal etmte olurmu bizim topiktende haberdar et bizi cnm merak ederim
köylüsüyüz annem bünyanlı babam erkilet.evde talasta orda oturuyorlar ben üniversteyi filan orda okudum evlendikten sonra istanbula geldim 5 yıldır.bende tam sana soracaktım 38 yazıyo nickinde sen neresindensin:)))
Babam sarımsaklı köyünden annem Yozgatlı ben de üniversiteyi dışarda okudum sonra Kayseri'ye atandım çok seviyorum ben memleketi yaa sana zor olmuyo mu gurbetlik
Kızlar ben gideyim de bir daha uyumayı deneyim(( o süreç beni deli ediyor. uyumak isteyip de uyuyamamak,sağa sola dönüp durmak (
size iyi sohbetler
iyi geceler...
evet çok zor oluyo canım ilk başlarda ağlıyodum hep kimsem yok burda ama şimdi aliştım.bende burda görev yapıyorum sende öğretmensin herhalde branşın ne?
Sınıfçıyım ben ama bu sene resmen mesleğimden soğudum yeşilhisarda görev yapıyordum hergün Kayseri'den gidip geliyordum sonra okulda norm fazlası oldum beni yeşilhisarın köyüne verdiler tam 100 km Kayseri'ye .bende 2 sene ücretsiz izin alıcam sonra ne olacak bilmiyorum araba kullanıyorum ama hergün o kadar yolu gidip gelmek çok yorucu olur.ayrıca şu anda edebiyat 3. Sınıftayım seneye bitirirsem yan alandan geçip Kayseri merkeze atanmam lazım eğer bu iş olmazsa ne yapacağım bilmiyorum benim işler böyle karışık biraz .memleketteyim ailem burda ama iş hayatım çok kötü herkesin bir sorunu oluyo maalesef..
İstanbul da bedenden açık çoktur norm fazlası olsan bile başka okula verirler ilçe dışına çıkamazlar.sen ne zaman döneceksin çalışmaya bu seneyi izinle mi geçireceksinişallah gönlüne göre olur herşey düzelir..bende beden eğitimi öğretmeniyim benimde norm fazlası olma durumum var kesin değil benden sonra okula sınıfçı geldi beden eğitimine geçti yani .zaten okulda 6 hoca vardı bizim braştan bu geldi 7 oldu hepside en az 10 yıllık dolayısıyla ben oldum fazla ama izne çıktığım için durum netleşmedi gerçi başka yere verselerde ilçede başka okullarda boşluk çok listeyi verdiler hayırlısı bakalım.
İstanbul da bedenden açık çoktur norm fazlası olsan bile başka okula verirler ilçe dışına çıkamazlar.sen ne zaman döneceksin çalışmaya bu seneyi izinle mi geçireceksin
evet bende öyle düşünüyorum açık çok.ben ücretsiz almıycam mart sonu bitiyor iznim sonra rapor filan alıcam sonrada zaten tatil geliyo seneyede allah kerim.
Müdür kabul eder mi Mart'tan Haziran'a kadar 4 ay nasıl rapor alacaksın heyet falan mı yoksa normal raporlar 8 hafta en fazla
bilmiyorum canım ama bir şekilde halledicem belki biraz gider sonra alırım.
Hadi bakalım hayırlısı canım ben yatıyorum artık tanıştığıma çok memnun oldum inşallah bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıklı doğarlar bizde hemen ayağa kalkabiliriz...
Sınıfçıyım ben ama bu sene resmen mesleğimden soğudum yeşilhisarda görev yapıyordum hergün Kayseri'den gidip geliyordum sonra okulda norm fazlası oldum beni yeşilhisarın köyüne verdiler tam 100 km Kayseri'ye .bende 2 sene ücretsiz izin alıcam sonra ne olacak bilmiyorum araba kullanıyorum ama hergün o kadar yolu gidip gelmek çok yorucu olur.ayrıca şu anda edebiyat 3. Sınıftayım seneye bitirirsem yan alandan geçip Kayseri merkeze atanmam lazım eğer bu iş olmazsa ne yapacağım bilmiyorum benim işler böyle karışık biraz .memleketteyim ailem burda ama iş hayatım çok kötü herkesin bir sorunu oluyo maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?