seastre canım catı muayenesı yapılması ıcın cok erke n degıl mı?daha bana yapılmadı haftaya yapılır mı bılmem. ayrıca kızlarr benım dun sabaha karsı saat 06:00 sularında sıdelı karın agrısı ve adet olucaakmısım gıbı ve karnımın genelıne yayılan agrıyla uyandım ve wc ye kostum hemen bu arada ıshal olmusum. bunlar acaba dogum belırtılerı olabılır mı? gercı 30 dk felan surdu toplamda ben gezınıp dolastım. sırtımı kalorıfere verıp oturdum baya sonra kalkıp yattım daha olmadı ama karnımda bebegım bır yere toplanıp duruyor sureklı nst de gecen hafta sancı cıkmadı alttan da bakılmadı. bılgııs olan var mı?
canım benim kanamam olmuştu o yüzden alttan bakmıştı doktorum normalde 38. haftada bakıyo . kesin olarak 13 ünde bidaha bakıcak ve kesin karar verilcek canım. bi kerede sancım baya çıktı 100lerdeydi ozaman baktı.
heyttt gelinime bak senn olsun erkek gibi olsun daha :))erkek olsaydı o işeme olaylarıyla daha fazla karşılaşıcaktın
seastre canım catı muayenesı yapılması ıcın cok erke n degıl mı?daha bana yapılmadı haftaya yapılır mı bılmem. ayrıca kızlarr benım dun sabaha karsı saat 06:00 sularında sıdelı karın agrısı ve adet olucaakmısım gıbı ve karnımın genelıne yayılan agrıyla uyandım ve wc ye kostum hemen bu arada ıshal olmusum. bunlar acaba dogum belırtılerı olabılır mı? gercı 30 dk felan surdu toplamda ben gezınıp dolastım. sırtımı kalorıfere verıp oturdum baya sonra kalkıp yattım daha olmadı ama karnımda bebegım bır yere toplanıp duruyor sureklı nst de gecen hafta sancı cıkmadı alttan da bakılmadı. bılgııs olan var mı?
canm doğum belirtilerine de benziyor etraftan duyduğum kadarıyla. ben olsam dr umu arardım anlatırdım hemen
her altını açtığımda yapıyor bunu yaaa havaya işiyor bide allahtan erkek değil yoksa suratıma işicek hayta
canım sertleşme yani kasılma oluyorsa ve ağrın geçmiyorsa mutlaka doktora git doğum olabilir
Maşaallah benim gobuste bu kadar rakamları da verıyım toplamda 16 kılo aldım 76 kiloyum kendıme bende inanamıyorum hamile kaldığım kilo şimdiye kadar en çok aldıgım kıloydu rejım dusunurken geldi kelebeğimmaşallah canım senin göbüşte baya büyük
anestekcim kasılma benimde çok oluyo hatta nst de sancı çıktığı zamanlar çok kasılmam vardı ilaç kullandıktan sonra okadar fazla olmadı
ne ılacı neden ılac kullanıyorsun kı? ayrıca sende de bacaklarını kapatama ma ve vajınanın kemıklerının agrısı oluyor mu? cok fenaa... cıkıcakmıs gıbı.
çok sağol cnm o baktığımız yerdeki halıların fiyatlar uçuktu unnadoya bi halı gelmişti onu begendik verdik sipariş ama daha gelmedi :)bu arada çocuk odasının raylarda problem varmış komple rayları değişicek cnm :)
(
aah ah işte o bende oluyor yatağayatarken filan bacağımı tutup elimle kaldırıyorum çatımı genişliyor başka şeymi oluyor bilmiyorum ama fenaa
ne ılacı neden ılac kullanıyorsun kı? ayrıca sende de bacaklarını kapatama ma ve vajınanın kemıklerının agrısı oluyor mu? cok fenaa... cıkıcakmıs gıbı.
Maşaallah benim gobuste bu kadar rakamları da verıyım toplamda 16 kılo aldım 76 kiloyum kendıme bende inanamıyorum hamile kaldığım kilo şimdiye kadar en çok aldıgım kıloydu rejım dusunurken geldi kelebeğim
aah ah işte o bende oluyor yatağayatarken filan bacağımı tutup elimle kaldırıyorum çatımı genişliyor başka şeymi oluyor bilmiyorum ama fenaa
Bebişlerimiz sağlıkla gelsin de veririz tatlım . Bol su içip emzirebilirsek 6 aya taş oluruzcanım aynene bende 76 kiloyum 18 kilo aldım bende inanamıyorum kendime ama kızım sağ salim doğsun diyorum ve rahatlatıyorum kendimi...elbet verilir kilolar ama doktorum her seferinde kızıyo bana
selammm kızlar...nasılsınız??
doktora gidenlerden nasıl haberler var :)
umarım iyi haberlerle gelmişlerdir.
ve doğuran var mı
Hayırlısı olsun tatlım benım cadı kızım içinde dr amcası her an gelebilir diyodu eve geçtim bekliyorum ya gelmiyo serseri ;D umarım sağlıkla gelirler sabırsızlanıyorum artık evde olmak da iyi gelmedi banaselam canım ben bugün kontrole gidenlerden biriyim.nst ye girdik her zamnki gibi tık yok sonra dr amcamızın yanına girdik oda ultrasonla baktı ne zamn doğurucan dedi bende bilmiyorm dedimoğlum 3. 270 gr olmuş 1 hafta sonraya randevu verdi tabi sancın olursa gelirsin dedi ama sancım olucanı hiç tahmin etmiyorum hiç tık yok benm oğlanda haftaya belli olcak baklım
Hayırlısı olsun tatlım benım cadı kızım içinde dr amcası her an gelebilir diyodu eve geçtim bekliyorum ya gelmiyo serseri ;D umarım sağlıkla gelirler sabırsızlanıyorum artık evde olmak da iyi gelmedi banaselam canım ben bugün kontrole gidenlerden biriyim.nst ye girdik her zamnki gibi tık yok sonra dr amcamızın yanına girdik oda ultrasonla baktı ne zamn doğurucan dedi bende bilmiyorm dedimoğlum 3. 270 gr olmuş 1 hafta sonraya randevu verdi tabi sancın olursa gelirsin dedi ama sancım olucanı hiç tahmin etmiyorum hiç tık yok benm oğlanda haftaya belli olcak baklım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?