2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canm doğum belirtilerine de benziyor etraftan duyduğum kadarıyla. ben olsam dr umu arardım anlatırdım hemen

anestekcim kasılma benimde çok oluyo hatta nst de sancı çıktığı zamanlar çok kasılmam vardı ilaç kullandıktan sonra okadar fazla olmadı

anladım canım ben oncesını bılmedıgım ıcın kanaman olduysa dogrduur.

heyttt gelinime bak senn olsun erkek gibi olsun daha :)) erkek olsaydı o işeme olaylarıyla daha fazla karşılaşıcaktın
her altını açtığımda yapıyor bunu yaaa havaya işiyor bide allahtan erkek değil yoksa suratıma işicek hayta

canım sertleşme yani kasılma oluyorsa ve ağrın geçmiyorsa mutlaka doktora git doğum olabilir

canm doğum belirtilerine de benziyor etraftan duyduğum kadarıyla. ben olsam dr umu arardım anlatırdım hemen

ama canım aralıgı sık degıldı. bırde ben sıklasmadan hastaneye gıdıp stres yasamak ıstemıyorum. bakıcam bu aksam da olucak mı?barı bu haftayı cıkartsaydım.

iyiki erkek değilmiş ozaman canım :)) bakalım biz ne yapıcaz artık hergün üstümüz başımız yüzümüz gözümüz çiş olur

anestekcim kasılma benimde çok oluyo hatta nst de sancı çıktığı zamanlar çok kasılmam vardı ilaç kullandıktan sonra okadar fazla olmadı

ne ılacı neden ılac kullanıyorsun kı? ayrıca sende de bacaklarını kapatama ma ve vajınanın kemıklerının agrısı oluyor mu? cok fenaa... cıkıcakmıs gıbı.

ne ılacı neden ılac kullanıyorsun kı? ayrıca sende de bacaklarını kapatama ma ve vajınanın kemıklerının agrısı oluyor mu? cok fenaa... cıkıcakmıs gıbı.

aah ah işte o bende oluyor yatağayatarken filan bacağımı tutup elimle kaldırıyorum çatımı genişliyor başka şeymi oluyor bilmiyorum ama fenaa

Hay Allahım ne şanssızlık yaa. Sinir oldum ben bunlara şimdi. İnşallah en kısa zamanda değiştirirler canım.
Bu arada sana bir şey söyleyeyim. Nevresim takımını yıkadın mı bilmiyorum ama ben yıkadım... 30 derecede, üstelik şu granül sabun ile yıkadım ancak takım berbat oldu. Nevresimin üstünde o lacivert çizgilerin rengi yer yer soldu. Sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi bir şey oldu. Allahtan yan korumalıklar vs. onları yıkamamıştım. Sadece nevresimi, çarşafı ve yastık kılıfını yıkamıştım. Yıkamadıysan eğer elinde yıka mutlaka. Belki o zaman bozulmaz.

aah ah işte o bende oluyor yatağayatarken filan bacağımı tutup elimle kaldırıyorum çatımı genişliyor başka şeymi oluyor bilmiyorum ama fenaa

aynı bende de hatta kendımı tovbe bazen felc olmus gıbı hıssedıyorum oynatamıorum cunku. bırde kapatarak yatmaya calıssam fena acıyor.sanırım catılar acılıyor. du bakalım hayılrısı. başka belırtısı olan arkadaslar var mı farklı olarak gercı herkeste farklı oluyormus ama.

sancım çıkmıştı erken gelme olasılığı vardı doktorum nidilat adında bi ilaç vardi onun sayesinde daha iyiyim canım bacaklarımı kapatamama değilde sanki bişey çıkıcakmış gibi oluyo canım

canım aynene bende 76 kiloyum 18 kilo aldım bende inanamıyorum kendime ama kızım sağ salim doğsun diyorum ve rahatlatıyorum kendimi...elbet verilir kilolar ama doktorum her seferinde kızıyo bana

aaayynı durum bende de var kızlarr gerçkten çok zorluyo benı hele de bazıı geceler daha ağırlaşıyo ve dönmek işkence gibi resmen. Ve gecenın sonunda sabah kalkmak da sanki ilk adımlarımı atıyo gibi oluyorum. Yani bnde böle okuyunca rahatlıyoruım tek bende değil normal demekki bunlar die . gerçi doktorda normal dedi ama yaşayan daha ii biliyo .. Byse ki az kaldı hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah

selammm kızlar...nasılsınız??
doktora gidenlerden nasıl haberler var :)
umarım iyi haberlerle gelmişlerdir.
ve doğuran var mı

canım aynene bende 76 kiloyum 18 kilo aldım bende inanamıyorum kendime ama kızım sağ salim doğsun diyorum ve rahatlatıyorum kendimi...elbet verilir kilolar ama doktorum her seferinde kızıyo bana
Bebişlerimiz sağlıkla gelsin de veririz tatlım . Bol su içip emzirebilirsek 6 aya taş oluruz

selammm kızlar...nasılsınız??
doktora gidenlerden nasıl haberler var :)
umarım iyi haberlerle gelmişlerdir.
ve doğuran var mı

selam canım ben bugün kontrole gidenlerden biriyim.nst ye girdik her zamnki gibi tık yok sonra dr amcamızın yanına girdik oda ultrasonla baktı ne zamn doğurucan dedi bende bilmiyorm dedimoğlum 3. 270 gr olmuş 1 hafta sonraya randevu verdi tabi sancın olursa gelirsin dedi ama sancım olucanı hiç tahmin etmiyorum hiç tık yok benm oğlanda haftaya belli olcak baklım

Hayırlısı olsun tatlım benım cadı kızım içinde dr amcası her an gelebilir diyodu eve geçtim bekliyorum ya gelmiyo serseri ;D umarım sağlıkla gelirler sabırsızlanıyorum artık evde olmak da iyi gelmedi bana

Hayırlısı olsun tatlım benım cadı kızım içinde dr amcası her an gelebilir diyodu eve geçtim bekliyorum ya gelmiyo serseri ;D umarım sağlıkla gelirler sabırsızlanıyorum artık evde olmak da iyi gelmedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…