2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kaç kilo gidiyor canım doğumdan hemen sonra?verirsin bol su iç emziriyorsan zaten gider.

canım doğumdan iki gün sonra tartıldım hala 79 kiloydum ama dahada düştüm şimdi
karnım felan baya gitti
zaten acayip susuyorum canım çok su içiyorum gider inşallah zaten hamileyken olduğu gibi iştahlı değilim

Son düzenleme:
bu arada kızlar doğum hikayeme bebeğimin kilosunu yazmayı unutmuşum
pamuğum 3,610 gr 50 cm doğdu 5 gün sonra tartılıdığında 3,300 çıktı şişlikleri indiği için

emzirmek saatte 600 kalori verdiriyor 1 saat tempolu yürüsen ancak 200 kalori harcarsın bide çok sıvı alırsan süt çok oluyomuş diye duydum.

slm kızlar benimde doğumda 7 kilom gitti 72 kiloydum 65 e düştüm
hızla veriyorum gidiyor kilolar merak etmeyin bugun 9 günlük oldum 3 kilo daha verdim şimdi 62 yim

kızlar benim kızım beni çok emiyor 2 saat sürüyor şekerlemesi ile birlikte prensesim şekerleme yaparakta emiyor ekstradan

kızlar ayy ne güldüm karın m uhabbetinize yahuuuu
bir uyumusumkiii ohh kendime geldimmm

göbeklerrr kocaman bende bir gün koyayımmm görünnnn
anoyyyyyyyyyyyyy gocamann oldularrrrrrrrrrrrrrrr

daha birkaç ay önce ne zmzn ıkcak bu karın diyordukk hatırlıyorsunuz deim o günleriii

biraz önce kızımın altını değiştirdim elime işedi yaramaz maşallah erkek gibi havalara işiyor

seastre canım catı muayenesı yapılması ıcın cok erke n degıl mı?daha bana yapılmadı haftaya yapılır mı bılmem. ayrıca kızlarr benım dun sabaha karsı saat 06:00 sularında sıdelı karın agrısı ve adet olucaakmısım gıbı ve karnımın genelıne yayılan agrıyla uyandım ve wc ye kostum hemen bu arada ıshal olmusum. bunlar acaba dogum belırtılerı olabılır mı? gercı 30 dk felan surdu toplamda ben gezınıp dolastım. sırtımı kalorıfere verıp oturdum baya sonra kalkıp yattım daha olmadı ama karnımda bebegım bır yere toplanıp duruyor sureklı nst de gecen hafta sancı cıkmadı alttan da bakılmadı. bılgııs olan var mı?

canım benim kanamam olmuştu o yüzden alttan bakmıştı doktorum normalde 38. haftada bakıyo . kesin olarak 13 ünde bidaha bakıcak ve kesin karar verilcek canım. bi kerede sancım baya çıktı 100lerdeydi ozaman baktı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…