Hayırlısı olsun tatlım benım cadı kızım içinde dr amcası her an gelebilir diyodu eve geçtim bekliyorum ya gelmiyo serseri ;D umarım sağlıkla gelirler sabırsızlanıyorum artık evde olmak da iyi gelmedi bana
selam canım ben bugün kontrole gidenlerden biriyim.nst ye girdik her zamnki gibi tık yok sonra dr amcamızın yanına girdik oda ultrasonla baktı ne zamn doğurucan dedi bende bilmiyorm dedimoğlum 3. 270 gr olmuş 1 hafta sonraya randevu verdi tabi sancın olursa gelirsin dedi ama sancım olucanı hiç tahmin etmiyorum hiç tık yok benm oğlanda haftaya belli olcak baklım
selam canm, çatı yaptı mı dr. yarın benm randevum var çatıya bakacak..
Kızlar su kan şurupları degerler düşük çıkınca mı verdı Dr sıze;((
kızlar size birşey sormak istiyorum benim çatı muaynem yapıldı bundan sonra kaç santim açıklık olduğunu nasıl anlıyorlar yine çatı muayenesi ile mi anlıyorlar bazılarınız 1 cantim açık var demişsiniz yada doğum anında nasıl anlıyorlar bilgisi olan varmıııı
ewet canım anlıyo açılmayıda bende yok sanırım açılma felan olsa derdi adam prof. ben kan şurubu kullanmıyorm ama hap kullanıyorm oda bugün bitmiş sormayıda unuttum acaba alıp kullansammı yoksa almayayımmı
15 günüm var benim canım yok ya normal yapalım sezercik olmayalım benim kaynanam tepemde onun sayesinde erkenden gelir çocuğum ya da korkar gec gelir belki bilemiyorum tabi :))saol canım hepimiz için hadi senin daha var ben senden 1 hafta öndeyim sanırım ama tık yok ya bir anda gelicek beni korkutucak yada mecburen sezercik olucaz
Selamlar guzellerrrrr,,
Bizde kontroldeydik bugunn.
Nst girdik sanci yok.bi haftada 300 gr almis benim kiz 3300 olmusss
Anestezi izin testler ve ekg cektirdim.yarin sonuclari gostericem.
Umarim spinal icin itiraz etmez kimse.
Cok zordu bugun tahliller ve ekg icin sira beklemek.
Bu arada gebe egitim odasina girdim beklerken nst odasini,
Normal dogum ile ilgili bilgi veriyolardi onu dinledim ve bi puf noktasi ogrendim.
Ebe cok tatli bi bayandi ve cok guzel anlatti.
Acilma yeterince olupta dogum masasina alindiginizda,zorlanmamak icin sirtinizi koltuga donup koltugun ucuna oturun dedi
İkinmaya basladiginizda da burundan deriiiinnnn bi nefes alip istediginiz kadar ikinabilirsiniz dedi.
Yani uzunca iki üc sefer bu sekilde ikindiginizda zaten dogum olucaktir dedi.
Yani muhim olan burundan alip kuvvetlice nefesi ikinmakmis.
Cok ayrinti vererek anlatti.gittiginiz hastanelerde gebe egitim poliklinigi varsa gitmenizi tavsiye ederim ozellikle normal dogum isteyenler..
Selamlar guzellerrrrr,,
Bizde kontroldeydik bugunn.
Nst girdik sanci yok.bi haftada 300 gr almis benim kiz 3300 olmusss
Anestezi izin testler ve ekg cektirdim.yarin sonuclari gostericem.
Umarim spinal icin itiraz etmez kimse.
Cok zordu bugun tahliller ve ekg icin sira beklemek.
Bu arada gebe egitim odasina girdim beklerken nst odasini,
Normal dogum ile ilgili bilgi veriyolardi onu dinledim ve bi puf noktasi ogrendim.
Ebe cok tatli bi bayandi ve cok guzel anlatti.
Acilma yeterince olupta dogum masasina alindiginizda,zorlanmamak icin sirtinizi koltuga donup koltugun ucuna oturun dedi
İkinmaya basladiginizda da burundan deriiiinnnn bi nefes alip istediginiz kadar ikinabilirsiniz dedi.
Yani uzunca iki üc sefer bu sekilde ikindiginizda zaten dogum olucaktir dedi.
Yani muhim olan burundan alip kuvvetlice nefesi ikinmakmis.
Cok ayrinti vererek anlatti.gittiginiz hastanelerde gebe egitim poliklinigi varsa gitmenizi tavsiye ederim ozellikle normal dogum isteyenler..
biz doktordan geldik kızlar herşey yolundaymış çok şükür.haftaya çarşamba olcak doğum bi aksilik olmazsa.doktor spinal önerdi ben genel mi olsa ki diyorum bel fıtığımdan dolayı.. spinal anestezi sorun yaratırmı ki diye korkuyorum.
benimde bugün randevum vardı canım bebşlerimz hemen hemn aynı bende de sancı çıkmadı sen normal düşünmüyosun sanırım eğer normal doğurursam bunu unutmycağm BURUNDAN NEFES AL VE IKIN :18:
ne güsel tam ideal kiloda bebişin. nefes tekniği için de sdağol ihtiyacımız olabilir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?