2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya canım o tüyleri döküyo diye biliyorum yani tüy dökücü kremler gibi birsy sanıyorum ben.
aktarlarda satılıyo ama azaltıcı etkisi varmı hiç bilmiyorum
eger yarıyorsaa bende alayımm

babam hala uyuyor doktorlarda hiç olumlu konuşmuyolarmış çok kötüyüm arkadaşlar sakin olmak mümkün değil dün geceden beri hastanedeyim ne olur ne olmaz yatırdı esim

canım seninde kendine dikkat emen lazm ama böyle bir durumda yani nası etcenkii
Allah yardımcınız olsunn

ohh hayırlı olsun
analı babalı sglıkla büyüsün inşşş keremin :))
ne kadarla dogdukii cnımm

bebeğimin şekerlerini yaptım kızlar bittii
ağacınada astım bir kısmını hastaneye götürcem
diğerlerii evde
bir hafta sonrada mevlüt okutucagım için orda dagıtırım artıkkkkkkkkk

Eki Görüntüle 569158 Eki Görüntüle 569157 Eki Görüntüle 569156
kızlar bizim bebişin yatağı
daha yatak odasına almadık cumartesi koycaz şimdilik küçük odada beklemede

çok güzeell.. çünkü yataklarımız aynı canım zaten isimleri de aynı olacak diye hatırlıyorum bebişlerimizin... güle güle kullanın canım...

ooo gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah....

Sağol canım kalp yüzünden yatıyor yoğun bakımda şuan uyutuyorlarmış benden uzaktalar

çok geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer bian önce...

ya canım o tüyleri döküyo diye biliyorum yani tüy dökücü kremler gibi birsy sanıyorum ben.
aktarlarda satılıyo ama azaltıcı etkisi varmı hiç bilmiyorum
eger yarıyorsaa bende alayımm

canım 6 seans da bitiyo diyolar bende ilk defa alcam deneyeceğim bacağıma eğer gerçekten işe yarıyorsa devam ederim tüylerim çok ince benim....iyi bildiğim aktardan satın alcam internete pek güvenmiyorum...

bu arada hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınıza yatağımızı beğenmişsiniz

Son düzenleme:
Hürrem Hamam Otu Yağı Kullanımı
Düzenli kullanımla tüylerinizin yok olduğunu göreceksiniz!
Hürrem Hamam Otu Yağı’nın kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Öncelikle tüylü bölgeyi
temizleyin. Ardından Hürrem Hamam Otu Yağı’nı cildinize sürünüz ve 5-10 dakika kadar bekleyiniz.
Bu işlemi 4-5 gece boyunca tekrarlamanız gerekiyor. Sonrasında tüyleriniz çıkana kadar bekleyin ve
çıkınca tekrar aynı işlemi yenileyin.
İşlemler sırasında talimatlara uyunuz. Uyguladığınız bölge tahriş olduysa soğuk duşla o bölgeyi
rahatlamanız yeterlidir. İşlemin etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden
tekrarlamanız önemlidir. İlk aylarda ki azalmayı fark edecek ve tüyleriniz dökülerek yol olduğunu
göreceksiniz. Koltukaltı, bacak, bikini bölgesi ve genital bölgede kullanıma uygundur

canım 6 seans da bitiyo diyolar bende ilk defa alcam deneyeceğim bacağıma eğer gerçekten işe yarıyorsa devam ederim tüylerim çok ince benim....iyi bildiğim aktardan satın alcam internete pek güvenmiyorum...

Netteki orjinal sitesinden almak lazim aktarlarda da var mi ki ozellikle hamam otu yagi olmasi gerekiyo

Bu ot yüzünden hamamda kadınlar zehirlenmişti ve haberlere çıkmıştılar :)

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin. Sağlıkla büyüsün inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün canım..

bsygn geçmiş olsun canım..sen de kendine dikkat et...umarım babacığın tez vakitte iyileşir...

mavi_58 yatağınız çok güzelmiş..güle güle büyüt minik prensi..

Allah analı babalı büyütsün canım..

bsygn geçmiş olsun canım..sen de kendine dikkat et...umarım babacığın tez vakitte iyileşir...

mavi_58 yatağınız çok güzelmiş..güle güle büyüt minik prensi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…