slm kızlar uzun zamandır giremedim oğlumun gaz problemi var biraz onunla uğraşıyorum 5 gün sonra 1 aylık olcağız geçmişi pek takip edemedim ama  eczreyrey yazını gördüm, sütü yetmiyomuş bebeği ağlıyomuş benimde başıma geldi doğumdan 2.gün bebeğim ağlıyordu hep sonra idrarından kan gibi leke geliyordu ağlaması sıklaşınca akşam doktora götürdük yenidoğan doktoruna bi baktı bu çocuk doymuyo kiloda kaybetmiş mama takviyesi yapın dedi 1 gün mühlet verdi eğer kilo aldırmazsanız 1 günde yatırcam serum takacağım dedi,eve geldik hemen 45cc mama hazırladık  doktorun tavsiyesiyle 3 saatte bir 35-40-45 cc mama bide emzirdim,ama çok ağladım oğlum doymamış diye,oğlum doydu zaten sustu,bi görseniz evde cümbür cemaat benim ailem eşimin ailesi herkes oğlumun mama yemesini seyretti herkes çok korktu çünkü.ertesi gün doktora götürdük ve normal kilosuna dönmüştü ve idrarıda normale döndü.zaten 3.gün sütümde fazlalaştı,bide çok stresliydim herkes herşeye karışıyordu bide tlf çamaşır makinasında yıkandı sayelerinde yeniydi daha 1 hafta kullandım önemli resimlerimin hepsi gitti hastaneden çıktığım gün onada ağladım sütüm fazla gelmedi o yüzden,kayınvaldem görümcem yüzüme gülüp arkamdan laf ettiler daha hastaneden çıktığım gün annem bile onların yüzünden gelmek istemedi çok kötüydüm anlayacağınız,,,,,,,,,,,,,,,
şimdi günde 1 kere  gece 60cc mama veriyorum ama arada bir çünkü sütüm yetiyor çok şükür bebeğiniz çok ağlıyor doymuyorsa mama vermektre çekinmeyin sakın, bu arada oğlum sarılık hiç olmadı çok şükür..........