canım benim bilgime ve görüşüme göre haram olmamalı.Ya ben ezberden ayetel kursi filan okuyorum bisey olmaz heralde bi de 21 besmele olayi ne bilen var mi ben bilmiyorum
besmelede her sure nin başında okunur bizde günlük hayatta sürekli söyleriz o zaman oda mı haram
.ve bunu açıkca reddeden bi ayet veye hadis yok benim bildiğim kadarıyla yani tamamıyla senin yorumuna bağlı mantıkla düşününcede haram demek doğru değil bence dua her zaman okunmalıdır allaha karşı söylenen herşey duadır kuranda geçende geçmeyende .
morluk benim kuzenimin çocuğunda var canım aynı dediğin yerde normaldir bencedeya kızlar benimde oğlumda poposunun üst kısmında morluk var hem de büyük baya şöyle 10-15 cmkare kadar. sizinkilerde de var mı ya? annem normal diyor ama benim içime sinmiyor...

Son düzenleme: 

tavsıyem aldıgınız kaynaklar ehlı sunnet olsun , ve hadısler sonradan toplanma degıldır, ashab efendımızden duymustur, ve yazılmıstır amma velakın omrunde bır defa dahı yalan soyledıgı gorulen bırının soyledıgı hadıs dahı yazılmamıstır.ve hadıs yazdırabılmek ıcın 20 ravi gerekir tek basına kmse gdpte bn snu duydum dememıstır. Peygamberımz zamannda yazılan seylerdır snrakı asırlarda toplanmamıstır. Dını konuları brda yasak oldugu ıcın fazla kurcalamak ıstemıyorum .yanlıs anlasılacak bırsey yok.bunlar farz degıl ztn nafıle ıbadetlerdır. Bazı seylerden sakınmak gerekıyorsa zorlamamak gerekır .mazallah dedıgınızın tam tersı cıkabılır
 tavsıyem aldıgınız kaynaklar ehlı sunnet olsun , ve hadısler sonradan toplanma degıldır, ashab efendımızden duymustur, ve yazılmıstır amma velakın omrunde bır defa dahı yalan soyledıgı gorulen bırının soyledıgı hadıs dahı yazılmamıstır.ve hadıs yazdırabılmek ıcın 20 ravi gerekir tek basına kmse gdpte bn snu duydum dememıstır. Peygamberımz zamannda yazılan seylerdır snrakı asırlarda toplanmamıstır. Dını konuları brda yasak oldugu ıcın fazla kurcalamak ıstemıyorum .yanlıs anlasılacak bırsey yok.bunlar farz degıl ztn nafıle ıbadetlerdır. Bazı seylerden sakınmak gerekıyorsa zorlamamak gerekır .mazallah dedıgınızın tam tersı cıkabılır