2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Tatlım beyaz eşyalarında hayıtlı olsun gülegüle kullan birtanem..Kemer sıkma politikası en doğrusu canım..İnş daha sonra daha iyilerini alırsınız güzelim.

Tatlı sıkma canını desemde hiçbişey olmuyor insanın içine oturuyor yapılanlar. Bizimde mobilyalara 3000 borcumuz kaldı ödeyemedik henüz ve nişanlımda bende düşünyüoruz kara kara..düğün var daha önde ona da bir sürür masraf lazım..Biride arayıp çocuklar naptınız demiyor. Anca babam koştruyor ve bizde çok üzülüyoruz..Allah 2.ve 3.gelinini öyle bir versinki bana yaptıklarınıa pişman olsun diyorum artık yaaaa.. O kadar kötü duruma getirdi bizi.

Son düzenleme:

Artık yakınmaktan da sıkıldım ama
arayıp ağzıma geleni söyleyip yüzüne kapatmak istiyorum telefonu
Dün nişanlımın kuzeniyle konuştum
Onunda mayısda düğünü
Onunda kayınvalide benim ki gibiymiş soyların da var dedim artık
Benim nişanlımın babasının duyu kaybı var
İzmire geldiklerinde bir hast götürmüştük özel
İşitme cihazı almamız lazımdı %70 Kaybetmiş duymayı
2000 Tl dediler yok zamanımızda nişanlım arkadşının kredi kartından çekti
Sonra maaşı alınca ona ödedi
Kayınvalide demişki babsına bi kulak cihazı bile almadı parayı abisinden istedi diye
Dün kuzeni anlattı şok oldum
Ulan açlar sizde 2000 Tl para ne arar
Nişanlıma anlatmayacağım dedim söz verdim kendime üzülmesin diye
Dün bana demezmi daha var yapar onlarda herhalde biliyolardır dedi
Bende sinirlendim söyledim böyle böyle olmuş diye
Öfkesi tavan yaptı
Allah ıslah etsin dedi sustu

Daha dediğin gibi düğün var
Onun borcu var
Leyluşum yaa sıkmayım diyorum ama olmuyor
Benimde ailem yanımda Allahtan
Ama ben bu düğün geçsin
Bilirim yapcağımı
Ne evime sokarım nede giderim
Dün nişanlımada dedim
ailen misafir gibi mi gelcek düğünüme diye
Ayy cıldırtcaklar beni yaa

Canım ben tek markadan yanayım karışık karışık marka alma bütçen müsade ediyorsa
Arçelik al derim

Geçmiş olsun tatlım

aynen kızlar arçelik alıcam ok.dedem yıllar önce bana bekodan fırınlı ocak almış ama onu değiştirmeye kalksam değiştirmezlerde herhalde.neyse dedem aldı ya en çok sevdiğim nolursa olsun o olur.canım dedemmmmmmmmmm

Aynen tatlım ya bizde hasta olacağız böyle sıkıntı etmekten...Sinirlerim benimde tavanda yani. Birde biz aynı memleketteyix bu dahada beter canım..Herşeyi istemeyi biliyor bir görsen..O öyle olmazmış böyle olmalıymış..O mal kötüymüş alınmazmış bunları söyeleyeceğin yere bir kuruş yardım et demi. Giiti kredi çekti 15000 araba aldı göz baka baka ya nasıl sinirlerim bozulmasın..Babamda çok sinirleniyor ama elden bişey gelmiyor bişi yapamıyor yapsa belki tüm bağlar kopacak nişamlıma olan olacak. Yine seninkiler karışmıyor benimki hem yardımın y'sini yapmıyor hemde herşeye burnunu sokuyor..Evlenmek isteyen adam bunları göze almış demekmiş öyle diyor lafa bak.

ah canım benim ya
Allah büyük ama mutlaka bu borç geçer gider bu düğün biter ama unutamayız bunları
İçimizde kalır kaç kere evlencez değil mi?
Yani düğün vakti araba çok mu şartmış
Ne iş yapıyor kayınvaliden?
Evet Sen ailene çok yansıtma
Köprü durumundayız nede olsa
Ben babama söylemiyorum çünkü duysa kıyameti koparır
Kıyamaz bir damla göz yaşıma
Sonucu kötü olur
Bende anneme diyorum ara şu kadını böyle böyle de diyorum
Annem ben karışmam kendileri utansın yaptıklarından biz yaparız üzülme diyor
Sonra itesekde istemesekde yüz yüze bakcaz
Yüz göz olmayalım
O utansın hatalı o olsun diyor
aslında bi yandanda haklı
Belkide seni aramaya yüzü yoktur diyor annem

günaydınlar kızlarrr....

herşeyi kendi başına yapan trianka, dünde gitti kına gecesi için bindallısını aldı...
bu modelin mor rengi kızlarrrrr.....

Günaydın kıslarrrrr nasılsınız neler yaptınız bakalım :123:
dün biraz rahatsızdım giremedim tatlım

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine:34:

evet başlamalıyım ama zaten benim çeyizlerim aldıgım firmanın deposunda haftaya gelecekler hepsini artık toplayayım:)

kızlarrrrr günaydınnn nasılsınız bkalımm...

günaydın, eşyaların gelicek he süper. hayırlı telaşlar bunlar

günaydın kızlar...

bulaşık makinanızı ne marka aldınız,benim çamaşır makinam buzdolabım arçelik,bulaşık makinamıda arçelik almayı düşünüyorum.ne dersiniz kızlar?

günaydın canım, bende arçelikten yanayım ama nişanlımın oturduğu yerde tanıdık arçelik bayisi yoktu. bekodan aldık tanıdık ödemesi kolay olur diye. ama gel gelelim gözüm arçelikte kaldı gene. heleki çeliknaz reklamından sonra profil resmimde bile onlar var uzun zamandır farketiyseniz

ama zaten beko ve arçelik aynı farkeden bişey yokta takıntı oldu bende işte, nişanlımda kızıyor niye öle yapıosun diye.

günaydın canım, baya işlerin kolaylamış. gerisini de zamanla alırsınız büyükler alınmış ne de olsa. hepsini güle güle kullan

belki aynı oldukları için arçelik ve beko değiştiriler bilmiyorum da tam olarak canım. sor istersen.
değiştirseler de bende hepsini verip arçelik alsam keşke..

benimkiler bunlar canım hepsi beko;

Ahhh kızlar hepimizde mi var bu dert
alın benden de bu kadar yani...
resmen biz onların oğullarını aldık... benim bildiğim kız evi naz evidir, bizde tam tersiiii

Ahhh kızlar hepimizde mi var bu dert
alın benden de bu kadar yani...
resmen biz onların oğullarını aldık... benim bildiğim kız evi naz evidir, bizde tam tersiiii

aynen canım yaa
Sen onlar kız biz erkek tarafıyız
Yoruldum artık yaa
Nişanlılık dönemimi ağzımın tadıyla yaşayamadım
Yaşayan var mı merak eidyorum??
Birde herkes demezmi en güzel zaman nişanlılık dönemi diye
Sevgili olduğumuz günleri hatırlıyorumda ne güzeldi

Günaydın kızlar nasilsiniz ??? msjlari okudum yeni eşya alan arkadaşların hepsini güzel günlerde mutlulukla kullanın :))) ailevi durumlar hepimizde var sanırım üzücü oluyor çok iyi biliyorum ama mutlugumuzun tadını cikarmayida atlamayalim :)))

şekerler sıkmayın canınızı, düğünde yardım edipte sonra ben sana onu yaptım bunu yaptım diyip gelinin , damadın başına kakan bir sürü kaynana var , öylesi daha kötü ben çok gördüm etrafımda. en iyisi çiftlerin kendi emekleriyle yapması bu zamanda, herşeyimiz tam olmasın boşverin birlikte mutlu olduktan sonra zamanla oturur yerine.

bizde nişanlımla herşeyi kendimiz yapıyoruz ailelemize laf ettirmiyoruz bile.
biraz zor oluyor ama sıkıntıyı da , rahatlığı da eşinizle birlikte çekiyorsunuz kimse laf edemiyor

merhaba güzel gelin adayları. sıkmayın canınızı hiç bişey için. evlenince geçip gidiyor hepsi. ben de çok problem yaşadım. eşinizle birbirinize iyi olun birbirinizi anlayın anlayış gösterin yeterli. üzmeyn kendnizi en güzel geçirmeniz gereken zamanlar bunlar

ben bu bu yorumu bir değil bin kere beğenirdim ama artık bu devirde böyle galiba...kız almak eskide kalmış kızlar artık oğlan alınıyo

Tatlım benim babamında olan şeylerinde %80'inden haberi yok olsa ortada nişan mişan kalmazdı galiba şimdiye kadar. Bende çok yansıtmamaya çalışıyorum. Bazen nişanlım bana bişeyler alıyor kayınvalidem almış falan diye yalan söylüyorum babamlara ne yapayım herşeyin kötüye gitmesini istemiyorum. Dediğin gibi biz köprü durumundayız eğer yükü taşıyamazsak ortadan kırılır ve herşey biter Allah korusun..Ben en çok evlendikten sonra nasıl bir tavır alcaklar onu merak ediyorum doğrusu..Ben kesinlikle mesafeli olacağım nişanlımda böyle olmasından yana. düğüne kadar patlamam inş.

borçlanmaktan sıkıntıya girmekten nişanlılık dönemini anlayamadım bileee..
yapılanlar alınanlar çeyiz olarak götürülenler sayılmaz ayıptır ama, benim aldığımı götürdüğümü belki 100 gelinden 10u yapar...
ama nerde anacağımmm kadir kıymet bilinmiyoooo...

son 35 günüm... kapımızı çalıp, Kızım / dünürüm ne yaptınız varmı eksik.... çarşıya çıkalım, şöyle yapalım böyle yapalım demek yok! ve bunlar bizim 1 cadde arkamızda oturan insanlar...

günaydınlar kızlarrr....

herşeyi kendi başına yapan trianka, dünde gitti kına gecesi için bindallısını aldı...

Çok guZel Canim zevkli bı secim :))) kendi ısını kendin yapınca sorunda olmuyor :))) en guZelini yapmışsın :)))

günaydınlar kızlarrr....

çok güzelmiş canım

merhaba canım, izlememiz gerek yol bu sanırım yoksa yok o onu dedi bu bunu yaptı , şöle oldu falan filan olan bizlere oluyor kimseye değil

ben bu bu yorumu bir değil bin kere beğenirdim ama artık bu devirde böyle galiba...kız almak eskide kalmış kızlar artık oğlan alınıyo

aynen canım aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…