- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.081
şekerler sıkmayın canınızı, düğünde yardım edipte sonra ben sana onu yaptım bunu yaptım diyip gelinin , damadın başına kakan bir sürü kaynana var , öylesi daha kötü ben çok gördüm etrafımda. en iyisi çiftlerin kendi emekleriyle yapması bu zamanda, herşeyimiz tam olmasın boşverin birlikte mutlu olduktan sonra zamanla oturur yerine.
bizde nişanlımla herşeyi kendimiz yapıyoruz ailelemize laf ettirmiyoruz bile.
biraz zor oluyor ama sıkıntıyı da , rahatlığı da eşinizle birlikte çekiyorsunuz kimse laf edemiyor
Tatlım benim babamında olan şeylerinde %80'inden haberi yok olsa ortada nişan mişan kalmazdı galiba şimdiye kadar. Bende çok yansıtmamaya çalışıyorum. Bazen nişanlım bana bişeyler alıyor kayınvalidem almış falan diye yalan söylüyorum babamlara ne yapayım herşeyin kötüye gitmesini istemiyorum. Dediğin gibi biz köprü durumundayız eğer yükü taşıyamazsak ortadan kırılır ve herşey biter Allah korusun..Ben en çok evlendikten sonra nasıl bir tavır alcaklar onu merak ediyorum doğrusu..Ben kesinlikle mesafeli olacağım nişanlımda böyle olmasından yana.düğüne kadar patlamam inş.
şekerler sıkmayın canınızı, düğünde yardım edipte sonra ben sana onu yaptım bunu yaptım diyip gelinin , damadın başına kakan bir sürü kaynana var , öylesi daha kötü ben çok gördüm etrafımda. en iyisi çiftlerin kendi emekleriyle yapması bu zamanda, herşeyimiz tam olmasın boşverin birlikte mutlu olduktan sonra zamanla oturur yerine.
bizde nişanlımla herşeyi kendimiz yapıyoruz ailelemize laf ettirmiyoruz bile.
biraz zor oluyor ama sıkıntıyı da , rahatlığı da eşinizle birlikte çekiyorsunuz kimse laf edemiyor
Ay canım bizde kendimiz alıyoruz ama sıkılıyoruz işte
Gerçi ağzını açıp şunu yaptım diyemez ki derse bundan sonra çekinmeyeceğim kırılsın çat çat veriirm cevabını
Oy kuzum benim yaa
Evlendikten sonrasını düşünmüyorum
Çalışıyoruz zaten
uzak şehirlerde yaşıyoruz
Zaten ben bi kere laf arasında
Öyle gelip 1 ay filan kalan misafirden hoşlanmam sonuçta çalışıyorum eve gelince ayaklarımı uzatmak isterim deidm bozuldu
Biz yaşlanınca 1 ay sana 1 ay abine gitcez siz bakcaksınız diyor
Oldu sen bana binbir türlü işkence yap ben seni başımda gezidreyim
çok güzelmiş canım
merhaba canım,izlememiz gerek yol bu sanırım yoksa yok o onu dedi bu bunu yaptı , şöle oldu falan filan olan bizlere oluyor kimseye değil
aynen canım aynen
aynen canım yaa
Sen onlar kız biz erkek tarafıyız
Yoruldum artık yaa
Nişanlılık dönemimi ağzımın tadıyla yaşayamadım
Yaşayan var mı merak eidyorum??
Birde herkes demezmi en güzel zaman nişanlılık dönemi diye
Sevgili olduğumuz günleri hatırlıyorumda ne güzeldi
Ay canım bizde kendimiz alıyoruz ama sıkılıyoruz işte
Gerçi ağzını açıp şunu yaptım diyemez ki derse bundan sonra çekinmeyeceğim kırılsın çat çat veriirm cevabını
Tatlım işte insan üzülüyor canım ya.. Bizde geliniz herkez gibi küçük şeylerden bile mutlu olmayı istiyoruz ama hiçbirşey göremiyoruz ne yazıkki. Allahım herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın.
borçlanmaktan sıkıntıya girmekten nişanlılık dönemini anlayamadım bileee..
yapılanlar alınanlar çeyiz olarak götürülenler sayılmaz ayıptır ama, benim aldığımı götürdüğümü belki 100 gelinden 10u yapar...
ama nerde anacağımmm kadir kıymet bilinmiyoooo...
son 35 günüm... kapımızı çalıp, Kızım / dünürüm ne yaptınız varmı eksik.... çarşıya çıkalım, şöyle yapalım böyle yapalım demek yok! ve bunlar bizim 1 cadde arkamızda oturan insanlar...
Vallaha kocam bana rica edemez bakalım diyeBenimki kimsenin yanında falan kalamazmış gidipm huzur evinde kalırmış...Kimseye aman demezmiş öyle diyor..Ama görcem ben muhtaç duruma geldiğinde...Kocamın hatırı bile o durumda çare olurmu bilemiyorum..Çok kırgınım, çok üzgünüm..En güzel günlerim bazen kabus gibi çöküyor üstüme.
Allah nazardan saklasın canımtatlım sıkma canını sen sadece allah a havale et boşver sen iyi ol rabbim muhakkak bunların hesabını bir şekilde sorar. sen nişanlınla aranı iyi tutmaya bak sonuçta bir ömür onunla olacaksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
okuyorum yazdıklarınızı diyorumki 'rabbim kayınvalidemi başımdan eksik etmesin herzaman sevgi saygıyla kalalım' rabbim nazarlardan saklasın inş.
günaydın bugün bende ıslanıyorum sonundaaaaaaaaaaaaaaaa
yaşasın seni de ıslatıyoruz , hadi kızlarrr
Eki Görüntüle 377331 Eki Görüntüle 377332
süper sin cnm süperr chnhnnnn
eşimizle mutlu olalım bizi desteklesin de gerisi yalan boşverin.en iyisi kendi emeklerimiz ,
düşünseniz çocuklarımıza şöyle diyebilicez en azında kendi emeklerimizle yaptık herşeyi. bu sıkıntıları çektik ama hala mutluyuz.
onlara da iyi örnek olucaz, çünkü hayat gerçekten zor ve emek istiyor.
çok mu duygusala bağladım olayı yaa
kızlar birşey danışıcam sizlere,
ben geleneksel çeyiz serme şeysi yapmıcam deyip durdum aylar öncesinden, öylede oldu, evlerin arası çok yakın gidip geldikçe birşeylerimi götürdüm yerleştirdim...
tüller asıldı, mutfak komple yerleşti, bardaklar tabaklar vitrine koyuldı... şimdi son olarak yorganlar danteller falan kaldı yerleşecek. Gelin yatağı mı ne yapıcakmış birde annem
onu da Allahın izniyle bu pazar gidip yapıcaz ( ablam annem ve ben ) ve halılarımızı serip büyük günü beklicez artık
görümcem ve kayınvalidemi de çağırmalı mıyım???
kızlar birşey danışıcam sizlere,
ben geleneksel çeyiz serme şeysi yapmıcam deyip durdum aylar öncesinden, öylede oldu, evlerin arası çok yakın gidip geldikçe birşeylerimi götürdüm yerleştirdim...
tüller asıldı, mutfak komple yerleşti, bardaklar tabaklar vitrine koyuldı... şimdi son olarak yorganlar danteller falan kaldı yerleşecek. Gelin yatağı mı ne yapıcakmış birde annem
onu da Allahın izniyle bu pazar gidip yapıcaz ( ablam annem ve ben ) ve halılarımızı serip büyük günü beklicez artık
görümcem ve kayınvalidemi de çağırmalı mıyım???
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-anket-bolumu/515755-hangi-davetiye.html
Ankete bekleniyorsunuz canlarım:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?