2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ay canım bizde kendimiz alıyoruz ama sıkılıyoruz işte
Gerçi ağzını açıp şunu yaptım diyemez ki derse bundan sonra çekinmeyeceğim kırılsın çat çat veriirm cevabını

Oy kuzum benim yaa
Evlendikten sonrasını düşünmüyorum
Çalışıyoruz zaten
uzak şehirlerde yaşıyoruz
Zaten ben bi kere laf arasında
Öyle gelip 1 ay filan kalan misafirden hoşlanmam sonuçta çalışıyorum eve gelince ayaklarımı uzatmak isterim deidm bozuldu
Biz yaşlanınca 1 ay sana 1 ay abine gitcez siz bakcaksınız diyor
Oldu sen bana binbir türlü işkence yap ben seni başımda gezidreyim

Tatlım işte insan üzülüyor canım ya.. Bizde geliniz herkez gibi küçük şeylerden bile mutlu olmayı istiyoruz ama hiçbirşey göremiyoruz ne yazıkki. Allahım herkezi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Benimki kimsenin yanında falan kalamazmış gidipm huzur evinde kalırmış...Kimseye aman demezmiş öyle diyor..Ama görcem ben muhtaç duruma geldiğinde...Kocamın hatırı bile o durumda çare olurmu bilemiyorum..Çok kırgınım, çok üzgünüm..En güzel günlerim bazen kabus gibi çöküyor üstüme.

çok güzelmiş canım

merhaba canım, izlememiz gerek yol bu sanırım yoksa yok o onu dedi bu bunu yaptı , şöle oldu falan filan olan bizlere oluyor kimseye değil

aynen canım aynen

kesinlikle öyle canım. insan ne yaparsa kendine yapıyor. biz de çok çektik ama geçti. psikoloğum yardımcı olurum sıkıntınız olursa dinlerim

tatlım sıkma canını sen sadece allah a havale et boşver sen iyi ol rabbim muhakkak bunların hesabını bir şekilde sorar. sen nişanlınla aranı iyi tutmaya bak sonuçta bir ömür onunla olacaksın. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

okuyorum yazdıklarınızı diyorumki 'rabbim kayınvalidemi başımdan eksik etmesin herzaman sevgi saygıyla kalalım' rabbim nazarlardan saklasın inş.

Ay canım bizde kendimiz alıyoruz ama sıkılıyoruz işte
Gerçi ağzını açıp şunu yaptım diyemez ki derse bundan sonra çekinmeyeceğim kırılsın çat çat veriirm cevabını

eşimizle mutlu olalım bizi desteklesin de gerisi yalan boşverin. en iyisi kendi emeklerimiz ,
düşünseniz çocuklarımıza şöyle diyebilicez en azında kendi emeklerimizle yaptık herşeyi. bu sıkıntıları çektik ama hala mutluyuz.
onlara da iyi örnek olucaz, çünkü hayat gerçekten zor ve emek istiyor.

çok mu duygusala bağladım olayı yaa

Senin birde günün yaklaşmış yuh yani harbiden
Bende avutuyorum kendimi bekliyorum şu haziran gelsin diye
Ayy inanmıyorum yaa
Aynen tamamen sıkıntı nişanlılık
Kısa tutcan
1yıl nişanlı kalcam nerdeyse
oy burnumdan geldi yavrum ya

Vallaha kocam bana rica edemez bakalım diye
Bende hiç bir hakları yok
Bu ay sigorta paralarınıda ödetmedim nereye kadar biz ödeyeceğiz onlar 1 kuruş yardım etmesinler
elektrik-su-bağkurunu ödeyelim bide oldu
Ayda 500 Tl harcıyor onlara
Yok bundan sonra bitti dedim
Elek-su-tel ödemiş yine
Bizi arıyor sankide birde hanım efendinin telefon parasını ödüyoruz ödüyoruz

Allah nazardan saklasın canım
Benim annemde kayınvalide ama oğlum dedikçe nişanlıma bida bida oğlum dökülüyor ağzından
Canı ne isterse yapıyor
bababma bi gömlek alsa nişanlıma da alır

Son düzenleme:

Evet duygusal olmuş ama en doğru şeyleri söylemişin tatlım...Bende böyle düşünerek rahatlamaya çalışıyorum.. kimseye ezdirmicez kendimizi. Bizi mutsuz görmek isteyenlere bunu yaşatmıcaz...Herşeye, herkeze inat ben kocamla çok mutlu olucam

Gunaydin kizlar. Dun net gitti, yazamadim hic.

Eylusum ayakkabi zizigoda 189 tlydi. Bende de 20 tl indirim kuponu vardi, 169'a aldim. Dun de pembe firfirli tulden bagciklar yaptim, super oldular :) ekliycem fotolarini.

Esya alan hatunlar, hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin. Benim her beyaz esyam ayri telden caliyo, farkli zamanlarda aldigim icin :) bulasik makinem arcelik, camasir makinem samsung'un kurutmali modeli, buzdolabim da su an arcelik ama degistircem, siemens alicam.

Benim kayinvalidem ve kayinpederim manisadalar. Bugun denizliye, bize ev tekstili almaya gidiyolarmis. Bornoz, havlu, nevresim, yorgan-pike vs vs... Nisanlim dedi ki, kizdin mi kafalarina gore boyle bi sey yaptiklari icin. Neden kizayim dedim, bizi dusunmusler, masraf yapmayalim diye yapmislar. Ne renk, ne desen istersin soyle, ona gore alsinlar dedi. Ben de tek tek listelettim, su lazim, bu renk olsun diye :)) begenmezsem de ilerde yenisini alirim, simdi borc harc icindeyiz, ev borcu oduyoruz. O yuzden hiiic kapris yapmadim valla, hatta mutesekkir oldum.

Esinin ailesiyle sorunlu olmak cok kotu. Ama sorunlu olunmasa bile mesafe kaybedilmemeli bence. Samimi, sicak ama hep belli bi mesafede... En guzeli boylesi.

Davetiye secmem lazim artik, hic bakinmadim. Secen var mi kizlar? Bi gun eminonu yapalim nisanlimla bari :)

kızlar birşey danışıcam sizlere,

ben geleneksel çeyiz serme şeysi yapmıcam deyip durdum aylar öncesinden, öylede oldu, evlerin arası çok yakın gidip geldikçe birşeylerimi götürdüm yerleştirdim...
tüller asıldı, mutfak komple yerleşti, bardaklar tabaklar vitrine koyuldı... şimdi son olarak yorganlar danteller falan kaldı yerleşecek. Gelin yatağı mı ne yapıcakmış birde annem
onu da Allahın izniyle bu pazar gidip yapıcaz ( ablam annem ve ben ) ve halılarımızı serip büyük günü beklicez artık
görümcem ve kayınvalidemi de çağırmalı mıyım???

miska ikimizin düğün tarihi aynı 7 temmzu alsınlar valla masraf kalmaz hiç yoktan başka bişey alırsın benim nevresim onlar hazır bornozum filan hatta kaynanmgil bi tane daha almışlar nevresim benim beyaz eşyalarım bosch hepside evlendikten 1ay sonbra taksidi bitcek

Son düzenleme:

Tatlım bizde çağırılır..Kayınvalide öğlen yemek yapıp getirir eve..Gelinin akrabaları falan olur bizde 4-5 kişi çeyiz döşeme denir. Kauınvalidede öğlen yemek yapar getirir bakar ve sonra gider canım...Sen bence çağır tatlımç.

bence gerek yok çağırma

kızlar biz bu dönemde fazla hassas oluyoruz yoksa normal olan bu mudur bilmiyorum, herşey üzebiliyo insanı, bu bunu demiş deyince bile bütün gün ona takılabiliyo insan.

Dün akşam salonumuzu tutmaya gittik, kayınvalideme haber gönderdim birlikte bakalım diye, ben salonu biliyorum güzel, sizin verdiğiniz karar önemli olan siz gidin demiş, ne kadar kararsız olduğumu bildiğim için ek fikir olsun diye yanımızda birileri olsun istemiştim, onlardan gelen olmayınca ben de götürmedim, düşün düşün karar verdik tuttuk sonunda ama bir ara çok yalnız hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…