- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.101
Canım ben tek markadan yanayım karışık karışık marka alma bütçen müsade ediyorsa
Arçelik al derim
Geçmiş olsun tatlım
kızlar birşey danışıcam sizlere,
ben geleneksel çeyiz serme şeysi yapmıcam deyip durdum aylar öncesinden, öylede oldu, evlerin arası çok yakın gidip geldikçe birşeylerimi götürdüm yerleştirdim...
tüller asıldı, mutfak komple yerleşti, bardaklar tabaklar vitrine koyuldı... şimdi son olarak yorganlar danteller falan kaldı yerleşecek. Gelin yatağı mı ne yapıcakmış birde annem
onu da Allahın izniyle bu pazar gidip yapıcaz ( ablam annem ve ben ) ve halılarımızı serip büyük günü beklicez artık
görümcem ve kayınvalidemi de çağırmalı mıyım???
günaydın canımgeçmiş olsun dikkat et kendine:34:
günaydın, eşyaların gelicek he süper. hayırlı telaşlar bunlar
günaydın canım, bende arçelikten yanayım ama nişanlımın oturduğu yerde tanıdık arçelik bayisi yoktu. bekodan aldık tanıdık ödemesi kolay olur diye. ama gel gelelim gözüm arçelikte kaldı gene. heleki çeliknaz reklamından sonraprofil resmimde bile onlar var uzun zamandır farketiyseniz
ama zaten beko ve arçelik aynı farkeden bişey yokta takıntı oldu bende işte, nişanlımda kızıyor niye öle yapıosun diye.
günaydın canım, baya işlerin kolaylamış. gerisini de zamanla alırsınız büyükler alınmış ne de olsa. hepsini güle güle kullan
belki aynı oldukları için arçelik ve beko değiştiriler bilmiyorum da tam olarak canım. sor istersen.
değiştirseler de bende hepsini verip arçelik alsam keşke..
benimkiler bunlar canım hepsi beko;
Eki Görüntüle 378145
Eki Görüntüle 378146
Eki Görüntüle 378147
Eki Görüntüle 378148
Eki Görüntüle 378149
yaramı sızlatınız kızlar bana halı alındı perde alındı kayınvaldemde kendi evine değistirmiş halıları perdeleri nişanlım ödeycek ikimizde çalısıyoz yani biz ne alsak aynısından kendisinede aldırıyo bayılacam ya uydu takılcak kendinede uydu istedi sok oldumm ama susuyom ne de olsa büyüyüm
aynen öle canm ya iç güveysi alsak bari aynen öle içim biraz rahatladı cok üzülüyodum allah herkesin kalbine göre versin inşBiz büyükler diye saygı gösterdikce ne yapacaklarını şaşırıyorlar Canim herkeste var bu sorun sakın olmaya çalıştıkca sınır oluyoruz
Biz değil onlar gelin sanki bide oğullarından istemiyorlarmı deli oluyorum üzülme Canim sende biz tadını çıkaralım dugunumuZun :))) artık kız tarafı erkek tarafı gibi herseyi üstleniyor saçma bı durum ama herkeste böyle okuduğum kadarıyla.
Aaaa citl islandiysa ben de islanmisim demektiiiirrr :))) beni de islatiiin :))
aynen öle canm ya iç güveysi alsak bari aynen öle içim biraz rahatladı cok üzülüyodum allah herkesin kalbine göre versin inş
bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum
bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum
çok sevindim bizde 2 hafta sonra yerleştirecez inşş. aynen gün azaldıkca heyecan artıyoo 37 gün kaldı
soooooooooooonnnnnn 36..
cadica çeyizlerin de yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşırsın bizimle değil mi ....
bizde pazar günü evin son derleme toplamalarını yapıcaz kısmetse....
evden çok gelinliğimi merak ediyorum kendi beğendiğim modeli diktirdim ama yinede güzelmi değilmi diye kafama takılıyor akşam olsada gidip görsem biran önce
kızlar siz gelinliğin içine nasıl birşey giymeyi planlıyorsunuz ben kararsız kalıyorum
Ayy ne güzel yaa sizin çok az kalmış daha bize çok var...Eminim çok güzel olmuştur gelinliğin canım. Akşam bir foto çek ve göster bize çok merak ettim tatlım. Ben güzel bir çamaşır giycem tatlım. jartiyer sıkar diye düşünüyorum tatlım.
evden çok gelinliğimi merak ediyorum kendi beğendiğim modeli diktirdim ama yinede güzelmi değilmi diye kafama takılıyor akşam olsada gidip görsem biran önce
kızlar siz gelinliğin içine nasıl birşey giymeyi planlıyorsunuz ben kararsız kalıyorum
soooooooooooonnnnnn 36..
cadica çeyizlerin de yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşırsın bizimle değil mi ....
bizde pazar günü evin son derleme toplamalarını yapıcaz kısmetse....
ben çok zayıfım 47 kiloyum boyumda uzun kollarım incecik acaba gelinlik yakışacakmı çok kafama takılıyor
jartiyeri bende istemiyorumda şöyle düşünüyorum gelinliğin içine normal rahat edebileceğim birşeyler giysem nasıl olsa eve gelince gelinliği çıkarıp duş alacağım diğer cicilerimi duştan sonra giysem saçmamı olur acaba
ohhhh ne güzel bitmiş ya bizde düşücekmiyiz o rakamlara acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?