2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aranızdaki ilşkiyi bilmiyorum ama bence çağrmanı beklerler

tşk ederim tatlım etmeye çalışıyorum işte

yaramı sızlatınız kızlar bana halı alındı perde alındı kayınvaldemde kendi evine değistirmiş halıları perdeleri nişanlım ödeycek ikimizde çalısıyoz yani biz ne alsak aynısından kendisinede aldırıyo bayılacam ya uydu takılcak kendinede uydu istedi sok oldumm ama susuyom ne de olsa büyüyüm

Biz büyükler diye saygı gösterdikce ne yapacaklarını şaşırıyorlar Canim herkeste var bu sorun sakın olmaya çalıştıkca sınır oluyoruz
Biz değil onlar gelin sanki bide oğullarından istemiyorlarmı deli oluyorum üzülme Canim sende biz tadını çıkaralım dugunumuZun :))) artık kız tarafı erkek tarafı gibi herseyi üstleniyor saçma bı durum ama herkeste böyle okuduğum kadarıyla.

aynen öle canm ya iç güveysi alsak bari aynen öle içim biraz rahatladı cok üzülüyodum allah herkesin kalbine göre versin inş

Son düzenleme:
bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum

aynen öle canm ya iç güveysi alsak bari aynen öle içim biraz rahatladı cok üzülüyodum allah herkesin kalbine göre versin inş

Evet Canim tek avuntum evlendikten sonra bı süre başka sehirlerde taşıyacak olmamız yoksa gecindirmezler bizi :))
İns hersey guZel gecer mutlu gelinler oluruz:))))

bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum

çok sevindim bizde 2 hafta sonra yerleştirecez inşş. aynen gün azaldıkca heyecan artıyoo 37 gün kaldı

çok sevindim bizde 2 hafta sonra yerleştirecez inşş. aynen gün azaldıkca heyecan artıyoo 37 gün kaldı

soooooooooooonnnnnn 36..

cadica çeyizlerin de yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşırsın bizimle değil mi ....
bizde pazar günü evin son derleme toplamalarını yapıcaz kısmetse....

soooooooooooonnnnnn 36..

cadica çeyizlerin de yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşırsın bizimle değil mi ....
bizde pazar günü evin son derleme toplamalarını yapıcaz kısmetse....

evden çok gelinliğimi merak ediyorum kendi beğendiğim modeli diktirdim ama yinede güzelmi değilmi diye kafama takılıyor akşam olsada gidip görsem biran önce
kızlar siz gelinliğin içine nasıl birşey giymeyi planlıyorsunuz ben kararsız kalıyorum

Ayy ne güzel yaa sizin çok az kalmış daha bize çok var...Eminim çok güzel olmuştur gelinliğin canım. Akşam bir foto çek ve göster bize çok merak ettim tatlım. Ben güzel bir çamaşır giycem tatlım. jartiyer sıkar diye düşünüyorum tatlım.

jartiyeri bende istemiyorumda şöyle düşünüyorum gelinliğin içine normal rahat edebileceğim birşeyler giysem nasıl olsa eve gelince gelinliği çıkarıp duş alacağım diğer cicilerimi duştan sonra giysem saçmamı olur acaba

ohhh seninki dikilmiş bitmiş bilee.
ben daha hiç provaya bile gitmedim

gelinliğin modeline göre "bol destekli" gelinlikler için tasarlanmış iç çamaşırları var canım.
ama bazı gelinlikçiler kendileri içine takıyo iç çamaşırını.

ben çok zayıfım 47 kiloyum boyumda uzun kollarım incecik acaba gelinlik yakışacakmı çok kafama takılıyor

ben çok zayıfım 47 kiloyum boyumda uzun kollarım incecik acaba gelinlik yakışacakmı çok kafama takılıyor

senden zayıfım - 44 kiloyum ama boyum pek uzun değil 1,62 falan.

canım hiç dert etme gelinliğin öyle bir büyüsü varki... onu giyip çirkin kalan hiçbir kız tanımıyorum
prenses gibi olacağına eminim.

cnm bende öle düşünüyorum jartiyerile rahat edemem düye düşünüyorum normal giydüğüm şeyleden alsam giysemmi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…