- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.121
senden zayıfım - 44 kiloyum ama boyum pek uzun değil 1,62 falan.
canım hiç dert etme gelinliğin öyle bir büyüsü varki... onu giyip çirkin kalan hiçbir kız tanımıyorum
prenses gibi olacağına eminim.
ben çok zayıfım 47 kiloyum boyumda uzun kollarım incecik acaba gelinlik yakışacakmı çok kafama takılıyor
jartiyeri bende istemiyorumda şöyle düşünüyorum gelinliğin içine normal rahat edebileceğim birşeyler giysem nasıl olsa eve gelince gelinliği çıkarıp duş alacağım diğer cicilerimi duştan sonra giysem saçmamı olur acaba
cnm bende öle düşünüyorum jartiyerile rahat edemem düye düşünüyorum normal giydüğüm şeyleden alsam giysemmi acaba diyorum
bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum
Tatlım bende 51 kiloyum ve uzunum..geçenlerde baktım gelinlik çok yakıştı..Herkez manken gibi oldun dedi..Hatta birkaç tane gelin seni gördük moralimiz bozuldu dedi..Eminim sanada çok yakışcaktır. Bence gelinlik nasıl olursan ol her türlü herkeze yakışıyor.
Bende öyle yapıcam tatlım. benim kuzenlerimde hep öyle yaptılar...acayipte olmuyormuş öyle dediler.
ohhhh ne güzel bitmiş ya bizde düşücekmiyiz o rakamlara acaba
Elfmmmm... canım sayılı gün öyle bir geçiyo ki...
en hızlı geçen zaten son 5 ay oldu benim için :)
hiç anlayamadım göz açıp kapadım sankii...
Gerçekten yaaa düşecekmiyiz...Offf daha 100'ü göremedik biz :44::44:
canım sorma yaa boy 170 kilo 47 aslında belim filan ince değil ama kollarım gerçekten çocuk kolu gibi incecik gelinliğimde ince askılı inşallah güzel olur.
ben büyük ihtimalle normal giydiğim çamaşırlardan giyeceğim
görücez inş. bitanem kendi kendimizi teselli edelim bari
Bende 170 boy, 51 kiloyum tatlım..Benimde belim çok ince...Ama emin ol çok yakışacak görürsün bak...Gelinlik herkeze yakışıyor..Her giyen melek gibi oluyor ya.[/QUOTE
resmini çekip göstereceğim sizlere umarım ozamanda aynı fikirde olursunuz:)
Sanki son zamanlarda iyice yavaş ilerliyor zaman geçmiyor bir türlü yaaa.... :44::44: Ama beizde son 30 gün kala falan diyeceğiz aaayy ne çabuk geçti diye inş.
Tatlım bizde çağırılır..Kayınvalide öğlen yemek yapıp getirir eve..Gelinin akrabaları falan olur bizde 4-5 kişi çeyiz döşeme denir. Kauınvalidede öğlen yemek yapar getirir bakar ve sonra gider canım...Sen bence çağır tatlımç.
kızlar biz bu dönemde fazla hassas oluyoruz yoksa normal olan bu mudur bilmiyorum, herşey üzebiliyo insanı, bu bunu demiş deyince bile bütün gün ona takılabiliyo insan.
Dün akşam salonumuzu tutmaya gittik, kayınvalideme haber gönderdim birlikte bakalım diye, ben salonu biliyorum güzel, sizin verdiğiniz karar önemli olan siz gidin demiş, ne kadar kararsız olduğumu bildiğim için ek fikir olsun diye yanımızda birileri olsun istemiştim, onlardan gelen olmayınca ben de götürmedim, düşün düşün karar verdik tuttuk sonunda ama bir ara çok yalnız hissettim kendimi
bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum
çok sevindim bizde 2 hafta sonra yerleştirecez inşş. aynen gün azaldıkca heyecan artıyoo 37 gün kaldı
soooooooooooonnnnnn 36..
cadica çeyizlerin de yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşırsın bizimle değil mi ....
bizde pazar günü evin son derleme toplamalarını yapıcaz kısmetse....
Elfmmmm... canım sayılı gün öyle bir geçiyo ki...
en hızlı geçen zaten son 5 ay oldu benim için :)
hiç anlayamadım göz açıp kapadım sankii...
kızlar selam!
ennn sonunda bugün nikah tarihimizi de aldık, 30 Haziran 2012 saat 20.00'de kıyılacak nikahımız!! :123:
dün metrocity'de gezerken tam gelinlik içine uygun beyaz bir jartiyer takımı gördüm ve direk aldımkına gecemde de jartiyer takım giyicem eğer çok rahatsız olursam gelinliğin altına jartiyersiz bir takım giyicem...
bu yöntemi hepinize öneririm.
aynen aynen geçmiyo sanki durdu günler ama etrafımdakilerde çok çabuk geçtiğini söylüyolar gıcık oluyorum bende ya inş. cnm bnm inş.
kızlar gerçekten çabuk geçiyor biz düğün tarihini aldığımızda 8 ay vardı şimdi 30 gün kaldı
inş. dediğin gibi olur bizimde hemen geçer[/QUOTE
galiba nişandan önce beklenen süreninde çok etkisi var zaten 5-6 yıldır beraber olan insanların sabrı kalmadığı için zaman geçmiyor gibi geliyor onlara
ben tanışalı 10 ay oldu daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?