2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ben çok zayıfım 47 kiloyum boyumda uzun kollarım incecik acaba gelinlik yakışacakmı çok kafama takılıyor

Tatlım bende 51 kiloyum ve uzunum..geçenlerde baktım gelinlik çok yakıştı..Herkez manken gibi oldun dedi..Hatta birkaç tane gelin seni gördük moralimiz bozuldu dedi..Eminim sanada çok yakışcaktır. Bence gelinlik nasıl olursan ol her türlü herkeze yakışıyor.

Bende öyle yapıcam tatlım. benim kuzenlerimde hep öyle yaptılar...acayipte olmuyormuş öyle dediler.

kızlar selam!

ennn sonunda bugün nikah tarihimizi de aldık, 30 Haziran 2012 saat 20.00'de kıyılacak nikahımız!! :123:

dün metrocity'de gezerken tam gelinlik içine uygun beyaz bir jartiyer takımı gördüm ve direk aldım kına gecemde de jartiyer takım giyicem eğer çok rahatsız olursam gelinliğin altına jartiyersiz bir takım giyicem...

bu yöntemi hepinize öneririm.

canım sorma yaa boy 170 kilo 47 aslında belim filan ince değil ama kollarım gerçekten çocuk kolu gibi incecik gelinliğimde ince askılı inşallah güzel olur.

canım sorma yaa boy 170 kilo 47 aslında belim filan ince değil ama kollarım gerçekten çocuk kolu gibi incecik gelinliğimde ince askılı inşallah güzel olur.

Bende 170 boy, 51 kiloyum tatlım..Benimde belim çok ince...Ama emin ol çok yakışacak görürsün bak...Gelinlik herkeze yakışıyor..Her giyen melek gibi oluyor ya.

Sanki son zamanlarda iyice yavaş ilerliyor zaman geçmiyor bir türlü yaaa.... :44::44: Ama beizde son 30 gün kala falan diyeceğiz aaayy ne çabuk geçti diye inş.

aynen aynen geçmiyo sanki durdu günler ama etrafımdakilerde çok çabuk geçtiğini söylüyolar gıcık oluyorum bende ya inş. cnm bnm inş.

bizde de aynen bu şekilde oluyor çeyiz serme. ama benim kini nasıl yapıcaz bakalım uzak çünkü, bizden fazla kimse gelemez..

hayırlı olsun canım salonun. güzel bir düğün olacak inşallah her zaman istiyoruz yanımızda olsunlar diye ama olmuyor işte. olsun canları sağolsun , oğullarını alıcaz ya o yeter bize

bugün tam 30 günüm kaldı benim haftasonu Allah izin verirse evimi yerleştirmeye gidiyorum bugünde gelinliğimi almaya gideceğim çok heyecanlıyım ama kınada ne giyeceğime karar veremedim ne yapsam bilmiyorum

çok sevindim bizde 2 hafta sonra yerleştirecez inşş. aynen gün azaldıkca heyecan artıyoo 37 gün kaldı

soooooooooooonnnnnn 36..

cadica çeyizlerin de yerleşince yeni evinin resimlerini paylaşırsın bizimle değil mi ....
bizde pazar günü evin son derleme toplamalarını yapıcaz kısmetse....

cadica, trianka ve good_heart az kalmış kızlar yaaa ne güzel , bizim hala 5 ayda takıldı kaldı
Elfmmmm... canım sayılı gün öyle bir geçiyo ki...

en hızlı geçen zaten son 5 ay oldu benim için :)
hiç anlayamadım göz açıp kapadım sankii...

benim ki geçmiyor ama yaaa neyse karamsarlığa kapılmayım geçecek inşallah

selam canım hoşgeldin. hayırlı olsun öncelikle ,bizim ki de salonda olucak ama işlemlerimizi daha halledemedik , salonda olunca nasıl oluyor işlemler , daha farklı mı acaba anlatabilir misin biraz?

Son düzenleme:
canım benim nikahımda salonda kıyılacak işlemler aynı sadece biz nikah memurunu ayağımıza :) çağırdığımız için daha fazla para verdik okadar

Ayy ben de islandim nihayet, eline saglik chnhn :)

Yaa kizlar, kina gecesi sadece kadinlar arasinda olcak da.. Damat, babam, erkek kardesim falan nolucak? Gelmiycekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…