2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

anammmm en kilolu benmişim kızlar aranızda 55 kiloyum , 1.63 te boyum , çok mu kiloluyum acep

kişisel fikrimi söylüyorum kesinlikle ideal kilondasın aylardır ulaşmaya çalıştığım kilo kıymetini bil

26 Yaşındayım, bu yaşıma kadar en fazla 45,5 kilo oldummmmm :2::2::2:

minyon bir yapım var maalesef...

kilon ideal evet canım kıymetini bil..

canım benim nikahımda salonda kıyılacak işlemler aynı sadece biz nikah memurunu ayağımıza :) çağırdığımız için daha fazla para verdik okadar

mesele tamamen duygusal yani

Ayy ben de islandim nihayet, eline saglik chnhn :)

Yaa kizlar, kina gecesi sadece kadinlar arasinda olcak da.. Damat, babam, erkek kardesim falan nolucak? Gelmiycekler mi?

rica ederim canım ne demek benim kınamda ilk yarım saat falan nişanlım girecek dans falan edicez sonra gidecek o. daha ikna aşamasındayım, daha ikna olmadı ama edicem tabi.
babamlar falanda girmeyecekler, bişeye ihtiyacımız olursa alıncak v.s. tel açıcak gelcekler.

zaten bizde kınada damat dışında kimse girmez. kına yerimde evime çok yakın bir düğün salonunda. o yüzden erkekler evde oturup maç izlerler , erkek erkeğe döktürcek halleri yok herhalde

kişisel fikrimi söylüyorum kesinlikle ideal kilondasın aylardır ulaşmaya çalıştığım kilo kıymetini bil

sağol canım , teşekkür ederim, Allahtan gün içersinde fazla oturmayan ve çok su içen biriyim yoksa dahada kilo alırım kesin , almamaya çalışyorum

anammmm en kilolu benmişim kızlar aranızda 55 kiloyum , 1.63 te boyum , çok mu kiloluyum acep

tam kararındasın cnm kilo alma vermede biz zayıfız malesef ben de 45 kiloyum yukarı çıkamıyorum nedense boyumda 1.62 bi 10 kilo alsam yeter bence giydiğim şeyler bile yakışmıyo ben şikayetçiyim zayıflıktan

Kızlar düğün için saç araştırması yapıyorum ve bu saça karar verdim.... gelinliğimin modeli de buna benziyor zaten, yalnız biraz çıt çıt / postiş gibi ek saça ihtiyacım olacak.

buda benim nişanda ki saçım

önce bende açık saç düşünmüştüm ama saçlarım ince telli çabuk bozuluyor düğün bitene kadar saçmasapan bir hal alır mutlaka o yüzden garanti olsun diye dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum tabi yine postij desteğiyle

Son düzenleme:

sağolun kızlar hepiniz. çok mutlu ettiniz beni kilo konusunda.

canım aslında diyetisyenler bu konuda çok yardımcı oluyor. benim bir kaç tanıdığım var, kilo almak için diyetisyen kontrolünde hep yemek yediler.yanlış hatırlamıyorsam 6-8 kilo kadar aldılar, ama baya uzun sürüyor bu süreç ve sabır gerekiyor.

canım ilk saç modeline bayıldım. öyle yaptır bence
açık olsaydım bende kesinlikle öyle bir saç yaptırırdım

nişanda ki saçında çok güzel, benim kuzenim nişanında dağınık yaptırmıştı, düğünde toplatmıştı ikisi benzer olmasın diye. ama bence her durumda dağınık saç

Son düzenleme:

Tatlım modeller çok hoş ama sanki ikiside çok benzer değilmi? Düğüne biraz daha farklı birşey seçebilrsin bence. Nişanla çok benzeyecek gibi geldi bana

valla ben renk olarakda model olarakda bayıldım bugun çok mutluyum çünkü ya bu hafta sonu yada haftaya hafta sonu düğün salonu nihayet tutucaz

bende jartiyer istiyordum ama sonradan vazgeçtim bütün gün gelinlikle gezecez illaki terlicez hiç gerek yok. duş alacaz cicişleri giycez daha iyi

yaaa ben 52 kiloyum vee 1.55 boyumm acep çokmu kiloluyumm

Kızlar şakamısınız siz
44-55 arasına klilolu mu diyorsunuz
aaaaa

Ben nişanımda 78 kiloydum
1,68 boy
Şuan 69 kiloyum
ocaktan beri diyetteyim
En kilolunuz ben oluyorum

Jartiyer konusunda
Terlicez düğünde hopla zıpla derken
eve gelip duş aldıktan sonra giyeceğim..

aramızda pek yok ben 1,71 boy 65 kiloo

kimi kilo alamaz kimi veremez :)
kızlar Allahın izniyle hepimiz mükemmel olacağız o gün. kararlıyım yüzümden gülümsemeyi eksik etmeyeceğim nişanda canımı sıkmalarına izin verdim suratımı astım aynı hatayı yapmayacağım ne olursa olsun kim ne derse desin o gün benim günüm en çokta ben eğleneceğim

Son düzenleme:
hatta size resmimi ekleyim alıntı yapmadan yazın sonra silicem tatlılarım

Offf Silemedim yaaaaaa
aaaaaaaaa

Eklentiler

• $tş1.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $205976_2107701465477_1633787644_2117762_2465325_n.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
bende kilo konusu fazlasıyla takıntı olduğu için hiç kilolu gelmediniz bana özellikle son resimde gayet hoşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…