- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.141
senden zayıfım - 44 kiloyum ama boyum pek uzun değil 1,62 falan.
canım hiç dert etme gelinliğin öyle bir büyüsü varki... onu giyip çirkin kalan hiçbir kız tanımıyorum
prenses gibi olacağına eminim.
Tatlım bende 51 kiloyum ve uzunum..geçenlerde baktım gelinlik çok yakıştı..Herkez manken gibi oldun dedi..Hatta birkaç tane gelin seni gördük moralimiz bozuldu dedi..Eminim sanada çok yakışcaktır. Bence gelinlik nasıl olursan ol her türlü herkeze yakışıyor.
Bende öyle yapıcam tatlım. benim kuzenlerimde hep öyle yaptılar...acayipte olmuyormuş öyle dediler.
anammmm en kilolu benmişim kızlar aranızda 55 kiloyum , 1.63 te boyum , çok mu kiloluyum acep
kişisel fikrimi söylüyorum kesinlikle ideal kilondasın aylardır ulaşmaya çalıştığım kilo kıymetini bil
canım benim nikahımda salonda kıyılacak işlemler aynı sadece biz nikah memurunu ayağımıza :) çağırdığımız için daha fazla para verdik okadar
Ayy ben de islandim nihayet, eline saglik chnhn :)
Yaa kizlar, kina gecesi sadece kadinlar arasinda olcak da.. Damat, babam, erkek kardesim falan nolucak? Gelmiycekler mi?
kişisel fikrimi söylüyorum kesinlikle ideal kilondasın aylardır ulaşmaya çalıştığım kilo kıymetini bil
anammmm en kilolu benmişim kızlar aranızda 55 kiloyum , 1.63 te boyum , çok mu kiloluyum acep
26 Yaşındayım, bu yaşıma kadar en fazla 45,5 kilo oldummmmm :2::2::2:
minyon bir yapım var maalesef...
kilon ideal evet canım kıymetini bil..
tam kararındasın cnm kilo alma vermede biz zayıfız malesef ben de 45 kiloyum yukarı çıkamıyorum nedense boyumda 1.62 bi 10 kilo alsam yeter bence giydiğim şeyler bile yakışmıyo ben şikayetçiyim zayıflıktan
kızlar düğün için saç araştırması yapıyorum ve bu saça karar verdim.... Gelinliğimin modeli de buna benziyor zaten, yalnız biraz çıt çıt / postiş gibi ek saça ihtiyacım olacak.
[ımg]http://img826.imageshack.us/img826/3271/38442018x2520s11.jpg[/ımg]
buda benim nişanda ki saçım
[ımg]http://img35.imageshack.us/img35/8285/26007359547209875523639.jpg[/ımg]
jartiyeri bende istemiyorumda şöyle düşünüyorum gelinliğin içine normal rahat edebileceğim birşeyler giysem nasıl olsa eve gelince gelinliği çıkarıp duş alacağım diğer cicilerimi duştan sonra giysem saçmamı olur acaba
Kızlar şakamısınız siz
44-55 arasına klilolu mu diyorsunuz
aaaaa
Ben nişanımda 78 kiloydum
1,68 boy
Şuan 69 kiloyum
ocaktan beri diyetteyim
En kilolunuz ben oluyorum
Jartiyer konusunda
Terlicez düğünde hopla zıpla derken
eve gelip duş aldıktan sonra giyeceğim..
aramızda pek yok ben 1,71 boy 65 kiloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?