2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tatlım saçmalama..Tam ideal kilodasın bence...

sağol canım

valla ben renk olarakda model olarakda bayıldım bugun çok mutluyum çünkü ya bu hafta sonu yada haftaya hafta sonu düğün salonu nihayet tutucaz

hoşgeldin, hep böyle mutlu ol canım

bende jartiyer istiyordum ama sonradan vazgeçtim bütün gün gelinlikle gezecez illaki terlicez hiç gerek yok. duş alacaz cicişleri giycez daha iyi

yaaa ben 52 kiloyum vee 1.55 boyumm acep çokmu kiloluyumm

canım sende idealsin bence.

ama kızma bizeee yaaa

canım boyu uzun olanlarda seviyorum ben azcık balık eti , sende kilolu değilmişsin bk artık, gayet normal siyah kıyafetli olan resmindeki bence.

aramızda pek yok ben 1,71 boy 65 kiloo

bak seninde boyun uzun yakışır size

amin canım inşallah, hepimizin çok güzel geceçek kına gecesi, düğünlerimiz , nikahlarımız

Son düzenleme:
off ben de kilomdan değil ama kalçaya kadar oturan gelinliğimden görünen göbeğimden rahatsızım!

saol canımmmmmm ee sen nasılsın iyisindir inşallah

kızlar slm gecmısı okuyup geldım. nasılsınız bugun? ben cok sınırlı ve gergınnım gecmısı okuyunca daha cok tepem attı. kayınvalıdem kayınpederım bızı cok yoruyorlar nısanlım a dun aksamdan berı sınır krızlerı gecırmek uzereyız. allahım hayırlısıyla su 3 ay gecsınne olur artık. evımde kımseyı salamadan kımseden medet ummadan huzurlu yasamak ıstıyorum.

valla nişandaki abiye taş gibi belim ağrıdı ya ağırdı taş gibi oturdu üstüme yaa belim ince cup die oturdu

kızlar aranızda en kısa boylu benmiyin hee bide 52 kiloo ((

gelinlik herkese yakışıyor bende zayıfım diye dert ediyorum ama arkadaşların söylediği doğru gelinliğin yakışmadığı birini görmedim ben. tabi vücut hatlarını bilip ona göre model seçmek gerekiyor mesela ben kabarık istemiyordum ama gelinlikçim haklı olarak beni dahada zayıf göstereceğini söyledi mecbur kabarttık biraz
eminim sende kendi vücuduna uygun bir gelinlik alırsan çok güzel olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…