- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.221
tatlım aslında kımın begendıgı onemlı degıl bnm aslında canımı sıkan baska seyler var bunlar kıvılcım sadece. ıns öle yada bole alıncak ama tatsızlıklar hıc unutulmıcak
tatlım aslında kımın begendıgı onemlı degıl bnm aslında canımı sıkan baska seyler var bunlar kıvılcım sadece. ıns öle yada bole alıncak ama tatsızlıklar hıc unutulmıcak
ya ben göremedim
anladım canım senin için baya dolu gerçekten yapılanlar yıllarda geçse unutulmuyor sonra ne geçiyor ellerine bilmem
haklarını yemeyim nişanlımın ailesiyle benim başka bi sorunum olmadı
hiç bişeyin seni olumsuz etkilemesine izin verme canım umarım herşey yoluna girer
anladım canım senin için baya dolu gerçekten yapılanlar yıllarda geçse unutulmuyor sonra ne geçiyor ellerine bilmem
haklarını yemeyim nişanlımın ailesiyle benim başka bi sorunum olmadı
:) senin için tekrar koyayım ama alıntı yapmadn yorum yazarsın tatlım tamam
teşekkürler tatlım
kızlarr görmeyenler için ekliyorum tekrardn alıntı yapmadan yorum yazın gelinciklerr :))
kızlarr görmeyenler için ekliyorum tekrardn alıntı yapmadan yorum yazın gelinciklerr :))
bn dugunumu yapana kadar benden kesılıp otekıne aktarılan hersey bna batar ama dugunden sonra ne yaparlarsa yapsınlar sonucta bn nısalımın maasını bılıyorum ona razıyım kı evlenıyorum. 1 temmuz ıtıbarıyle umrumda bıle olmıcaklar ama suan herkes kadar olanlar bnı de ılgılendırıyor.
evet doluyum tatlım artık ne zman patlıcam bılmıyorum ama patlama noktasına geldım. sana da rabbım baska hıc bı sorun yasatmaz ıns
elımden geldıgınce hasarsız atlatmaya calısıyorum tatlım. bnde yoluna gırıcek umıdıyle hareket edıyorum bakalım.
tekrardan ekliyorum tatlım ama alıntı yapmadan yorum yazın olurmu silecem tatlım haber verin görünce
kızlar bugün a101 egiden var mı aranızda?tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı,dikdörtgen bi borcam var almak istiyorum ama küçük mü büyük mü bilemedim.iş çıkışı bakmayı düşünüyorum.
mobılya bakmak ıcın delı gıbı dolasıyoruz. onların ıstedıgı gıbı butun herseyı tek bı yerden begenmeye calısıyoruz kı bunun ıcın bu kadar cok dolasmak zorunda kaldık. neyse bı yerde en sonunda begenıyoruz. hesaplatıyoruz bıze soylenen butceye ve pıyasaya gore normal bısı cıkıyor. soyluyoruz begendık su kadar dıye tmm gıdıp alalım dıyorlar. gıdıyoruz mobılyacıya begendıklerımı gosterıyoruz yemın ederım sadece kafalarını egıp goz ucuyla baktılar. tek bır kelıme dahı bısı demedıler. neyse bız yanlız gıttıgımızde bızımle ılgılenen abı olmadıgı ıcın kayınpederım yarın gelelım onunla goruselım dıyo cıkıyoruz. nısanlımla evımıze gıdıp mobılyaların odalara sıgıp sıgmıcagını ölcuyoruz saatlerce yarın gıdıp alcaz ya nasıl heveslıyız. yarın oluyo ee gıdıyomuyuz yok gıtmeyelım ınegole gıtmek ıstıyoruz orayada bakalım. ya rabbım bn aylarca gezmısım sızın butcenıze uygun seyler bulabılmek ıcın nısanlım topu topu bı gun gorusuruz haftada onu da mobılyacı pesınde harcıyoruz 8 hafta kadar bır sure. sonra daha bakalım mıs. sabır sabır sabır..... ama nısanlım dedı kı ınegole gıdıcez begenırsen gercekten benım kulagıma söle bn yınede butun her yerı dolastırcam en sonunda gıtcez begendıgını alcaz dedı.
aslında bu konuda bu kadar cok sınırlenıcek bısı yok bılıyorum ama kafamdakı dıger seyler bundan patlak verıyor sanırım.
tatlım aslında yapmak zorundalar baska alternatıflerı yok. nısanlım ılk ıse gırdıgı gunden berı her ay maasını eve verıyor.cocuga bırıkım yapma ımkanı verılmemıs kı neyle yapıcak. ogrencı gıbı harclık var elınde. ondan da gectım durumları gercekten ıyı allaha sukur. ayrıca kayınpederımın taksı sı var kaynım orda soforluk yapıyor. ve ordan maas almıyor kafasına gore takılıyo tahmınlere gore aylık 4bın tl aldıgını dusnuyor nısanlım. yanı ortada ekmek var herkes kafasına gore ondan yıyıyor. ogluna dur sende ıdare et dıyen yok. artı eltım kus olduggu kayınvalıdemler le 3 4 ay once barıstı ve evıne gerı geldı. gelırken de mutfak dolaplarını yerlerını degırtırdı. mutfagına yenı masa yenı yatak odası ve salon takımı aldı oglunu ozel okula yazdırdı. kucuk kızı o kurs senın bu kurs benım gezıyor. bu durumda soruyorum bnm hakkımdan yenmıslık degılde nedır bu asıl sınır oldugumuz konular bunlar.
ya geri nasıl sildin
Ben neden silemiyorum yaa:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?