2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tatlım aslında kımın begendıgı onemlı degıl bnm aslında canımı sıkan baska seyler var bunlar kıvılcım sadece. ıns öle yada bole alıncak ama tatsızlıklar hıc unutulmıcak

anladım canım senin için baya dolu gerçekten yapılanlar yıllarda geçse unutulmuyor sonra ne geçiyor ellerine bilmem
haklarını yemeyim nişanlımın ailesiyle benim başka bi sorunum olmadı

anladım canım senin için baya dolu gerçekten yapılanlar yıllarda geçse unutulmuyor sonra ne geçiyor ellerine bilmem
haklarını yemeyim nişanlımın ailesiyle benim başka bi sorunum olmadı

evet doluyum tatlım artık ne zman patlıcam bılmıyorum ama patlama noktasına geldım. sana da rabbım baska hıc bı sorun yasatmaz ıns

hiç bişeyin seni olumsuz etkilemesine izin verme canım umarım herşey yoluna girer

elımden geldıgınce hasarsız atlatmaya calısıyorum tatlım. bnde yoluna gırıcek umıdıyle hareket edıyorum bakalım.

kızlar bugün a101 egiden var mı aranızda?tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı,dikdörtgen bi borcam var almak istiyorum ama küçük mü büyük mü bilemedim.iş çıkışı bakmayı düşünüyorum.

Doğru söylüyorsun tatlım ama onalr keyiflerinde şu anda olan bize oluyor...Onların umrunda bile değil...Bende artık takmamaya çalışıyorum tatlım sende takma fazla.Evlendikten sonra zaten kimse karışamıcak tatlım.Biz şu anda üzüldüğümüzle kalıyoruz o kadar.

amin cümlemize başka sorunlar yaşatmasın

tekrardan ekliyorum tatlım ama alıntı yapmadan yorum yazın olurmu silecem tatlım haber verin görünce

kızlarr görmeyenler için ekliyorum tekrardn alıntı yapmadan yorum yazın gelinciklerr :))

ya yine kaçırdım ben yetişemiyorum

kahvaltı tabakları var küçük kapaklı tencere seti var mıknatıslı dolap saati

canım sen baya dolmuşsun bu kadar koşturma arasında bir de onların kararsızlıkları yormuş haliyle.tabi seni haklısın.
aynı ev üstüne ev olmaz derler ya bir arada yaşadıkları için gelirleri de bir olmuş giderleri de. ama sizleri de düşünmeleri lazım onlar kurmuş yuvasını bir şekilde sürdürüyorlar azcık ta size tolerans göstermeleri lazım.
ahhh bu büyükler hep böyleler işte
fazla sıkma canını düzelicek herşey elbet

aaaaaaaaaa! biz daha nikah işlemlerini yaptırmadık 12 senedir bu günü bekle bekle bekleee... nikah işlemlerini yaptırmaaaaaa

işlemler uzun mu sürüyo kızlar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…