- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.201
kızlar buda benim nişan resmim alıntı yapdan yazarsanız silecem çünkü. bu arada nasıl silebilirm :)))
Face ekledin mi mail attım??
Hayır canım saçım şöyledi diye resim eklemişsin ya onları göremedim
Ben fotoğraflarımı koymuştum
Valla canım İç çamaşırı mağazalarında var
Sor gösterirler
Önden gizli fermuarlı filan
Eski filmlerde fransızlar dik duruyor ya öyle oluyorsun
yok canım foto yüklemedim sadece senin fotonu gördüm aynı olmuş saçlarımız dedim benimde öleydi saçım ama sarısı
Bizde nisanda 9 seneye gircez inş tatlım...Bende inanamıyorum..Rüya gibi, şaka gibi bişey sanki...Biz düğün hazırlıkları yapıyoruz bizzz
bende 4 sene sonra inannamıyorum
mobılya bakmak ıcın delı gıbı dolasıyoruz. onların ıstedıgı gıbı butun herseyı tek bı yerden begenmeye calısıyoruz kı bunun ıcın bu kadar cok dolasmak zorunda kaldık. neyse bı yerde en sonunda begenıyoruz. hesaplatıyoruz bıze soylenen butceye ve pıyasaya gore normal bısı cıkıyor. soyluyoruz begendık su kadar dıye tmm gıdıp alalım dıyorlar. gıdıyoruz mobılyacıya begendıklerımı gosterıyoruz yemın ederım sadece kafalarını egıp goz ucuyla baktılar. tek bır kelıme dahı bısı demedıler. neyse bız yanlız gıttıgımızde bızımle ılgılenen abı olmadıgı ıcın kayınpederım yarın gelelım onunla goruselım dıyo cıkıyoruz. nısanlımla evımıze gıdıp mobılyaların odalara sıgıp sıgmıcagını ölcuyoruz saatlerce yarın gıdıp alcaz ya nasıl heveslıyız. yarın oluyo ee gıdıyomuyuz yok gıtmeyelım ınegole gıtmek ıstıyoruz orayada bakalım. ya rabbım bn aylarca gezmısım sızın butcenıze uygun seyler bulabılmek ıcın nısanlım topu topu bı gun gorusuruz haftada onu da mobılyacı pesınde harcıyoruz 8 hafta kadar bır sure. sonra daha bakalım mıs. sabır sabır sabır..... ama nısanlım dedı kı ınegole gıdıcez begenırsen gercekten benım kulagıma söle bn yınede butun her yerı dolastırcam en sonunda gıtcez begendıgını alcaz dedı.
aslında bu konuda bu kadar cok sınırlenıcek bısı yok bılıyorum ama kafamdakı dıger seyler bundan patlak verıyor sanırım.
inanmalıyız hatunlar artık şaka maka hayırlısıyla ev-le-ni-yo-ruzzzz
kızlar bende özendim.daha önce albüm yapmıştım ama gene yapıcam.
nişan resmime bakmak isteyenler için bende profilimde albüm oluşturacağım, arkadaş olarak ekleyin beni
kızlar buda benim nişan resmim alıntı yapdan yazarsanız silecem çünkü. bu arada nasıl silebilirm :)))
başlıcaz inşallah canım hayırlısıyla, çok heyecanlıymış yaaa, 6 sene bekledikten sonra bu günlerin geldiğine inanamıyorumm
:119::118::124:
Bizde nisanda 9 seneye gircez inş tatlım...Bende inanamıyorum..Rüya gibi, şaka gibi bişey sanki...Biz düğün hazırlıkları yapıyoruz bizzz
Face ekledin mi mail attım??
Hayır canım saçım şöyledi diye resim eklemişsin ya onları göremedim
Ben fotoğraflarımı koymuştum
Valla canım İç çamaşırı mağazalarında var
Sor gösterirler
Önden gizli fermuarlı filan
Eski filmlerde fransızlar dik duruyor ya öyle oluyorsun
bende 4 sene sonra inannamıyorum
mobılya bakmak ıcın delı gıbı dolasıyoruz. onların ıstedıgı gıbı butun herseyı tek bı yerden begenmeye calısıyoruz kı bunun ıcın bu kadar cok dolasmak zorunda kaldık. neyse bı yerde en sonunda begenıyoruz. hesaplatıyoruz bıze soylenen butceye ve pıyasaya gore normal bısı cıkıyor. soyluyoruz begendık su kadar dıye tmm gıdıp alalım dıyorlar. gıdıyoruz mobılyacıya begendıklerımı gosterıyoruz yemın ederım sadece kafalarını egıp goz ucuyla baktılar. tek bır kelıme dahı bısı demedıler. neyse bız yanlız gıttıgımızde bızımle ılgılenen abı olmadıgı ıcın kayınpederım yarın gelelım onunla goruselım dıyo cıkıyoruz. nısanlımla evımıze gıdıp mobılyaların odalara sıgıp sıgmıcagını ölcuyoruz saatlerce yarın gıdıp alcaz ya nasıl heveslıyız. yarın oluyo ee gıdıyomuyuz yok gıtmeyelım ınegole gıtmek ıstıyoruz orayada bakalım. ya rabbım bn aylarca gezmısım sızın butcenıze uygun seyler bulabılmek ıcın nısanlım topu topu bı gun gorusuruz haftada onu da mobılyacı pesınde harcıyoruz 8 hafta kadar bır sure. sonra daha bakalım mıs. sabır sabır sabır..... ama nısanlım dedı kı ınegole gıdıcez begenırsen gercekten benım kulagıma söle bn yınede butun her yerı dolastırcam en sonunda gıtcez begendıgını alcaz dedı.
aslında bu konuda bu kadar cok sınırlenıcek bısı yok bılıyorum ama kafamdakı dıger seyler bundan patlak verıyor sanırım.
Tatlım takma çok kafana...İnegölüde gez..En azından adamlar alıcak ve ödeyeceklermiş..Keşke bizimkilerde bize öyle bir iyilik yapsalardıda beraber gezseydik yani...Emin ol şanslısın yani canım bizleri düşün kendine moral ver.
hemen silmişsin ben görmedimmm((
hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz inanamıyoruz çnkü gerçekten bende hala inanamıyorum
masa başı çalıştığımız için midir nedir ufak bi göbek oluşuyo çok sinir oluyorum kilom yok normalde 1.65 boyum 55-56 kilo arasıyım
bence haklısın ama olsun bide oraları gez dahada hoşuna gidecek bişi bulursun belki vardır herşerde bir hayır
tatlım aslında yapmak zorundalar baska alternatıflerı yok. nısanlım ılk ıse gırdıgı gunden berı her ay maasını eve verıyor.cocuga bırıkım yapma ımkanı verılmemıs kı neyle yapıcak. ogrencı gıbı harclık var elınde. ondan da gectım durumları gercekten ıyı allaha sukur. ayrıca kayınpederımın taksı sı var kaynım orda soforluk yapıyor. ve ordan maas almıyor kafasına gore takılıyo tahmınlere gore aylık 4bın tl aldıgını dusnuyor nısanlım. yanı ortada ekmek var herkes kafasına gore ondan yıyıyor. ogluna dur sende ıdare et dıyen yok. artı eltım kus olduggu kayınvalıdemler le 3 4 ay once barıstı ve evıne gerı geldı. gelırken de mutfak dolaplarını yerlerını degırtırdı. mutfagına yenı masa yenı yatak odası ve salon takımı aldı oglunu ozel okula yazdırdı. kucuk kızı o kurs senın bu kurs benım gezıyor. bu durumda soruyorum bnm hakkımdan yenmıslık degılde nedır bu asıl sınır oldugumuz konular bunlar.
Nişanlının maaşını alıyorlarsa haklısın tatlım kızmakla..Ne biçim ailelere denk gelmişiz bilemiyorum canım..Kader kısmetimiz buymuş galiba..İki evlat arasında ayrım yapmakta çok fena bişey bizdede var aynı durum ama tatlım sana nasıl davranılıyorsa sende öyle davran canım hakettikleri gibi. ben artık öyle yapıyorum..Sıkma canını tatlım..Bizler evlenelim..yuvamızı kuralım inş..Dışardan kimse müdahale etmesin ne maddi ne manevi canım..Bizler multu olalım gerisi boş
bnde vardır bı hayır dedım cnm ama o kadar heveslendırıp bunun yapılması can sıkıcı ayrıca bnm begendıgımı begenmedıler gezıcekler daha bakalım neler varmıs.sankı onlara alıyoruz
bende ilk bi yatak odası beğendim aslında şu meşhur beyaz bi mobilya varya ödüllü tasarım onu beğğendim pahalı geldi onlara bende kızdım ama onlara bişi demedim kayınpederim bi site bulmuş ordan gösteriyo nişanlıma sor beğenirmi diye baktım bi tane adam gibi model yok beğenmedim dedim nişanlımda benim istediğim modeli göstermiş bu tarz istiyo demiş sonra bana bi katalog getirdiler ama gerçekten çok hoşuma gitti tam istediğim gibi bişi ayrıca ilk beğendiğimden herkeste var neredeyse neyse yani sorun etmedim onlar bulmuş ben bulmuşum diye hoşuma gitti beğendim iyi bu olsun dedim siparişi verildi ha huzurumu dşünmesem kavga çıkarırdım kesin çünkü cidden emrivaki oluyo ama herşey geçici huzur önemli düğünümüzüde alnımızın akıyla bi atlatsak başka bişi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?