2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

hayırdır cnm yine noldu

bakalım gelinlikcim dedi sakın kilo alma diyee:)) ben senelerdir aynı kilodayım 2 3 kilo alırım veririm ama işte gel görki boyum kısa :)) aman napalım tapuklu giycez nasıl olsa zaten o zaman nişanlımla çok fazla boy farkım olmuyoo :))

tuğçem kilon iyi ya çok güzel olmuşsun bu arada dert ettiğin şeye bakyaww

canım bende bu takip çizelgesinden yapmaya çalıştım ama olmadı nasıl yaptın sen

canım daisypath diye yazılıyordu galiba o siteye gir google zaten türkçeye çevireyimmi diyor çevrdikten sonra dene bende öyle yapabildim

noldu tatlım ne arıza çıkarıyorlar yine?

hoşgeldinnnnn canımm

hoşbulduk canım nasılsın?

selam kızlar ben geldimm

hoşgeldin canım

saol canımmmmmm ee sen nasılsın iyisindir inşallah

iyiyim çok şükür, haftaya nikah işlemlerimizi yapıcaz bizde sabırsızlıkla onu bekliyorum

selam canım, aman bozma sinirlerini sakın bu dönemi hepimiz sakin atlatması lazım.. geçecek inş hayırlısıyla 3 ay

chnn o siyah fotoda 78 kilodaydım
O da eski halim
Nişanımdan 1 ay önce kadar

Verdim allaha şükür 10 Kilo gitti
Kaldı 5

abovvvvv , o zaman tam bir fıstık olmuşsun şimdi

Son düzenleme:
Canım hamilelik sonrası için korseler var
Göbeği yok ediyor resmen dene derim
Kuzenim giymişti

Sayfa 1116 da cicim

Hoşgeldinnn

hoşbulduk canım 1. si o korselerden nerde var hemen almam lazım
2. si 1116. sayfada ne var

hoşbulduk canım naber? nikah işlemlerinede başlayacaksınız he hayırlı olsun
biz başlamadan önce karnıma ağrılar giriyordu işten devamlı izin alınmıyo ne yapsam falan diye ama korktuğum gibi olmadı şükür aldık hemen

benimde boy sorunum olmayacak Allahtan istediğim kadar giyebilicem topuk

Offf kızlar çok yoğunuz yaaaa....Yardıma gelin bana....

hemen ge-li-yo-ruzzz :94::118::128:

kızlar buda benim nişan resmim alıntı yapdan yazarsanız silecem çünkü. bu arada nasıl silebilirm :)))

Son düzenleme:

başlıcaz inşallah canım hayırlısıyla, çok heyecanlıymış yaaa, 6 sene bekledikten sonra bu günlerin geldiğine inanamıyorumm
:119::118::124:

biz şu düğün salonunu tutalım da nikah sonra artık önce bi onu tutup rahatlıyım

başlıcaz inşallah canım hayırlısıyla, çok heyecanlıymış yaaa, 6 sene bekledikten sonra bu günlerin geldiğine inanamıyorumm
:119::118::124:

Bizde nisanda 9 seneye gircez inş tatlım...Bende inanamıyorum..Rüya gibi, şaka gibi bişey sanki...Biz düğün hazırlıkları yapıyoruz bizzz

tuğçem kilon iyi ya çok güzel olmuşsun bu arada dert ettiğin şeye bakyaww

Face ekledin mi mail attım??

nasıl yani ben zaten fotomu koymadım canım
Hayır canım saçım şöyledi diye resim eklemişsin ya onları göremedim

hoşbulduk canım 1. si o korselerden nerde var hemen almam lazım
2. si 1116. sayfada ne var
Ben fotoğraflarımı koymuştum
Valla canım İç çamaşırı mağazalarında var
Sor gösterirler
Önden gizli fermuarlı filan
Eski filmlerde fransızlar dik duruyor ya öyle oluyorsun

mobılya bakmak ıcın delı gıbı dolasıyoruz. onların ıstedıgı gıbı butun herseyı tek bı yerden begenmeye calısıyoruz kı bunun ıcın bu kadar cok dolasmak zorunda kaldık. neyse bı yerde en sonunda begenıyoruz. hesaplatıyoruz bıze soylenen butceye ve pıyasaya gore normal bısı cıkıyor. soyluyoruz begendık su kadar dıye tmm gıdıp alalım dıyorlar. gıdıyoruz mobılyacıya begendıklerımı gosterıyoruz yemın ederım sadece kafalarını egıp goz ucuyla baktılar. tek bır kelıme dahı bısı demedıler. neyse bız yanlız gıttıgımızde bızımle ılgılenen abı olmadıgı ıcın kayınpederım yarın gelelım onunla goruselım dıyo cıkıyoruz. nısanlımla evımıze gıdıp mobılyaların odalara sıgıp sıgmıcagını ölcuyoruz saatlerce yarın gıdıp alcaz ya nasıl heveslıyız. yarın oluyo ee gıdıyomuyuz yok gıtmeyelım ınegole gıtmek ıstıyoruz orayada bakalım. ya rabbım bn aylarca gezmısım sızın butcenıze uygun seyler bulabılmek ıcın nısanlım topu topu bı gun gorusuruz haftada onu da mobılyacı pesınde harcıyoruz 8 hafta kadar bır sure. sonra daha bakalım mıs. sabır sabır sabır..... ama nısanlım dedı kı ınegole gıdıcez begenırsen gercekten benım kulagıma söle bn yınede butun her yerı dolastırcam en sonunda gıtcez begendıgını alcaz dedı.
aslında bu konuda bu kadar cok sınırlenıcek bısı yok bılıyorum ama kafamdakı dıger seyler bundan patlak verıyor sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…