- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.181
kızlar slm gecmısı okuyup geldım. nasılsınız bugun? ben cok sınırlı ve gergınnım gecmısı okuyunca daha cok tepem attı. kayınvalıdem kayınpederım bızı cok yoruyorlar nısanlım a dun aksamdan berı sınır krızlerı gecırmek uzereyız. allahım hayırlısıyla su 3 ay gecsınne olur artık. evımde kımseyı salamadan kımseden medet ummadan huzurlu yasamak ıstıyorum.
gelinlik herkese yakışıyor bende zayıfım diye dert ediyorum ama arkadaşların söylediği doğru gelinliğin yakışmadığı birini görmedim ben. tabi vücut hatlarını bilip ona göre model seçmek gerekiyor mesela ben kabarık istemiyordum ama gelinlikçim haklı olarak beni dahada zayıf göstereceğini söyledi mecbur kabarttık biraz
eminim sende kendi vücuduna uygun bir gelinlik alırsan çok güzel olacaktır
canım bende bu takip çizelgesinden yapmaya çalıştım ama olmadı nasıl yaptın sen
kızlar slm gecmısı okuyup geldım. nasılsınız bugun? ben cok sınırlı ve gergınnım gecmısı okuyunca daha cok tepem attı. kayınvalıdem kayınpederım bızı cok yoruyorlar nısanlım a dun aksamdan berı sınır krızlerı gecırmek uzereyız. allahım hayırlısıyla su 3 ay gecsınne olur artık. evımde kımseyı salamadan kımseden medet ummadan huzurlu yasamak ıstıyorum.
hoşgeldinnnnn canımm
yaa ben senn eklediğin fotoları göremiyorum
Tutarsınız fıstığım ya dert etme o da olur
selam kızlar ben geldimm
saol canımmmmmm ee sen nasılsın iyisindir inşallah
chnn o siyah fotoda 78 kilodaydım
O da eski halim
Nişanımdan 1 ay önce kadar
Verdim allaha şükür 10 Kilo gitti
Kaldı 5
Canım hamilelik sonrası için korseler var
Göbeği yok ediyor resmen dene derim
Kuzenim giymişti
Sayfa 1116 da cicim
Hoşgeldinnn
hoşgeldin canım
iyiyim çok şükür, haftaya nikah işlemlerimizi yapıcaz bizde sabırsızlıkla onu bekliyorum
selam canım, aman bozma sinirlerini sakın bu dönemi hepimiz sakin atlatması lazım.. geçecek inş hayırlısıyla 3 ay
abovvvvv , o zaman tam bir fıstık olmuşsun şimdi
bakalım gelinlikcim dedi sakın kilo alma diyee:)) ben senelerdir aynı kilodayım 2 3 kilo alırım veririm ama işte gel görki boyum kısa :)) aman napalım tapuklu giycez nasıl olsa zaten o zaman nişanlımla çok fazla boy farkım olmuyoo :))
Offf kızlar çok yoğunuz yaaaa....Yardıma gelin bana....
benimde boy sorunum olmayacak Allahtanistediğim kadar giyebilicem topuk
hemen ge-li-yo-ruzzz :94::118::128:
Eki Görüntüle 378417 Eki Görüntüle 378417
kızlar buda benim nişan resmim alıntı yapdan yazarsanız silecem çünkü. bu arada nasıl silebilirm :)))
hoşbulduk canım naber? nikah işlemlerinede başlayacaksınız he hayırlı olsun
biz başlamadan önce karnıma ağrılar giriyordu işten devamlı izin alınmıyo ne yapsam falan diye ama korktuğum gibi olmadı şükür aldık hemen
hoşgeldin canım
iyiyim çok şükür, haftaya nikah işlemlerimizi yapıcaz bizde sabırsızlıkla onu bekliyorum
selam canım, aman bozma sinirlerini sakın bu dönemi hepimiz sakin atlatması lazım.. geçecek inş hayırlısıyla 3 ay
abovvvvv , o zaman tam bir fıstık olmuşsun şimdi
başlıcaz inşallah canım hayırlısıyla, çok heyecanlıymış yaaa, 6 sene bekledikten sonra bu günlerin geldiğine inanamıyorumm
:119::118::124:
tuğçem kilon iyi ya çok güzel olmuşsun bu arada dert ettiğin şeye bakyaww
Hayır canım saçım şöyledi diye resim eklemişsin ya onları göremedimnasıl yani ben zaten fotomu koymadım canım
Ben fotoğraflarımı koymuştumhoşbulduk canım 1. si o korselerden nerde var hemen almam lazım
2. si 1116. sayfada ne var
başlıcaz inşallah canım hayırlısıyla, çok heyecanlıymış yaaa, 6 sene bekledikten sonra bu günlerin geldiğine inanamıyorumm
:119::118::124:
kızlar buda benim nişan resmim alıntı yapdan yazarsanız silecem çünkü. bu arada nasıl silebilirm :)))
biz şu düğün salonunu tutalım da nikah sonra artık önce bi onu tutup rahatlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?