2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bende 23 yaşındayım sende küçük duruyorsun benim gibi

Selam kıslaarrr,nasılsınız ne yapıyorsunuz? geçmişe bakıp gelicem yine

ay bu arada fotodaki sensin sanırım cnm,nişanlığın çok yakışmış,mutluluklar
okuyamadım henüz geçmişi,yeni nişanlanmadın demi?

kızlar nikah gününü alma süresi bağlı olduğunuz belediyeye göre değişir şimdiden telefon açıp sorun derim özellikle nikahı salonda yapacak olanlar biz 3 ay önceden almıştık daha erken vermemişlerdi yoğunluğa göre değişir bir de hem kendi soyadını hem eşinin soyadını kullanmak isteyenler nikaha başvuru yaparken belirtmeleri gerekiyomuş bilginize ben geç kalmıştım...bilmiyodum...

inşallahhhhhhh
canım senin gibi 6 ayım varken bende daha ne nikah günü almıştım nede daha salon tutulmuştu ama hepsi bi anda oluyo stres yapma

bilemiyorum ne zaman alırız biz pek nikah gününü

canım stres yapma dicem ama mümkün değil,Allah sabır versin.sabretmeye çalış,olan senle nişanlına olacak yoksa Allah korusun..

günaydınlar kızlarrr....

herşeyi kendi başına yapan trianka, dünde gitti kına gecesi için bindallısını aldı...
bu modelin mor rengi kızlarrrrr.....

çok hoşmuş,güle güle giy..nerden ve ne kadar,paylaşır mısın?bize de fikir olur..

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 4 mayıs kınam var kadın erkek karışık oluyor bizde aynı düğün gibi. dans müziği bulamıyorum daha doğrusu kararsızımm(

kızlar yardımınıza ihtiyacım var 4 mayıs kınam var kadın erkek karışık oluyor bizde aynı düğün gibi. dans müziği bulamıyorum daha doğrusu kararsızımm(

ben dğünde ilk dans müziği selami şahin burcu güneş ben bir kadın/adam sevdim şarkısını düşünüyorum çok hoşuma gidiyooo

Ya ben kina kiyafetimi almak icin azcik zayiflamak istiyorum. Son aya biraksam gec kalmis olmam di mi? Ya bulamazsam istedigim gibi bi sey

aa pardon görmüştüm ben resimlerinii :))çok beğenmiştim nişanlığını bende bu renkte alacaktım ama benim nişanlığımın arka kuyruğuna bayıldım hemen bunu aldık :))

sen akşam yapmışsın galiba nişanı ben gündğz yaptım pazar günü gündüz oldu o yüzden seninki gibi bişi bakmadım canım

Selam kıslaarrr,nasılsınız ne yapıyorsunuz? geçmişe bakıp gelicem yine

hoşgeldin canım...

şimdi benim 5 ay dan fazla var, salonda olucak nikahımız , erken mi derler acep nisanda gün almaya gittiğimizde, bir telefon açıp sormam gerek

ben açmıştım konu ama silinmesini talep ettim silinmeden bak istersen canım

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-nisan-kina-elbise-modelleri/487749-buda-nisanligim.html

daha önce bakmıştım canım seninkine de tekrar tekrar bakıyorum, Allah mesut etsin çok canım yakışmışsınız.

Teşekkür ederim
İstanbul/Zeytinburnundan kiraladım 50 TL :)
İç şalvarı üstü ve birde hürrem tacı veriyor

hoşgeldin canım...

hoşbulduk canım,hala geçmişi okuyorum,gelicem birazdannasılsın?

Teşekkür ederim
İstanbul/Zeytinburnundan kiraladım 50 TL :)
İç şalvarı üstü ve birde hürrem tacı veriyor

aa çok uygunmuş,tekrar hayırlı olsun,başka güzel modeller de var mı,sultan kaftanları gibi biraz daha farklıları mesela..riza etsem kiraladığın yerin ismini ve adresini msj atar mısın?İst.a gittiğimde oraya da uğramaya vaktim kalırsa gidip bakarım,kınalığı da aradan çıkarma niyetindeyim.

ben de kınam için daha seçemedim yaaa, yabancı tercihim ama bakalım

ben dğünde ilk dans müziği selami şahin burcu güneş ben bir kadın/adam sevdim şarkısını düşünüyorum çok hoşuma gidiyooo

aaa bak o şarkıyı bende seviyorum. bir de kayahanın 365 gün şarkısı var. bi arkadaşımın giriş şarkısıydı ve çok güzel olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…