- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.281
hoşbulduk canım,hala geçmişi okuyorum,gelicem birazdannasılsın?
.
sen akşam yapmışsın galiba nişanı ben gündğz yaptım pazar günü gündüz oldu o yüzden seninki gibi bişi bakmadım canım
ben de kınam için daha seçemedim yaaa, yabancı tercihim ama bakalım
evet tatlım 7 gibi başladı 10da bitti çok uzun sürmedi benim nişanım aile arasında restaurant da yaptık.
aaa bak o şarkıyı bende seviyorum. bir de kayahanın 365 gün şarkısı var. bi arkadaşımın giriş şarkısıydı ve çok güzel olmuştu.
kızlar selam!
ennn sonunda bugün nikah tarihimizi de aldık, 30 Haziran 2012 saat 20.00'de kıyılacak nikahımız!! :123:
dün metrocity'de gezerken tam gelinlik içine uygun beyaz bir jartiyer takımı gördüm ve direk aldımkına gecemde de jartiyer takım giyicem eğer çok rahatsız olursam gelinliğin altına jartiyersiz bir takım giyicem...
bu yöntemi hepinize öneririm.
Gunaydin kizlar. Dun net gitti, yazamadim hic.
Eylusum ayakkabi zizigoda 189 tlydi. Bende de 20 tl indirim kuponu vardi, 169'a aldim. Dun de pembe firfirli tulden bagciklar yaptim, super oldular :) ekliycem fotolarini.
Esya alan hatunlar, hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin. Benim her beyaz esyam ayri telden caliyo, farkli zamanlarda aldigim icin :) bulasik makinem arcelik, camasir makinem samsung'un kurutmali modeli, buzdolabim da su an arcelik ama degistircem, siemens alicam.
Benim kayinvalidem ve kayinpederim manisadalar. Bugun denizliye, bize ev tekstili almaya gidiyolarmis. Bornoz, havlu, nevresim, yorgan-pike vs vs... Nisanlim dedi ki, kizdin mi kafalarina gore boyle bi sey yaptiklari icin. Neden kizayim dedim, bizi dusunmusler, masraf yapmayalim diye yapmislar. Ne renk, ne desen istersin soyle, ona gore alsinlar dedi. Ben de tek tek listelettim, su lazim, bu renk olsun diye :)) begenmezsem de ilerde yenisini alirim, simdi borc harc icindeyiz, ev borcu oduyoruz. O yuzden hiiic kapris yapmadim valla, hatta mutesekkir oldum.
Esinin ailesiyle sorunlu olmak cok kotu. Ama sorunlu olunmasa bile mesafe kaybedilmemeli bence. Samimi, sicak ama hep belli bi mesafede... En guzeli boylesi.
Davetiye secmem lazim artik, hic bakinmadim. Secen var mi kizlar? Bi gun eminonu yapalim nisanlimla bari :)
Gelin yatağı mı ne yapıcakmış birde annem
onu da Allahın izniyle bu pazar gidip yapıcaz ( ablam annem ve ben ) ve halılarımızı serip büyük günü beklicez artık
hoşbulduk canım,hala geçmişi okuyorum,gelicem birazdannasılsın?
aa çok uygunmuş,tekrar hayırlı olsun,başka güzel modeller de var mı,sultan kaftanları gibi biraz daha farklıları mesela..riza etsem kiraladığın yerin ismini ve adresini msj atar mısın?İst.a gittiğimde oraya da uğramaya vaktim kalırsa gidip bakarım,kınalığı da aradan çıkarma niyetindeyim.
daha giriş müziğide var dimii(
anammmm en kilolu benmişim kızlar aranızda 55 kiloyum , 1.63 te boyum , çok mu kiloluyum acep
google'a folklorkostüm diye aratırsan aldığım yerin web adresi çıkıyo canım.
fiyatlar 50 TL ile 100 Tl arası...
yeri Oliwyum alışveriş merkezini karşı sokağında hemen... kime sorsan gösterir
sana da hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin
Eylulcum hosgeldin :) aksam eve gidince foto eklerim sana, gerci pc'im oyle kasiyo ki, her an elimde kalabilir, soz vermeyim :) eve esya almaktan kendimi unuttum, bi bilgisayar alamadim gitti.
Kuzucum bu islerin kronolojik bi sirasi yok ki. Gelinlik icin nisanin sonlarina kadar bekliycez nasilsa, neden vakti degerlendirmeyelim :) bakinmaktan zarar gelmez :)
gayet idealsin canım,hiç moral bozma.he ama kimi insan vardır cidden zayıflık sever kimi ideallik veya balık eti.herhangi bi yöne sempatin yoksa gayet iyisin.
ben aslında yabancı istiyorum(
hoşgeldin canım...
şimdi benim 5 ay dan fazla var, salonda olucak nikahımız , erken mi derler acep nisanda gün almaya gittiğimizde, bir telefon açıp sormam gerek
daha önce bakmıştım canım seninkine de tekrar tekrar bakıyorum, Allah mesut etsin çok canım yakışmışsınız.
maşşallah allah nazardan saklasın çok beğendim
Teşekkür ederim
İstanbul/Zeytinburnundan kiraladım 50 TL :)
İç şalvarı üstü ve birde hürrem tacı veriyor
ben de kınam için daha seçemedim yaaa, yabancı tercihim ama bakalım
aaa bak o şarkıyı bende seviyorum. bir de kayahanın 365 gün şarkısı var. bi arkadaşımın giriş şarkısıydı ve çok güzel olmuştu.
gayet idealsin canım,hiç moral bozma.he ama kimi insan vardır cidden zayıflık sever kimi ideallik veya balık eti.herhangi bi yöne sempatin yoksa gayet iyisin.
cnm üstteki modele de kızın saç rengine de ba-yıl-dım.ben de açık olsam ve özellikle kızıl olsam tercihim bu yönde olurdu.ama bence nişan saçınla çok benziyo,yıllar sonra fotolarına bakınca ikisi de aynı gibi durmuycak mı? senin içine sindiyse sen bilirsin tabi..
tatlım, saçlarım platin sarısıydı sırf düğünden dolayı kahverengiye döndürdüm
şimdi tabii biraz aktı rengi, karamel gibi bir ton yaptırıcam artık düğüne 1 hafta kala...
bu modelleri seçmemdeki sebep ise, kulaklarım biraz kepçe ve zayıf olduğum için yüzüm küçük... topuz hiç mi hiç yakışmıyo bana
anladım cnm,o zaman postişle de uzatırsan,ne bileyim değişik bir taç,belki çiçekler,hem de farklı bir renk..o zaman tıpkısının aynısı durmaz..dedim ya önemli olan senin beğenmen,başkası değil.mesela ben daha gelinlik siparişi de vermedim,denemedim de ama nişanlığım A model olduğundan fotolar benzemesin diye,gelinliği daha kabarık birşey ya da prenses etek yapayım diyorum.ama giyerim yakışmaz mesela,yine A model yaparım kimene,bizim içimize sinsin de..umarım çok güzel bi gelin olursun,sıkma canını tatlım..
kızlar beni de ekleyin listeye 6 ekim 2012 kısmetse
ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012
trianka:123:
05 Mayıs 2012
good_heart:123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
SehKer :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
eylul. :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
citl :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
liberte11 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
mimare :123:
14 Ekim 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?