2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sen akşam yapmışsın galiba nişanı ben gündğz yaptım pazar günü gündüz oldu o yüzden seninki gibi bişi bakmadım canım

daha giriş müziğide var dimii(

aaa aynı gün 1 saat arayla evleniyoruz
hayırlısı olsun inşaallah
canım jartiyer bence de rahatsız eder gibime geliyo,bütün gün hem de offf,ben biraz sıkan iç çamaşırlarına bile dayanamazken,onlar büyüyo gözümde.dediğin yöntem denenebilir..bir de jartiyersiz şekilde olan gelin iç çamaşırları var,onlardan almak gerekebilir,gelinliğim daha yok piyasadaof bi halledebilsem..gelinlikçinin yönlendirmesine göre bakıcam,bazı modellerde gerek olmuyormuş ya ayrı çamaşır almaya,öyle olursa zaten rahat.akşam eve gelince duştan sonra halledilir.ama gerek olursa jartiyeri olmayan birşey istiyorum.hem çorapla o sıcakta çok fena kokarız.alan ve memnun olan varsa marka ve fiyat yazabilir mi kıslaaaaarr

aa ne güzel memnun kaldın mı bu sefer ayakkabıdan,enn kısa sürede foto bekliyoruuummm,hayırlı olsun şekerim
ay ne güzel ya,ne tatlı kayınpeder/annen var
kıss bende daha gelinlik yok,davetiye seçme şimdiden bak çok kızarım hee

Gelin yatağı mı ne yapıcakmış birde annem
onu da Allahın izniyle bu pazar gidip yapıcaz ( ablam annem ve ben ) ve halılarımızı serip büyük günü beklicez artık

ayyy gelin yatağı da neeeeehiç bilgim yok,lütfen anlatır mısın?özel bi süslemesi,özel bi nevresimi filan mı var,ben de alıyım da annem başımın etini yemesin,birşey almama izin vermiyosun,kendin de almamışın,böyle şey olur mu diyeeee

google'a folklorkostüm diye aratırsan aldığım yerin web adresi çıkıyo canım.
fiyatlar 50 TL ile 100 Tl arası...
yeri Oliwyum alışveriş merkezini karşı sokağında hemen... kime sorsan gösterir
sana da hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin

anammmm en kilolu benmişim kızlar aranızda 55 kiloyum , 1.63 te boyum , çok mu kiloluyum acep

gayet idealsin canım,hiç moral bozma.he ama kimi insan vardır cidden zayıflık sever kimi ideallik veya balık eti.herhangi bi yöne sempatin yoksa gayet iyisin.

cnm üstteki modele de kızın saç rengine de ba-yıl-dım.ben de açık olsam ve özellikle kızıl olsam tercihim bu yönde olurdu.ama bence nişan saçınla çok benziyo,yıllar sonra fotolarına bakınca ikisi de aynı gibi durmuycak mı? senin içine sindiyse sen bilirsin tabi..

Eylulcum hosgeldin :) aksam eve gidince foto eklerim sana, gerci pc'im oyle kasiyo ki, her an elimde kalabilir, soz vermeyim :) eve esya almaktan kendimi unuttum, bi bilgisayar alamadim gitti.

Kuzucum bu islerin kronolojik bi sirasi yok ki. Gelinlik icin nisanin sonlarina kadar bekliycez nasilsa, neden vakti degerlendirmeyelim :) bakinmaktan zarar gelmez :)

sağol canım Allah razı olsun,hepimizinki inşaallah.tamam bakıcam birazdan google'dan,sağolasın

hoşbuldum kuzucum yaa ben bi gelinlik mağazasına adımmm bile atamadım,yetişmeyecek telaşı damarlarımda gürültüyle dolaşıyo ya,sizleri böyle herşeye koşan vız vız arılar gibi görünce daha da telaş yapıyorumondan yaneeyoksa tabi ki değerlendir kafan rahat olsun..tmm müsait olursan bekliyorum fotoları

ben aslında yabancı istiyorum (

valla bende baştan yabancı istiyordum ama benim kınam bayanlar arasında olacak dolayısıyla dans olmayacak bi düğünüm ve ilk dans olarak tek şansım var onda da kimsenin sözlerinden bişi anlamadığı aklda kalmayan bişi olmasın yerine türkçe seçeyim dedim

sağol canım çok teşekkür ederim

maşşallah allah nazardan saklasın çok beğendim

çok sağol canım benim

Teşekkür ederim
İstanbul/Zeytinburnundan kiraladım 50 TL :)
İç şalvarı üstü ve birde hürrem tacı veriyor

çok beğendim canım hayırlı uğurlu olsun

evet kayahanda güzellll

tatlım, saçlarım platin sarısıydı sırf düğünden dolayı kahverengiye döndürdüm
şimdi tabii biraz aktı rengi, karamel gibi bir ton yaptırıcam artık düğüne 1 hafta kala...
bu modelleri seçmemdeki sebep ise, kulaklarım biraz kepçe ve zayıf olduğum için yüzüm küçük... topuz hiç mi hiç yakışmıyo bana

anladım cnm,o zaman postişle de uzatırsan,ne bileyim değişik bir taç,belki çiçekler,hem de farklı bir renk..o zaman tıpkısının aynısı durmaz..dedim ya önemli olan senin beğenmen,başkası değil.mesela ben daha gelinlik siparişi de vermedim,denemedim de ama nişanlığım A model olduğundan fotolar benzemesin diye,gelinliği daha kabarık birşey ya da prenses etek yapayım diyorum.ama giyerim yakışmaz mesela,yine A model yaparım kimene,bizim içimize sinsin de..umarım çok güzel bi gelin olursun,sıkma canını tatlım..

canım benim yaaa çok sağolasın...
evet biz kendimizi neyin içinde mutlu hissediyorsak doğru seçim odur

kızlar valla üşenmedim, tüm fotoları telefondan bilgisayara atıp düzenledim, sizin için ekliyorum.

önce gelinliğim ve ayakkabımdan başlayım. gelinliğim prenses model, aşağıdaki gibi. sadece üst kısmı taşlarla değil, dantelle kaplı olacak. bi de eteğinde, en üstteki tülün bi altındaki kata, simlerle kaplı bi tül katmanı koyduruyorum, ışıl ışıl parlıycak ama alttan alttan :))

gelinliğin arkasına, mervenin eklediği fotodaki kuyruktan yaptırıyorum, görür görmez aşık oldum çünkü. pudra rengi dantel kuyruk ve uçuk pembe, saten organzeden kocaman bi fiyonk:

ayakkabım şu şekilde:

bu ayakkabıyı, dantel ve tülden bağcıklarla süsledim, şöyle oldu:

ilerleyen saatlerde giyeceğim dantel babetim şöyle:

tanesini 4 tlye aldığım pembe taçların süslerini söküp, babetimi süslediğimde de şöyle olacaklar: :))

duvağım konusunda da net bi görsel yok elimde henüz ama şu şekilde tepeden duvak yaptırcam:

Eki Görüntüle 378725

sağol canım eklendim :)

gelelim evimize yaptırdığımız dolap ve diğer cicilere

banyomuzu çok seviyorum

antremizi de çok seviyorum :))

mutfağımızda kahve-krem dolaplar vardı. ama yetmiyodu, dolap sayısı yetersizdi. biz de o dolapların karşısındaki duvara şöyle dolaplar yaptırdık:

bu dolabın tezgahını da şu şekilde yaptırdık, bar tabureleriyle birlikte masa olarak da kullanılsın diye:

evime yaptırdıklarım da şimdilik böyle kızlar. yeni cicilerimi yaptırdıkça da eklerim ama büyük ihtimalle düğünden sonrasına bırakıcam yeni eşya alımını, borca harca girmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…