2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hayırlı olsun canım,
gelinliğin kuyruğu muhteşem :)
ayakkabılarda çok romantik seçimler olmuş,
güle güle giy

Hayırlı olsun canım,
gelinliğin kuyruğu muhteşem :)
ayakkabılarda çok romantik seçimler olmuş,
güle güle giy

çok teşekkür ederim canım. gelinliğin kuyruğunu burdan bi arkadaş paylaşmıştı sağolsun, görür görmez vuruldum :)

bu arada kına kıyafeti olarak da, derin yırtmaçlı, uçuşan tüllerden eteği olan bi elbise istiyorum. renk olarak da bordo, şarap rengi falan düşünüyorum. beğendiğim bazı modelleri ekleyim kızlar.

Kınada neden illa derin yirtmac istiyorsun anlamadım ben... O olayın daha masumuna bir havası olmalı bence

Kınada neden illa derin yirtmac istiyorsun anlamadım ben... O olayın daha masumuna bir havası olmalı bence

bilmem, öyle hoşuma gidiyo. zaten ben anlamıyorum bu geline yüklenen masumluk misyonunu, benim tarzım neyse normalde, düğünümle ilgili ayrıntılar da onu yansıtmalı bana kalırsa. tabi her şey gibi bu da zevk ve tercih meselesi.

Fiziğime çok güveniyorum diyorsun yani :-D
yakışana helal olsun diyorum, neden mi çünkü bayanlar içinde oluyor zaten kına sevdiğini giyebilmeli insan,
bende sırtı tamamen bel oyuntusuna kadar dantel bir model istyordum ama sonra rahatsızlandım ve kilo alınca vazgeçtim,
istekler fiziklede orantılı değişiyor bazen, uçuş uçuş etekler süper fikir hem narin durur, hem estetik ve hareketli
oynadıkçada hareket etmesi hoş olur,
yırtmaçlar bu resimlerde çok derin gibi görünüyor ama provada daha rahat ayarlanır gibime geliyor
bide ben ne istediğime karar verebilsem süper olcak :)

Tabi bu fotograflardaki cok derin yirtmaclar, holywood yildizlarina gore tasarlanmis :)) benimki dizin 3-4 parmak ustune kadar olcak. Ay fizigime de guvendigim falan yok aslinda, diyetteyim :)) bi 3-4 kilo verirsem yeter ama, 1.68 boyum, 58 kiloyum. 56'da bile iyi oluyorum, 54 olursam tam super olcak, istedigimi giyerim o zaman :)

2-3 kg fazla değilmiş canım,
gönlüme olur inşallah

Diyette olan tek gelin ben degilmişim :))) ama verilecek o kadar çok kilo yememem gereken o kadar çok lezzet varki isim çok zor :)))

kızlar beni de ekleyin listeye 6 ekim 2012 kısmetse

hayırlı olsun canım, sende ekleniceksin ne güzel

canım eminim çok güzel bir gelinlik olacak... sende çok güzel bir gelin olacaksın
ayakkabılara da bayıldım nerden aldın canım?

özellikle banyona bayıldım

lavaboyu böyle ayrı gibi yapıolar ya adını şimdi unuttum o tarzın.çok seviyorum onları değişik bir hava veriyor eve
evin çok uyumlu ve şahane olmuş, güle güle otur canım

ben eklemiştim o kuyruğu canım benden başka ekleyen var mı başka bilmiyorum,
kapalı olmayıp ta açık bir gelinlik giyseydim eğer , duvağım kısa olur ve kuyruğunu kesin öyle yaptırırdım bende görür görmez bende hayran kaldım. hemen paylaşım dedim sizinle:101::109::112:

bu arada derin yırtmaç hiç düşünmemiştim ve görmemiştim kına gecelerinde, farklı bir kıyafet olur

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Uyandim, ise gitmek icin kalkip hazirlanmam lazim ama yataktan cikamiyorum :) gec kalcam :)

Chnhnn canim, ben emyay paylasmisti, ordan gormustum diye hatirliyorum ama gecmis zaman, belki de karistiriyorum. Valla eline saglik ekledigin icin, beni kalbimden vuran bi gelinlik oldu :) fiyonk dusunuyodum ben, altina bi dantel kuyruk eklemek harika olcak :)

Evimi ben de cok seviyorum, cok daha guzelleri herkesin olsun. Banyomdaki bu tarzi yakalamak icin, fellik fellik bu muslugu aradim ben :)) neymis, canak lavabonun arkasina takilcak ama acma kapama yerleri cevirmeli olcakmis :) nostaljik bataryam ugrastirdi biraz beni, siparis uzerine nerelerden getirttik ama degdi :)

Bu arada evdeki her ayrintiyi ve detayi kendimiz cizdik, tasarladik ve bir ic mimara olculettirdik, sonra yaptirdik. Umarim begenmissinizdir :)

günaydın canım olsun ekleyen farketmez ben ya da o ama gelinlikte gelinlik yanisana da çok yakışacak eminim
herşeyi kendinizin çizmesi ve ona göre yaptırmanız çok güzel, tekrar güle güle kullan

günaydın kızlar...hayırlı günler olsun inşallahhhh

günaydın canım hoşgeldin

15 Nisan 2012 Evettt bende :)

hoşgeldin aramıza

Chnn canım günaydın
O uzun kuyruklu modelin ön kısmı filan var mı?
Tekrar eklermisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…