- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.301
kızlar valla üşenmedim, tüm fotoları telefondan bilgisayara atıp düzenledim, sizin için ekliyorum.
önce gelinliğim ve ayakkabımdan başlayım. gelinliğim prenses model, aşağıdaki gibi. sadece üst kısmı taşlarla değil, dantelle kaplı olacak. bi de eteğinde, en üstteki tülün bi altındaki kata, simlerle kaplı bi tül katmanı koyduruyorum, ışıl ışıl parlıycak ama alttan alttan :))
Eki Görüntüle 378713
gelinliğin arkasına, mervenin eklediği fotodaki kuyruktan yaptırıyorum, görür görmez aşık oldum çünkü. pudra rengi dantel kuyruk ve uçuk pembe, saten organzeden kocaman bi fiyonk:
Eki Görüntüle 378714
ayakkabım şu şekilde:
Eki Görüntüle 378715
bu ayakkabıyı, dantel ve tülden bağcıklarla süsledim, şöyle oldu:
Eki Görüntüle 378720
ilerleyen saatlerde giyeceğim dantel babetim şöyle:
Eki Görüntüle 378722
tanesini 4 tlye aldığım pembe taçların süslerini söküp, babetimi süslediğimde de şöyle olacaklar: :))
Eki Görüntüle 378723 Eki Görüntüle 378724
duvağım konusunda da net bi görsel yok elimde henüz ama şu şekilde tepeden duvak yaptırcam:
Eki Görüntüle 378725 Eki Görüntüle 378726
Hayırlı olsun canım,
gelinliğin kuyruğu muhteşem :)
ayakkabılarda çok romantik seçimler olmuş,
güle güle giy
çok teşekkür ederim canım. gelinliğin kuyruğunu burdan bi arkadaş paylaşmıştı sağolsun, görür görmez vuruldum :)
bu arada kına kıyafeti olarak da, derin yırtmaçlı, uçuşan tüllerden eteği olan bi elbise istiyorum. renk olarak da bordo, şarap rengi falan düşünüyorum. beğendiğim bazı modelleri ekleyim kızlar.
Eki Görüntüle 378761
Eki Görüntüle 378762
Eki Görüntüle 378763
Eki Görüntüle 378764
Eki Görüntüle 378765
Eki Görüntüle 378766
Eki Görüntüle 378767
Eki Görüntüle 378768
Eki Görüntüle 378769
Eki Görüntüle 378770
Eki Görüntüle 378771
Kınada neden illa derin yirtmac istiyorsun anlamadım ben... O olayın daha masumuna bir havası olmalı bence
çok teşekkür ederim canım. gelinliğin kuyruğunu burdan bi arkadaş paylaşmıştı sağolsun, görür görmez vuruldum :)
bu arada kına kıyafeti olarak da, derin yırtmaçlı, uçuşan tüllerden eteği olan bi elbise istiyorum. renk olarak da bordo, şarap rengi falan düşünüyorum. beğendiğim bazı modelleri ekleyim kızlar.
Eki Görüntüle 378761
Eki Görüntüle 378762
Eki Görüntüle 378763
Eki Görüntüle 378764
Eki Görüntüle 378765
Eki Görüntüle 378766
Eki Görüntüle 378767
Eki Görüntüle 378768
Eki Görüntüle 378769
Eki Görüntüle 378770
Eki Görüntüle 378771
Tabi bu fotograflardaki cok derin yirtmaclar, holywood yildizlarina gore tasarlanmis :)) benimki dizin 3-4 parmak ustune kadar olcak. Ay fizigime de guvendigim falan yok aslinda, diyetteyim :)) bi 3-4 kilo verirsem yeter ama, 1.68 boyum, 58 kiloyum. 56'da bile iyi oluyorum, 54 olursam tam super olcak, istedigimi giyerim o zaman :)
2-3 kg fazla değilmiş canım,
gönlüne göre olur inşallah
kızlar beni de ekleyin listeye 6 ekim 2012 kısmetse
kızlar valla üşenmedim, tüm fotoları telefondan bilgisayara atıp düzenledim, sizin için ekliyorum.
önce gelinliğim ve ayakkabımdan başlayım. gelinliğim prenses model, aşağıdaki gibi. sadece üst kısmı taşlarla değil, dantelle kaplı olacak. bi de eteğinde, en üstteki tülün bi altındaki kata, simlerle kaplı bi tül katmanı koyduruyorum, ışıl ışıl parlıycak ama alttan alttan :))
Eki Görüntüle 378713
gelinliğin arkasına, mervenin eklediği fotodaki kuyruktan yaptırıyorum, görür görmez aşık oldum çünkü. pudra rengi dantel kuyruk ve uçuk pembe, saten organzeden kocaman bi fiyonk:
Eki Görüntüle 378714
ayakkabım şu şekilde:
Eki Görüntüle 378715
bu ayakkabıyı, dantel ve tülden bağcıklarla süsledim, şöyle oldu:
Eki Görüntüle 378720
ilerleyen saatlerde giyeceğim dantel babetim şöyle:
Eki Görüntüle 378722
tanesini 4 tlye aldığım pembe taçların süslerini söküp, babetimi süslediğimde de şöyle olacaklar: :))
Eki Görüntüle 378723 Eki Görüntüle 378724
duvağım konusunda da net bi görsel yok elimde henüz ama şu şekilde tepeden duvak yaptırcam:
Eki Görüntüle 378725 Eki Görüntüle 378726
gelelim evimize yaptırdığımız dolap ve diğer cicilere
banyomuzu çok seviyorum
Eki Görüntüle 378727 Eki Görüntüle 378728 Eki Görüntüle 378729 Eki Görüntüle 378730 Eki Görüntüle 378731
antremizi de çok seviyorum :))
Eki Görüntüle 378732 Eki Görüntüle 378733 Eki Görüntüle 378735
mutfağımızda kahve-krem dolaplar vardı. ama yetmiyodu, dolap sayısı yetersizdi. biz de o dolapların karşısındaki duvara şöyle dolaplar yaptırdık:
Eki Görüntüle 378736
bu dolabın tezgahını da şu şekilde yaptırdık, bar tabureleriyle birlikte masa olarak da kullanılsın diye:
Eki Görüntüle 378737
evime yaptırdıklarım da şimdilik böyle kızlar. yeni cicilerimi yaptırdıkça da eklerim ama büyük ihtimalle düğünden sonrasına bırakıcam yeni eşya alımını, borca harca girmemek için.
Eki Görüntüle 378761
Eki Görüntüle 378762
Eki Görüntüle 378763
Eki Görüntüle 378764
Eki Görüntüle 378765
Eki Görüntüle 378766
Eki Görüntüle 378767
Eki Görüntüle 378768
Eki Görüntüle 378769
Eki Görüntüle 378770
Eki Görüntüle 378771
Gunaydin kizlar. Uyandim, ise gitmek icin kalkip hazirlanmam lazim ama yataktan cikamiyorum :) gec kalcam :)
Chnhnn canim, ben emyay paylasmisti, ordan gormustum diye hatirliyorum ama gecmis zaman, belki de karistiriyorum. Valla eline saglik ekledigin icin, beni kalbimden vuran bi gelinlik oldu :) fiyonk dusunuyodum ben, altina bi dantel kuyruk eklemek harika olcak :)
Evimi ben de cok seviyorum, cok daha guzelleri herkesin olsun. Banyomdaki bu tarzi yakalamak icin, fellik fellik bu muslugu aradim ben :)) neymis, canak lavabonun arkasina takilcak ama acma kapama yerleri cevirmeli olcakmis :) nostaljik bataryam ugrastirdi biraz beni, siparis uzerine nerelerden getirttik ama degdi :)
Bu arada evdeki her ayrintiyi ve detayi kendimiz cizdik, tasarladik ve bir ic mimara olculettirdik, sonra yaptirdik. Umarim begenmissinizdir :)
günaydın kızlar...hayırlı günler olsun inşallahhhh
15 Nisan 2012 Evettt bende :)
kızlar günaydın nasılsınzdün iş çıkışı kuaförüme gittim ve randevumu aldım 4 mayıs kına 6 mayıs nikah
hayırlı olsun canım, sende ekleniceksin ne güzel
canım eminim çok güzel bir gelinlik olacak... sende çok güzel bir gelin olacaksınayakkabılara da bayıldım nerden aldın canım?
özellikle banyona bayıldım
lavaboyu böyle ayrı gibi yapıolar ya adını şimdi unuttum o tarzın.çok seviyorum onları değişik bir hava veriyor eve
evin çok uyumlu ve şahane olmuş, güle güle otur canım
ben eklemiştim o kuyruğu canım benden başka ekleyen var mı başka bilmiyorum,
kapalı olmayıp ta açık bir gelinlik giyseydim eğer , duvağım kısa olur ve kuyruğunu kesin öyle yaptırırdım bendegörür görmez bende hayran kaldım. hemen paylaşım dedim sizinle:101::109::112:
bu arada derin yırtmaç hiç düşünmemiştim ve görmemiştim kına gecelerinde, farklı bir kıyafet olur
kızlar günaydın nasılsınzdün iş çıkışı kuaförüme gittim ve randevumu aldım 4 mayıs kına 6 mayıs nikah
Günaydın kızlarr
Nasılsınız
Hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?