2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın kızlar , benim düğün 7temmuz ama daha ortada ne eşya ne gelinlik ne diğer hazırlıklar var. Herşeyi mayısa bıraktık. Çok mu geç kalıyorum sizce? Herşey aceledn kötü mü olur?

Günaydın şekerlerr.....
Ayy ne güzel ya çok az kalmış kuaförler falanda hazır..Bende istiyorumm

günaydın canım...
bizim için kuaför daha erken galiba

günaydınnn bende geldim kızlarrrrr
miska gelinliğine ve evine bayıldıııııımmmmm

günaydın

Günaydın kızlar , benim düğün 7temmuz ama daha ortada ne eşya ne gelinlik ne diğer hazırlıklar var. Herşeyi mayısa bıraktık. Çok mu geç kalıyorum sizce? Herşey aceledn kötü mü olur?

hoşgeldin canım, hayırlı olsun.
bence şimdiden yavaş yavaş başla hazırlıklara. zorlanmamış olursunuz hem...

Günaydın Canim geç kalmazsin bence benimde 2 Haziran'da düğünüm daha hiç bı hazırlığım yok 2 ay yeterli bı zaman bence :)) tebrik ederim mutluluklar :))

İYiyim bende Canim uyanır uyanmaz budaya geliyorum çok alıştım buraya ortam harika muhabbet süper paylaşımlar çok guZel seviyorum sizleri :)))

Bende işe geliyorum hoppp direk ilk bu sayfayı açıyorum..Çok alıtım sizlere..hatta iş arkadaşım kıskanıyor sizi...Hep onlarla konuşuyosun benlede konuş diye Bende hepinizi çok seviyorum..İyiki varsınız kızlar

hoşgeldin canım, hayırlı olsun.
bence şimdiden yavaş yavaş başla hazırlıklara. zorlanmamış olursunuz hem...
Canım farklı şehirlerdeyiz , en çok kafamı taktığım şey gelinlik.. Ben böyle internet üzerinden beğenemiyorum hiç.. Gelinlikçide bakmak , gerekiyosa onlara tarif etmek istiyorum ama sanki geç kalıyorum.

Onlardan önce kendim gezmek istyorum gelinlikçileri , moda evlerini falan , doğru olur mu bu?

Biz aynı ilde olmamıza rağmen önce ben kendim gezdim tatlım..Tüm modellerden denedim ve içime sinen modeli buldum..O modeli diktireceğz..Sonuçta sen gidip almayacaksın sadece fikir edineceksin tatlım..

Ayy Canim yaa bende oyleyim iste buradaki muhabbet ayrı bı guZel hersey konuşuluyor paylaşılıyor iyi kötü birbirimize destek oluyoruz fikirlerimizi söylüyoruz :)) yok yaa burası ayrı bı guZel =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…