- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.321
Günaydın kızlarr
Nasılsınız
Hepinizi seviyorum
Günaydın şekerlerr.....
Ayy ne güzel ya çok az kalmış kuaförler falanda hazır..Bende istiyorumm
günaydınnn bende geldim kızlarrrrr
miska gelinliğine ve evine bayıldıııııımmmmm
Günaydın kızlar , benim düğün 7temmuz ama daha ortada ne eşya ne gelinlik ne diğer hazırlıklar var. Herşeyi mayısa bıraktık. Çok mu geç kalıyorum sizce? Herşey aceledn kötü mü olur?
günaydın canım...
bizim için kuaför daha erken galiba
...[/B]
aa aldın mı tarihi,hayırlı olsunliste için bal böceğine msj atman gerekiyo
Evet tatlım erken daha ben temmuzda falan ayarlıcam bu arada 161 gün kalmış yaaa... daha çok var :44::44:
bende temmuz gibi düşünüyorum canım, evet 161 günümüz kaldı. bir 100'e düşsekte ıslansak yaaaa, ondan sonrası kolay geçecek inşallah:128::128:
Günaydın kızlar :))) nasılsiniz ???
Günaydın kızlar , benim düğün 7temmuz ama daha ortada ne eşya ne gelinlik ne diğer hazırlıklar var. Herşeyi mayısa bıraktık. Çok mu geç kalıyorum sizce? Herşey aceledn kötü mü olur?
kızlar beni de ekleyin listeye 6 ekim 2012 kısmetse
Günaydın tatlım iyiyiz sen nasılsınnnnn?
İYiyim bende Canim uyanır uyanmaz budaya geliyorum çok alıştım buraya ortam harika muhabbet süper paylaşımlar çok guZel seviyorum sizleri :)))
Canım farklı şehirlerdeyiz , en çok kafamı taktığım şey gelinlik.. Ben böyle internet üzerinden beğenemiyorum hiç.. Gelinlikçide bakmak , gerekiyosa onlara tarif etmek istiyorum ama sanki geç kalıyorum.hoşgeldin canım, hayırlı olsun.
bence şimdiden yavaş yavaş başla hazırlıklara. zorlanmamış olursunuz hem...
Ayyy 100'ü bulcaz dimi kuzum yaaa..Hatta 50-40-30-20-10 derken ve sonunda vuslattt diyecekmiyiz acaba
Canım farklı şehirlerdeyiz , en çok kafamı taktığım şey gelinlik.. Ben böyle internet üzerinden beğenemiyorum hiç.. Gelinlikçide bakmak , gerekiyosa onlara tarif etmek istiyorum ama sanki geç kalıyorum.
Onlardan önce kendim gezmek istyorum gelinlikçileri , moda evlerini falan , doğru olur mu bu?
Bende işe geliyorum hoppp direk ilk bu sayfayı açıyorum..Çok alıtım sizlere..hatta iş arkadaşım kıskanıyor sizi...Hep onlarla konuşuyosun benlede konuş diyeBende hepinizi çok seviyorum..İyiki varsınız kızlar
hayırlı olsun canım6 Ekim İstanbulun Kurtuluşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?